Binnaz Abla

aa kim kim kiim? ben 2 kere baktırdım fena değildi kısa ama ilk falı çıkmıştı
bilmiyorum ki aylingillerden gibi geldi bana onların söylediklerini söyledi aynen ben hiç detay vermeden. ya da burda yazdıklarımı gördü bi şekilde anladı ben olduğumu bilmiyorum

bilmiyorum ki aylingillerden gibi geldi bana onların söylediklerini söyledi aynen ben hiç detay vermeden. ya da burda yazdıklarımı gördü bi şekilde anladı ben olduğumu bilmiyorum
baktımla aylinle nesimenin falına paraleller ama aylin daha iyiydi. zaman konuları farklı ki nesimee zamanda patladı.
aylin daha farklı bi gidişat yazmış bi konuda. bilemedim şimdi. ayline sesli baktırmıştım bide.

Valla uzun uzadıya yazmıs ama boş malesef .. Cok ümitliydim suan mutsuzum:/
Deme yaa benım yorum daha gelmedı ama şuan yıkıldımm(50 tl gıttımı şimdi off .. Ama şöylede bi durum var begenen dostlarımda var ay beklıyım yorum gelınce paylaşırım zaten.sende uzulme artık fal nıhayetınde

Kizlar eski erkk arkdsm pazrtsi gorusmek istedigini soyledi.simdi tam anlamiyla fallarmi cikti onu bilemedim.ama suan durum bu.
Ayy sevındırıcı bı hbr dımı bu,, bekledıgın degılmıydı yoksa, donetellacım kımler demıştı tatlım bunu hatırlıyosan paylaşırmısın canım

Naira baktırmışmıydın cnm sen??? Meryem ve aylın dışında bılen oldumu bu durmu

ayy duygusum yaa bana da meryemle aylin apayrı konuştu. meryemi beğendim ben olumlu konuştuğu için tabi,
kime inansam ben şimdi

Bnm ztn rezzan haric hepsi mart ve nisanda donus olucak demisti eger ekilmezsem fallarim cikmis demektir

hayırlısı hadi, ne güzel bi haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…