Su falı baktırdım .. orda boşluklar var onları dolduruyor sun falda zaten.. senin ve karşı tarafın isim Soyisim, doğum yeri, doğum tarihi istiyor sadece canım .. Anne , baba Adı falan yok :)çok teşekkür ederimm :) bi de son soru isim anne baba ismi falan verdin mi
Gelecekte dedigi oluyor tarih tutar tutmaz ama dedigi oluyor...iddali cumleler kullanmiyor ama yinede oluyor...iskambilde iyi ama onu istemek lazim cunku sistemde yok...tarot fallari kesinlikle iyi...katinada da cok iyi...sakin yorum yapiyor illa olacak demiyor ama dedigim gibi oluyor...ben 2012 kasimindan beri ona surekli giderim ve eninde sonunda dedikleri oluyor...onun haricinde cok yorumcu gezdim ama hep yine ona donuyorum...pembe tabloda cizmez neyse o...yinede fala inanmayin falsiz kalmayin derim.....hangi falda? ve iyi derken nasıl, biraz daha detay versen=) neleri bildi mesela? geleceği de biliyo mu? geçmiş, an nasıl?
Bu bahsettiğiniz kim ??Gelecekte dedigi oluyor tarih tutar tutmaz ama dedigi oluyor...iddali cumleler kullanmiyor ama yinede oluyor...iskambilde iyi ama onu istemek lazim cunku sistemde yok...tarot fallari kesinlikle iyi...katinada da cok iyi...sakin yorum yapiyor illa olacak demiyor ama dedigim gibi oluyor...ben 2012 kasimindan beri ona surekli giderim ve eninde sonunda dedikleri oluyor...onun haricinde cok yorumcu gezdim ama hep yine ona donuyorum...pembe tabloda cizmez neyse o...yinede fala inanmayin falsiz kalmayin derim.....
Meryeme bir kere katina falı baktırdım .. iki dediği durum gerçekleşti. Esas konuya daha var.. o yüzden meryemi severimbikaç sorum var=D
falalem'de meryem ve ester kira hakkında yorumlarınız? hangi fallarını önerirsiniz? çıkan falları var mı? bunlar dışında önerebileceğiniz kimse var mı orada?
bi de binnaz'da kimleri önerirseniz? bi şekilde kredi yükledim orda bi sürü, yanlışlıkla=D harcıyım bari şöyle iyi birilerine.
Kaçıncı sıradasın canım sen ben bır haylı gerıdeyımkuzum attım yazıyorum sana ozelden muahhhh
Binnaz ablada elif isikBu bahsettiğiniz kim ??
Bana cıkmadı pembeci:/Binnaz ablada elif isik
kimin falı cıktı:) ii bişeymi ay hadi hayırlısı:)Kaçıncı sıradasın canım sen ben bır haylı gerıdeyım
Fal birazda enerjidir...birde fala inanma falsiz kalma cok dogru bir soz...Bana cıkmadı pembeci:/
belki geçici bi şeydir, dur bakalım bekleyelim. gelebilir:)mona benim de aklımda. beyin gücümüzle çağıralım da gelsin=D
belki de sesli yorumdur tatlımKızlard buarada cıkan bı hbrım var daha dogrusu soylenıldıgı sekilde ılerlıyo durum ama gelın görünki kım demıştı onu bulamıyorummm( cıldırıcam 45 dakkadır butun yorumları okuyorum bulamıyorum saka gıbıı:))
burdayım cıceeem evet ben beklıyordum ama bu aylık fala ayırdıgım paranın sonuna geldıgım ıcın atamıyorum onumuzdekı aya kaldı artık kızlar ben bı sure ugrayamayabılırım ankete falan eklenıcek bısey olursa goremezsem ozelden falan yazın kendınızede ıyı bakın umarım geldıgımde herkesın ısteklerı gerceklesmıs bu topıkte kımse kalmamıs olurrtolin nerelerde acep?o da bekliyordu fatımayı
Aa nereye gidiyorsun tolin ?burdayım cıceeem evet ben beklıyordum ama bu aylık fala ayırdıgım paranın sonuna geldıgım ıcın atamıyorum onumuzdekı aya kaldı artık kızlar ben bı sure ugrayamayabılırım ankete falan eklenıcek bısey olursa goremezsem ozelden falan yazın kendınızede ıyı bakın umarım geldıgımde herkesın ısteklerı gerceklesmıs bu topıkte kımse kalmamıs olurr
buralardayım aslında ama bıraz fala ara verıp kendıme gelmek derslere yuklenmek ıstıyorum canımAa nereye gidiyorsun tolin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?