Bu selena ne kadar sürede bakıyorki fala? Perşembeden beri tık yok
Binnazda elif en iyisi bence...
şöyle 1-2 gün daha bekle, daha da bekleme =D selena'dan başka da kimseye baktırmadım tellwe'de, o yüzden başka birini öneremiyorum. ama selena bütün denk geldiğim falcılar arasında en iyisidir benim için. her haltı bildi benim hayatımla ilgili, hem mevcut durumları hem gelecekte olacakları.Yani bekleyeyim diyorsun
Bana biraz reklam yapıyor gibi geldi açıkçası. Başka mesajı yok sadece elif iyi demiş gitmiş. Kendisi bile olabilir oltalara gelmeyelim derimhangi falda? ve iyi derken nasıl, biraz daha detay versen=) neleri bildi mesela? geleceği de biliyo mu? geçmiş, an nasıl?
ben de öyle hissetmedim değil=) elif olmasa bile o sitenin reklamını yapıyor olabilir çünkü sitedeki bikaç falcıyı birden önermiş ama olsun bakalım ne diycek=DBana biraz reklam yapıyor gibi geldi açıkçası. Başka mesajı yok sadece elif iyi demiş gitmiş. Kendisi bile olabilir oltalara gelmeyelim derim
mona benim de aklımda. beyin gücümüzle çağıralım da gelsin=DMona'ya fal atıyım dedim öyle bi, kız uzakta görünüyor, gitmiş. fal baktırma konusunda bile kısmetsizim, bu ne yaa
ikisine de baktırdım fena değiller ama ester kiranın enerjisi çok tatlı ikisinden birini deniceksen ben ester kira derim :)bikaç sorum var=D
falalem'de meryem ve ester kira hakkında yorumlarınız? hangi fallarını önerirsiniz? çıkan falları var mı? bunlar dışında önerebileceğiniz kimse var mı orada?
bi de binnaz'da kimleri önerirseniz? bi şekilde kredi yükledim orda bi sürü, yanlışlıkla=D harcıyım bari şöyle iyi birilerine.
ester kira'dan ben de öyle bi enerji alıyorum. zaten bunu hissetmediğim kimseye de baktırmıyorum genelde.ikisine de baktırdım fena değiller ama ester kiranın enerjisi çok tatlı ikisinden birini deniceksen ben ester kira derim :)
Valla ben çok beğendim kuzum.. Bütün sorularımı net bir şekilde cevaplamış . Net tarihler vermiş.. gerçek bir fal gibi bakmış.. tavsiye , nasihat , burç karakteriyle dolu bir fal değil en azından.. falı çıkar çıkmaz bilemem.. bakıp göreceğimBekle diyorsun yani aradığın soruların cevabı onda diyorsun :)
kim buuu=)Valla ben çok beğendim kuzum.. Bütün sorularımı net bir şekilde cevaplamış . Net tarihler vermiş.. gerçek bir fal gibi bakmış.. tavsiye , nasihat , burç karakteriyle dolu bir fal değil en azından.. falı çıkar çıkmaz bilemem.. bakıp göreceğim
Yok canım ben daha yeni baktırdım su falı.. geçen sene Tarot atmıştım anlık durumu çok iyi bilmiş.. ama gelecekte dediği bişey çıkmamış ama önemli bir durum değildi zaten.. su falını çok beğendimFatıma size çıktı mı?
binnazda bi tek selin imere baktırdım bence denenebilir ama binnaz için hep pembeci diyorlar beğeneni çok yok genelde ki nedense o site hep itmiştir beniester kira'dan ben de öyle bi enerji alıyorum. zaten bunu hissetmediğim kimseye de baktırmıyorum genelde.
binnaz'da var mı önerebileceğin kimse?
SonundaKızlar fatima falı açmış... ben paypala yarın sabah yükleme yapacağım teb atm den inşallah sabaha kadar kapatmaz.
grey ben de atmayı düşünüyorum da sen falını atarken durumun hakkında bilgi verdin mi yoksa sadece ilişkim için ya da iş için falan mı dedin?Sonunda
Merak ediyorum kızlar benim kadar beğenecek misiniz acaba ?
Medyumfatıma =)kim buuu=)
Sadece ilişkim için baktırdım bitanem.. ilişkimin geleceği, karşı tarafın duygu ve düşüncelerini öğrenmek için . Hiç detay vermedim bu şekilde sordumgrey ben de atmayı düşünüyorum da sen falını atarken durumun hakkında bilgi verdin mi yoksa sadece ilişkim için ya da iş için falan mı dedin?
çok teşekkür ederimm :) bi de son soru isim anne baba ismi falan verdin miSadece ilişkim için baktırdım bitanem.. ilişkimin geleceği, karşı tarafın duygu ve düşüncelerini öğrenmek için . Hiç detay vermedim bu şekilde sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?