Binnaz Abla

bana da henüz bi şey çıkmadı canım. şimdi bana iki tarih verdi. biri bu ayda, diğeri de mayısta belli olucak. hadi ben ikisine de yaza kadar zaman veriyim:) çok zamana takılmıyorum çünkü sarkabiliyor, zaten çıksın da yeter. bi kaç aya falı çıkmış olucak tutarsa, ya da patlıcak işte bakalım:))

Yaz askları aklına gelmiş.. Kendisinin askları kıbrısta suan orda yasadıkları muhtemelen aslankralice ins kuzum dediğin gibidir... Ay cok kötü olduk biz:))

Mesela adamın gecmişinde cok deneyimi olmadıgını yazmıs bütün istanbulla cıkmıstır.. Yada cekinmiş red edilmekten dio ben ztn ilanı ask ettim ne red edilmesi.. Nese online fal bende bitti..
off fena atmış. bu kadar mı tutmaz ya, 50 lira bir de. insan olan hemen iade eder de, işte nerde o vicdan bu falcılarda.

Naz iyidir. Kendi reklamını yapmaya çalıştı burda ama hiç ihtiyacı yokmuş aslında. Anlık durumda süper =)

evet canım katılıyorum. ben ara ara ona baktırıp, o anı bilirim diyordum, iyi falcı buldum diye seviniyordum. gelecekte ne de olsa iyi değil kimse anlık bi şeyler bilsin derken, kadın iyice geç bakmaya başladı, şimdi de gitmiş tamamen. yoksa düzgün baksa, tozunu attırırdı bence sanal falın:))

yaa ne bilim kartlar bana samimi gelmiyor ya su daha iyi sanki ben su attım ve bana bayaa bilmiş

su falı özel bi fal diye biliyorum ben, bakması da zormuş herkes bakamaz diyorlar. şahsen ben netten bakanların çok da su falı baktığına inanmıyorum. ayrıca korktuğum için, hiç cesaret edip de baktırmadım canım. bir de isim soyisim veremiyorum güvenip de.

tarot konusunda haklısın enerji geçmez gibi, ben o yüzden artık hep kahve atıyorum herkese.

evet kahve de mantıklı. istersen özele gel canım fatimanın falını atiym sana bi fikir sahibi olursun en azından sevmezsen geri çekersin

Kızlar yaaa size bişe sorucam. şimdi burda bi samimiyetimiz oluştu yeni konu açsam herkes yargılıycak doğruluk abidesi kesilcek başıma yapma canım değmez diye sen o kadar değersizmisin bla bla hiç çekemem. Ben esas oğlanın peşine dedektif taktırmak istiyorum ya ada bi casus yazılım yükletmek. ama tabi ayrıyız telefonu elime geçiremem. yakınında birine temizlikçisine falan para teklif etsem bi şekilde yapar mı acaba bile diye düşünüyorum şimdi dedektiif tanıdığı olan yada bu casus yazılımları uzaktan yükleyen bi tanıdığı olan var mı acabaaası :))

Anla ilgili bilgi veren falcılar kesmedi kuzum dedektif en kesin yöntem

MedyumFatima Beni de Pek Memnun Etmedi Arkadaşlar Yani Sanki Bazı Şeyler Eksik Gibi Geldi Bana Anlam Veremediğim.

o parayla bir yerde apart tut kafa dinle ya da alısveriş yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…