Binnaz Abla

nazdaa burdaa geldiii telvedekii diğerr falcılarıı kötüleyipp reklamm yaptıı

biri nazzla ilgili bi şey yazsın hoop ordayım ya:) anda çok çok iyi cidden, belki de o yüzden bekliyorum umutla. sanki zamanı tutturamasa da, falı eninde sonunda çıkıcakmış gibi bi his var içimde. umudum naazzda

peki sana ne zaman dedi canım?

tellwe bilgehatun. nasıl?

ben sevmedim, anı bilemedi bende. popüler falcıların dediğinin tam tersi bi durum anlattı anda.

aynen öyleyiz ama bide bizi bi yakalasalar, varya bize acayip gıcıktır çoğu hahahahha

çok iyi yaa bide tembihlemiş akıllım söylemeyin diye hahahaha

Aynen suan ne hıssedıyosan aynısını daha surem gelıpte patlamadan hıssettım( ne yapıcazz bız boyle yaaa
bende bılmyrum canım ama ben artk olmayacagna ınanıyorum yanı fal baktrdgm kısılerle ılglı bsey olmayacak emınımkı suprız bırsey olacak bırde bakamıyolar be.s.s.s.s. ynede garibime gdyr gecmısı nasıl bıldı dye

Offf yaa Selenaya yakaladım diye sevinip kredi yükledim ama fal sınırı dolmuş elimde patladı kredi kime baktırsam acaba var mı bi öneriniz?

gece 12 de selena fal alımı yenileniyor yanlış bilmiyorsam.
eğer selenaya atmayı çok istiyorsan gece bi dene, olmazsa başka bakarsın.

Ve nihayet dünden beri beklediğim Ester Kiraya denk geldim :) yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum :)

canım yaa bende ona bakıyordum şimdi. sen daha önce baktırmışmıydın estere.
kahve alımını kapamış, tarot ve katina açık sadece.
ben daha önce hiç baktırmadım ve venüs amber ile ester arasında kararsızım.

Canım hiç baktırmadım ama övülmüştü bayağı, Venüs amber de nedense hiç çekmedi beni baktırmadım ama içimden hiç gelmedi ona baktırmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…