- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Aynen suan ne hıssedıyosan aynısını daha surem gelıpte patlamadan hıssettımbnde valla yıkıldım canım seruvene guvenmıştım baya kıtap falı ıyıydı bende be gecmıse aıt herseyı bılmıştı sonucu yıne kımse bılemez oldu dersimi aldım
Canimm olumsuz dusunmee banadaTüh hem senın adına hem kendı adıma seruvenın patlamasına yıkıldım(( ayy genemı gol degıl ya (
Aniston ya sinir oldumkıtap falıydı kuzum hep kıtap attım ona
miroskosstann kaççç kadınn burdaa geldii defalarcaa reklamm yaptııYa bayanlar binnazda arnisa bahadir diye bir bayan vardi o baska siteyemi gecti beleniniz varmi birde binnazda tarotta serra ya baktiraniniz varmi fal sepetinde miroskas diye biri var o nasil acaba birde binnazda selma cok begeniliyor ama ben begenmedim onu...
binnazdaaa bii selinn bi bilgee bidee elif ışıkk beğenilirrYa bayanlar binnazda arnisa bahadir diye bir bayan vardi o baska siteyemi gecti beleniniz varmi birde binnazda tarotta serra ya baktiraniniz varmi fal sepetinde miroskas diye biri var o nasil acaba birde binnazda selma cok begeniliyor ama ben begenmedim onu...
20 lirayaa astrolojii yorumumuu olurr böylee ucuzlarr burcumuzunn özelliklerinii yazıpp yazıpp dururlarrrkızlar astrologum.com diye bir site var 20 tl ye yorum sorunuza yorum atıyorlarmış deneyen var mı uzun mıdır kısa mıdır bilmedim ne dersiniz?
Ben de serüvenin falına umutlanmıştım ama sürekli her falında zaman atıyor ileriye, güvenim inancım kalmadı artık hiç birineCanimm olumsuz dusunmee banadabermuda yada cikmisti zamaninda fali seruvenin simdiden, umutsuzluga kapilma bak selana bana cok olumsuzdu ve cogu kisiye cikinca o kadar korkmustum ki ama bana olmadi yoksa su anda o faldan sonra baska bir insan olmam gerekirdi basimaa gelmeyen kalmamisti :) o yuzden hic umutsuzluga kapilma belki sana cikar bende boyle yapiuorum kendi kendimi sartliyorum biseylere o yuzden yazmak istedim
Canim bende ileri atma falan olmadi oyle olaylara bende sinir olduyorum oyaliyorlar insani,demek ki tutmamis size faliBen de serüvenin falına umutlanmıştım ama sürekli ehr falında zaman atıyor ileriye, güvenim inancım kalmadı artık hiç birine
5 kredim vardı tellwede yeni bi falcı daha vip olmamış iyidir belki dedim ama foss yani. dedimki eski sevgilimle nolucak hala seviosun yazmış bana. Rahatsız sevmesem niye onu soruim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?