- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
şu cosmo kaç saate fal bakıyor fikri olan akşam falınıza bakıyor yazdı sonra o yazı kayboldu yprum falanda gelmedi
allahım 30 40 tane fal baktrıdım bana daha çıkan hiçbirşey yok.bi kirazenin maddiyatla ilgili dediği dışında.birde tellwede depiderya gibi nickli biri var ona baktıranınız oldu mu?
canim ozel mesaji 5 dk bir atabiliyormusuz amaan baktim sana yazicam arada kontrol et
tamam cnm kontrol ederim pc başındayım zaten.
benimde venusum kova burcunda asla baskiya gelemem uzerime cok dusulurse aninda kacarim bunalirim .koc burcu erkegi zaten cok capkindir evlenene kadar cok maceracidir ve degisik kisiler tanimayi sever ama durusttur bak..o yuzden en guzeli sabirsizligini ve cok istedigini asla belli etmemen nacizane tavsiyem olur canim sana..kafan tamamen baska yerde gibi davran:)
zaten belli etmiorum ama bu seferde falcılar kaç tanesi hemde sen onun sana olan ilgisinden emin değilsin o da senin ona olan ilginden emin değil bu yüzden arada bağ oluşmuyor belli et ilgini diolar.artık iyice şaşırdım ne yapacağımı
tatlim mutlaka anlamistir o bence ben onlarin dedigne katilmiyorum acikcasi ama tabi bu benim icimden gelen en dogrusunu sen bilebilirsin hislerine guvenerek
Fal sepetide bozulmaya başlıyor sanırım resmen falları karrıştırmışlar niye böyle yapıyorlar anlamadım pparama yazık oldur?
benimde venusum kova burcunda asla baskiya gelemem uzerime cok dusulurse aninda kacarim bunalirim .koc burcu erkegi zaten cok capkindir evlenene kadar cok maceracidir ve degisik kisiler tanimayi sever ama durusttur bak..o yuzden en guzeli sabirsizligini ve cok istedigini asla belli etmemen nacizane tavsiyem olur canim sana..kafan tamamen baska yerde gibi davran:)
nesibe hanıma dün gece saat 22:00 de fal gönderdim henüz gelmedi sabah 11 kadar fal sepetinde sorun vardı sonra sahife düzeldi ama henüz falım gelmedi bu kadar geciktiriyormu
dün gece fal sepetinde fal vardı cnm nesibe hanım girdiği ilk anda falını yorumlar facebooktan takıp edebilirsin nesibeyi cnmm normalde uzun sürmüo tabi bu kadar ama siteden kaynaklı bir sorun oldugu için olmuştur
ben günlerdir nesibeyi yakalamaya çalışıorummm malesef daha yakalayamadım ne zaman girsem meşgul nesibe siteyi girdiği anda 3 dk da yolladın yolladın yoksa kitlenio o kadar yoğun istek alan biriiiiiiii
bir koç ancak bu kadar doğru anlatılabilir :) çapkın hovarda 24 ayarda :) ama dürüst ve istediğini sevdiğini anlarsa bitersin gözünde sıfırlanırsın...benim olduğum gibi...
nesibe geçenlerde 4 dakika içinde kapattı ve sırada 14 fal vardı... bana yine aynı konuştu ve ben yine tavsiyesine uyamayacağım...artık fala inanmıyorum falı azalttığımdan beri işlerim daha iyi gidiyor...evet o falı yollamak beklemek dinlemek oyalıyo insanı zor anlarda iyi oluyor da milyarlar kaptırmamak gerek...
lidya hakkında ben de yorum yapayım ki onun lidya olarak 3 hesapla buradan yazdığını ilk ortaya atanlardanım...çok iyi falcıdır belki bilemem bana dediği hiç bişey olmadı ama diyelim ki mükemmel bir falcı olsun burada bi hesapla benimle tartıştı diğer hesabı o tartışmada beni savundu yine bir hesabı "ilkayla lidya favorim" derken 3 gün sonra ilkay kötü lidyayı tek geçerim dedi...
biliyoruz tüm falcılar burayı okuyo az çok hatırlıyorlar hikayelerimizi buradan önceki falları görmüyorum deyip kopya çektikleri gibi...okuyun okumasına da aptal yerine koymayın bizi...evet bişeyler ters gidiyor fal baktırıyoruz belki de terapi yerine fal daha ulaşılabilir bir iyileşme metodu ama bu fal baktıranları aptal yapmaz...buradaki çoğu arkadaş gayet iyi meslekleri olan kariyer sahibi insanlar...lidya bu aşağılamayı da yaptı eski sevgili için baktıranlarla dalga geçti...ayıp bence bakttıran baktırsın tabi ama yüreği daha temiz insanlara fal baktırırsak belki enerjimiz toparlanır...[/QUOT
cnm sen niye uymayacaksın tavsiyesine uyunca işe taramadımı.bana da tavsiyesi varrda çünkü bende uycak gibi durmuyorum.çünkü ilk falında bana verdiği zaman eylüldü ve hiçbirşey olmadı şimdi 4 ay sonraya atmış benim durumu.bende bıraktım bu arada falları bir haftadır pek baktırasım gelmior.
yazın bunları da öldürün beni tamamen.ne yapmaya çalışıosunuz kızlar böhüüüü
Koc burcuna dair baska önerilerin var mi marble :) cok ihtiyacicm varrr :))
canim ya oneri degil ama koclar yada baska herhangi bir burcla ilgili yorum yapabilirim:0 koclar icin bunlar deniyor ben napayim akrepler icinde neler deniyor ah ah onemli olan genel ozelliklerden cok dogum haritasina gore yorumlar bence.adam akreptir ama ay burcu bogadir yada marsi guzel bir gezegendedir yukseleni baskadir o zaman isler cok degisiyor
ayyy cnm benim hayır yahu sen bakma bana.gülüyorumda bi yandan yanlış ne varsa hepsini yapmışım.zaten koç burcunu iyi biliorum ben kendimde koç olduğumdan çok da okudum.zor bir burç olduğunu da biliorum.
canim ya koc kadini cok farkli olur erkeginden ama cok daha inatcidir:)) dedigim gibi dogum haritasina bagli coook sey degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?