- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Binnaz dakımı , telwedekimi??bilgeye baktırdıgım en son falda dedikleri cıktı yinebundan sonra baktıracagım tek kişi odur
Fatıma gelecekle ilgili bitek bana net tarihler vermiş demek ki . Burda kimse gelecekle ilgili konuşmadığını yazmışSizinle konuşurken yorumum gelmiş bakmıyodum cok gerıdeyım dıye fatimanın yorumu gelmış okudum şuan başarılı ben begendım evet sok olmadım ama begendım gelecekle ılgılı pek konuşmamış neyse denemiş oldum:) 50 tl içimde kalmıştı verdım rahatladım,, 10 sıradan ne ara geldı yorum anlamadım acıkcası:)) neyse benı saraylı paklar gerısı boş
Arkadaşlar ben bu forumu takip ediyorum ama hiç mesaj yazmadım. Ben tellweye promosyon fal yollamistim onlar adlı bir falci yorumlamiş ve hiç bir bilgi ve soru olmadığı halde benim daha önceki fallarda başkalarına sorduğum ve bilmesi imkansız olan şeylerden bahsetmiş.boyle bir şey nasıl olabiliyor
Fatıma gelecekle ilgili bitek bana net tarihler vermiş demek ki . Burda kimse gelecekle ilgili konuşmadığını yazmışsanki birde herkese Olumlu mu konuşmuş ne ?
kuzum bana da tarih falan vermedi gelecekle ilgili pek bişey demedi ve olumlu konuştu. ama senin enerjin baya tutmuştu onunla şanslısın yani benimle pek tutmadı demek kiFatıma gelecekle ilgili bitek bana net tarihler vermiş demek ki . Burda kimse gelecekle ilgili konuşmadığını yazmışsanki birde herkese Olumlu mu konuşmuş ne ?
Aa çok sevindim canım.. hepimize olumlu konuştuğuna göre inşallah hepimize çıkar falı.. darısı başımıza =)dün fatimanın falı çıktı ben de whatsaptan yazdı daha okumadım mavi oklar çıkmasın delirsin diye
Benim enerjim cidden iyi tuttu fatımayla . Şu ana kadar beni şoke eden iki falcı bir yiğit, iki fatıma .. dedikleri çıkacak mı göreceğiz.. Gerçi yiğitin dedikeri çıkmıştı . Esas konu beklemedekuzum bana da tarih falan vermedi gelecekle ilgili pek bişey demedi ve olumlu konuştu. ama senin enerjin baya tutmuştu onunla şanslısın yani benimle pek tutmadı demek ki
Greyım ben sana özel yazıcaktım, geçmişimi resmen okumuş kadın lafım yok, aklımdan gecenleride okumuş kabul ama bana sorucak olursan su falında yasadıklarını konuştuklarını goruyo , hanı senın kızın olursa koymak ıstedıgın isim vardı ya, onu sen kafandan gecırdıgın ıcın bılıyo asla boş bır yorumcu değil. Sana katılıyorum sok ettıgı seylerde var, soyle sankı yanımdaymış da benı ızlıyo gıbı, ama bence 50 tllık yorumu yok, sordugum soruyu dıkkatte bıle almamış benım,, içinde bulundugum durumu okumuş eee sonuç yok cvp vermemış, hal boyle olunca da begenmedım oluyo,, ama senın. İçin yaptıgı butun guzel yorumlar umarım cıkart bırtanem, bırde soruları cvplıyomu fatıma ben dunden bero cvp beklıyorum, sana cvp lamışmıydı arkadsımFatıma gelecekle ilgili bitek bana net tarihler vermiş demek ki . Burda kimse gelecekle ilgili konuşmadığını yazmışsanki birde herkese Olumlu mu konuşmuş ne ?
Benim enerjim cidden iyi tuttu fatımayla . Şu ana kadar beni şoke eden iki falcı bir yiğit, iki fatıma .. dedikleri çıkacak mı göreceğiz.. Gerçi yiğitin dedikeri çıkmıştı . Esas konu beklemede
Doğru diyosun hanevecim. Su falı nda yaşadıklarımızı görüyor olabilir.. ya da aklımızdan geçenleri okuyor olabilir .. mesela yiğitte bunu çok iyi yapıyor . Adeta düşünceleri okuyor gibi.. Belli ki suya bakıyor orda görüyor bişeyler.. bitanem ben zaten fallara ümit bağlamam. İlla dediği çıkacak diye kendimi o ana hazırlamam.. Maksat biraz da eğlence olsun..Greyım ben sana özel yazıcaktım, geçmişimi resmen okumuş kadın lafım yok, aklımdan gecenleride okumuş kabul ama bana sorucak olursan su falında yasadıklarını konuştuklarını goruyo , hanı senın kızın olursa koymak ıstedıgın isim vardı ya, onu sen kafandan gecırdıgın ıcın bılıyo asla boş bır yorumcu değil. Sana katılıyorum sok ettıgı seylerde var, soyle sankı yanımdaymış da benı ızlıyo gıbı, ama bence 50 tllık yorumu yok, sordugum soruyu dıkkatte bıle almamış benım,, içinde bulundugum durumu okumuş eee sonuç yok cvp vermemış, hal boyle olunca da begenmedım oluyo,, ama senın. İçin yaptıgı butun guzel yorumlar umarım cıkart bırtanem, bırde soruları cvplıyomu fatıma ben dunden bero cvp beklıyorum, sana cvp lamışmıydı arkadsım
Burdayııımmm:) valla ben de ayrıntı vermedim ama bayağı bayağı bilmiş yanii beğendim ama kıllanmadım değil:) fazla nokta atışı çünkü, iktisat mezunusun ne demek yahu :)Özelden mi sorucam
Burdayııımmm:) valla ben de ayrıntı vermedim ama bayağı bayağı bilmiş yanii beğendim ama kıllanmadım değil:) fazla nokta atışı çünkü, iktisat mezunusun ne demek yahu :)
Telwe deki promosyonların birçoğundan daha iyi olduğu kesin:) Ama eski falları gördüklerini düşünüyorum ben...Benimki öyle böyle değil yani doğrudan diğer falcilara sorduğum 2 soruya cevap vermiş.sonucta promosyon fal ben hiç bişey sormadım ki
canım ben denedim ama yorum yapmam için 2 hafta beklemem gerek.. çok kısa gönderiyor yorumları ama anlamları çıkarmak zor oluyokızlar tellwedeki onlar ı deneyen var mı?
ismi çok ürperticikızlar tellwedeki onlar ı deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?