- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bnda bkmdi iade ettibilge hatun bana bakmıyor sagolsun fal...
niye öyle nazlı o=DBnda bkmdi iade etti
Neden canım?? Bı falcılarda bı garipbilge hatun bana bakmıyor sagolsun fal...
Kesınlıkle venussscanım yaa bende ona bakıyordum şimdi. sen daha önce baktırmışmıydın estere.
kahve alımını kapamış, tarot ve katina açık sadece.
ben daha önce hiç baktırmadım ve venüs amber ile ester arasında kararsızım.
Senıde mı ıade ettı allah allah nedır bu kaprıs anlamıyorum bu yorumcuları sebebı neymış kı??Bnda bkmdi iade etti
Kızlar Ester Kira ya fal atmıştım, 1 saatte göndermiş ve sesi enerjisi çok hoşuma gitti, bi insan olumsuzu bile bu kadar mı tatlı anlatır yaa sevdim ben :) ayrıca sorduğum kişinin karakterini benim çekincelerimi onun kariyer planlamasını falan da gayet iyi anlatmış, bi sınava gireceğim ve ne sınavı olduğunu söylemediğim halde bildi :) tavsiye ederim yani online falda beğendiğim nadir kişilerden oldu:)
Yaaa buraya yazdım hemen ester sistemde diye sen görürsün dedim yoksa haber verirdimyaa onu ben de yakalamaya çalışıyorum, bi denk gelemedim. bide kaç dakkaydı yorumu=D
Hiç kovalamayın kızlar bende 2 falıda bommmyaa onu ben de yakalamaya çalışıyorum, bi denk gelemedim. bide kaç dakkaydı yorumu=D
Ben naazzı tanımıyorum veya karakterini bilmiyorum, gerçek hayatta belki kötü biri bilmiyorum ben iyi biri demiyorum, ben fal baktıran biri olarak yorum yapıyorum. Yoksa tanımam etmem bana ne kimdir nedir. Bana bakan kişiler arasında gerçekten en iyi bakan ve kelimesi kelimesine doğruyu söyleyen oydu. Ama o da gelecek ile ilgili tuttramadı işte söylüyorum, bana verdiği zamanda dediği şeyler olmadı.nazdaa burdaa geldiii telvedekii diğerr falcılarıı kötüleyipp reklamm yaptıı
Hiç kovalamayın kızlar bende 2 falıda bommm
Yaa benim çok da gelecekle ilgili aman aman bişey duymaya ihtiyacım yok anı bilsin enerjisi iyi olsun kafamı dağıtsın yeter, yoksa gelecek çoğunda patlar çünkü geleceği şekillendiren bizleriz, bugün Çok istediğimi yarın istemeyebilirim. Ester de onu da sevdim kesin olur diyemem çünkü kader diye bişey var o yüzden hiçbirşey için kesin konuşmam demiş sevdim yani o açıdan:)Hiç kovalamayın kızlar bende 2 falıda bommm
Bana 1,5-2 ay içerisinde dedi. Bu falı baktırdığımda 12 şubattı. 2 ayımızı doldurduk işte, gerçi noktası noktasına saati saatine belki tutmuyordur bilmiyorum ama verdiği tarihe göre 12 nisana kadar olması gereken şeyler olmadıbiri nazzla ilgili bi şey yazsın hoop ordayım ya:) anda çok çok iyi cidden, belki de o yüzden bekliyorum umutla. sanki zamanı tutturamasa da, falı eninde sonunda çıkıcakmış gibi bi his var içimde. umudum naazzda
peki sana ne zaman dedi canım?
ciddi mi canım yaaa bende tam atmaya çalışıyodumHiç kovalamayın kızlar bende 2 falıda bommm
Sana dediği herhangi birşey çıktı mı peki? veya anı doğru bildiğinden yani karşı tarafın duygularından veya yaşadıkalrından herhangi birşey öğrendin mi? Benim duygularımı on numara bildi ve geçmişte yaşadıkalrımı ve o anlarda neler yaşadığımı ve karşı tarafın duygu ve hislerini söyledi, tabi dediği görüşmeyi yapmadığımız için bilmiyorum gerçekten öylemi hissediyor düşünüyor bilmiyorum. Sana neleri tuttu peki?biri nazzla ilgili bi şey yazsın hoop ordayım ya:) anda çok çok iyi cidden, belki de o yüzden bekliyorum umutla. sanki zamanı tutturamasa da, falı eninde sonunda çıkıcakmış gibi bi his var içimde. umudum naazzda
Naz iyidir. Kendi reklamını yapmaya çalıştı burda ama hiç ihtiyacı yokmuş aslında. Anlık durumda süper =)biri nazzla ilgili bi şey yazsın hoop ordayım ya:) anda çok çok iyi cidden, belki de o yüzden bekliyorum umutla. sanki zamanı tutturamasa da, falı eninde sonunda çıkıcakmış gibi bi his var içimde. umudum naazzda
Bana 1,5-2 ay içerisinde dedi. Bu falı baktırdığımda 12 şubattı. 2 ayımızı doldurduk işte, gerçi noktası noktasına saati saatine belki tutmuyordur bilmiyorum ama verdiği tarihe göre 12 nisana kadar olması gereken şeyler olmadıKeşke olsaydı da sevine sevine anlatsaydım burada. Bir arkadaşıma dedikleri harfiyen çıktı ama, daha öncede yazdım bunu. Kız aynen dediklerini yaşadı. Bana ise çıkmadı arkadaş deliricem yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?