Valla çıkmış gibi duruyor sanki gidişat aynen olmuş işte kız gitmiş seninki seni arayıp görüşmek istemişkızlar fal cıkacak demiyorum ama bana herkes nisanda kız memlekete gidecek erkek burada kalacak bir ortamda konusma olacak demişlerdi.. ama su anda kız memlekete gitti fal cıkar mı sanmıyorum ama durumlar böyle...bunu da meryem,aylin dedi..
gorusmek istemedi kuzum kız gitti sadece.. ben de kızın gittiğini nerden bileceğim demiştim. arkadaşın teki görmüş resim attı bana tesadüf mü acepValla çıkmış gibi duruyor sanki gidişat aynen olmuş işte kız gitmiş seninki seni arayıp görüşmek istemiş
bir yolun vardaki falcı aylin canım. bence aylin. naira aşırı pembeciydi bendeBahsettiğiniz Aylin falalemdeki Aylin Sayın mı kızlar?Eğer o ise ,o sitede naira şuman mı aylin mi tercih edersiniz
kuzumm dün aylin bende dört şeyi bildi ben agladım oturdum o kadınla enerjim fena tutuyor.. bana herkes aynı konustu ama hala depresif mod:) güzel olanlar cıksın ınsallah..ayy duygusum yaa bana da meryemle aylin apayrı konuştu. meryemi beğendim ben olumlu konuştuğu için tabi,
kime inansam ben şimdi
hayırlısı hadi, ne güzel bi haber
nairaya göre ben geçmişi unutmus yeni ilişkiye başlamıstım patladı ben de..Naira baktırmışmıydın cnm sen??? Meryem ve aylın dışında bılen oldumu bu durmu
Hastalik derecesinde bir durum var tellwedeKızlar fatimada falım olduğu için sürekli profiline bakıyorum, geri sıralardayım. Ve şunu fark ettim, dün birisi katinaydı yanılmıyorsam 2 yıldız vermiş fatimanın puanı 99.4 e inmişti. Ama şimdi kadın profiline girmiş ve o yorum ile puanı nasıl oluyorsa sildirmiş. Yine 100 gözüküyor. Bu nedir böyle? insanları salak yerine mi koyuyorlar
Ay ne totolari kalkmis bunlarin ya baktirmamak lazim kavga gurultuTelwe gerçekten yol geçen hanına dönmüş resmen, bi falcının %100 olması imkansızdır, sen kendine güveniyorsan sana baktıranlar senden memnunsa silmezsin olumsuz yorumları ve fal iadesi de yapmazsın, karalistemdesin de ne demek yaaa bu ne biçim bi ego arkadaş benim verdiğim parayla hizmet sunuyorsun neyin havası bu hayret bişey...
çok haklısın nette özellikle su falı baktım diye tarot bakan var.. destekledim diyorlar bir de.. net ve özen isteyen bi iş su falı.. doğru bakanların günahını almayalım fakat çoğu öyle..su falı özel bi fal diye biliyorum ben, bakması da zormuş herkes bakamaz diyorlar. şahsen ben netten bakanların çok da su falı baktığına inanmıyorum. ayrıca korktuğum için, hiç cesaret edip de baktırmadım canım. bir de isim soyisim veremiyorum güvenip de.
tarot konusunda haklısın enerji geçmez gibi, ben o yüzden artık hep kahve atıyorum herkese.
ayyyy kuzum ben burda aylin kötü dedim ya o falalem aylindi demek iyi olan bir yolun var aylinmişkızlar bir yolun var aylinle benim enerji uyusuyor ya agzım acık kaldı yine... aileselden tut,eğitime kadar ki başka şeyleri de bildi helal olsun dedim..
fal alem aylin evlerden ırak!!!ayyyy kuzum ben burda aylin kötü dedim ya o falalem aylindi demek iyi olan bir yolun var aylinmiş
o kadına fal gönderdim ben övüldü diye..kadının falları bakıldı gösterildi benim falım iptal olmustu..kaç defa mail attım gelen cevap şuydu: falınıza bakıldı ama falınız silindi kusura bakmayın!!Selam kizlar..Biryolun vardaki Berrin Ulusoy delimidir nedir..2 gun once ilk defa fal yolladım,kadın online idi,benimkiyle 2 falı vardı,tüm gece durdu bakmadı offline oldu.Ertesi gün artık öğlende ben mail atip sordum,bakılmayacakmı falıma diye,iade ediyor dediler.Bende o krediye orada baska falcı bulamadım,iade sebebi bana ozel birsey degildir heralde diye yeniden gonderdim.Kadın gene bir gece tuttu,ertesi gun oglene dek,mail geldi yok berrin hanım sizin falınıza bakmak istemiyormus diye.Bende oylemi cok ilginc gercekten :) Öcümüymüşüm ben dedim.Kendisinin hayranı falan degilim,o krediye bask kimse bulamadım diye gonderdim dedim..Neyse ben sundan suphelendim,o sitede ben sadece falcı ayline baktırmıs ve hic begenmemistim..sonra 1 puan verip kadınada saydırmıştım..başka hicbir falcıyla olumsuz birseyim olmadı..Acaba dedim Berrin ulusoyda aylin olmasın?
