Binnaz Abla

tellwe.com'da medyumselena benim favorim. bilhassa su falı. ama bu aralar pek girmiyor, hemen yakalayamayabilirsin.
bunun dışında ben de arayıştayım.
deniz devrim var binnaz'da, onu deneyen var mı?

teşekkürler selenada hangi falı önerirsiniz katina bakıyormı ? bide bu falsafalda baktırdınız mı yeni siteymiş ? Falalem ile aynı gibi , tellweyi pek sevmedim ama selenayı deneyeceğim. www.biryolunvar.comu da merak ettim

valla o siteleri ben de pek bilmiyorum. binnazabla'da selin imer'e baktırmışlığım var bikaç kere. anda iyi, gelecek sallama=D bi de soru sorarsanız sorunuzdan çok etkilenip ona göre çeviriyo lafı. yani 20tl lik bi fal değil, atmayın ona=D
selena'da su falını öneririm. selena'nın fallarını beğenmeyenler var ama bana detayıyla her şeyi bilen tek falcıdır.

su falı hiç baktırmadım açıkçası, selenayı merak ettim ona fal göndereceğim. Ama bilmediklerimde öyle 20-30 liralara fal atmaya çekiniyorum şimdilik 15 liklerle bide kesin olan herkesin tavsiye ettikleri Ablaları tecrübeli olan isimleri online yakalarsam atıyorum. www.falsafal.com 'da merak ettiğim bir iki isim var ama orada mobil ödeme henüz yokmuş. Kart limitim müsait değil. Puanım falanda yok. Bu hediye puan olayı nasıl ? herkes yazmış puanlarım bitti falan diye

onları ben de pek bilemiyorum=D ben de çok fazla fal baktırmıyorum online. sadece gerçekten iyi olan ve güvendiğim kişilere baktırıyorum. o yüzden selena'yı gönül rahatlığıyla öneriyorum. selena'ya ilk atacağın fal için su falı yerine daha ucuz bir falını deneyebilirsin. çünkü su falında en başarılı ama diğer fallarda da başarılı, ben ne atarsam atayım bana isabetli olmuştur falları hep.

benim beklentim biraz zor gerçekleşirde moral olsun diye atıyorum işte, gerçi çoğu falcı dönecek diyor ya neyse :) Umutsuz vakayım

falsafaldaa beğendiğinn ismii yazmanıı bekliyoruzzz

falsafaldaa beğendiğinn ismii yazmanıı bekliyoruzzz

falsafalda denemedim henüz ama limitim yok, metehan orda ciddi görünüyor mesela, falalemde mert reiki , ester kira onllne olursa onları deneyeceğim.

falsafalda denemedim henüz ama limitim yok, metehan orda ciddi görünüyor mesela, falalemde mert reiki , ester kira onllne olursa onları deneyeceğim.
falsafalıı hiçç deneyenn görmedimm sen nerdenn buldunn bencee boşverr fallarınn hepsii cıkmazdaa yinedee senn başka siteleree bakk

tavsiye edeceğiniz isimler olursa sevinirim
ilkk başş dediğimm gibii kuzumm burdaa kiminee cıkann kiminee cıkmazz o yüzdenn ankete bakk yukardann yadaaa merakk ettiğinn falcılarıı filann aratt çünküü birinee herşeyy cıkann fall diğerindee anıı bile bilmediğii olurr

eskiii fall arsızıı zamanlarımaa bakıyorum daaa kazı kazann gibii mübarekk ha cıktıı ha cıkacakk diyee atmışımm

falsafalıı hiçç deneyenn görmedimm sen nerdenn buldunn bencee boşverr fallarınn hepsii cıkmazdaa yinedee senn başka siteleree bakk

çok moral verici oldu teşekkür ederim zaten sitelere bakıyorum biryolun varda baktırmadım , tellwe, falalem ve binnaz ablada baktrdım başkada varsa tavsiye istiyorum falsafalı facebook sayfasında buldum.

çok moral verici oldu teşekkür ederim zaten sitelere bakıyorum biryolun varda baktırmadım , tellwe, falalem ve binnaz ablada baktrdım başkada varsa tavsiye istiyorum falsafalı facebook sayfasında buldum.
hiçç duymadımmm direkk kaçç

her birine baktıracak paranız varsa bilemem ama genel anlamda herkesin memnun kaldığı isimler vardır diye düşünüyorum, herkes burda soruyor gördüğüm kadarı ile ..Benim gördüğüm hepsine atacak param yok deniyorum bulduklarımı ve hepsi aynı anda online olmuyor malesef.

tellwe'de biri "onlar" diye bi falcıya baktırmıştı galiba. ama bulamadım kim oldğunu. baktıran arkadaşlar varsa, nasıldı o?

onlar'a fal atmıştım geldi. anlık yorumları başarılı. katina yollamıştım hep aşk ile ilgili yazmış. benim de istediğim gibi bakalım ileriki zaman için ne olucak. fiyat olarak gayet iyi bu fal 7 lira için

kaçırmayın derim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…