Binnaz Abla

Şimdi bir akil verin badem 30 kredi kaldı ve ben bu siteyi beğenmedim... Kime kullanayım anlık durum için?

Canim bende ileri atma falan olmadi oyle olaylara bende sinir olduyorum oyaliyorlar insani,demek ki tutmamis size fali arkadasin daha belli olmadigi icin umutsuzluga dusmesin diye yazdim yoksa hepimize cikicak diye birsey yok ztn
Yani şöyle diyeyim belki anlatamadım, şubat diyor şubat gelince mart mart gelince nisan, şimdi de haziran ve eylül arası dedi yahu el insaf. Sadece o değil bir sürü baktırdım. Falaniyethakkaniyet, naazz, serüven, geleceğinşifresi,angelupdead , seninfalcın,Serüven, Asiçiçek... Hepsi de zamanı ocak ayından aldılaaaarrr aha en sonda Serüven sayesinde haziran eylül arasına kadar uzadı. Yani zaman ilerledikçe her bakan da süreyi ilerletiyor, haziran eylül arası olmayacak ben hazirana gelince bakacaklar ekim kasım gibi diyecekler. Bu forumdaki insanlar üzülmesin diye diyorum, şuan belki ben bunu yazıyorum diye üzülen oluyordur ama inanın o beklediğiniz tarih gelmeyince yaşayacağın yıkım ve üzüntü çok daha fazla olacak. An ile ilgili denilenlere inanın eyvallah şuandaki durumu iyi kötü bilen var ama gelecekle ilgili abartısız hepsi atıyor. Tutarsa ne ala. Bakınca zaten foruma anlarsınız , baktıranların biri diyor ki X kişi bana fena tutturdu, sonra başkası diyorki X bana patladı :) yani atıyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor, bu dediklerim gelecek ile ilgili çoğunda. Anı bile bilemeyenler var onlara falcı bile demiyorum utansınlar aldıkları paralardan. Ama lütfen hiç biriniz falda olacakları bekleyip hayatınızı ertelemeyin. Yaşamaya devam edin, dışarı çıkın ,insanlarla tanışın, kendinizi mutlu edin. Benim tam 4 ayım gitti bu yüzden, her hafta baktırdım her hafta farklı falcılardan tarih hikayeleri duydum duydum durdum ve şuan sonuç? Hepsi patladı. Son bir ümit Serüvene baktırayım dedim yine aynı terane. Ay valla şiştim yazdıkça yazasım geliyor, o kadar üzülüyorum ki ben yandım başkası yanmasın , anı bilenler var ama geleceğinizi sakın fala bağlayıp beklemeyin birini. Gelirse ne ala eyvallah gelsin, ama kendi hayatınızı ertelemeyin lütfen ....

binnazabla'da kahve falı için birilerini önerir misiniz? ben kart falı atamıyorum, ona karar verdim. şöyle içicem atıcam direkt. pozitif biri olsa, anı iyi bilse, olanı biteni iyi analiz etse yeter.

Dogru dıyosun aslında içimi rahatlattın cnm cok sagol, herkesın ıstedıgı olsa cıksa keşke,,,

Kızlar tekrar tekrar yazıcam fal sektorunun kalbıyızz:) topık olarak:))) Begendık dedıgımıze yıgılma oluyo ve fıyatlarr artıyo saka gıbıyızz.... Bence yorumcular bu sıtedekı uyelere hedıye fal bakmalı müşterilerını arttırdıgımız için

Dogru soyluyorsun bende sana katılıyorum ozellıkle telwede sankı can sıkıntısından gelıp fal bakan tıpler var falcı demeye bın sahıt ıster ama allah ıcın bılenlerde var (ben kendı adıma konusuyorum) hakını yıgemem kımsenın,ama sana gercekten kımse bılememıs mesela selena bana cıkmadı tarot falıydı o cıkmayan ama burda cogu arkadaşıma cıktı ve ben onu duyunca cok umutsuzluga dusmustum ama kadın anı bılmıstı sımdı ben bu kadına bılemıyor falcı degıl dersem allah carpar

