fatimanın bana da benzer bir kehaneti var ve biz de görüşmeyeli yaklaşık 6 ay oldu.. sırf o yazdıktan sonra whatsapp dan engeli kaldırdım ben bakalım tutacak mı diyekızlar fatimanın falı çıktı; whatsaptan yazmış bana şoklardayım. ama okumadım mavi ok çıksın istemedim; yarın akşam okuyacağım uyuzluk olsun, engellemek neymiş görsün
Denedim çok özenli, uzun bir yorum aldım, kötüyü de söylüyor. Pembecilerden değil. Söyledikleri de çok tutarlı bugünle ilgili olan herşeyi tutturdu. Ben zaten ona yapılan yorumlarını okuyarak etkilendim önce kahve sonra katina attım. İkisinde de başarılı ama Katinasını denemeni tavsiye ederim. Erkek yorumcular arasında şuana kadar en gerçekçi ve beğendiğim kişiOğuzhan Türkoğlu deneyen oldu mu?
Ben denedim ya çok saçma sapan işler var parama acıdım sadece sesli olması güzel ama kem küm uzattıkça uzatıyorlar sırf zırva başka bişey değil.20 dakika katlanmak zorunda kaldım yüzüne kapatmayı bile düşündüm sırf emeği var dedim.Kizlar falciara sitesini denedinizmi cok pahali dak 4 tl...ben orda nihali denedim arkadasimla arka arkaya baktirdik ikimizede aynisini soyledi hemen hemen...dorayi denedim ama fal tadinda deil sohbet tadinda fali cok uzun bakmiyor daha cok konusuyor olan faturaya oluyor...sedefi denedim o iyi,tutarli yorumlari var ama onunda sesi cok derinden geliyor duymak biraz sorun...o site hakkinda baska fikri olan varmi...
şuan benimde favorim oğuzhan türkoğlu, naira'da enerjisi çok positif sesli yorumu çok güzeldi.canım online da bana cikanlar saraylı,ilkay ve emine,mert reiki..klothoda iyiydi..birde son zamanda falalem oguzhanı ve nairayi begendim..su anda oguzhanın dedigi tarz durumları yasiyorum
meryem çok iyi nayra'da çok iyifal alem aylin evlerden ırak!!!
Canim bana atabilirmisinKızlar Fatima falımı yollamış. İsteyene özelden atabilirim. Falın yarısı üzerimden nasıl nazarın atılacağı ile ilgili. Hep benim sorum üzerinden gitmiş ve çok gelecek odaklı. Mayıs sonu arayacak demiş ama bakalım.. 50 değil de anca 15 20 ederdi. Su falı attım bu arada
bana da at bana daKızlar Fatima falımı yollamış. İsteyene özelden atabilirim. Falın yarısı üzerimden nasıl nazarın atılacağı ile ilgili. Hep benim sorum üzerinden gitmiş ve çok gelecek odaklı. Mayıs sonu arayacak demiş ama bakalım.. 50 değil de anca 15 20 ederdi. Su falı attım bu arada
Aynen öyle. Tellwe de falcılar kendi fiyatlarını belirliyorlarmış o yüzden çoğu 50 koyuyor bizde yüksekse vardır bir hikmet deyip atlıyoruz. Hem günlerce bekletiyorlar hem de fazla uzun olmayan yetersiz bir yorum yapıyorlar. Tellwe artık bitti gözümdeSelena 2 gündür fal bakmıyor hiç bir ilerleme yok fal sırasında hatta gerileme var şaka gibi:) yahuu günlerce fal bakmamak da nedir günler sonra baktığın faldan ne hayır gelirki belki o arada gelişme oldu belki benim düşüncem değişti... Telwe de durumlar fenaaa çok fenaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?