Binnaz Abla

oda birşeymi ben dün bir fal gönderdim promosyon fal 2 saat sonra cevap geldi normalde promosyon fala 2 günden önce cevap vermeyen telwe 2 saat sonra cevap vermiş KUTSAN diye bir falcı aynen ifade şu FALIN ORTASINA PARMAKMI BASTINIZ :)O ZAMAN YORUM DEĞİŞİR MAALESEF YORUM YOK İletişime geçtim maaleef cevapta yok hepten telwe zıvanadan çıkmış

O da birsey miii? :) Ben bir kere tellweye fal gonderdim. yorumu bekliyorken tabi baya bir zaman oldu:) yorumlandı mı diye baktım "falınız geri gönderildi" yazıyor.Allah Allah niye ki falan derken mesaj attım yönetime "sebep ne, niye falımı geri gönderdiniz?" dedim. Bu mesaja cevap olarak site yönetiminden "falınız yorumlanmış ki" falan gibi bir mesaj geldi. Neyse ben de o arada baktım, hakikaten de falım yorumlanmıs. İyi dedim neyse yorumlamışlar ustunde durma gracie:) Sonra bir de ne göreyim!!! alakasız yorumculardan biri yorumlamış, benim seçtiğim değil...!!! Neyse okudum yine de falı, baktım iki cümle zor yazılmış sonrası da hep falcının kendisini tanıtımı, reklamı falan. Ben tekrar mesaj attım site yönetimine. "Pardon da ben bu yorumcuyu secmemiştim ustelik de bana iki satır bisey yazmıs" dedim. "Hayır siz herhangi bir falcı bakabilir demişsiniz" yazmıslar ki oyle birsey seçmediğime eminim!! Bir de hic de oyle kısa bir fal degil yazmışlar. Guler misin ağlar mısın??? Adam reklamını yazmıs bana fal diye, ustelik benim seçmediğin bir falcı, buna ragmen bir de haklılarmıs gibi iddia ediyorlar gayet uzun bir fal diye. Beni yalancı durumuna dusurmeye calısıyorlar. Hayatımda hicbir falla ilgili site yonetimine kısa diye ya da baska bir sebeple sikayette bulunmadım. Neyse ki buna cevap vermeden istediğim yorumcunun falı geldi. Madem benimdi hata o zaman niye sozlerini geri alıp benim parasını verdigim falcının yorumunu da gönderiyorlar bana??? Resmen saka gibi.

Son düzenleme:
selamm kızlarr :) Bende bir falkolik olaraktan aranıza katıldım size tecrübelerimi yazmak istiyorum ve bilgi alışveirşinde bulunmak istiyorm xd

Binnazablada çoğu falcıya baktırdım sıralarsam ;

BİLGE ÖZDOĞRU ; OLUMSUZ KONUŞTU NOKTA ATIŞLARI PEK YOKTU SORUMADA ÖZENSİZ CEVAP ALABİLDM

SEVGİ YILDIZ ; İLK FALI ÇOK GÜZELDİ BİRÇOK ŞEYİ BİLDİ DAHA SONRALARI ÇOK SAÇMALADI DİYE DÜŞÜNYORM BİDAHA BAKTIRMAM.

TORNİSHA SHARİNG ; HİÇ SEVMEDİM, HİÇBİR NOKTA ATIŞI YOKTU ÖZELLİKLE ÇOK ÖVÜLDÜĞÜ İÇİN HEVESLE BAKTIRDIM ANCAK DEDİKLERİ TAM TERSİ OLDU MALESEF...

