tellwe.com'da medyumselena benim favorim. bilhassa su falı. ama bu aralar pek girmiyor, hemen yakalayamayabilirsin.
bunun dışında ben de arayıştayım.
deniz devrim var binnaz'da, onu deneyen var mı?
teşekkürler selenada hangi falı önerirsiniz katina bakıyormı ? bide bu falsafalda baktırdınız mı yeni siteymiş ? Falalem ile aynı gibi , tellweyi pek sevmedim ama selenayı deneyeceğim. www.biryolunvar.comu da merak ettim
5liklerdennkızlar tellwede boynu bkük bekleyen 5 kredim var, kim var kahve atiim..beklentim yok bu paraya zaten
valla o siteleri ben de pek bilmiyorum. binnazabla'da selin imer'e baktırmışlığım var bikaç kere. anda iyi, gelecek sallama=D bi de soru sorarsanız sorunuzdan çok etkilenip ona göre çeviriyo lafı. yani 20tl lik bi fal değil, atmayın ona=D
selena'da su falını öneririm. selena'nın fallarını beğenmeyenler var ama bana detayıyla her şeyi bilen tek falcıdır.
su falı hiç baktırmadım açıkçası, selenayı merak ettim ona fal göndereceğim. Ama bilmediklerimde öyle 20-30 liralara fal atmaya çekiniyorum şimdilik 15 liklerle bide kesin olan herkesin tavsiye ettikleri Ablaları tecrübeli olan isimleri online yakalarsam atıyorum. www.falsafal.com 'da merak ettiğim bir iki isim var ama orada mobil ödeme henüz yokmuş. Kart limitim müsait değil. Puanım falanda yok. Bu hediye puan olayı nasıl ? herkes yazmış puanlarım bitti falan diye
falsafaldaa beğendiğinn ismii yazmanıı bekliyoruzzzsu falı hiç baktırmadım açıkçası, selenayı merak ettim ona fal göndereceğim. Ama bilmediklerimde öyle 20-30 liralara fal atmaya çekiniyorum şimdilik 15 liklerle bide kesin olan herkesin tavsiye ettikleri Ablaları tecrübeli olan isimleri online yakalarsam atıyorum. www.falsafal.com 'da merak ettiğim bir iki isim var ama orada mobil ödeme henüz yokmuş. Kart limitim müsait değil. Puanım falanda yok. Bu hediye puan olayı nasıl ? herkes yazmış puanlarım bitti falan diye
falsafaldaa beğendiğinn ismii yazmanıı bekliyoruzzz
falsafaldaa beğendiğinn ismii yazmanıı bekliyoruzzz
falsafalıı hiçç deneyenn görmedimm sen nerdenn buldunnfalsafalda denemedim henüz ama limitim yok, metehan orda ciddi görünüyor mesela, falalemde mert reiki , ester kira onllne olursa onları deneyeceğim.
ilkk başş dediğimm gibii kuzumm burdaa kiminee cıkann kiminee cıkmazz o yüzdenn ankete bakk yukardann yadaaa merakk ettiğinn falcılarıı filann aratt çünküü birinee herşeyy cıkann fall diğerindee anıı bile bilmediğii olurrtavsiye edeceğiniz isimler olursa sevinirim
bende de.. hatta bir sürü erkek sokmuş hayatıma.. aralıkta,ocakta.. kasımda... halbuki falı haziranda yollamıştım.. tek kelimesi tutmadı ve güümTavsiye etmiyorum.. Ben de gümledi falı :)
falsafalıı hiçç deneyenn görmedimm sen nerdenn buldunnbencee boşverr fallarınn hepsii cıkmazdaa yinedee senn başka siteleree bakk
hiçç duymadımmm direkk kaçççok moral verici oldu teşekkür ederimzaten sitelere bakıyorum biryolun varda baktırmadım , tellwe, falalem ve binnaz ablada baktrdım başkada varsa tavsiye istiyorum falsafalı facebook sayfasında buldum.
ilkk başş dediğimm gibii kuzumm burdaa kiminee cıkann kiminee cıkmazz o yüzdenn ankete bakk yukardann yadaaa merakk ettiğinn falcılarıı filann aratt çünküü birinee herşeyy cıkann fall diğerindee anıı bile bilmediğii olurr
tellwe'de biri "onlar" diye bi falcıya baktırmıştı galiba. ama bulamadım kim oldğunu. baktıran arkadaşlar varsa, nasıldı o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?