Yavrum hepimizin devresi atmış zatenEn ıyısı demem yanlış olur anlık durumda nesıbe de ıyıdır falsepetı, selena ıyıdır telwe, saraylı ıyıdır telvede, hüma bal var bınnazda oda bende basarılıydı ama benım ilk tercıhım anlıkta elıfım ıskanbıl yorumudur.ben cok onermekten cekınıyorum canım naıra var mesela falalemde ben begendım arkım begenmedı, kızın paraso gitmiş olduama bak sanırım forumda ortak kararı seruvenın kıtap falı anlıkda ıyıdır cok karışık yazdım farkındayım kusura bakma ama bende de cok karıştı devreler
ben memnun kalmıştım bayaonu da çok duyuyorum ama denemedim. onu mu denesem.
kızlar marzıyeden haberım var benım cok yakın arkdsım kırıkkale lı onla buluştum bugun adres falan verdım kendısı memlekete gıdecekmıs ıstanbuldan senın ıcın gderım ben orayayerı aşırı bılındık zaten dedı .hem kendıne hem bana baktıracakmıs artık ben buraya yazarım neler oldugunu.sınavlarım oldugundan takıp edemedım fazla sızlerı cok sevyrum :)))
a bırde patlayan fal haberım var kızlar: seruvenın senı cok begenıyor sevıyor vs dedıgı cocuk suan baskasyla beraber ,verdgı tarıhte doldu arama falan olmadı zaten dedıgım gıbı baskasyla beraberdurum bu yanii..üzgnm valla seruvenın bende bldgı cok sey vardı gelecek tutmadı hıc..
bizim durumumuz farklı cnaım. Bu soruların cevabı yok. Özelden yazayım sana.
Kızlar az önce bir şeyler yaşadım. Bunun için hepinize yazıyorum sakın buradan öyle dedi, çöyle dedi, şöyleci böyleci demeyin. Falın hemen ardından hiç denemyim. 2 3 gün geçsin begendim ya da begenmedim yazın sadece.
noldune yaşadın merak ettim meraklı melehat oldum
Tüh hem senın adına hem kendı adıma seruvenın patlamasına yıkıldıma bırde patlayan fal haberım var kızlar: seruvenın senı cok begenıyor sevıyor vs dedıgı cocuk suan baskasyla beraber ,verdgı tarıhte doldu arama falan olmadı zaten dedıgım gıbı baskasyla beraberdurum bu yanii..üzgnm valla seruvenın bende bldgı cok sey vardı gelecek tutmadı hıc..
canım ya artk bıttı rahatladım bıraz :) sizleri cok ozledım vallasınavlarına bak kuzum sen, burda bi gelişme yok zaten.
Buraları aslında ziyaretçiler okumamalı bence ... Üye olmadan tüyo alıp borsayı belirliyorlar... Buraları okuyabilmek için kulübün ciddi üyesi olmak gerekli bence ... Her konuda yorum yapmiş belki en az 90-100 mesaj atmış ama doldurmak için Saçma sapan mesajlar değilbende senin dediğini yazacaktım
iyi ki konuştuk şurda, gizem yaratacak şimdi kendileri
bnde valla yıkıldım canım seruvene guvenmıştım baya kıtap falı ıyıydı bende be gecmıse aıt herseyı bılmıştı sonucu yıne kımse bılemez oldu dersimi aldımTüh hem senın adına hem kendı adıma seruvenın patlamasına yıkıldım(( ayy genemı gol degıl ya (
kıtap falıydı kuzum hep kıtap attım onakitap falı mıydı canım ?
canım hep gelecek olacak diyolar,a bırde patlayan fal haberım var kızlar: seruvenın senı cok begenıyor sevıyor vs dedıgı cocuk suan baskasyla beraber ,verdgı tarıhte doldu arama falan olmadı zaten dedıgım gıbı baskasyla beraberdurum bu yanii..üzgnm valla seruvenın bende bldgı cok sey vardı gelecek tutmadı hıc..
seruven en eskı sordgm kısı ıcın mayısta karsılasma var demıştı yenısı ıcınde dırek gelcek o demıştı yenısı suan baskasyla yalan oldu gelmeycek dyen selenaydı(( eskısı ıcın baktırmıştım ona) bı o bılmış oldu sımdı o da olumsuzu bıldı ztncanım hep gelecek olacak diyolar,
sana niç olmayacak bekleme diyen olmadımı.
canım bu ikiside bende martta patladı zaten,bu daha diğer baktırdıklarım,zaten burada hep aynı kişilere baktırıyoruz,inan hepside olacak dedi,nisan mayısda patlamayı bekliyor artık,seruven en eskı sordgm kısı ıcın mayısta karsılasma var demıştı yenısı ıcınde dırek gelcek o demıştı yenısı suan baskasyla yalan oldu gelmeycek dyen selenaydı(( eskısı ıcın baktırmıştım ona) bı o bılmış oldu sımdı o da olumsuzu bıldı ztn
Bence denenebılır ıyıtellwe bilgehatun. nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?