Binnaz Abla

Katina attım.. Ben en cok hüma bal ı beğendim.. Serüvende anda ii.. Selena bence dolandırıcı altını ciziorum saldırmasınlar bence.. İlkay ii.. Aa bide binnaz aren yıldırım ii.. Ay o kdr cok baktırmısımki kötüleri yazamıcam:)))

canımm sen begendın mı ? ben beklemedeyım daha bakalımm, bırınız begenmıs bırınız begenmemıssınız
valla audreycim ben çok beğendim istersen atarım özelden daha detaylı artık burda çok detay vermek istemiyorum baldsankabakın yaşadığı durumdan sonra

Bu arada esasoğlan twittera yazmıs yazaskları gelmiş aklına havalar güzel die.. Sanırım ayrıldı o kızla eğer ayrıldıysa bilen kurtuluş, hüma, ilkay, serüven ve aren dediğim gibi.. Tabi bakalım devamında beni arıcakmı..

Ayrılmısmıdır sizce ya sevgilisi olan böle yazarmı:/

valla audreycim ben çok beğendim istersen atarım özelden daha detaylı artık burda çok detay vermek istemiyorum baldsankabakın yaşadığı durumdan sonra

tamam kuzum,bencede yazma buraya bende kacıncı sıradayım falan yazmıyorum hıc yazmamak en guzelı bazen canımız sıkkın oldugunda bıle yazıyoruz ondan bıle anlıyorlar bence

Ayrılmısmıdır sizce ya sevgilisi olan böle yazarmı:/

havalar guzel dıye mı yazmıs sadecee ,yasak asklarım geldı havalar guzel dıye mı demıs? yazdıgını anlayamadım
boylee yazmıssada ona serdar ortac sarkılarıyla eller havaya armagan edıyorum uzak dursun senden bosver ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…