Boyle bır kere bılemeyıptee sonradan ısrarla attıgım kımse olmadı benım,bıde soyle bır durum var dediğinde haklısın hayatını yasamak zorundasın 4 ay beklemısın buyuk ıhtımalle ayrılık durumu galıba ama o zamanda karsındakı insan naptı ,genel durumunuz,senın hıssıyatın onemlı bence bazı seylerı falcılar bılemez ben olaya sadece akıl dagıtmak olarak bakıyorum yoksa herseyı onların dedıklerıne gore odaklarsak hayatımızı yasıyamayız bu cok yanlıs bısey karsımızdakılerde ınsan ve onlarında hıslerı bır yere kadar ben sadece burda zaman bekleyen ınsanlar var dıye yazdım onu,cunku bende oyle seyler duyunca olumsuzluga dusuyorum ..

ve zaman konusundada bana melek dıye bır falcı vardı eskıden dedıgı olay tam 6 ay sonra aynen gerceklestı kı kolay kolay bılınıcek bısey degıldı,ama bu subatta olması gereken bır durum vardı olmadı dedıgı gıbı anlatabılıyormuyum o yuzden garıp bır durum bu fal zaman sastı ama o kadına ben bılemedı dıyemem .

aha da prenses:

13 gün önce

prenses34

ama ben hastanenin başka bi bölümündeyim doktoru göremiyorumki.doktorun başka bi bayanlan ilişkisi yok dimi?acaba ona ilgimi göstersem benle ilgilenirmi?keşke gene çocuk acile verseler beni o zaman görürdüm o yakışıklı doktoru.
ben napacamı buldum onu etkilicem eninde sonunda fal için teşekkürler

25 gün önce

prenses34

bi katane tarot kartı açarak bakabilirmisiniz?istediğim tipde karakterde bi adamlan nezaman nerde ve nasıl tanışcam?iş durumlarım ne olcak?hastanede hoşlandığım bi doktor var sarışın mavi gözlü ama bana bakmıyor.biraz kilo aldım bu aralar acaba ondanmı bakmıyor.zayıflasam bana bakarmı?yoksa o evli yada nişanlımı?çıktığı bi bayanmı var?nezipden ayrıldım.

çünki aramızda 11 yaş fark vardı ve tahsil durumu yokdu maddi durumu iyi değildi.ondan ayrıldım arkadaş kalalım dedim neziple evlenmicem dimi?

Bu ne???

artık okumaya kalbim dayanmıyo enerjimi tüketiyo bu kız 1 satır okuyup 1 satır atlıyom özet şeklinde oyyy dağlar.Allah ana babasına eşine dostuna sabır versin bu yazan hali bide konuşan halini düşündümde

ahahahahahah benim güzel piremsesim yaaaaabu kızı evlendirsin biri harına tahsilli zengin içkisi kumarı olmayan bi adamla nezip çok fakir çünküüüüüü

Benim bu yazdığım kişilerde anı biliyor tabi söyledim zaten bildiler diye. Ama içlerine enn ennn on numara bilen Naazz oldu diğerleri eh işte sen de mutsuzsun o da mutsuz modunda konuştular e tabi mutsuz olucam ayrılmışım göbek mi atayım :):):):):) Naazz sebepleriyle detaylarıyla bildi cidden o kız bende anı muhteşem biildi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim naazzı. Serüven de ufak tefek detayları yakalı geçmiş ve an için . Benim derdim gelecek , şu lanet geleceği tuttursunlar yahu, veya gerçekten bakmayı bilmeyen Allah rızası için şu insanların duygularıyla oynamasın çok günah herkese, insanlar inanıp bekliyor (buna ben de dahilim) ...İnsanların zamanını hayallerini çalmak kadar kötü birşey yok, yazık...

2 senee falann olduu bornovanınn ordaa mevlana mahallesindee bi kadınn evindee fal bakıyoduu tabii annemm ben ablamm koştur koşturr gittikk dışardaa bi yer yapmışlarr kahvenii kendinn pişiriyosunn bi sıraa varr arabalarıı falann görsenizz 2 saatt sonraa aldıı bizi içerii tekk tekk gelcekmişizz amaa kadınınn adıı fahriyeehabiree gaz cıkarıyoo özürr de yok annemm girdii öncee sonraa ablamm sonraa benn bidee kimseyee söylemeyinn birbirinzee bilee fallarıı dedii evet gidincee 1 saatt dayandıkk bidee baktıkk hepimizee aynıı şeylerr evdee konusuyoduktaa kızlarr sizedee yazimm dedimm evdeee faldaaa netteetee aynıı şeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…