- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
şuanda başkasında bence canım..yoksa falınız şu an yorumlanıyor yazardıkızlar sarayli falda falımdada ilk sırada yorumlanmak için bekleniyor yazıo bana mı bakıo yani yoksa birine bakıyo sonra bana mı bakcak anlamadım :)
Bende oyle aman aman cıkan olmadı acıkcasıhadi yaatekrar gireceği tarihide yazmamış sende kimler çıkmıştı hanevebubi???
çok sağol canım :))) yarına kalırım artık heraldeşuanda başkasında bence canım..yoksa falınız şu an yorumlanıyor yazardı
kızlar sarayli falda falımdada ilk sırada yorumlanmak için bekleniyor yazıo bana mı bakıo yani yoksa birine bakıyo sonra bana mı bakcak anlamadım :)
şuanda başkasında bence canım..yoksa falınız şu an yorumlanıyor yazardı
aaaa çok ilginçççç onu düşünerek atıyosun belkide o yüzden.. bakayım esteri kovalıyorum bende denk gelirsem atacam yoksa ara verdim zaten çok hevesli değilim artıkBende oyle aman aman cıkan olmadı acıkcasıesas konu hala beklemede, fakat baktırdıgım kısının hayatındakı hersey an an cıktı, saraylınım dedıgı bı konu çıkmıştı,elif ışığın gene aynı sekılde,selin ımerın ufak da olsa dedıgı bışey cıkmıştı, melek öz vardı oda ilkınde sahane bılmışto ama sonra cıkmadı rezzan abla arada ufak seyler oldu ama dedıgım gıbı işte herdedıgı oldu esas konum cıktı dıyebılıcegım yok falı baktıran ben ama benım yasıcaklarım degıl baktırdıgım kışının hayatı cıkıyo:)) adam ne yasıcaksa ben onceden bılıyorum gıbı oluyo:))) en son favorım naıra mesela, tarıh cıkmadı ama ümitlıyım, bilgehatunuda begendım, fatımaya attım beklıyorum canım ben aslında baktırdıgım bıcok kişiyi anda begenmışım bugun cıkan ufak bısry oldu hangısı demış buluyım dıye butun fallaru okuyup dınlıyorum bı cok burda gece isim bende anı bılmış:)) raına harıççç
aynen, mobilden bakıyorsan sıra karışıyor orda.
yok balım bilgisayardan bakıyorum ilk sıradaymışımaynen, mobilden bakıyorsan sıra karışıyor orda.
saraylı ve Meryem çok umutlu olduğum fakat hayal kırıklığı yaşadıklarımbizim senle falcı enerjimiz paralel değil aslında
ben saraylı, meryem, klotho ve nairayı beğendim.
fatima da iyiydi ama waooww dedirtmedi.
luna06 anda çok iyiydi ama gidişhat değişmiş.
ecem23 bende kötüydü.
aylin de meryemden çok farklıydı yorumu.
selena ile de uyuşmadık.
5 likleri saymıyorum.
off tam batak gerçekten, yaz yaz bitmez
Bende oyle aman aman cıkan olmadı acıkcasıesas konu hala beklemede, fakat baktırdıgım kısının hayatındakı hersey an an cıktı, saraylınım dedıgı bı konu çıkmıştı,elif ışığın gene aynı sekılde,selin ımerın ufak da olsa dedıgı bışey cıkmıştı, melek öz vardı oda ilkınde sahane bılmışto ama sonra cıkmadı rezzan abla arada ufak seyler oldu ama dedıgım gıbı işte herdedıgı oldu esas konum cıktı dıyebılıcegım yok falı baktıran ben ama benım yasıcaklarım degıl baktırdıgım kışının hayatı cıkıyo:)) adam ne yasıcaksa ben onceden bılıyorum gıbı oluyo:))) en son favorım naıra mesela, tarıh cıkmadı ama ümitlıyım, bilgehatunuda begendım, fatımaya attım beklıyorum canım ben aslında baktırdıgım bıcok kişiyi anda begenmışım bugun cıkan ufak bısry oldu hangısı demış buluyım dıye butun fallaru okuyup dınlıyorum bı cok burda gece isim bende anı bılmış:)) raına harıççç
Koca gun ben dıyım 10 sen de 20 fal okudum seslılerde arada yemın ederım kendımden sıkıldım:))) hepsıne aynı seyı sormuşum:)) ama bulucam hemende yazıcam canlarrayy nolur bul bende bekliyorum seni
Kızlarr telwede onlar alımı kapatmış ya bırını yazalımda akşamına ulaşılması zor olmasın:)) yemın ederım fal sektorunun kalbıyızz kalbı topıkce
canım sevgi denememiş sadece sansınız var demiş ama sen iki kişi arasında kalacaksın biri daha gircek deiş ki öyle de bir durum su an oluşuyor gibi. Bunu ankaradaki kadın da dedi. Bana rezzan ondan ziyade benden bahsetmiş sen çok aşık cok seviyor değilsin bunu görüyorum demiş ki doğru bunu ben de diyorum azıcık hırs yaptım. Ama sansımızın olacağından bahsetmiş, onun benden biraz emin olayıp cekindiğinden filan. Biraz yuvarlak konusması var farkettim.
saraylı ve Meryem çok umutlu olduğum fakat hayal kırıklığı yaşadıklarımaylin çok değişik konuşuyor ama saraylı ve meryeme nazaran daha memnun kaldım..hevesim yok artık eskisi gibi bakalım estere denk gelirsem atarım yoksa artık bezdim valla..o bekleme heyecanı alışkanlık yapıyor bizde sanırım .. hani o merak varya o merak herşeyi yaptırır adama :)))
baldancım ne kadar zamandan sonra aradı? Ne kadardır beraberdiniz ve bilenler kimler olduuu?? Çok sordum:)
ahahaaha:)))) aynen!! bi arkadaşa bakıp çıkacam der gibi bi durumum var benimde.. alışkanlık işteaynen
bende 9 gündür kimseye atmıyorum ama falcıları incelemeyi bırakamadım hala.
bizim durumumuz farklı cnaım. Bu soruların cevabı yok. Özelden yazayım sana.
Kızlar az önce bir şeyler yaşadım. Bunun için hepinize yazıyorum sakın buradan öyle dedi, çöyle dedi, şöyleci böyleci demeyin. Falın hemen ardından hiç denemyim. 2 3 gün geçsin begendim ya da begenmedim yazın sadece.
xx ben de senin gibiyim ben de selenayı fal konusunda apayrı severim. boşuna arama bence ben onun gibisini bulamadım. ugga vardı anda cidden iyi olan bi tek o da ortalarda yok. bi de serüvenin kitap falını denedin mi hiç?valla o siteleri ben de pek bilmiyorum. binnazabla'da selin imer'e baktırmışlığım var bikaç kere. anda iyi, gelecek sallama=D bi de soru sorarsanız sorunuzdan çok etkilenip ona göre çeviriyo lafı. yani 20tl lik bi fal değil, atmayın ona=D
selena'da su falını öneririm. selena'nın fallarını beğenmeyenler var ama bana detayıyla her şeyi bilen tek falcıdır.
xx ben de senin gibiyim ben de selenayı fal konusunda apayrı severim. boşuna arama bence ben onun gibisini bulamadım. ugga vardı anda cidden iyi olan bi tek o da ortalarda yok. bi de serüvenin kitap falını denedin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?