DİYAR DEMİR ; İDARE EDER EH İŞTE :)

ŞEVVAL ERDAL ; ÇOK GEÇİŞTİRDİ AÇIKCASI ÇIOK KÖTYDÜ

BENNA KÜÇÜKER ; ÇOK GENEL YORUMLAMAYDI NOKTA ATIŞI YOKTU SADECE CEVABIM TATMİN EDİCİYDİ

HÜLYA DEMİR ; OLUMLU KONUŞMAYA ENDEKSLENMİŞ GİBİ EN SON ÇOK PEMBE TABLO ÇİZMİŞTİ O KDR İYİ ŞEYLER OLACAK K İGERİNE GERİNE YATACAKSIN TARZNDA SAÇMALAMŞTI BİRDAHADA BAKTRMADM

EZGİ SEZEN ; ŞAŞIRTTI BENİ OLUMSU Z KONUŞTU BERBAT BAKIYOR DEDİM 1 PUAN VERDM SÖYLEDKLERİ ÇOK ZOR OLACAK VE OLUMSZ ŞEYLERDİ BU YÜZDEN 1 VERDM ANCAK DEDKLERİNİ MALESEF YAŞADM ANCAK 2.NDE PEK BEĞENMEDM

NEŞE ÖZIŞIK ; FAZLA HAYALC GELDİ MADALYON FALAN GİBİ ŞEYLER SAÇMALADI SPORA YETENEĞN VAR AKSİNE YETENEĞM OLABİLCEK EN SON ŞEY.....

MERAL SAYDAM ; BİR UZMANA GÖRE OLDUKÇA KÖTÜYDÜ

LİDYA MATRİARKİ ; SIK BAKTIRDKLARIMDAN DEDİKLERİ GENELDE ÇIKAR :)

PINAR GÖKÇE ; ÇOK GENEL VE SIKINTILI BİR SESİ VARDI RESMEN KARTLARIN ANLAMLARINI OKUYOR GBİYDİ HİÇ BEĞENMEDM

TAVSİYE EDECEKLERİMSE ÖZELLİKLE LİDYA MATRİARKİ ÇÜNKÜ DEDİĞİ BİRÇOK ŞEYİ YAŞADIM ÇOK FAZLA NOKTA ATIŞLARI VAR, DENİZ GÖRÜR ÜNDE DEDİKLERİNİ YAŞADIM BU 2SİNİ TAVSİYE EDEBİLİRİM ANCAK EZGİ SEZENİN İLK FALI GAYET İYİ SONRASINDA BEĞENMEDM :)

Son düzenleme:

uzulerek sana katilmiyorum bende lidya nin hicbir akilda kalici yorumu yok..

uzulerek sana katilmiyorum bende lidya nin hicbir akilda kalici yorumu yok..

Lidya Matriaki denen bayanın daha önce bu sitede bir topicte sahte hesapla kendi reklamını yaptığı ortaya çıkmamış mıydı
yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ??
Ayrıca o Binnazabla.da değil artık falalemde değil mi?

ve yine üzülerek söylüyorum ilk mesajında herkese bir kulp takıp, alaka bir falcıyı öven biri burada şüphe yaratıyor...

Buraya uğramayacaktım pek ama çıkan bir fal durumu için geldim biliyorum herkes dedikleri çıkan bir falcı istiyor o yüzden bunu kendime bir görev biliyorum neyse lafı uzatmadan konuya giriş yapayım yaklaşık 17 gün önce saraylıhanıma baktırmıştım an ve durum gerçekten güzeldi detaylar başarılıydı ancak bana bir konuda böyle yapma söyle yap dediğim gibi yapmazsan böyle olur demişti hatta yakın zamanda yapma ihtimalini gördüğüm için uyarıyroum gibi birşeyler demiş ve tabi ki ben de dinlememişim tavsiye bile aklımdan uçup gitmiş belki işime gelmemiştir bilemem neyse gerçeten de öğrendim ki yapmasaymışım onun dediği gibi olacakmış neyse kötü bir şey yok yine de zaten herkes bana aynı şeyi söylüyor Nesibe de dedi hatta uzatmışsın işi diye çok haklı ah keşke keşke aman neyse onlara uydum sayılır yine de ödün vermedim burdan kurtarıyorum işi

gece gece kımsenın gunahını almak ıstemem ama lıdya hem burda hemde baska sıtelerde kendı reklamını yaptı hemde aynen su yukarda sızın yaptıgınız sekılde baskalarını yerdı sadece kendını ovdu en sonundada cıktı ortaya yalancı oldugu bayadır ortalıklarda yoktu yenıden fal bakmaya baslıycak galıba kı bunlarda on hazırlık sanırım