Ya neler oluyor cidden deli gibi durum coz cozebilirsen neden bakmak istememis ki berrinSelam kizlar..Biryolun vardaki Berrin Ulusoy delimidir nedir..2 gun once ilk defa fal yolladım,kadın online idi,benimkiyle 2 falı vardı,tüm gece durdu bakmadı offline oldu.Ertesi gün artık öğlende ben mail atip sordum,bakılmayacakmı falıma diye,iade ediyor dediler.Bende o krediye orada baska falcı bulamadım,iade sebebi bana ozel birsey degildir heralde diye yeniden gonderdim.Kadın gene bir gece tuttu,ertesi gun oglene dek,mail geldi yok berrin hanım sizin falınıza bakmak istemiyormus diye.Bende oylemi cok ilginc gercekten :) Öcümüymüşüm ben dedim.Kendisinin hayranı falan degilim,o krediye bask kimse bulamadım diye gonderdim dedim..Neyse ben sundan suphelendim,o sitede ben sadece falcı ayline baktırmıs ve hic begenmemistim..sonra 1 puan verip kadınada saydırmıştım..başka hicbir falcıyla olumsuz birseyim olmadı..Acaba dedim Berrin ulusoyda aylin olmasın?
Belkide sitede yapilmis eski yorumlar yada yorumculari ve senin kac puan verdigi goruyordur sistemlerinde canim tellwede goruyorlarmis mesela o zamana kadar kime attin kac puan verdin dusuk puan verirsin diye boyle yapmis olabilir yorumu gormuyorlardr ama kesin o sitede kime attin ve puanin gorunuyordurSelam kizlar..Biryolun vardaki Berrin Ulusoy delimidir nedir..2 gun once ilk defa fal yolladım,kadın online idi,benimkiyle 2 falı vardı,tüm gece durdu bakmadı offline oldu.Ertesi gün artık öğlende ben mail atip sordum,bakılmayacakmı falıma diye,iade ediyor dediler.Bende o krediye orada baska falcı bulamadım,iade sebebi bana ozel birsey degildir heralde diye yeniden gonderdim.Kadın gene bir gece tuttu,ertesi gun oglene dek,mail geldi yok berrin hanım sizin falınıza bakmak istemiyormus diye.Bende oylemi cok ilginc gercekten :) Öcümüymüşüm ben dedim.Kendisinin hayranı falan degilim,o krediye bask kimse bulamadım diye gonderdim dedim..Neyse ben sundan suphelendim,o sitede ben sadece falcı ayline baktırmıs ve hic begenmemistim..sonra 1 puan verip kadınada saydırmıştım..başka hicbir falcıyla olumsuz birseyim olmadı..Acaba dedim Berrin ulusoyda aylin olmasın?
Canım dedigim gibi biryolunvarda bircok fal baktirdim,hepsine yuksek oy verdim,aramda cok iyiydi falcılarla..sadece aylinde olumsuz oy kullandim,1 defa oldu bu da..anlamadım neden inatla bakmak istemedi,aklıma bu geldi vallaBelkide sitede yapilmis eski yorumlar yada yorumculari ve senin kac puan verdigi goruyordur sistemlerinde canim tellwede goruyorlarmis mesela o zamana kadar kime attin kac puan verdin dusuk puan verirsin diye boyle yapmis olabilir yorumu gormuyorlardr ama kesin o sitede kime attin ve puanin gorunuyordur
Selam kizlar..Biryolun vardaki Berrin Ulusoy delimidir nedir..2 gun once ilk defa fal yolladım,kadın online idi,benimkiyle 2 falı vardı,tüm gece durdu bakmadı offline oldu.Ertesi gün artık öğlende ben mail atip sordum,bakılmayacakmı falıma diye,iade ediyor dediler.Bende o krediye orada baska falcı bulamadım,iade sebebi bana ozel birsey degildir heralde diye yeniden gonderdim.Kadın gene bir gece tuttu,ertesi gun oglene dek,mail geldi yok berrin hanım sizin falınıza bakmak istemiyormus diye.Bende oylemi cok ilginc gercekten :) Öcümüymüşüm ben dedim.Kendisinin hayranı falan degilim,o krediye bask kimse bulamadım diye gonderdim dedim..Neyse ben sundan suphelendim,o sitede ben sadece falcı ayline baktırmıs ve hic begenmemistim..sonra 1 puan verip kadınada saydırmıştım..başka hicbir falcıyla olumsuz birseyim olmadı..Acaba dedim Berrin ulusoyda aylin olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?