kızlar fatimadan falım gelmiş. şok edici bi nokta yoktu açıkçası gelecekle ilgili de pek bişey söylememiş benim için 50 kredilik değil 20 kredilik bi faldı. üzüldüm biraz ama hep fatimaya baktırmak istiyodum baktırmış oldum ben de (polyanna mode on)
bana dedikleri cıktı dun dedıgı dort sey daha dogruydu.. hatta ailevi ile ilgili söylediği şeyi ben bile bilmiyordum uzakta olduum ıcın dememişler..dogruymusaynı telwedeki durum, ayline verdiğin puandan ötürü kara listede gözüküyo olabilirsin. varsa tabi karalisteleri.
bu arada aylinle benim de enerjim uymadı
Canım dedigim gibi biryolunvarda bircok fal baktirdim,hepsine yuksek oy verdim,aramda cok iyiydi falcılarla..sadece aylinde olumsuz oy kullandim,1 defa oldu bu da..anlamadım neden inatla bakmak istemedi,aklıma bu geldi valla
bana dedikleri cıktı dun dedıgı dort sey daha dogruydu.. hatta ailevi ile ilgili söylediği şeyi ben bile bilmiyordum uzakta olduum ıcın dememişler..dogruymus
canım online da bana cikanlar saraylı,ilkay ve emine,mert reiki..klothoda iyiydi..birde son zamanda falalem oguzhanı ve nairayi begendim..su anda oguzhanın dedigi tarz durumları yasiyorumsenin bu ara memnun olduğun falcılar kim?
kızlar bişey sorucam bugece ıkı tane fatıma yorumu begenılmedı acaba iptal mi etsem bana daha sıra var?? Ne dersınız?? Baktıran arkadaslar begenmeyen sız ne falı atmıştınız?? Bı yardım rica edıcem
canım online da bana cikanlar saraylı,ilkay ve emine,mert reiki..klothoda iyiydi..birde son zamanda falalem oguzhanı ve nairayi begendim..su anda oguzhanın dedigi tarz durumları yasiyorum
ben su atmistim,oyle super falan degildi hicben kahve attım diğer populer falcılar ayarında bi fal geldi, extra bi söylem yoktu.
ama su atmadığıma pişmanım, burdan bikaç arkadaşa süper yorum göndermiş.
Canlar bugece yorumları cıkan donettellave duygusuz var çok da sevındım kızlar kımlerın yorumu tutttu bı yazın ..açıkcası bana meryem, aylin cıkmadı( demekkı enerjılerı tuttmadı benle, hoş benım çıkan yorumumda yok pek:))) ben galıba fal baktırmamalıyım, ama nasıl vazgecıcem cvp yok, acaba bı yorumcuya fal baktırmaktan kurtulabılıcekmıyım dıye falmı atsam:))))))))
Kızlar merhaba epeydir uzak kalldım topikten yeni bir keşfim var paylaşmak istedim. Biryolunvar Azem Toprak gayet başarılı detaylı ve nokta atışlarıyla dolu bir fal yorumlamış. Ben çok beğendim tavsiye ederim.
oha ne cabuk cıkan neydı uzun zamandırmı gorusmuyodunuz?kızlar fatimanın falı çıktı; whatsaptan yazmış bana şoklardayım. ama okumadım mavi ok çıksın istemedim; yarın akşam okuyacağım uyuzluk olsun, engellemek neymiş görsün
hadi hayırlı olsunnyaklaşık 1,5 aydır görüşmüyorduktolin sana yazacak dedi bana nisan sonu gibi. şaşırdım vallahi ama egom tavan durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?