- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
ben attım denize canım 2 kez..lki çokk süperdi anlık durumları çatır çatır dökmüştü..2. si biraz daha psikolojik durumumla ilgiliydi gelecek tabiki belirsiztellwe.com'da medyumselena benim favorim. bilhassa su falı. ama bu aralar pek girmiyor, hemen yakalayamayabilirsin.
bunun dışında ben de arayıştayım.
deniz devrim var binnaz'da, onu deneyen var mı?
Kızlar ONLAR sonunu fena pembe yapmış, kartım da vardı o kısmı kart yorumu, asıl sonuç merak edenler düşünerek atsın please
bana da pembeci gibi geldi, yorumlara baktım da..
bana da pembeci gibi geldi, yorumlara baktım da..
sonu pembe zaten, ben kendimi biliyorsam olmaz ama katinadan harf hissediyorum kısmı, yasanılan, tarif karakter doğru böyle olnca genelde an da doğru oluyor, ben anı merak ettiğim için yetti. Ama pembeci sonu, net
sonu pembe zaten, ben kendimi biliyorsam olmaz ama katinadan harf hissediyorum kısmı, yasanılan, tarif karakter doğru böyle olnca genelde an da doğru oluyor, ben anı merak ettiğim için yetti. Ama pembeci sonu, net
onlar valla bana pempeci yaklaşmadı bir ayrılığımın olucağını sıkıntı zaman yaşayacağımı söyledi ben barışmayı beklerken ; beni barıştırıp ayırdıama hakkını yemeyim bana da harf verdi bk ya da mk var dedi. bk vardı 7 liralık fal sonuçta gayette güzel analizler yaptı. valla yazdığı birşey beni şoke etti ondan dumur oldum kızlar, sırtım ürperdi okurken bir süre geçsin yeniden yollayacağım.
ben de ona katina yollamaya niyetlendim ama şu an brz sevimsiz bi ruh halindeyim, dandik dandik kartlar çekiyorum, falı iptal edip duruyorum o yüzden=D çocuk da görüyosa dicek manyak mı, yollayp yollayıp çekiyo=D
Kızlar ONLAR sonunu fena pembe yapmış, kartım da vardı o kısmı kart yorumu, asıl sonuç merak edenler düşünerek atsın please
ya benim olay da nası bilio musun
sonu pembe olacak o kesin, ben kendim de biliyorum. şu an biraz karışık=D dolayısıyla bana pembeci lazım zaten. ama 3tür deniyorum, bok ötesi kartlar çekiyorum gerçekten. öyle olmaz=D o şekilde bi fal yollayamam=p
kıssslar bugün ester kira girmedi mi??? 18 den sonra girecem demiş?? ben mi yaklayamadım acep gören oldumu:))
kızlar soru kısmına nasıl giriş yaptınız, bilgilendirme yazdınız mı yoksa aşk hayatım ile ilgili deyip üstü kapalı mı gönderdiniz.
saraylı ile benimde enerjim uyuyor. merak ettim şimdi onlar abimizi
kıssslar bugün ester kira girmedi mi??? 18 den sonra girecem demiş?? ben mi yaklayamadım acep gören oldumu:))
canım daha önce baktırdım beğenmişim falın yorum kısmına yazdığım kadarıyla öyle anladım.. fakat falı kaydetmediğimden hatırlayamıyorumgrenn senin esterle senin enerjin uyuyor mu. baktırdın mı daha önce.
bende bakıyorum ona çok uzun zamandır.
senin nasıl yorumların tatlım ? çıkanlar oldumu esterden??? birde ben kahve atmışım sen ne yolluyosun?grenn senin esterle senin enerjin uyuyor mu. baktırdın mı daha önce.
bende bakıyorum ona çok uzun zamandır.
Kızlar uzgunum ama gırdı 45 dakka acık kaldı sonra kapattı saat 20:00 gıbıonu ben de bekledim ama girmedi. bugün tam bir ruh hastasym ya ne biçim batakmş gerçekten bu=D
senin nasıl yorumların tatlım ? çıkanlar oldumu esterden??? birde ben kahve atmışım sen ne yolluyosun?
hadi yaaKızlar uzgunum ama gırdı 45 dakka acık kaldı sonra kapattı saat 20:00 gıbı
en çokkimden memnun kaldın canım ?canım ben estere hiç atmadım, tellwedeki profili ilgimi çekmişti.
referans olmadan bakmıyorum falan yazıyordu. uzun zamandır bakıyorum ama 18 den sonra diyor
hiç yakalayamadım, o aralar ben koşturmaca yaşıyorum hergün.
kahveciyim ben, herkese kahve atıyorum. birtek selena ve luna06 ya su falı atmıştım,
birde klothoya tarot.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?