Binnaz Abla

yaa benim de öyle oldu ama baktırmasaydım da aklım kalacaktı.

aynı telwedeki durum, ayline verdiğin puandan ötürü kara listede gözüküyo olabilirsin. varsa tabi karalisteleri.
bu arada aylinle benim de enerjim uymadı
bana dedikleri cıktı dun dedıgı dort sey daha dogruydu.. hatta ailevi ile ilgili söylediği şeyi ben bile bilmiyordum uzakta olduum ıcın dememişler..dogruymus

Canım dedigim gibi biryolunvarda bircok fal baktirdim,hepsine yuksek oy verdim,aramda cok iyiydi falcılarla..sadece aylinde olumsuz oy kullandim,1 defa oldu bu da..anlamadım neden inatla bakmak istemedi,aklıma bu geldi valla

senin bu ara memnun olduğun falcılar kim?

kızlar bişey sorucam bugece ıkı tane fatıma yorumu begenılmedı acaba iptal mi etsem bana daha sıra var?? Ne dersınız?? Baktıran arkadaslar begenmeyen sız ne falı atmıştınız?? Bı yardım rica edıcem

bana dedikleri cıktı dun dedıgı dort sey daha dogruydu.. hatta ailevi ile ilgili söylediği şeyi ben bile bilmiyordum uzakta olduum ıcın dememişler..dogruymus

yaaa kızlar bende yazsam artık size, şu falcının dediği bişey çıktı diye. ne bahtsızım yaa.

ben kahve attım diğer populer falcılar ayarında bi fal geldi, extra bi söylem yoktu.
ama su atmadığıma pişmanım, burdan bikaç arkadaşa süper yorum göndermiş.

canım online da bana cikanlar saraylı,ilkay ve emine,mert reiki..klothoda iyiydi..birde son zamanda falalem oguzhanı ve nairayi begendim..su anda oguzhanın dedigi tarz durumları yasiyorum

bugün ilkaya ve klothoya baktım atsam mı acaba diye. oğuzhana da bakayım.
nairayı bende beğendim.

Merhaba uzun suredir burayi takip ediyorum fakat daha once hic yorum yapmak gelmedi icimden kismet buguneymiş.Benimde fal deneyimlerim oldu (tabiki cikanda oldu cikmayanda) deneyimlerimi buradan size aktaracagim arkadaslar en azindan paraniz bosa gitmesin.:) Birde enerji meselesi var herkese cikar yada cikmaz diye bir kaide yok malesef, bunuda hatirlatmakta fayda var.Birazdan paylasacagim isimleri

Sizinle konuşurken yorumum gelmiş bakmıyodum cok gerıdeyım dıye fatimanın yorumu gelmış okudum şuan başarılı ben begendım evet sok olmadım ama begendım gelecekle ılgılı pek konuşmamış neyse denemiş oldum:) 50 tl içimde kalmıştı verdım rahatladım,, 10 sıradan ne ara geldı yorum anlamadım acıkcası:)) neyse benı saraylı paklar gerısı boş

Canlar bugece yorumları cıkan donettellave duygusuz var çok da sevındım kızlar kımlerın yorumu tutttu bı yazın ..açıkcası bana meryem, aylin cıkmadı( demekkı enerjılerı tuttmadı benle, hoş benım çıkan yorumumda yok pek:))) ben galıba fal baktırmamalıyım, ama nasıl vazgecıcem cvp yok, acaba bı yorumcuya fal baktırmaktan kurtulabılıcekmıyım dıye falmı atsam:))))))))

kuzum şu anda tam çıkan şeyler yok..
aylinin dediği baya şey çıktı para,eğitim alanı dahil..
meryemin de öyle..
diğerlerini hatırlamıyorum herkes nisan diyordu.. hala karşılıklı konusma falan var diyorlar ben inanmıyorum..
fal alem kaderci güzel yorumlar yapmıstı nisan ayını verdi
naira pembe idi geçmişi silmişsin sen dedi tutmadı
fal alem ecren kaila nisan ayını verdi
bir yolun var emine nisan ayını verdi
fal sepeti alex zaman vermedi yarım kalan şeyler var dedi
fal sepeti nesibe daha beter olacaksın dedı olaylar onun dediği gibi işlemiyor ama geçmiş ve şimdiki durum iyiydi
fal alem meryem en iyilerimden canlarımdan biridir dediklerini yaşadım asıl konu ıcın nısan dedi
bir yolun var aylin o da öyle dediklerinden çogu şeyi yaşadım esas olay için nisan dedi beklemedeyim..

Cok usendim simdi hepsini tek tek yazmaya. En iyisi akla geldikce yazmak. Ama mutlaka bilgi veririm supheniz olmasin arkadaslar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…