Binnaz Abla

a
anlamadığınn kısımm neee falcıı önermiyorummm çünküü birinee cıkann birinee cıkmıyorr anıı bilee bilmiyorr diğerinii tutturuyorrr ankett var yukardaa ona bakabilirsinnn yadaa merakk ettiğinn yorumcularıı aratt bakk yorumlaraa ne diimm şimdiii evett hepsinee baktıracakk cok paramm vardıı kendimm denedimm sonraa fikirr aldımm 3 kere aynıı şeyii yazdım

hanımlar, duyulmamış sitelere güvenim yok pek benim...hoş duyulmuşlara da güvenim yok da. bi tek 1 site işini çok ciddi yapıyor, gerisi paragöz.. o nedenle siteleri geçiniz, fallara bakalım

Luna aciklama yapmis simdi carsambaya kadar bitircekmis hepsini

dün baya söylenmiştik, okumuş burayı belli ki

Sadece ilişkim için baktırdım bitanem.. ilişkimin geleceği, karşı tarafın duygu ve düşüncelerini öğrenmek için . Hiç detay vermedim bu şekilde sordum

wayy süper yaa. ben çok hata yapıyorum, resmen kısa özgeçmiş yazıyorum. hiç de net bi yorum gelmiyo sonra
halbuki ne yazıyosam, falcıysa görsün zaten demi offf.

kızlar tellwede boynu bkük bekleyen 5 kredim var, kim var kahve atiim..beklentim yok bu paraya zaten

aynen bende de bi 5 kredi var. üstüne 20 ekler saraylıya atarım diyodum ama
eveline ve öyküabla dikkatimi çekiyo bu ara bide onlar var ama kahve yok onda da. kahve bakmayan falcıya güvenmiyorum. his varsa kahve de ortaya çıkıyo bence.

Kizlaaar nasilsiniz ses verinn fatimaya lunaya baktiran memnun kalan paylasmak isteyen varmi

canım avatarına bayıldım, benim de bu ara sarışın olasım var. falı bıraktım, süsüme bakıyorum artık

ya saraylı bende son tahlilde baktığı falda çok iyi değildi.. uzun süre atmam sanırım ..hayalkırıklığına uğradım. oysa enerjim tutuyordu.. biraz ara vermem gerek onla

Ayy benimde benimde sari baylajlarim var yaza dogru baya actirasim var

Kızlaaar ilk kez bir falım cuk çıktı küçük ama olsun. Ankarada bir falcıya gitmiştim, kadın haftasonu aramaz bekleme haftaya arayacak demişti. Bugün aradı ama ben açmadım ahahaha Bunu rezzan arar ama 15 20 gün demişti dün baktırdım zamanı bilememiş. Monaspeckle 2 3 gün içinde arar demişti dediğinden 5 6 gün sonra aradı. Arama konusunda başka fal atmadım bir şey diyemem. Rezzanın dediği bir şeyi bu bilen reeldeki falcım da dedi ama rezzan sonbahar dedi bu kadın mayıs haziran dedi. Galiba rezzan azıcık öte tarih veriyor

Belkide goruyordur da rezzan tarihi ama sapmalar oluyor ya ustune gitmeyelim diye ileri tarih veriyodur. Kuzum sonucta arayacagini bilmis takilma zamana istedigin oldu sonucta :) baldancim bide rezzan sana nasil konustu hani atiyorum evet seni seviyormu diyordu sana yoksa seni sevmiyor diyemem gibi mi

canım sevgi denememiş sadece sansınız var demiş ama sen iki kişi arasında kalacaksın biri daha gircek deiş ki öyle de bir durum su an oluşuyor gibi. Bunu ankaradaki kadın da dedi. Bana rezzan ondan ziyade benden bahsetmiş sen çok aşık cok seviyor değilsin bunu görüyorum demiş ki doğru bunu ben de diyorum azıcık hırs yaptım. Ama sansımızın olacağından bahsetmiş, onun benden biraz emin olayıp cekindiğinden filan. Biraz yuvarlak konusması var farkettim.

Ahaha evet tatlim ya tam kotu dedi diyorsun sevmiyor diyo ya hemen arkasindan diyemem diyor ama cok guzel enerjisi vardi ben begendim yani

Urminacim ne zaman baktirdin en son
bu bi kalabalık bir alım yapmıştı ya, o zaman.. ama memnun kalmadım malesef.. kişisel ama benimki, bakma sen.. uzun süre uzak kalmam gerek saraylıdan, hem onun enerjisi hem benimki temizlensin diye..

bi de çok rağbet var ya, ondan da flları yığılıyo filan, bu da etkiliyodur falcıları psikolojik olarak..

Kızlar Jelibon bana tellwe ONLAR'ın falını yollamıştı. Bir de fatimanın falını fatimanın dediği seyleri daha kısa ve öz onlar söylemiş. Bnede son kredimi ona katina attım. Valla cok iyiydi analizi. Üstüne harf veremem kahve olsa net verirdim ama içimden an ar gibi birşeyler oldugu geçti ama katina oldugu için kesin diyemiyorum demiş. Vllahi esas oğlanın adı an ile bitiyor Gerçi erkek isimlerinde an ile bitme cok ama ben yine de begendiğimi belirteyim dedim. Yalnız sonunu pembece bağlamış ben o akdarını düşünmüyorum

ben de ona katina yollamaya niyetlendim ama şu an brz sevimsiz bi ruh halindeyim, dandik dandik kartlar çekiyorum, falı iptal edip duruyorum o yüzden=D çocuk da görüyosa dicek manyak mı, yollayp yollayıp çekiyo=D

ben de ona katina yollamaya niyetlendim ama şu an brz sevimsiz bi ruh halindeyim, dandik dandik kartlar çekiyorum, falı iptal edip duruyorum o yüzden=D çocuk da görüyosa dicek manyak mı, yollayp yollayıp çekiyo=D

canım dün yorumlamayınca açtığım tüm kartların anlamlarına baktım yine nerede boktan kart varsa çekmişim dedim, tabi güzellerde vardı. Ama cocuk hisli bence. Ki dediğim gibi Jelibon sağolsun, tesadüfen attı. Hani şey anlamında aha 50 liralık fatima falı aha 7 liralık dandik fal, aynı şey babaında. Ben de son kredimi öyle harcadım, ama begendim. Dediğim gibi sonunu biraz fazla pembeci bağlamış, hiç düşünmüyorum öyle bir şey. Sonucu önemliyse atma ben daha cok anı merakımdan attım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…