Binnaz Abla

Kızlar merhaba yeniden,
Bugün Ester girdi mi? Bilen var mı? Aşırı ihtiyacım var fala. Bir de kimi önerirsiniz anlık durumda şuan? Naz'a da baktım ama aktif değil.

Valla çıkmış gibi duruyor sanki gidişat aynen olmuş işte kız gitmiş seninki seni arayıp görüşmek istemiş

Bahsettiğiniz Aylin falalemdeki Aylin Sayın mı kızlar?Eğer o ise ,o sitede naira şuman mı aylin mi tercih edersiniz

Valla çıkmış gibi duruyor sanki gidişat aynen olmuş işte kız gitmiş seninki seni arayıp görüşmek istemiş
gorusmek istemedi kuzum kız gitti sadece.. ben de kızın gittiğini nerden bileceğim demiştim. arkadaşın teki görmüş resim attı bana tesadüf mü acep

ayy duygusum yaa bana da meryemle aylin apayrı konuştu. meryemi beğendim ben olumlu konuştuğu için tabi,
kime inansam ben şimdi

hayırlısı hadi, ne güzel bi haber
kuzumm dün aylin bende dört şeyi bildi ben agladım oturdum o kadınla enerjim fena tutuyor.. bana herkes aynı konustu ama hala depresif mod:) güzel olanlar cıksın ınsallah..

Hastalik derecesinde bir durum var tellwede

Ay ne totolari kalkmis bunlarin ya baktirmamak lazim kavga gurultu

çok haklısın nette özellikle su falı baktım diye tarot bakan var.. destekledim diyorlar bir de.. net ve özen isteyen bi iş su falı.. doğru bakanların günahını almayalım fakat çoğu öyle..

Selam kizlar..Biryolun vardaki Berrin Ulusoy delimidir nedir..2 gun once ilk defa fal yolladım,kadın online idi,benimkiyle 2 falı vardı,tüm gece durdu bakmadı offline oldu.Ertesi gün artık öğlende ben mail atip sordum,bakılmayacakmı falıma diye,iade ediyor dediler.Bende o krediye orada baska falcı bulamadım,iade sebebi bana ozel birsey degildir heralde diye yeniden gonderdim.Kadın gene bir gece tuttu,ertesi gun oglene dek,mail geldi yok berrin hanım sizin falınıza bakmak istemiyormus diye.Bende oylemi cok ilginc gercekten :) Öcümüymüşüm ben dedim.Kendisinin hayranı falan degilim,o krediye bask kimse bulamadım diye gonderdim dedim..Neyse ben sundan suphelendim,o sitede ben sadece falcı ayline baktırmıs ve hic begenmemistim..sonra 1 puan verip kadınada saydırmıştım..başka hicbir falcıyla olumsuz birseyim olmadı..Acaba dedim Berrin ulusoyda aylin olmasın?

kızlar fatimadan falım gelmiş. şok edici bi nokta yoktu açıkçası gelecekle ilgili de pek bişey söylememiş benim için 50 kredilik değil 20 kredilik bi faldı. üzüldüm biraz ama hep fatimaya baktırmak istiyodum baktırmış oldum ben de (polyanna mode on)

o kadına fal gönderdim ben övüldü diye..kadının falları bakıldı gösterildi benim falım iptal olmustu..kaç defa mail attım gelen cevap şuydu: falınıza bakıldı ama falınız silindi kusura bakmayın!!

Ya neler oluyor cidden deli gibi durum coz cozebilirsen neden bakmak istememis ki berrin

Belkide sitede yapilmis eski yorumlar yada yorumculari ve senin kac puan verdigi goruyordur sistemlerinde canim tellwede goruyorlarmis mesela o zamana kadar kime attin kac puan verdin dusuk puan verirsin diye boyle yapmis olabilir yorumu gormuyorlardr ama kesin o sitede kime attin ve puanin gorunuyordur

Canım dedigim gibi biryolunvarda bircok fal baktirdim,hepsine yuksek oy verdim,aramda cok iyiydi falcılarla..sadece aylinde olumsuz oy kullandim,1 defa oldu bu da..anlamadım neden inatla bakmak istemedi,aklıma bu geldi valla

aynı telwedeki durum, ayline verdiğin puandan ötürü kara listede gözüküyo olabilirsin. varsa tabi karalisteleri.
bu arada aylinle benim de enerjim uymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…