şu cosmo kaç saate fal bakıyor fikri olan akşam falınıza bakıyor yazdı sonra o yazı kayboldu yprum falanda gelmedi

şüphe ne alaka ben sadece görüşlerimi bildirdim baktrdığım kişilerde şüphe olsa nolr olmasa nolur tecrübelermi yazmş bulndm beğendiklerimi ve beğenmedklermi

vlla ben bğendm ama görüyorumki tekmşm bu knuda bana dedkleri hep çktığı için önermek istedim sadece reklam falan yapmyorm ama doğrdur ypmştr siz dha iyi blrsnz

vlla ben bğendm ama görüyorumki tekmşm bu knuda bana dedkleri hep çktığı için önermek istedim sadece reklam falan yapmyorm ama doğrdur ypmştr siz dha iyi blrsnz

yok yanlıs anlamanı ıstemem ama dedıgım gıbı lıdya bu sıtede cok fena mımlendı baska bı sıtede daha gordum ben gene aynı nıckle kendı reklamını yapıyodu o yuzden yazdım neyse cok ozle dıılse senınle alakalı nelerı bıldı madem yazabılırmısın?

tabikide.. sevdiğğn çocuğun ismnde m ve h harfleri var dedi oda seni seviyor ykında barşcaksınız dedi daha mutlu olacaksınz dedi 1 aya kadar ve gerçktn dediği gibi oldu sonrasında sağlğnla ilgili bi problem var demşti gerçktn o sıralar mide kanaması geçirmştm bir yakınınız hamile kalacak dedi kilolu bir bayan dedi sonrasında çkmıştı onun dşında da sonrasnda baktrdğm bir falda sana birisi sevdğni itiraf etck dedi aynı zmnda ykn arkdşıda sendn hşlanıyo dedi çockta okuldn birisydi dedkleri doğru ve çkmıştı bu şekidle :))

Son düzenleme:
allahım 30 40 tane fal baktrıdım bana daha çıkan hiçbirşey yok.bi kirazenin maddiyatla ilgili dediği dışında.birde tellwede depiderya gibi nickli biri var ona baktıranınız oldu mu?

neyse sen gene de o hatuna pek guvenme fazla paralar kaptırma derım ben

Kızlar yazılı fallara dikkat!!! Cogu kopyala yapıştır şeklinde biliyorsunuz.Dikkatli bakın anlatım bozuklukları ve nesne tekrarları göze çarpıyor. O kadar basit ki duzeltilmemis bile. Belki yazıldıktan sonra okunmamış bile olabilir. Bana gönderseniz kesinlikle daha iyi bir fal yazar gönderirim size.
Paraları kaptırmayın!!! Mümkünse hic fal baktırmayın:)

Gracie haklı....
Fal baktırmamaya , en azından bir müddet baktırmamaya kararlıyım :))

Yakalarsam İlayda Güler'e baktıracağım.. onuda gece 3 lerde beklediğim için. Bakalım nasıl biriymiş.
Gerçi dün aldığı 5 faldan sadece 1 tanesine bakmış..
Yani uzun süre param cebimde kalacak :))

Ondan sonra da bir ay Nesibe bir ay Rezzan ablaya tek fal yollayayım diyorum.
Tabii bu hayalde olabilir, 10 gün sonra hayatıma biri girip acaba ne olacak fallarına başlayabilirim.

Biz niye böyle meraklıyız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…