nazdaa burdaa geldiii telvedekii diğerr falcılarıı kötüleyipp reklamm yaptııBenim bu yazdığım kişilerde anı biliyor tabi söyledim zaten bildiler diye. Ama içlerine enn ennn on numara bilen Naazz oldu diğerleri eh işte sen de mutsuzsun o da mutsuz modunda konuştular e tabi mutsuz olucam ayrılmışım göbek mi atayım :):):):):) Naazz sebepleriyle detaylarıyla bildi cidden o kız bende anı muhteşem biildi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim naazzı. Serüven de ufak tefek detayları yakalı geçmiş ve an için . Benim derdim gelecek , şu lanet geleceği tuttursunlar yahu, veya gerçekten bakmayı bilmeyen Allah rızası için şu insanların duygularıyla oynamasın çok günah herkese, insanlar inanıp bekliyor (buna ben de dahilim) ...İnsanların zamanını hayallerini çalmak kadar kötü birşey yok, yazık...
yokk burdaa değill telvedee biz gibii fal atıyoo kuzummBu prenses burdan biri mi ?
Benim bu yazdığım kişilerde anı biliyor tabi söyledim zaten bildiler diye. Ama içlerine enn ennn on numara bilen Naazz oldu diğerleri eh işte sen de mutsuzsun o da mutsuz modunda konuştular e tabi mutsuz olucam ayrılmışım göbek mi atayım :):):):):) Naazz sebepleriyle detaylarıyla bildi cidden o kız bende anı muhteşem biildi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim naazzı. Serüven de ufak tefek detayları yakalı geçmiş ve an için . Benim derdim gelecek , şu lanet geleceği tuttursunlar yahu, veya gerçekten bakmayı bilmeyen Allah rızası için şu insanların duygularıyla oynamasın çok günah herkese, insanlar inanıp bekliyor (buna ben de dahilim) ...İnsanların zamanını hayallerini çalmak kadar kötü birşey yok, yazık...
tellwe bilgehatun. nasıl?
Kızlar tekrar tekrar yazıcam fal sektorunun kalbıyızz:) topık olarak:))) Begendık dedıgımıze yıgılma oluyo ve fıyatlarr artıyo saka gıbıyızz.... Bence yorumcular bu sıtedekı uyelere hedıye fal bakmalı müşterilerını arttırdıgımız için
2 senee falann olduu bornovanınn ordaa mevlana mahallesindee bi kadınn evindee fal bakıyoduu tabii annemm ben ablamm koştur koşturr gittikkdışardaa bi yer yapmışlarr kahvenii kendinn pişiriyosunn bi sıraa varr arabalarıı falann görsenizz 2 saatt sonraa aldıı bizi içerii tekk tekk gelcekmişizz amaa kadınınn adıı fahriyee habiree gaz cıkarıyoo özürr de yok annemm girdii öncee sonraa ablamm sonraa benn bidee kimseyee söylemeyinn birbirinzee bilee fallarıı dedii evet gidincee 1 saatt dayandıkk bidee baktıkk hepimizee aynıı şeylerr evdee konusuyoduktaa kızlarr sizedee yazimm dedimm evdeee faldaaa netteetee aynıı şeyy
Nazzı bulamadım
bilge hatun bana bakmıyor sagolsun fal...
niye kuzummbilge hatun bana bakmıyor sagolsun fal...
bende canım seruvende yalan olduysa ınternet alemnde fal olayı bıttı yani o gecmısı yardırmıstı ya cok ozel seyler bılmışti.s.s.sAniston ya sinir oldum
bende bılmyrum canım ama ben artk olmayacagna ınanıyorum yanı fal baktrdgm kısılerle ılglı bsey olmayacak emınımkı suprız bırsey olacak bırde bakamıyolar be.s.s.s.s. ynede garibime gdyr gecmısı nasıl bıldı dyeAynen suan ne hıssedıyosan aynısını daha surem gelıpte patlamadan hıssettım( ne yapıcazz bız boyle yaaa
Offf yaa Selenaya yakaladım diye sevinip kredi yükledim ama fal sınırı dolmuş elimde patladı kredikime baktırsam acaba var mı bi öneriniz?
Ve nihayet dünden beri beklediğim Ester Kiraya denk geldim :) yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum :)
Canım hiç baktırmadım ama övülmüştü bayağı, Venüs amber de nedense hiç çekmedi beni baktırmadım ama içimden hiç gelmedi ona baktırmak..canım yaa bende ona bakıyordum şimdi. sen daha önce baktırmışmıydın estere.
kahve alımını kapamış, tarot ve katina açık sadece.
ben daha önce hiç baktırmadım ve venüs amber ile ester arasında kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?