Binnaz Abla

Aynen tabi cıcığını çıkartana kadar sor sorularını, soruyu net sormayınca pek düzgün oyrum yapamıyor olabilir çünkü tarot kartlarına göre yorum yapıyor ve kartlar kahve gibi değil sınırlı cevaplar verebiliyorlar. Tabi sadece kartlara bağlı bakanalr için yoksa tarot kartından boy pos göz rengi veren bile var çok şükür :)

30 kredi kalmış anlık durumu bilen biri Lazım naz dediniz çıkmıyor telwedeki mi
Naazz yok yahu bende neredeyse hergün bakıyorum 18 gündür yokkkk (( Anlık durumu en en mikemmel bakan bende nazdı. Ama yok ( Luna06 çok iyi diyorlar ama bilemdim bir geçmişe dön bak istersen yorumlarına buradaki kk kullanıcıları ne demiş. Ben de sayende görmüş olurum nasılmış :)

Merhaba,
Üyeliklerini iptal ettiren 2 kişi şaibeli oldukları için değil, konu daha fazla uzamasın diye üyeliklerini iptal ettirdi. Lütfen 3-4 kişi aynı konuyu ısıtıp ısıtıp getirmesin...

Sakinn ol kuzumm benn tanıyosunn mu dedimm? Reklamm yapıpp başkaa falcılarıı kötüledii dedimm

Fistiklarim ya ben evde degilimde bakamiyorum telefondan sarayli faldami bakarmisiniz ilk siradaydim da dun. Fatima da mobilde 1. Siraya inmis goremiyorum. Lunada sozde bu aksam tum fallari bitiruyodu siram hala ayni

ben de nazar çokmuş üzerine alamazmıs onu.

waayyy

Fistiklarim ya ben evde degilimde bakamiyorum telefondan sarayli faldami bakarmisiniz ilk siradaydim da dun. Fatima da mobilde 1. Siraya inmis goremiyorum. Lunada sozde bu aksam tum fallari bitiruyodu siram hala ayni

tüm populerlere atmışsın kuzum, seni bekliyoruz o zaman. kimden memnun kalacaksın.
kıyaslama şansın olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…