Binnaz Abla

bnde valla yıkıldım canım seruvene guvenmıştım baya kıtap falı ıyıydı bende be gecmıse aıt herseyı bılmıştı sonucu yıne kımse bılemez oldu dersimi aldım
Aynen suan ne hıssedıyosan aynısını daha surem gelıpte patlamadan hıssettım( ne yapıcazz bız boyle yaaa

işte ben de umut etmek yerine başkasına sans vermeye karar verdim...o yüzden hayatıma birini almak üzereyim..mantık kadını değilim ama biraz onu konusturmam gerekiyor.kalbimi konusturunca elde oluyor sıfır.. cevremdekiler yapma diyor ama tek başına işin içinden çıkamıyorum belki birinin yardımıyla daha çabuk düzelirim ya da beddua alır yine dibe vururum :) ama bildiğim tek nokta var hayatımda her zaman şu durum oldu: ne zaman hayatıma yön versem o zaman bir şeyler olmaya başlıyor.. belki de kalacagım ikilem budur herkesin bahsettiği.. belki de eskisiyle tekrar barısacagız ben bunun ahını alacagım o da kızın.. hayat ne getirir bilinmiyor oy oy ..

kızlar astrologum.com diye bir site var 20 tl ye yorum sorunuza yorum atıyorlarmış deneyen var mı uzun mıdır kısa mıdır bilmedim ne dersiniz?

Tüh hem senın adına hem kendı adıma seruvenın patlamasına yıkıldım(( ayy genemı gol degıl ya(
Canimm olumsuz dusunmee banada bermuda yada cikmisti zamaninda fali seruvenin simdiden, umutsuzluga kapilma bak selana bana cok olumsuzdu ve cogu kisiye cikinca o kadar korkmustum ki ama bana olmadi yoksa su anda o faldan sonra baska bir insan olmam gerekirdi basimaa gelmeyen kalmamisti :) o yuzden hic umutsuzluga kapilma belki sana cikar bende boyle yapiuorum kendi kendimi sartliyorum biseylere o yuzden yazmak istedim

Ya bayanlar binnazda arnisa bahadir diye bir bayan vardi o baska siteyemi gecti beleniniz varmi birde binnazda tarotta serra ya baktiraniniz varmi fal sepetinde miroskas diye biri var o nasil acaba birde binnazda selma cok begeniliyor ama ben begenmedim onu...

miroskosstann kaççç kadınn burdaa geldii defalarcaa reklamm yaptıı

binnazdaaa bii selinn bi bilgee bidee elif ışıkk beğenilirr

kızlar astrologum.com diye bir site var 20 tl ye yorum sorunuza yorum atıyorlarmış deneyen var mı uzun mıdır kısa mıdır bilmedim ne dersiniz?
20 lirayaa astrolojii yorumumuu olurr böylee ucuzlarr burcumuzunn özelliklerinii yazıpp yazıpp dururlarrr açıpp okuu burcunuu aynıı şeyy

Ben de serüvenin falına umutlanmıştım ama sürekli her falında zaman atıyor ileriye, güvenim inancım kalmadı artık hiç birine

Ben de serüvenin falına umutlanmıştım ama sürekli ehr falında zaman atıyor ileriye, güvenim inancım kalmadı artık hiç birine
Canim bende ileri atma falan olmadi oyle olaylara bende sinir olduyorum oyaliyorlar insani,demek ki tutmamis size fali arkadasin daha belli olmadigi icin umutsuzluga dusmesin diye yazdim yoksa hepimize cikicak diye birsey yok ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…