- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Sana dediği herhangi birşey çıktı mı peki? veya anı doğru bildiğinden yani karşı tarafın duygularından veya yaşadıkalrından herhangi birşey öğrendin mi? Benim duygularımı on numara bildi ve geçmişte yaşadıkalrımı ve o anlarda neler yaşadığımı ve karşı tarafın duygu ve hislerini söyledi, tabi dediği görüşmeyi yapmadığımız için bilmiyorum gerçekten öylemi hissediyor düşünüyor bilmiyorum. Sana neleri tuttu peki?
Yaz askları aklına gelmiş.. Kendisinin askları kıbrısta suan orda yasadıkları muhtemelenhavalar guzel dıye mı yazmıs sadecee ,yasak asklarım geldı havalar guzel dıye mı demıs? yazdıgını anlayamadım
boylee yazmıssada ona serdar ortac sarkılarıyla eller havaya armagan edıyorumuzak dursun senden bosver ..
Tellwe onlar sadece kisilik analizi yapmis iliskiyi yanlis yorumlamis ne zaman var ne ayrinti anca beni anlatmis maalesef begenmedim
off fena atmış. bu kadar mı tutmaz ya, 50 lira bir de. insan olan hemen iade eder de, işte nerde o vicdan bu falcılarda.Mesela adamın gecmişinde cok deneyimi olmadıgını yazmıs bütün istanbulla cıkmıstır.. Yada cekinmiş red edilmekten dio ben ztn ilanı ask ettim ne red edilmesi.. Nese online fal bende bitti..
yaa ne bilim kartlar bana samimi gelmiyor ya su daha iyi sanki ben su attım ve bana bayaa bilmişoff fena atmış. bu kadar mı tutmaz ya, 50 lira bir de. insan olan hemen iade eder de, işte nerde o vicdan bu falcılarda.
ben de su attım dün baya bi fal bakmış sıram lerlemiş yarın öbürgün bana da bakar inşallah 50 kredim boşa gitmezyaa ne bilim kartlar bana samimi gelmiyor ya su daha iyi sanki ben su attım ve bana bayaa bilmiş
Naz iyidir. Kendi reklamını yapmaya çalıştı burda ama hiç ihtiyacı yokmuş aslında. Anlık durumda süper =)
inşallah canım bana çok iyiydi vallaben de su attım dün baya bi fal bakmış sıram lerlemiş yarın öbürgün bana da bakar inşallah 50 kredim boşa gitmez
yaa ne bilim kartlar bana samimi gelmiyor ya su daha iyi sanki ben su attım ve bana bayaa bilmiş
evet kahve de mantıklı. istersen özele gel canım fatimanın falını atiym sana bi fikir sahibi olursun en azından sevmezsen geri çekersinsu falı özel bi fal diye biliyorum ben, bakması da zormuş herkes bakamaz diyorlar. şahsen ben netten bakanların çok da su falı baktığına inanmıyorum. ayrıca korktuğum için, hiç cesaret edip de baktırmadım canım. bir de isim soyisim veremiyorum güvenip de.
tarot konusunda haklısın enerji geçmez gibi, ben o yüzden artık hep kahve atıyorum herkese.
Anla ilgili bilgi veren falcılar kesmedi kuzum dedektif en kesin yöntemKızlar yaaa size bişe sorucam. şimdi burda bi samimiyetimiz oluştu yeni konu açsam herkes yargılıycak doğruluk abidesi kesilcek başıma yapma canım değmez diye sen o kadar değersizmisin bla bla hiç çekemem. Ben esas oğlanın peşine dedektif taktırmak istiyorum ya ada bi casus yazılım yükletmek. ama tabi ayrıyız telefonu elime geçiremem. yakınında birine temizlikçisine falan para teklif etsem bi şekilde yapar mı acaba bile diye düşünüyorumşimdi dedektiif tanıdığı olan yada bu casus yazılımları uzaktan yükleyen bi tanıdığı olan var mı acabaaası :))
ahahahaha aynen yaaa anı görsem geleceği şekillendiririm zatenAnla ilgili bilgi veren falcılar kesmedi kuzum dedektif en kesin yöntem
Katina attim ama sorumda gayet netti ancak oyle bir yorumlamis ki ozelden yazayim sana baldankabakoh be marple icime su serptin. Bir seyler yasadim onla ilgili, bildi mi buradan mi gordu kafami kurcaliyordu. Bu arada ne fali attin ?
o parayla bir yerde apart tut kafa dinle ya da alısveriş yap :)Kızlar yaaa size bişe sorucam. şimdi burda bi samimiyetimiz oluştu yeni konu açsam herkes yargılıycak doğruluk abidesi kesilcek başıma yapma canım değmez diye sen o kadar değersizmisin bla bla hiç çekemem. Ben esas oğlanın peşine dedektif taktırmak istiyorum ya ada bi casus yazılım yükletmek. ama tabi ayrıyız telefonu elime geçiremem. yakınında birine temizlikçisine falan para teklif etsem bi şekilde yapar mı acaba bile diye düşünüyorumşimdi dedektiif tanıdığı olan yada bu casus yazılımları uzaktan yükleyen bi tanıdığı olan var mı acabaaası :))
yok canım ben atmadım karıştırdın sanırım. falım yok bekleyen:) ben birine bilmediği için yazdım onu. sağol canım yine de:)evet kahve de mantıklı. istersen özele gel canım fatimanın falını atiym sana bi fikir sahibi olursun en azından sevmezsen geri çekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?