Tavsiye etmiyorum.. Ben de gümledi falı :)Bu arada telwede marseille mı merseille mi ne oyle bırısı vardı (ısmını yanlıs yazdım buyuk ıhtımal) neyse onun falı cıkan varmı ??
Anlık durumda ben de beğendim..kesinlikle çok iyi kitap falı canımKızlar Serüven ablacığıma kitap falı baktırdım, anı gayet iyi bilmiş gelecek işçin de birşeyler demiş, baktıranlar yorum yapabilir mi nasıldır Serüvenin kitap falı ?
Tavsiye etmiyorum.. Ben de gümledi falı :)
Gelecekle ilgili ne diyorsun, çıktı mı sana gelecek? Sağlamasını yapabileceğim biri var mı bir de önerebileceğin canım ya, son bir sağlamasını da yapıp bırakıcam Saraylıyı düşünüyorum ama ne dersin?Anlık durumda ben de beğendim..kesinlikle çok iyi kitap falı canım
Fatımaaa duy sesimizi. Aç artık şu fal alımını!!.. Günde bir ya da iki fal bakıyor galiba biraz hızlandırsa aslındagreyım fatımayı senın falından sonra dortgozle bekler oldum ama hatun acmıyorsansss
Söylediği zamana daha var., Ben beklemedeyim canım.. Ama Audreyciğime çıkmıştı serüvenin falıGelecekle ilgili ne diyorsun, çıktı mı sana gelecek? Sağlamasını yapabileceğim biri var mı bir de önerebileceğin canım ya, son bir sağlamasını da yapıp bırakıcam Saraylıyı düşünüyorum ama ne dersin?
Ay inşallah bana da çıkar, iyi şeyler söylediyse sana da çıksın inşallah :) Fatıma tellwedeki karanlık fotosu olan medyumfatima ise şuanda hatta mesela ama fal alımı yokSöylediği zamana daha var., Ben beklemedeyim canım.. Ama Audreyciğime çıkmıştı serüvenin falı
Saraylının falı çıkmadı bana
Ben medyumFatımayı önerebiliriM canm.. YYakalayabilirsen ona Baktır derim
Canım birikmiş falları olduğu için fal alımını kapatıyor. Biraz da yavaş bakıyor sanırım..çok fal bakmıyor günde..ama açar illa ki fal alımını..burda bekleyenler varAy inşallah bana da çıkar, iyi şeyler söylediyse sana da çıksın inşallah :) Fatıma tellwedeki karanlık fotosu olan medyumfatima ise şuanda hatta mesela ama fal alımı yokdaha nasıl yakalayım açmıyor falını ben birkaç kez gördüm onu çevirimiçi ama falı kapalı
Bekle diyorsun yani aradığın soruların cevabı onda diyorsun :)Canım birikmiş falları olduğu için fal alımını kapatıyor. Biraz da yavaş bakıyor sanırım..çok fal bakmıyor günde..ama açar illa ki fal alımını..burda bekleyenler var
Fatıma size çıktı mı?Canım birikmiş falları olduğu için fal alımını kapatıyor. Biraz da yavaş bakıyor sanırım..çok fal bakmıyor günde..ama açar illa ki fal alımını..burda bekleyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?