- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
1 saat önce falalemde kahve fiyatı 10 tl olan oğuzhan türkoğlu birden 12,5 tl oldu:) enteresan.
edim berbat..şekillere göre çoook uzun bi hikaye yazmıştı.alakasızdenedin mi
Den
edim berbat..şekillere göre çoook uzun bi hikaye yazmıştı.alakasız
Kızlar fatimada falım olduğu için sürekli profiline bakıyorum, geri sıralardayım. Ve şunu fark ettim, dün birisi katinaydı yanılmıyorsam 2 yıldız vermiş fatimanın puanı 99.4 e inmişti. Ama şimdi kadın profiline girmiş ve o yorum ile puanı nasıl oluyorsa sildirmiş. Yine 100 gözüküyor. Bu nedir böyle? insanları salak yerine mi koyuyorlar
Bende tam şimdi ondan bahsetmiştim. Çok ilginçtir ki tellwede birisi beni 3 yıldız verdim diye kara listeye almıştı. Ondan sonra kime fal attıysam iade etti bende yeni hesap açtım. Tellwe falcılarına çok yüz veriyor bence, herkes kafasına göre iade ediyor, beğeniriz beğenmeyiz saygı duymaları gerekirken onlar siliyorlar. Çok saçma ve baktırmak isteyenler için yanıltıcıkızlar fatimanın sayfasında yazılanı okudunuz mu; feysinde şimdi ona bakıyordum fal alımını ne zaman açıcaksınız diye aman bayağı kızmış birine. ben direk yazdığını buraya yazıyorum. sıcağı sıcağına daha yeni yazmış
"DENONO" karalistemdesin; bana yazdığım soru şu *****'le ne olucak. Neden merak ettiğini doğru dürüst kelimelerle yazmıyorsun. Ben o falı yazmak için bir saatimi verdim, enerjimi harcadım. En azından puanlama yapmadan ablacığım bir karışıklık mı oldu bu fal benim ile alaklası yok. Yeniden baksanız yahut tellwe cafeye gelseniz iki dakka deseydin ben sana her türlü hünerimi sergilerdim. Zira sana verilen puan ve falını yollarken iç sezilerin puan olarak aşağı vereceğini hissetmiştim. Neyse karaliste'desin artık.
valla fatima benim falımda nokta atışları yapardı bu kişiye bayağı kızmış ama. bazen ben düşünüyorum. sıkınca başka falcıya veriyor ya da başkasına baktırtıyor. yoksa arada böyle çıkıyor. yığılma olunca bence. ne dersiniz.
Temzilikçisine güveniyorsan yapKızlar yaaa size bişe sorucam. şimdi burda bi samimiyetimiz oluştu yeni konu açsam herkes yargılıycak doğruluk abidesi kesilcek başıma yapma canım değmez diye sen o kadar değersizmisin bla bla hiç çekemem. Ben esas oğlanın peşine dedektif taktırmak istiyorum ya ada bi casus yazılım yükletmek. ama tabi ayrıyız telefonu elime geçiremem. yakınında birine temizlikçisine falan para teklif etsem bi şekilde yapar mı acaba bile diye düşünüyorumşimdi dedektiif tanıdığı olan yada bu casus yazılımları uzaktan yükleyen bi tanıdığı olan var mı acabaaası :))
Kesmez tatilden geldiğinde yine arayacak dedektifo parayla bir yerde apart tut kafa dinle ya da alısveriş yap :)
Evet onu bende biliyorum , daha doğrusu forumda o konuyla ilgili yakalayabildiğim yazıları okumuştum ama tam net bilmiyorum. Ben senin yazdığını yanlış okudum ehrhalde, sandım ki sen bana niye onu savunuyosun veya reklamını yapıyorsun diyorsun sandım , pardon :)Sakinn ol kuzumm benn tanıyosunn mu dedimm? Reklamm yapıpp başkaa falcılarıı kötüledii dedimm
Aynı benim dediğim şey işte, sürekli zamanı ileri atıyortlar tutturamayınca. bekle Allah bekle.. Yıllarca tarihi ileri atar bunlar. Burada 7 yıldır fal baktıran ve bekleyen gördüm şoka girdim yaa. O an verdim kararımı beklemeyeceğim artık hayatıma bakacağım. Heee gelirse ne ala ama artık soğudum da bekleye bekleye artık kabul edeceğimi sanmıyorum sıtkım sıyrıldı
aa kim kim kiim? ben 2 kere baktırdım fena değildi kısa ama ilk falı çıkmıştıtelwe nesime tanıdığımız biri bence çok yakından tanıdığımız popüler falcılardan biri hatta
Aaa terbiyesizs bak hadsiz fatimacım denono bnm sana emeğine sağlık ama uyusmadı enerjimiz diye notta yazmıstım yüksek puan vermek zorundamıyım beğenmedim alakasızdı! Hadsiz bunlar kusura bakmasınlar para vercem hizmet alıcam iade bile istemedim beğenmedim puanladım bide iyi niyetle emeğine agzına sağlık dedim.. Resmen terbiyesiz kimsin sen kara listen ne ifade eder haşa tanrımısın.. Ay iice midem bulandı artık online fal yok.. Kredim iade gelmiş birine yollayabiliosam söleyin kızlar birinize devrediyim..
Yok denemedim kuzum cok sinirlendim bana cvp verip düzeltiyim dese kibar olsa canımı yesin ben cok nazik davrandım ona.. Cok ayıp etti ki falı cok olumluydu cıkmasını cok isterim ama cıksada artık atmam bu kdr ayıp.. Hümayla kurtuluş favorim şimdilik bi sakinleşirsem belki denerim onuda ama cok soğudum faldan..valla duvarda öyle yazmış; ne yazmışse ben de buraya. aman boşver ne kafana takıyorsun seninle enerjisi uyuşmamıştır. gerçi yalan yok ben de falı çıktı; hatta burada birine doğmamış kızının adını vermiş en aklımda kalanUrminaa yurtdışına gideceğini şehrine kadar bilmiş .... kimine tutar kimine tutmaz enerji bence. ama karaliste de neymiş ne gerek var. gerçi karalistede olmasan sanki fal atıcan. karalisteye almış olması garip ama ne olursa olsun ben vazgeçmem fatimadan
sana tavsiyem rezzan ablaonu denedin mi L larox86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?