Aynen tabi cıcığını çıkartana kadar sor sorularını, soruyu net sormayınca pek düzgün oyrum yapamıyor olabilir çünkü tarot kartlarına göre yorum yapıyor ve kartlar kahve gibi değil sınırlı cevaplar verebiliyorlar. Tabi sadece kartlara bağlı bakanalr için yoksa tarot kartından boy pos göz rengi veren bile var çok şükür :)ben bişi önericem selena'yı çok sevdiğim ve enerjisine güvendğm için.
eğer mesela içine sinmeyen noktalar varsa soru kısmında onları tekrar sor spesifik olarak. şöle şöle bi durum var, böyle demişsiniz ama uymamış, şu şu konuda ne olur acaba gibi.
tellwe'nin öyle bi güzelliği var. hem soru cevap kısmı bikaç soru sormaya müsait. falcıyla sohbet etmeye müsait hem de cafesi var, orda da konuşabiliyosun falcılarla. diğer sitelerde mesela sadece 1 soru sorma hakkın var, onu sevmiyorum.
Naazz yok yahu bende neredeyse hergün bakıyorum 18 gündür yokkkk30 kredi kalmış anlık durumu bilen biri Lazım naz dediniz çıkmıyor telwedeki mi
Şimdi baktım da Luna06da 2 gündür yo, bekletir mi çok acaba bilmiyorum30 kredi kalmış anlık durumu bilen biri Lazım naz dediniz çıkmıyor telwedeki mi
ben de nazar çokmuş üzerine alamazmıs onu.niye bakmıyomuş?
Neden canım?? Bı falcılarda bı garip
nazar çokmus üzerine alamazmıs kuzum...niye kuzumm
Bnda bkmdi iade etti
naazzNaz diye bakınca Binnaz ile Nazan çıkıyo... Bu arada Luna için ne baktırılır
Sakinn ol kuzumm benn tanıyosunn mu dedimm? Reklamm yapıpp başkaa falcılarıı kötüledii dedimmBen naazzı tanımıyorum veya karakterini bilmiyorum, gerçek hayatta belki kötü biri bilmiyorum ben iyi biri demiyorum, ben fal baktıran biri olarak yorum yapıyorum. Yoksa tanımam etmem bana ne kimdir nedir. Bana bakan kişiler arasında gerçekten en iyi bakan ve kelimesi kelimesine doğruyu söyleyen oydu. Ama o da gelecek ile ilgili tuttramadı işte söylüyorum, bana verdiği zamanda dediği şeyler olmadı.
açıkcası ben beğenmediğime 5 yıldız vermem,Yavrum nasıl bişeysiniz yaben buraya yazmadan nasıl anladın ben olduğumu bir de kendimi akıllı sanırdım evet beş Yildiz verdim ama Allah düşürmesin bir daha baktıracağımı sanmıyorum Tövbe büyük sözüme
O nedemek ayol:)) seslı güldüm nazarmı varmışşş hay allahım yaanazar çokmus üzerine alamazmıs kuzum...
senin neden iade etti???
Enerjı baktırNaz diye bakınca Binnaz ile Nazan çıkıyo... Bu arada Luna için ne baktırılır
Ayyyy dengesı bozulmuş onun ben dıyım boyle sacma sebebler canı istememişCok olumsuzmus agirlik almim uzerime dedi
ben de nazar çokmuş üzerine alamazmıs onu.
Fistiklarim ya ben evde degilimde bakamiyorum telefondan sarayli faldami bakarmisiniz ilk siradaydim da dun. Fatima da mobilde 1. Siraya inmis goremiyorum. Lunada sozde bu aksam tum fallari bitiruyodu siram hala ayni
Evet tatlim baksinlar hemen yazicam zatennnwaayyy
tüm populerlere atmışsın kuzum, seni bekliyoruz o zaman. kimden memnun kalacaksın.
kıyaslama şansın olacak.
Canım 2 saat önce girmiş bilginerFistiklarim ya ben evde degilimde bakamiyorum telefondan sarayli faldami bakarmisiniz ilk siradaydim da dun. Fatima da mobilde 1. Siraya inmis goremiyorum. Lunada sozde bu aksam tum fallari bitiruyodu siram hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?