Binnaz Abla

Kizlar falciara sitesini denedinizmi cok pahali dak 4 tl...ben orda nihali denedim arkadasimla arka arkaya baktirdik ikimizede aynisini soyledi hemen hemen...dorayi denedim ama fal tadinda deil sohbet tadinda fali cok uzun bakmiyor daha cok konusuyor olan faturaya oluyor...sedefi denedim o iyi,tutarli yorumlari var ama onunda sesi cok derinden geliyor duymak biraz sorun...o site hakkinda baska fikri olan varmi...

kızlar fatimanın falı çıktı; whatsaptan yazmış bana şoklardayım. ama okumadım mavi ok çıksın istemedim; yarın akşam okuyacağım uyuzluk olsun, engellemek neymiş görsün
fatimanın bana da benzer bir kehaneti var ve biz de görüşmeyeli yaklaşık 6 ay oldu.. sırf o yazdıktan sonra whatsapp dan engeli kaldırdım ben bakalım tutacak mı diye daha zamanı gelmedi de seninkini okuyunca ümitlendim.. tutarsa ben de intikam aliciiim okumayarak

Oğuzhan Türkoğlu deneyen oldu mu?
Denedim çok özenli, uzun bir yorum aldım, kötüyü de söylüyor. Pembecilerden değil. Söyledikleri de çok tutarlı bugünle ilgili olan herşeyi tutturdu. Ben zaten ona yapılan yorumlarını okuyarak etkilendim önce kahve sonra katina attım. İkisinde de başarılı ama Katinasını denemeni tavsiye ederim. Erkek yorumcular arasında şuana kadar en gerçekçi ve beğendiğim kişi

Ben denedim ya çok saçma sapan işler var parama acıdım sadece sesli olması güzel ama kem küm uzattıkça uzatıyorlar sırf zırva başka bişey değil.20 dakika katlanmak zorunda kaldım yüzüne kapatmayı bile düşündüm sırf emeği var dedim.

canım online da bana cikanlar saraylı,ilkay ve emine,mert reiki..klothoda iyiydi..birde son zamanda falalem oguzhanı ve nairayi begendim..su anda oguzhanın dedigi tarz durumları yasiyorum
şuan benimde favorim oğuzhan türkoğlu, naira'da enerjisi çok positif sesli yorumu çok güzeldi.

Adam gibi hiç bir falım çıkmadı arkadaşlar, hatta son attığımda eskiden kırıldığın sevdiğin kişi sana dönecek deyince Arzubaci hani insanın kafası karışıyor..

Şu ana kadar ne para baydım yazmıştım herkes olcak olcak dedi. Mart başı dediler bide.. Bu saatten sonra adam gelip özür dilese bile ne kadarı çıkmış sayılır bilmiyorum. Hayatıma girecek yeni kişi diye yeni fal attığım herkes farklı biri tarif ediyor o kadar çok ta umrumda değil.

Bir de bir arkadaş demişti burdan ismini hatırlamıyorum kusuruma bakmasın, gerçekten diyelim genellikle falcı tarihi 2 ay. Ben x falcısına şu an attım hemen haziranda canım dedi. Eğer ocakta atsaydım eminim ki mart derdi. Böyle böyle insanı sömürüyorlar. Yazık vallahi ne diyim :))

Son olarak hepinize günaydın:)

Günaydın kızlar:) ONLAR a fal atmıştım çok fazla nokta atışı yapmış fazla iddialı bi fal olmuş :) benim İktisat mezunu olduğumu yazmış ki bu bana internette mail yada isimle aRama yapıp bulduğu bi bilgi gibi geldi bana ama zekice bi davranış sevdim:) ama hoşlandığım kişiyle ilgili yazdıkları da doğru hadi beni araştırıp buldu da onu bu kadar bilmesi de kafamı karıştırmadı diyemem:) falı okuyunca beni tanıyan biri dedim direkt:)

kızlar binnaz abla sitesınde pembe tablocu olmayan dedıkleri çıkan biri önerirmisiniz acil birine fal baktırmam lazım yardımcı olurmsunuz lütfen

Kızlar Fatima falımı yollamış. İsteyene özelden atabilirim. Falın yarısı üzerimden nasıl nazarın atılacağı ile ilgili. Hep benim sorum üzerinden gitmiş ve çok gelecek odaklı. Mayıs sonu arayacak demiş ama bakalım.. 50 değil de anca 15 20 ederdi. Su falı attım bu arada

Canim bana atabilirmisin

Selena 2 gündür fal bakmıyor hiç bir ilerleme yok fal sırasında hatta gerileme var şaka gibi:) yahuu günlerce fal bakmamak da nedir günler sonra baktığın faldan ne hayır gelirki belki o arada gelişme oldu belki benim düşüncem değişti... Telwe de durumlar fenaaa çok fenaaaa

bana da at bana da

Aynen öyle. Tellwe de falcılar kendi fiyatlarını belirliyorlarmış o yüzden çoğu 50 koyuyor bizde yüksekse vardır bir hikmet deyip atlıyoruz. Hem günlerce bekletiyorlar hem de fazla uzun olmayan yetersiz bir yorum yapıyorlar. Tellwe artık bitti gözümde

Arkadaşlar ben bu forumu takip ediyorum ama hiç mesaj yazmadım. Ben tellweye promosyon fal yollamistim onlar adlı bir falci yorumlamiş ve hiç bir bilgi ve soru olmadığı halde benim daha önceki fallarda başkalarına sorduğum ve bilmesi imkansız olan şeylerden bahsetmiş.boyle bir şey nasıl olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…