Binnaz Abla

Kızlar ya okudukça beynim sulandı kime baktıracağımı şaşırdım, Ester kiraze mi, Selena mı, Luna mı hangisine baktırayım? Serüvene baktırdığımın sağlamasını yapmak istiyorum son bir kişiye baktırıp, hatta mümkünse Serüvenin zıttı açıklamalar yaptı diyebileceğiniz biri vasra tercihimdir çünkü nedeeeeennn yine de aynısını söylerse Serüvenin artık tamam deyip bu fal psikopatlığına ara verebileceğim :)

Kizlar bugun konstgum kisiyle gorustum ve hic kipirti olmadi icimde.eskisiylede facede arkdsz vs.ama geri donmuyo cok kirici konusuyo uzmek icin elinden geleni yapiyo.sizlerde varmi gelisme nisan bitiyo

Merhaba aranızda yeniyim hangi sitelerde kimleri tavsiye edersiniz

Binnaz ablada elif isik
Ben elif ışıgın iskanbil yorumuna bayılır, dedıklerı cıktımı cok degıl ama anlık durumu karşı tarafın durumunu okur.en cok ona yorum atmışşımdır.reklam fılanda yapmam benı bılen bılır,elıfım bende yerı ayrıdır.artık yorumcudan cok dosttum olmuştur.bu konuda senın neden en son gene ona gıttıgını anlıyabılıyorum, hakda verıyorum, dosttur. Abladır, maddıyata takılmaz, seslı bakar, burada pek tercıh etmıyor arkadaslar saygıda duyarım ama benım her daım baktırdıgım bı alışkanlıgımdır elif ışık, çok ıyı bı kalbıde vardır bunuda demeden gecemem

belki de sesli yorumdur tatlım
Urmınacım yazılı dıye hatırlıyorum ama öyle bı falım varkı oku oku bıtmıyolar:) seslıyıde dınlıcem bugece herhalde 20 tane vardır:)) ama azımlıyım bulucam ve sıze bıldırıcem cunku harfıyenn yaşıyorum suan işle ılgılı hatta sasırdım konuşurken ben bunu falda duymuştum dıye:))) bulucam azımlıyımmmm

tellwe'de biri "onlar" diye bi falcıya baktırmıştı galiba. ama bulamadım kim oldğunu. baktıran arkadaşlar varsa, nasıldı o?

Çok site çok isim var hepsini denemeye can dayanmaz, valla tavsiyelerinize ihtiyacım var. Herkes farklı isimler yazmış, genel anlamda memnun kaldıklarınızı yazsanız sebeblerini de paylaşsanız böyle panik olmadan daha rahat fal atabilirim. Birde kime hangi falı atmalı ? www.biryolunvar.com ve www.falsafal.com da baktıran varmı ? kafam karıştı çok

Anlık durum konusunda baktırdıkların içinde en iyisi bu mu Canim?

Nasıll yenisinn falsafal ne yaa yeni cıkmışş onuu hiçç duymadımm Ankett varr yukardaa onaa bakk yorumcularıı filann aratt kiminee cıkann kiminee cıkmazz

Anlık durum konusunda baktırdıkların içinde en iyisi bu mu Canim?
En ıyısı demem yanlış olur anlık durumda nesıbe de ıyıdır falsepetı, selena ıyıdır telwe, saraylı ıyıdır telvede, hüma bal var bınnazda oda bende basarılıydı ama benım ilk tercıhım anlıkta elıfım ıskanbıl yorumudur.ben cok onermekten cekınıyorum canım naıra var mesela falalemde ben begendım arkım begenmedı, kızın paraso gitmiş oldu ama bak sanırım forumda ortak kararı seruvenın kıtap falı anlıkda ıyıdır cok karışık yazdım farkındayım kusura bakma ama bende de cok karıştı devreler

Bence biryolunvar ıyı degıl, öbürünü ilk defa duydum,alttada bırıne yazdım burdanda yazıyım cnm, saraylı telwe,seruven kitap falı telwe, elif ışık iskanbıl ıste ama bınnaz, hüma bal binnaz , falalem naira bence ıyı, denenmelı ama farklı fıkırler var onunla ılgılı,falalem meryem dıyolar arkadaşlar ben de hıc hı dedıgı cıkmadı( nesıbe falsepetı tek kez bakılmalı bence, cnm bız o kadar uzun zamandır baktırdıkkı onca kışıye artık devreler yandı.

tellwe.com'da medyumselena benim favorim. bilhassa su falı. ama bu aralar pek girmiyor, hemen yakalayamayabilirsin.
bunun dışında ben de arayıştayım.
deniz devrim var binnaz'da, onu deneyen var mı?

Şöyle bir sonuca vardım artık baktırmayacağım ne olacaksa olsun. Çünkü her baktırdığım 2 ay 2 ay deyip duruyor. Ocak ayında baktırdığım 3-4 falcı 1,5-2 ay içerisinde dedi. Hiçbirşey olmadı. Bu mantığa göre şubat ortası-mart arasıydı yani patladılar. Sonra şubat ayında baktırdım yine bakan 2-3 falcı 1,5-2 ay içinde dedi, geldik nisana yine birşey yok. Şimdi Serüvene baktırdım bana 2 ay sonra haziran ve eylül arasında arayack dedi, çüş diyorum başka birşey demiyorum. Böyle tarih vermemi olur haziran eylül arası nedir yaaaa. 4 ay içerisinde tarih vermiş. O da diğerleri gibi 2 ay sonra için zaman verdi yani bu falcılar hep 1,5-2 ay diyorlar ağız birliği yapılmış gibi ama o 1,5-2 ay hiç gelmiyor hiiiççç. Benim diyeceğim anı biliyor olabilriler evet ama gelecek ile ilgili hiç ama hiç biri bilmiyor. sadece atıp tutuyorlar hepsi bu. Tutarsa ne ala tutmazsa eee bu fal deyip işin içinden çıkıyorlar

ltfen bul tatlım yaa,, ben de merak ettim kim bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…