Binnaz Abla

Yavrum hepimizin devresi atmış zaten

kızlar marzıyeden haberım var benım cok yakın arkdsım kırıkkale lı onla buluştum bugun adres falan verdım kendısı memlekete gıdecekmıs ıstanbuldan senın ıcın gderım ben orayayerı aşırı bılındık zaten dedı .hem kendıne hem bana baktıracakmıs artık ben buraya yazarım neler oldugunu.sınavlarım oldugundan takıp edemedım fazla sızlerı cok sevyrum :)))

a bırde patlayan fal haberım var kızlar: seruvenın senı cok begenıyor sevıyor vs dedıgı cocuk suan baskasyla beraber ,verdgı tarıhte doldu arama falan olmadı zaten dedıgım gıbı baskasyla beraber durum bu yanii..üzgnm valla seruvenın bende bldgı cok sey vardı gelecek tutmadı hıc..

sınavlarına bak kuzum sen, burda bi gelişme yok zaten.

kitap falı mıydı canım ?

noldu ne yaşadın merak ettim meraklı melehat oldum

Tüh hem senın adına hem kendı adıma seruvenın patlamasına yıkıldım(( ayy genemı gol degıl ya(

bende senin dediğini yazacaktım
iyi ki konuştuk şurda, gizem yaratacak şimdi kendileri
Buraları aslında ziyaretçiler okumamalı bence ... Üye olmadan tüyo alıp borsayı belirliyorlar... Buraları okuyabilmek için kulübün ciddi üyesi olmak gerekli bence ... Her konuda yorum yapmiş belki en az 90-100 mesaj atmış ama doldurmak için Saçma sapan mesajlar değil

Tüh hem senın adına hem kendı adıma seruvenın patlamasına yıkıldım(( ayy genemı gol degıl ya(
bnde valla yıkıldım canım seruvene guvenmıştım baya kıtap falı ıyıydı bende be gecmıse aıt herseyı bılmıştı sonucu yıne kımse bılemez oldu dersimi aldım

canım hep gelecek olacak diyolar,
sana niç olmayacak bekleme diyen olmadımı.

canım hep gelecek olacak diyolar,
sana niç olmayacak bekleme diyen olmadımı.
seruven en eskı sordgm kısı ıcın mayısta karsılasma var demıştı yenısı ıcınde dırek gelcek o demıştı yenısı suan baskasyla yalan oldu gelmeycek dyen selenaydı(( eskısı ıcın baktırmıştım ona) bı o bılmış oldu sımdı o da olumsuzu bıldı ztn

canım bu ikiside bende martta patladı zaten,bu daha diğer baktırdıklarım,zaten burada hep aynı kişilere baktırıyoruz,inan hepside olacak dedi,nisan mayısda patlamayı bekliyor artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…