buralardayım aslında ama bıraz fala ara verıp kendıme gelmek derslere yuklenmek ıstıyorum canım
burdayım cıceeem evet ben beklıyordum ama bu aylık fala ayırdıgım paranın sonuna geldıgım ıcın atamıyorum onumuzdekı aya kaldı artık kızlar ben bı sure ugrayamayabılırım ankete falan eklenıcek bısey olursa goremezsem ozelden falan yazın kendınızede ıyı bakın umarım geldıgımde herkesın ısteklerı gerceklesmıs bu topıkte kımse kalmamıs olurr
. Anammmmm gordummm yildizname 200 su fali 100de gordumkızlar fatimanın feys adresini buldum, Medyum Fatima (MedyumFatima Tellwe) bekleyen fallarımız için birer dürtme yollarız
https://www.facebook.com/medyumfatima bulamayanlar için
. Anammmmm gordummm yildizname 200 su fali 100de gordum
İşle ılgılı bı gelışme var evet ama kımdemıştı bulamıyorum cıldırıcam:))kimin falı cıktı:) ii bişeymi ay hadi hayırlısı:)
Ben elif ışıgın iskanbil yorumuna bayılır, dedıklerı cıktımı cok degıl ama anlık durumu karşı tarafın durumunu okur.en cok ona yorum atmışşımdır.reklam fılanda yapmam benı bılen bılır,elıfım bende yerı ayrıdır.artık yorumcudan cok dosttum olmuştur.bu konuda senın neden en son gene ona gıttıgını anlıyabılıyorum, hakda verıyorum, dosttur. Abladır, maddıyata takılmaz, seslı bakar, burada pek tercıh etmıyor arkadaslar saygıda duyarım ama benım her daım baktırdıgım bı alışkanlıgımdır elif ışık, çok ıyı bı kalbıde vardır bunuda demeden gecememBinnaz ablada elif isik
Urmınacım yazılı dıye hatırlıyorum ama öyle bı falım varkı oku oku bıtmıyolar:) seslıyıde dınlıcem bugece herhalde 20 tane vardır:)) ama azımlıyım bulucam ve sıze bıldırıcem cunku harfıyenn yaşıyorum suan işle ılgılı hatta sasırdım konuşurken ben bunu falda duymuştum dıye:))) bulucam azımlıyımmmmbelki de sesli yorumdur tatlım
Anlık durum konusunda baktırdıkların içinde en iyisi bu mu Canim?Ben elif ışıgın iskanbil yorumuna bayılır, dedıklerı cıktımı cok degıl ama anlık durumu karşı tarafın durumunu okur.en cok ona yorum atmışşımdır.reklam fılanda yapmam benı bılen bılır,elıfım bende yerı ayrıdır.artık yorumcudan cok dosttum olmuştur.bu konuda senın neden en son gene ona gıttıgını anlıyabılıyorum, hakda verıyorum, dosttur. Abladır, maddıyata takılmaz, seslı bakar, burada pek tercıh etmıyor arkadaslar saygıda duyarım ama benım her daım baktırdıgım bı alışkanlıgımdır elif ışık, çok ıyı bı kalbıde vardır bunuda demeden gecemem
Nasıll yenisinn falsafal ne yaa yeni cıkmışş onuu hiçç duymadımmÇok site çok isim var hepsini denemeye can dayanmaz, valla tavsiyelerinize ihtiyacım var. Herkes farklı isimler yazmış, genel anlamda memnun kaldıklarınızı yazsanız sebeblerini de paylaşsanız böyle panik olmadan daha rahat fal atabilirim. Birde kime hangi falı atmalı ? www.biryolunvar.com ve www.falsafal.com da baktıran varmı ? kafam karıştı çok
En ıyısı demem yanlış olur anlık durumda nesıbe de ıyıdır falsepetı, selena ıyıdır telwe, saraylı ıyıdır telvede, hüma bal var bınnazda oda bende basarılıydı ama benım ilk tercıhım anlıkta elıfım ıskanbıl yorumudur.ben cok onermekten cekınıyorum canım naıra var mesela falalemde ben begendım arkım begenmedı, kızın paraso gitmiş olduAnlık durum konusunda baktırdıkların içinde en iyisi bu mu Canim?
Bence biryolunvar ıyı degıl, öbürünü ilk defa duydum,alttada bırıne yazdım burdanda yazıyım cnm, saraylı telwe,seruven kitap falı telwe, elif ışık iskanbıl ıste ama bınnaz, hüma bal binnaz , falalem naira bence ıyı, denenmelı ama farklı fıkırler var onunla ılgılı,falalem meryem dıyolar arkadaşlar ben de hıc hı dedıgı cıkmadıÇok site çok isim var hepsini denemeye can dayanmaz, valla tavsiyelerinize ihtiyacım var. Herkes farklı isimler yazmış, genel anlamda memnun kaldıklarınızı yazsanız sebeblerini de paylaşsanız böyle panik olmadan daha rahat fal atabilirim. Birde kime hangi falı atmalı ? www.biryolunvar.com ve www.falsafal.com da baktıran varmı ? kafam karıştı çok
Çok site çok isim var hepsini denemeye can dayanmaz, valla tavsiyelerinize ihtiyacım var. Herkes farklı isimler yazmış, genel anlamda memnun kaldıklarınızı yazsanız sebeblerini de paylaşsanız böyle panik olmadan daha rahat fal atabilirim. Birde kime hangi falı atmalı ? www.biryolunvar.com ve www.falsafal.com da baktıran varmı ? kafam karıştı çok
ltfen bul tatlım yaa,, ben de merak ettim kim bildiUrmınacım yazılı dıye hatırlıyorum ama öyle bı falım varkı oku oku bıtmıyolar:) seslıyıde dınlıcem bugece herhalde 20 tane vardır:)) ama azımlıyım bulucam ve sıze bıldırıcem cunku harfıyenn yaşıyorum suan işle ılgılı hatta sasırdım konuşurken ben bunu falda duymuştum dıye:))) bulucam azımlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?