Binnaz Abla

çok teşekkür ederimm :) bi de son soru isim anne baba ismi falan verdin mi
Su falı baktırdım .. orda boşluklar var onları dolduruyor sun falda zaten.. senin ve karşı tarafın isim Soyisim, doğum yeri, doğum tarihi istiyor sadece canım .. Anne , baba Adı falan yok :)

hangi falda? ve iyi derken nasıl, biraz daha detay versen=) neleri bildi mesela? geleceği de biliyo mu? geçmiş, an nasıl?
Gelecekte dedigi oluyor tarih tutar tutmaz ama dedigi oluyor...iddali cumleler kullanmiyor ama yinede oluyor...iskambilde iyi ama onu istemek lazim cunku sistemde yok...tarot fallari kesinlikle iyi...katinada da cok iyi...sakin yorum yapiyor illa olacak demiyor ama dedigim gibi oluyor...ben 2012 kasimindan beri ona surekli giderim ve eninde sonunda dedikleri oluyor...onun haricinde cok yorumcu gezdim ama hep yine ona donuyorum...pembe tabloda cizmez neyse o...yinede fala inanmayin falsiz kalmayin derim.....

Bu bahsettiğiniz kim ??

Kızlard buarada cıkan bı hbrım var daha dogrusu soylenıldıgı sekilde ılerlıyo durum ama gelın görünki kım demıştı onu bulamıyorummm ( cıldırıcam 45 dakkadır butun yorumları okuyorum bulamıyorum saka gıbıı:))

Meryeme bir kere katina falı baktırdım .. iki dediği durum gerçekleşti. Esas konuya daha var.. o yüzden meryemi severim

Ester kira sanırım telwe deki kirazeyle aynı kişi.. kirazenin falı da bana çıktı.. hatta verdiği tarihler tam tuttu.. kirazeyi tekrar deneyebilirim . EnerjiM güzel uyuştu

Binnaz ablada tarotta arnisa bahadir vardi artik yok onun nerde oldugunu bilen varmi ben onu begeniyordum...

belki de sesli yorumdur tatlım

tolin nerelerde acep?o da bekliyordu fatımayı
burdayım cıceeem evet ben beklıyordum ama bu aylık fala ayırdıgım paranın sonuna geldıgım ıcın atamıyorum onumuzdekı aya kaldı artık kızlar ben bı sure ugrayamayabılırım ankete falan eklenıcek bısey olursa goremezsem ozelden falan yazın kendınızede ıyı bakın umarım geldıgımde herkesın ısteklerı gerceklesmıs bu topıkte kımse kalmamıs olurr

Aa nereye gidiyorsun tolin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…