hangi siteŞimdi bir akil verin badem 30 kredi kaldı ve ben bu siteyi beğenmedim... Kime kullanayım anlık durum için?
Yani şöyle diyeyim belki anlatamadım, şubat diyor şubat gelince mart mart gelince nisan, şimdi de haziran ve eylül arası dedi yahu el insaf. Sadece o değil bir sürü baktırdım. Falaniyethakkaniyet, naazz, serüven, geleceğinşifresi,angelupdead , seninfalcın,Serüven, Asiçiçek... Hepsi de zamanı ocak ayından aldılaaaarrr aha en sonda Serüven sayesinde haziran eylül arasına kadar uzadı. Yani zaman ilerledikçe her bakan da süreyi ilerletiyor, haziran eylül arası olmayacak ben hazirana gelince bakacaklar ekim kasım gibi diyecekler. Bu forumdaki insanlar üzülmesin diye diyorum, şuan belki ben bunu yazıyorum diye üzülen oluyordur ama inanın o beklediğiniz tarih gelmeyince yaşayacağın yıkım ve üzüntü çok daha fazla olacak. An ile ilgili denilenlere inanın eyvallah şuandaki durumu iyi kötü bilen var ama gelecekle ilgili abartısız hepsi atıyor. Tutarsa ne ala. Bakınca zaten foruma anlarsınız , baktıranların biri diyor ki X kişi bana fena tutturdu, sonra başkası diyorki X bana patladı :) yani atıyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor, bu dediklerim gelecek ile ilgili çoğunda. Anı bile bilemeyenler var onlara falcı bile demiyorum utansınlar aldıkları paralardan. Ama lütfen hiç biriniz falda olacakları bekleyip hayatınızı ertelemeyin. Yaşamaya devam edin, dışarı çıkın ,insanlarla tanışın, kendinizi mutlu edin. Benim tam 4 ayım gitti bu yüzden, her hafta baktırdım her hafta farklı falcılardan tarih hikayeleri duydum duydum durdum ve şuan sonuç? Hepsi patladı. Son bir ümit Serüvene baktırayım dedim yine aynı terane. Ay valla şiştim yazdıkça yazasım geliyor, o kadar üzülüyorum ki ben yandım başkası yanmasın , anı bilenler var ama geleceğinizi sakın fala bağlayıp beklemeyin birini. Gelirse ne ala eyvallah gelsin, ama kendi hayatınızı ertelemeyin lütfen ....Canim bende ileri atma falan olmadi oyle olaylara bende sinir olduyorum oyaliyorlar insani,demek ki tutmamis size faliarkadasin daha belli olmadigi icin umutsuzluga dusmesin diye yazdim yoksa hepimize cikicak diye birsey yok ztn
Dogru dıyosun aslında içimi rahatlattın cnm cok sagol, herkesın ıstedıgı olsa cıksa keşke,,,Canimm olumsuz dusunmee banadabermuda yada cikmisti zamaninda fali seruvenin simdiden, umutsuzluga kapilma bak selana bana cok olumsuzdu ve cogu kisiye cikinca o kadar korkmustum ki ama bana olmadi yoksa su anda o faldan sonra baska bir insan olmam gerekirdi basimaa gelmeyen kalmamisti :) o yuzden hic umutsuzluga kapilma belki sana cikar bende boyle yapiuorum kendi kendimi sartliyorum biseylere o yuzden yazmak istedim
Telwe canımcımmmhangi site
Yani şöyle diyeyim belki anlatamadım, şubat diyor şubat gelince mart mart gelince nisan, şimdi de haziran ve eylül arası dedi yahu el insaf. Sadece o değil bir sürü baktırdım. Falaniyethakkaniyet, naazz, serüven, geleceğinşifresi,angelupdead , seninfalcın,Serüven, Asiçiçek... Hepsi de zamanı ocak ayından aldılaaaarrr aha en sonda Serüven sayesinde haziran eylül arasına kadar uzadı. Yani zaman ilerledikçe her bakan da süreyi ilerletiyor, haziran eylül arası olmayacak ben hazirana gelince bakacaklar ekim kasım gibi diyecekler. Bu forumdaki insanlar üzülmesin diye diyorum, şuan belki ben bunu yazıyorum diye üzülen oluyordur ama inanın o beklediğiniz tarih gelmeyince yaşayacağın yıkım ve üzüntü çok daha fazla olacak. An ile ilgili denilenlere inanın eyvallah şuandaki durumu iyi kötü bilen var ama gelecekle ilgili abartısız hepsi atıyor. Tutarsa ne ala. Bakınca zaten foruma anlarsınız , baktıranların biri diyor ki X kişi bana fena tutturdu, sonra başkası diyorki X bana patladı :) yani atıyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor, bu dediklerim gelecek ile ilgili çoğunda. Anı bile bilemeyenler var onlara falcı bile demiyorum utansınlar aldıkları paralardan. Ama lütfen hiç biriniz falda olacakları bekleyip hayatınızı ertelemeyin. Yaşamaya devam edin, dışarı çıkın ,insanlarla tanışın, kendinizi mutlu edin. Benim tam 4 ayım gitti bu yüzden, her hafta baktırdım her hafta farklı falcılardan tarih hikayeleri duydum duydum durdum ve şuan sonuç? Hepsi patladı. Son bir ümit Serüvene baktırayım dedim yine aynı terane. Ay valla şiştim yazdıkça yazasım geliyor, o kadar üzülüyorum ki ben yandım başkası yanmasın , anı bilenler var ama geleceğinizi sakın fala bağlayıp beklemeyin birini. Gelirse ne ala eyvallah gelsin, ama kendi hayatınızı ertelemeyin lütfen ....
