Ay bu kelime tamamlama zımbırtusu nasıl kapanır bu ne ya abuk sabuk şeyler yazıyorum
bilmiyorum ki aylingillerden gibi geldi bana onların söylediklerini söyledi aynen ben hiç detay vermeden. ya da burda yazdıklarımı gördü bi şekilde anladı ben olduğumu bilmiyorumaa kim kim kiim? ben 2 kere baktırdım fena değildi kısa ama ilk falı çıkmıştı
Dün dedim ki kalan kredimde kime baktırayım, bu Şerefsiz Yazmış bastırayımsorma sorma ne hatalara sebebiyet veriyorbazen utandırıyor
baktımla aylinle nesimenin falına paraleller ama aylin daha iyiydi. zaman konuları farklı ki nesimee zamanda patladı.bilmiyorum ki aylingillerden gibi geldi bana onların söylediklerini söyledi aynen ben hiç detay vermeden. ya da burda yazdıklarımı gördü bi şekilde anladı ben olduğumu bilmiyorum
Ohaa kimler bilmiştii:)))))))))))Kizlar eski erkk arkdsm pazrtsi gorusmek istedigini soyledi.simdi tam anlamiyla fallarmi cikti onu bilemedim.ama suan durum bu.
Cnm selena nazlancak ama sonunda gorusmeyi kbl etcek demisti :)Ohaa kimler bilmiştii:)))))))))))
Bnm ztn rezzan haric hepsi mart ve nisanda donus olucak demisti eger ekilmezsem fallarim cikmis demektirCnm selena nazlancak ama sonunda gorusmeyi kbl etcek demisti :)
Cnm selena nazlancak ama sonunda gorusmeyi kbl etcek demisti :)
Bnm ztn rezzan haric hepsi mart ve nisanda donus olucak demisti eger ekilmezsem fallarim cikmis demektir
Ohaa kimler bilmiştii:)))))))))))
Deme yaa benım yorum daha gelmedı ama şuan yıkıldımmValla uzun uzadıya yazmıs ama boş malesef .. Cok ümitliydim suan mutsuzum:/
Ayy sevındırıcı bı hbr dımı bu,, bekledıgın degılmıydı yoksa, donetellacım kımler demıştı tatlım bunu hatırlıyosan paylaşırmısın canımKizlar eski erkk arkdsm pazrtsi gorusmek istedigini soyledi.simdi tam anlamiyla fallarmi cikti onu bilemedim.ama suan durum bu.
Naira baktırmışmıydın cnm sen??? Meryem ve aylın dışında bılen oldumu bu durmukızlar fal cıkacak demiyorum ama bana herkes nisanda kız memlekete gidecek erkek burada kalacak bir ortamda konusma olacak demişlerdi.. ama su anda kız memlekete gitti fal cıkar mı sanmıyorum ama durumlar böyle...bunu da meryem,aylin dedi..
Cnm tabiki bekledigim :) soylicem cnmAyy sevındırıcı bı hbr dımı bu,, bekledıgın degılmıydı yoksa, donetellacım kımler demıştı tatlım bunu hatırlıyosan paylaşırmısın canım
kızlar fal cıkacak demiyorum ama bana herkes nisanda kız memlekete gidecek erkek burada kalacak bir ortamda konusma olacak demişlerdi.. ama su anda kız memlekete gitti fal cıkar mı sanmıyorum ama durumlar böyle...bunu da meryem,aylin dedi..
Bnm ztn rezzan haric hepsi mart ve nisanda donus olucak demisti eger ekilmezsem fallarim cikmis demektir
Süper o zaman arkadasımm ohh cok sevındım ınan kendıme olmuş kadar sevındım hayırlısıı olsunnCnm tabiki bekledigim :) soylicem cnm
Süper o zaman arkadasımm ohh cok sevındım ınan kendıme olmuş kadar sevındım hayırlısıı olsunnCnm tabiki bekledigim :) soylicem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?