Binnaz Abla

Kizlar laptop arabada kaldi telefondan yaZiyorum o yuzden o guzel kalplerinizden gelen o guzel gecmis olsun mesajlarinizdan alinti yapamiyorum ama iyi dileklerini gonderen herkese cok cok tesekkurler Allah hepinizin guzel kalplerinize gore versin. O kadar mutlu oldum ki sayenizde gercekten hepiniz altin kalplisiniz en yakin arkadaslarim oldunuz. Bu arada luna ve saraylida falim var hala beklemede rezzan ablaya fal attin ve ben soklardayim. Kadin sanki yanimda yaaa. Evet biri varmis ve kadini oyle bir anlatmiski harfte vermis sanki biliyor o oldugunu da uyariyor beni gibi. Ayni meryem gibi o da dedi aklindasin seni gizli gizli takip ediyor gibi. Rezzan da meryem gibi o kadinla ya bitmis ya bitmek uzere dedi ve meryemle ayni tarihleri verdi. Rezzandan memnun olan var mi? Ama mesela sey demis hani sana asik dememiste seni sevmiyor ozlemiyor diyemem bu ne demek altinda bisey aramalimiyim yoksa tarzi mi bu? Bide ev konusu var demis aksam eve geldim bi evimiz var kentsel donusume gircekmis tebligat gelmis dakka 1 gol 1 yani :) saraylida sirasi ilerleyen varmi buarada?

Söylediği zamana daha var., Ben beklemedeyim canım.. Ama Audreyciğime çıkmıştı serüvenin falı

Saraylının falı çıkmadı bana

Ben medyumFatımayı önerebiliriM canm.. YYakalayabilirsen ona Baktır derim

Ay inşallah bana da çıkar, iyi şeyler söylediyse sana da çıksın inşallah :) Fatıma tellwedeki karanlık fotosu olan medyumfatima ise şuanda hatta mesela ama fal alımı yok daha nasıl yakalayım açmıyor falını ben birkaç kez gördüm onu çevirimiçi ama falı kapalı

Canım birikmiş falları olduğu için fal alımını kapatıyor. Biraz da yavaş bakıyor sanırım..çok fal bakmıyor günde..ama açar illa ki fal alımını..burda bekleyenler var

yaa bana da binnaz'da şöyle 10-12.5luklardan iyi bakan kimse varsa önerebilir misiniz? benim için pozitif olması da önemli. falcının kendi iç dünyasındaki sıkıntıları benim güzelim falıma yansıtmasını çekemem hiç=D

Canım birikmiş falları olduğu için fal alımını kapatıyor. Biraz da yavaş bakıyor sanırım..çok fal bakmıyor günde..ama açar illa ki fal alımını..burda bekleyenler var
Fatıma size çıktı mı?

Mona'ya fal atıyım dedim öyle bi, kız uzakta görünüyor, gitmiş. fal baktırma konusunda bile kısmetsizim, bu ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…