telwe de 8 kredim var a dostlar birini önerin bana
bulamadım ben de onu aradım gitmişben monayı begenıyorum ama yıne kaybolmus galıba ortadan
Bu ne???aha da prenses:
13 gün önce
prenses34
ama ben hastanenin başka bi bölümündeyim doktoru göremiyorumki.doktorun başka bi bayanlan ilişkisi yok dimi?acaba ona ilgimi göstersem benle ilgilenirmi?keşke gene çocuk acile verseler beni o zaman görürdüm o yakışıklı doktoru.
ben napacamı buldum onu etkilicem eninde sonunda fal için teşekkürler
25 gün önce
prenses34
bi katane tarot kartı açarak bakabilirmisiniz?istediğim tipde karakterde bi adamlan nezaman nerde ve nasıl tanışcam?iş durumlarım ne olcak?hastanede hoşlandığım bi doktor var sarışın mavi gözlü ama bana bakmıyor.biraz kilo aldım bu aralar acaba ondanmı bakmıyor.zayıflasam bana bakarmı?yoksa o evli yada nişanlımı?çıktığı bi bayanmı var?nezipden ayrıldım.
çünki aramızda 11 yaş fark vardı ve tahsil durumu yokdu maddi durumu iyi değildi.ondan ayrıldım arkadaş kalalım dedim neziple evlenmicem dimi?
artık okumaya kalbim dayanmıyo enerjimi tüketiyo bu kız 1 satır okuyup 1 satır atlıyom özet şeklinde oyyy dağlar.Allah ana babasına eşine dostuna sabır versin bu yazan hali bide konuşan halini düşündümdeaha da prenses:
13 gün önce
prenses34
ama ben hastanenin başka bi bölümündeyim doktoru göremiyorumki.doktorun başka bi bayanlan ilişkisi yok dimi?acaba ona ilgimi göstersem benle ilgilenirmi?keşke gene çocuk acile verseler beni o zaman görürdüm o yakışıklı doktoru.
25 gün önce
prenses34
bi katane tarot kartı açarak bakabilirmisiniz?istediğim tipde karakterde bi adamlan nezaman nerde ve nasıl tanışcam?iş durumlarım ne olcak?hastanede hoşlandığım bi doktor var sarışın mavi gözlü ama bana bakmıyor.biraz kilo aldım bu aralar acaba ondanmı bakmıyor.zayıflasam bana bakarmı?yoksa o evli yada nişanlımı?çıktığı bi bayanmı var?nezipden ayrıldım.
çünki aramızda 11 yaş fark vardı ve tahsil durumu yokdu maddi durumu iyi değildi.ondan ayrıldım arkadaş kalalım dedim neziple evlenmicem dimi?
5 kredim vardı tellwede yeni bi falcı daha vip olmamış iyidir belki dedim ama foss yani. dedimki eski sevgilimle nolucak hala seviosun yazmış bana. Rahatsız sevmesem niye onu soruim?
ahahahahahah benim güzel piremsesim yaaaaaaha da prenses:
13 gün önce
prenses34
25 gün önce
prenses34
Dogru soyluyorsun bende sana katılıyorum ozellıkle telwede sankı can sıkıntısından gelıp fal bakan tıpler var falcı demeye bın sahıt ıster ama allah ıcın bılenlerde var (ben kendı adıma konusuyorum) hakını yıgemem kımsenın,ama sana gercekten kımse bılememısmesela selena bana cıkmadı tarot falıydı o cıkmayan ama burda cogu arkadaşıma cıktı ve ben onu duyunca cok umutsuzluga dusmustum ama kadın anı bılmıstı sımdı ben bu kadına bılemıyor falcı degıl dersem allah carpar
Boyle bır kere bılemeyıptee sonradan ısrarla attıgım kımse olmadı benım,bıde soyle bır durum var dediğinde haklısın hayatını yasamak zorundasın 4 ay beklemısın buyuk ıhtımalle ayrılık durumu galıba ama o zamanda karsındakı insan naptı ,genel durumunuz,senın hıssıyatın onemlı bence bazı seylerı falcılar bılemez ben olaya sadece akıl dagıtmak olarak bakıyorum yoksa herseyı onların dedıklerıne gore odaklarsak hayatımızı yasıyamayız bu cok yanlıs bısey karsımızdakılerde ınsan ve onlarında hıslerı bır yere kadar ben sadece burda zaman bekleyen ınsanlar var dıye yazdım onu,cunku bende oyle seyler duyunca olumsuzluga dusuyorum ..
ve zaman konusundada bana melek dıye bır falcı vardı eskıden dedıgı olay tam 6 ay sonra aynen gerceklestı kı kolay kolay bılınıcek bısey degıldı,ama bu subatta olması gereken bır durum vardı olmadı dedıgı gıbı anlatabılıyormuyum o yuzden garıp bır durum bu fal zaman sastı ama o kadına ben bılemedı dıyemem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?