Binnaz Abla

kızlar rezzana 2 yıl oldu en son fal atalı ve acil falım gelmiş durumda.
naira nasıl? onu mu denesem rezzana tekrar bi kere baktırsam mı sizceee?
bide telwe nesimee zamanında bilmişti ona mı atsam kararsız kaldım:))

kızlar fatimanın sayfasında yazılanı okudunuz mu; feysinde şimdi ona bakıyordum fal alımını ne zaman açıcaksınız diye aman bayağı kızmış birine. ben direk yazdığını buraya yazıyorum. sıcağı sıcağına daha yeni yazmış

"DENONO" karalistemdesin; bana yazdığım soru şu *****'le ne olucak. Neden merak ettiğini doğru dürüst kelimelerle yazmıyorsun. Ben o falı yazmak için bir saatimi verdim, enerjimi harcadım. En azından puanlama yapmadan ablacığım bir karışıklık mı oldu bu fal benim ile alaklası yok. Yeniden baksanız yahut tellwe cafeye gelseniz iki dakka deseydin ben sana her türlü hünerimi sergilerdim. Zira sana verilen puan ve falını yollarken iç sezilerin puan olarak aşağı vereceğini hissetmiştim. Neyse karaliste'desin artık.

valla fatima benim falımda nokta atışları yapardı bu kişiye bayağı kızmış ama. bazen ben düşünüyorum. sıkınca başka falcıya veriyor ya da başkasına baktırtıyor. yoksa arada böyle çıkıyor. yığılma olunca bence. ne dersiniz.

Kızlar fatimada falım olduğu için sürekli profiline bakıyorum, geri sıralardayım. Ve şunu fark ettim, dün birisi katinaydı yanılmıyorsam 2 yıldız vermiş fatimanın puanı 99.4 e inmişti. Ama şimdi kadın profiline girmiş ve o yorum ile puanı nasıl oluyorsa sildirmiş. Yine 100 gözüküyor. Bu nedir böyle? insanları salak yerine mi koyuyorlar

tatlım ben de gördüm o denono idi. fatima iade etmiş o falı duvarında anladığım o.

Bende tam şimdi ondan bahsetmiştim. Çok ilginçtir ki tellwede birisi beni 3 yıldız verdim diye kara listeye almıştı. Ondan sonra kime fal attıysam iade etti bende yeni hesap açtım. Tellwe falcılarına çok yüz veriyor bence, herkes kafasına göre iade ediyor, beğeniriz beğenmeyiz saygı duymaları gerekirken onlar siliyorlar. Çok saçma ve baktırmak isteyenler için yanıltıcı

Temzilikçisine güveniyorsan yap Anlıyorum seni demek hepimizde manyaklık var bu arada özel mesaja bak

Telwe gerçekten yol geçen hanına dönmüş resmen, bi falcının %100 olması imkansızdır, sen kendine güveniyorsan sana baktıranlar senden memnunsa silmezsin olumsuz yorumları ve fal iadesi de yapmazsın, karalistemdesin de ne demek yaaa bu ne biçim bi ego arkadaş benim verdiğim parayla hizmet sunuyorsun neyin havası bu hayret bişey...

Sakinn ol kuzumm benn tanıyosunn mu dedimm? Reklamm yapıpp başkaa falcılarıı kötüledii dedimm
Evet onu bende biliyorum , daha doğrusu forumda o konuyla ilgili yakalayabildiğim yazıları okumuştum ama tam net bilmiyorum. Ben senin yazdığını yanlış okudum ehrhalde, sandım ki sen bana niye onu savunuyosun veya reklamını yapıyorsun diyorsun sandım , pardon :)

Aynı benim dediğim şey işte, sürekli zamanı ileri atıyortlar tutturamayınca. bekle Allah bekle.. Yıllarca tarihi ileri atar bunlar. Burada 7 yıldır fal baktıran ve bekleyen gördüm şoka girdim yaa. O an verdim kararımı beklemeyeceğim artık hayatıma bakacağım. Heee gelirse ne ala ama artık soğudum da bekleye bekleye artık kabul edeceğimi sanmıyorum sıtkım sıyrıldı

Aaa terbiyesizs bak hadsiz fatimacım denono bnm sana emeğine sağlık ama uyusmadı enerjimiz diye notta yazmıstım yüksek puan vermek zorundamıyım beğenmedim alakasızdı! Hadsiz bunlar kusura bakmasınlar para vercem hizmet alıcam iade bile istemedim beğenmedim puanladım bide iyi niyetle emeğine agzına sağlık dedim.. Resmen terbiyesiz kimsin sen kara listen ne ifade eder haşa tanrımısın.. Ay iice midem bulandı artık online fal yok.. Kredim iade gelmiş birine yollayabiliosam söleyin kızlar birinize devrediyim..

valla duvarda öyle yazmış; ne yazmışse ben de buraya. aman boşver ne kafana takıyorsun seninle enerjisi uyuşmamıştır. gerçi yalan yok ben de falı çıktı; hatta burada birine doğmamış kızının adını vermiş en aklımda kalan Urminaa yurtdışına gideceğini şehrine kadar bilmiş .... kimine tutar kimine tutmaz enerji bence. ama karaliste de neymiş ne gerek var. gerçi karalistede olmasan sanki fal atıcan. karalisteye almış olması garip ama ne olursa olsun ben vazgeçmem fatimadan

sana tavsiyem rezzan abla onu denedin mi L larox86

Yok denemedim kuzum cok sinirlendim bana cvp verip düzeltiyim dese kibar olsa canımı yesin ben cok nazik davrandım ona.. Cok ayıp etti ki falı cok olumluydu cıkmasını cok isterim ama cıksada artık atmam bu kdr ayıp.. Hümayla kurtuluş favorim şimdilik bi sakinleşirsem belki denerim onuda ama cok soğudum faldan..

Faldan değildir telweden nefret etti ben...çok lakayt bir site...Luna Dediğiniz Luna06 mi son krediyi ona attım 6. Sıra gibi... Bu site işe yaramaz ben notunu verdim...başka siteler bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…