- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Saraylıdan bahsettim buarada :)) fatıma belırsız, luns yokCanım 2 saat önce girmiş bilginer
nazarım cok var da ona noluo anlamadım beni etkilioO nedemek ayol:)) seslı güldüm nazarmı varmışşş hay allahım yaa
farklı demedi bana daCok olumsuzmus agirlik almim uzerime dedi
kızlar benim fatima falım harikaValla gitti 50 lira fatima bana cok olumlu ama benle alakası asla olmayan bi fal bakmıs:/
Hic mi uymamis canimValla gitti 50 lira fatima bana cok olumlu ama benle alakası asla olmayan bi fal bakmıs:/
Valla uzun uzadıya yazmıs ama boş malesef .. Cok ümitliydim suan mutsuzum:/Hic mi uymamis canim
laroxcum neden böyle oldu acaba ne attın sen?Mesela adamın gecmişinde cok deneyimi olmadıgını yazmıs bütün istanbulla cıkmıstır.. Yada cekinmiş red edilmekten dio ben ztn ilanı ask ettim ne red edilmesi.. Nese online fal bende bitti..
laroxcum neden böyle oldu acaba ne attın sen?
valla audreycim ben çok beğendim istersen atarım özelden daha detaylı artık burda çok detay vermek istemiyorum baldsankabakın yaşadığı durumdan sonracanımm sen begendın mı ? ben beklemedeyım daha bakalımm, bırınız begenmıs bırınız begenmemıssınız
Ayrılmısmıdır sizce ya sevgilisi olan böle yazarmı:/Bu arada esasoğlan twittera yazmıs yazaskları gelmiş aklına havalar güzel die.. Sanırım ayrıldı o kızla eğer ayrıldıysa bilen kurtuluş, hüma, ilkay, serüven ve aren dediğim gibi.. Tabi bakalım devamında beni arıcakmı..
valla audreycim ben çok beğendim istersen atarım özelden daha detaylı artık burda çok detay vermek istemiyorum baldsankabakın yaşadığı durumdan sonra
muhakkak yoksa kız onu parçalar bu yazıyı yazdığı içinAyrılmısmıdır sizce ya sevgilisi olan böle yazarmı:/
aynen tatlım bende şüpheleniyorum artık bu forum özelleştirilmeden rahat edemiyceztamam kuzum,bencede yazma buraya bende kacıncı sıradayım falan yazmıyorum hıc yazmamak en guzelı bazen canımız sıkkın oldugunda bıle yazıyoruz ondan bıle anlıyorlar bence
Ayrılmısmıdır sizce ya sevgilisi olan böle yazarmı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?