Binnaz Abla

Kesınlıkle venusss

Kızlar Ester Kira ya fal atmıştım, 1 saatte göndermiş ve sesi enerjisi çok hoşuma gitti, bi insan olumsuzu bile bu kadar mı tatlı anlatır yaa sevdim ben :) ayrıca sorduğum kişinin karakterini benim çekincelerimi onun kariyer planlamasını falan da gayet iyi anlatmış, bi sınava gireceğim ve ne sınavı olduğunu söylemediğim halde bildi :) tavsiye ederim yani online falda beğendiğim nadir kişilerden oldu:)

yaa onu ben de yakalamaya çalışıyorum, bi denk gelemedim. bide kaç dakkaydı yorumu=D

Canlar ıyı gecelerr öncelıkle cıkan falımı bılen kım bulamıyorum saka gıbı:)) ama bulucam:) cıkan falı arastırırken kımdır dıye butun falları dınlıyorum ve bışey farkettım, yazmam şart, venüs falsepeti tarot atmışım 31 aralıkta,kızlar benım sordugum kişinin içinde bulundugu durumu, karakterını, o ankı hıslerımızı ve anlık durumlarıı okumuşşşş... Ayakta alkışlıyorum gelecek için tarıh vermmiş olumlu dememiş,, asla ama içinde bulundugumuz durumu bırbır anlatmış bugun dınlerken şok oldum, ve bugune kadar olmaz demış ve bugun dedıgı yerdeyım.. Ilk falı cıkmamış onuda dıyım,ama ıkıncıde tekrar tekrar belırtıyorum anıııı okumuşşş tavsıye edeım anı merak edenlere öneririmm

nazdaa burdaa geldiii telvedekii diğerr falcılarıı kötüleyipp reklamm yaptıı
Ben naazzı tanımıyorum veya karakterini bilmiyorum, gerçek hayatta belki kötü biri bilmiyorum ben iyi biri demiyorum, ben fal baktıran biri olarak yorum yapıyorum. Yoksa tanımam etmem bana ne kimdir nedir. Bana bakan kişiler arasında gerçekten en iyi bakan ve kelimesi kelimesine doğruyu söyleyen oydu. Ama o da gelecek ile ilgili tuttramadı işte söylüyorum, bana verdiği zamanda dediği şeyler olmadı.

Hiç kovalamayın kızlar bende 2 falıda bommm
Yaa benim çok da gelecekle ilgili aman aman bişey duymaya ihtiyacım yok anı bilsin enerjisi iyi olsun kafamı dağıtsın yeter, yoksa gelecek çoğunda patlar çünkü geleceği şekillendiren bizleriz, bugün Çok istediğimi yarın istemeyebilirim. Ester de onu da sevdim kesin olur diyemem çünkü kader diye bişey var o yüzden hiçbirşey için kesin konuşmam demiş sevdim yani o açıdan:)

Bana 1,5-2 ay içerisinde dedi. Bu falı baktırdığımda 12 şubattı. 2 ayımızı doldurduk işte, gerçi noktası noktasına saati saatine belki tutmuyordur bilmiyorum ama verdiği tarihe göre 12 nisana kadar olması gereken şeyler olmadı Keşke olsaydı da sevine sevine anlatsaydım burada. Bir arkadaşıma dedikleri harfiyen çıktı ama, daha öncede yazdım bunu. Kız aynen dediklerini yaşadı. Bana ise çıkmadı arkadaş deliricem yaaaa

Sana dediği herhangi birşey çıktı mı peki? veya anı doğru bildiğinden yani karşı tarafın duygularından veya yaşadıkalrından herhangi birşey öğrendin mi? Benim duygularımı on numara bildi ve geçmişte yaşadıkalrımı ve o anlarda neler yaşadığımı ve karşı tarafın duygu ve hislerini söyledi, tabi dediği görüşmeyi yapmadığımız için bilmiyorum gerçekten öylemi hissediyor düşünüyor bilmiyorum. Sana neleri tuttu peki?

Naz iyidir. Kendi reklamını yapmaya çalıştı burda ama hiç ihtiyacı yokmuş aslında. Anlık durumda süper =)

ama sen de çok dakik yargılamışsın=D daha dur ha 12 nisan ha 22 nisan, o kadar saatli maarif takvimi gibi çalışmaz ki, fal bu=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…