Binnaz Abla

ama sen de çok dakik yargılamışsın=D daha dur ha 12 nisan ha 22 nisan, o kadar saatli maarif takvimi gibi çalışmaz ki, fal bu=D
Heee öyle mi diyorsun, off valla kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor artık ne bileyim hani zaten bekledim bekledim kök saldım beklemekten sıkılımdım yahu yeter, ama kızın hakkını yiyemem asla gerçekten anda çok başarılı.Hem kendi falımı hem arkadaşımınkini okurken ohaaa dedim, ki kolay kolay şaşırmam fallara cini olan arkadaşım vardı ona oturup soru soran insanım ben.

öyle tabi, dur hele bi=)
benim de mesela bikaç falımda zamanlar çıkmadı (naz değil, başka fallar, naz'a hiç baktırmadım) ama olaylar çıktı.
ben de bütün fallar gümledi diye düşünürken bi anda olaylarrr olaylarrrr=D

canım anı çoğu biliyo zaten,bilinmeyeni bilmeleri önemli,mam yok hiç birinde tık yok

Yaaa sen kimlere baktırdın kimlermiş o bilenler? Bak yine aklım çeliniyor heee :))))

Yaaa sen kimlere baktırdın kimlermiş o bilenler? Bak yine aklım çeliniyor heee :))))

benim favori falcım selena'dır. o zaten olacak olayın zamanını da vermemişti. ama nasıl ilerleyeceğini adım adım anlatmıştı. tam dediği şekillerde ilerliyor. mesela bir şey için şuraya şuraya gideceksin o gidişte şu şu olacak, şöyle şöyle görüşmeler olacak demiş. gerçekten öyle oldu.
yani hafta, ay olarak değil ama olup bitecekleri hep bildi. ki benim için o çok önemli değil. benim için önemli olan durumu ve hisleri iyi analiz etmesi.
selena onu da çok iyi yapıyor.
onun dışında burak diye telde bakan bir falcı var. o da olacak bir şey için bir zaman aralığı vermişti. şuraya gittiğinde şu olacak demişti. olmadı. ben de gümledi fal diye düşünürken, o gittiğim yerden döndüğümde burak'ın o dediği şeyi yaşadım.
sonra yiğit var yine telde bakan.
yiğit de somut durumları görebiliyor. mesela işte hoşlandığın kişinin bulunduğu şehri, ne biliyim çalıştığı yeri, yanında yönünde beraber çalıştığı insanları falan ama ama yiğit de kişilerin hislerini bilemiyor, analiz edemiyor. ben bunu yiğit'e birkaç kez fal baktırdıktan sonra farkettim. o yüzden onu fal baktıracağım kişiler listesinden sildim. çünkü sonuçta bi falda en önemli şey, o kişinin içinde bulunduğu duygusal durum, hisler, düşünceler falan. adamın çalıştığı yeri, yaşadığı şehri bilmesi benim ne işime yarar.
ayrıca yiğit'in de gelecekle ilgili öngörüleri eh. ve zamanı o da hiç tutturamıyor.

benim için geleceği, olanı biteni, olayların örgüsünü, kişilerin hislerini en iyi ve tek bilen falcı selena.

Hmm selena da benim hiç baktırmadığım biri, kahve bakmıyor o ya sadece tarot bakıyor ben de tarota nedense hani güvenemiyorum yanımda olsa elimle çeksem eyvallah da ekrandan seçmek bana hissettirmiyor harf isim rakam görünmesi lazım benim için falda :), gerçi selenanın bir enerjisi olduğu muhakkak çünkü beğeneni çok, hepsini ip gibi eledim eledim olumsuz yazanlar da var selena için ama seninle enerjisi tutmuş demek ki baya baya.. Bu arada tellwede birşey dikkatimi çekti bütün falcıların puanları düşmeye başladı. %100 olan birçok kişi düştü baya selenanın da puanı %96 ya düştü en son baktığımda. Bunlar da beni olumsuz etkiliyor. Eminim herkesi de etkiliyordur. Amaaaannn ne bileyim yaa ömrümüz geçiyor yemin ediyorum bön bön bekledim boşuna bunca zaman kendi adıma söyliim. Hayır olsa da gelse sinirimden ben barışmam artık defol git der kapıdan kovarım. Var bennim öyle denyoluklarım. Arasın diye bekler bekelr dururum, arayınca açmam ooohhh açmadım derim. Olur da dediğin gibi çıkar da gelirse elimden çok çeker :)))

Selena yorumlamış.spesifik bir durumu nokta atışı olarak bilmiş.isminde şu şu harfler geçen kısımlar uygun gibi ama öyle bir şey iddia etmiş ki inanılması güç...karşı Tarafın Düşünceleri ve hisleri hakkında az bişey sylemiş...beni tatmin etti mi eh belki yüzde otuz

ben de tarot, katina baktıramıyorum netten. dün tellwe'De fiyatı uygun olan bikaç kişiyi gözüme kestirdim, önce katina yollamayı denedim. yok, abuk subuk kartlar çekiyorum. falı iptal ediyorum. sonra tarot denedim, yine öyle=D içimden gelmedi atmak.
selena'ya katina ve tarot da atmışlığım var. hatta kelebek falı diye dandik bi fal atmışlığım, ona rağmen her şeyi bilmişliği var. ama esas su falında çok iyi.

Yok ı ıhhh olmamış o fal, neyse denemiş oldun aklında kalmamış oldu diyelimm...

Selenaya şimdi fal puanı veren sensin değil mi? Nasıldı beğendin mi?
Yavrum nasıl bişeysiniz ya ben buraya yazmadan nasıl anladın ben olduğumu bir de kendimi akıllı sanırdım evet beş Yildiz verdim ama Allah düşürmesin bir daha baktıracağımı sanmıyorum Tövbe büyük sözüme

Ne sandındı cicim ajan gibiyik biz ahahahahaha :) Yok ya xx_9 Selena iyi dedi bana, ben de duvarına bir bakayım dedim , bir baktım Nefertari999 1 dakika önce 5 yılsız vermiş, aha dedim bu kk yorumcularındandı sanrısam :) tesadüf yani :)

ben bişi önericem selena'yı çok sevdiğim ve enerjisine güvendğm için.
eğer mesela içine sinmeyen noktalar varsa soru kısmında onları tekrar sor spesifik olarak. şöle şöle bi durum var, böyle demişsiniz ama uymamış, şu şu konuda ne olur acaba gibi.
tellwe'nin öyle bi güzelliği var. hem soru cevap kısmı bikaç soru sormaya müsait. falcıyla sohbet etmeye müsait hem de cafesi var, orda da konuşabiliyosun falcılarla. diğer sitelerde mesela sadece 1 soru sorma hakkın var, onu sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…