Binnaz Abla

Fatıma gelecekle ilgili bitek bana net tarihler vermiş demek ki . Burda kimse gelecekle ilgili konuşmadığını yazmış sanki birde herkese Olumlu mu konuşmuş ne ?

ne dicem bu onlar S sevdagokhannnn 'u şaşırtmış bence ona sor

Fatıma gelecekle ilgili bitek bana net tarihler vermiş demek ki . Burda kimse gelecekle ilgili konuşmadığını yazmış sanki birde herkese Olumlu mu konuşmuş ne ?

dün fatimanın falı çıktı ben de whatsaptan yazdı daha okumadım mavi oklar çıkmasın delirsin diye

kuzum bana da tarih falan vermedi gelecekle ilgili pek bişey demedi ve olumlu konuştu. ama senin enerjin baya tutmuştu onunla şanslısın yani benimle pek tutmadı demek ki

kuzum bana da tarih falan vermedi gelecekle ilgili pek bişey demedi ve olumlu konuştu. ama senin enerjin baya tutmuştu onunla şanslısın yani benimle pek tutmadı demek ki
Benim enerjim cidden iyi tuttu fatımayla . Şu ana kadar beni şoke eden iki falcı bir yiğit, iki fatıma .. dedikleri çıkacak mı göreceğiz.. Gerçi yiğitin dedikeri çıkmıştı . Esas konu beklemede

Greyım ben sana özel yazıcaktım, geçmişimi resmen okumuş kadın lafım yok, aklımdan gecenleride okumuş kabul ama bana sorucak olursan su falında yasadıklarını konuştuklarını goruyo , hanı senın kızın olursa koymak ıstedıgın isim vardı ya, onu sen kafandan gecırdıgın ıcın bılıyo asla boş bır yorumcu değil. Sana katılıyorum sok ettıgı seylerde var, soyle sankı yanımdaymış da benı ızlıyo gıbı, ama bence 50 tllık yorumu yok, sordugum soruyu dıkkatte bıle almamış benım,, içinde bulundugum durumu okumuş eee sonuç yok cvp vermemış, hal boyle olunca da begenmedım oluyo,, ama senın. İçin yaptıgı butun guzel yorumlar umarım cıkart bırtanem, bırde soruları cvplıyomu fatıma ben dunden bero cvp beklıyorum, sana cvp lamışmıydı arkadsım

Doğru diyosun hanevecim. Su falı nda yaşadıklarımızı görüyor olabilir.. ya da aklımızdan geçenleri okuyor olabilir .. mesela yiğitte bunu çok iyi yapıyor . Adeta düşünceleri okuyor gibi.. Belli ki suya bakıyor orda görüyor bişeyler.. bitanem ben zaten fallara ümit bağlamam. İlla dediği çıkacak diye kendimi o ana hazırlamam.. Maksat biraz da eğlence olsun..
Fatıma benim soruma cevap verdi. Şansıma sistemdeydi , atar atmaz soruma cevap geldi ama kısa bir cevap tatmin edicideğildi.. cevap vermese de olurmuş

Burdayııımmm:) valla ben de ayrıntı vermedim ama bayağı bayağı bilmiş yanii beğendim ama kıllanmadım değil:) fazla nokta atışı çünkü, iktisat mezunusun ne demek yahu :)

Benimki öyle böyle değil yani doğrudan diğer falcilara sorduğum 2 soruya cevap vermiş.sonucta promosyon fal ben hiç bişey sormadım ki

falcılarda tespit ettiğim bir durum var.. bu özellik çok çok azında yok.. inanılmaz derece ego patlaması yaşıyor çoğu.. yani sanki dedikleri allah kelamı gibi eleştirinin zerresini kabul etmiyorlar..

şu ana dek bildiğim çok az sayıdaki falcı öyle değildir, enerjimiz uymadı veya bilemediniz denildiğinde teşekkür eden, ücreti iade etmeye çalışan da zaten bir elin parmaklarını geçmiyor..

ne yiyip içiyorsunuz bu ego patlaması için, söyleyin de uzak durup yemeyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…