galiba sanırsam herkese pembe sonlar çizmiş, evetFatıma gelecekle ilgili bitek bana net tarihler vermiş demek ki . Burda kimse gelecekle ilgili konuşmadığını yazmışsanki birde herkese Olumlu mu konuşmuş ne ?
Bana da öyle geldi. Sanki olumsuzu söylemeye çekiniyor fatıma.. Baksana olumsuz konuştuğu kime yokgaliba sanırsam herkese pembe sonlar çizmiş, evet
Onlar benim de dikkatimi çekti yav .. bi değişik geldi . Denesek mi acepkızlar tellwedeki onlar ı deneyen var mı?
daha koskoca 13 gun var:))ben de nedense en çok seruvene güvenmiştim bana nisanda seni mutlu edicek bi haber alcaksın esas oğlanla ilgili demişti ama nisan bitiyo bi gelişme değişme yok durumlarda
başka falcıya, ex iin adını vermişliğin var mı peki orada ??kızlar telwe de MedyumFulyaya baktıran var mı ben baktırdım gayet tutarlı yorumlar söyledi.. ve dün gerçekleşen bir olayı daha bildi salladı tuttumu bılmıyorum.. ama ex ın adındaki harfleri de söledi.
Mavi oklar onu kovalasın aslında daha beter bişey diyecektim forumda bir ağırlığım varkızlar fatimanın falı çıktı; whatsaptan yazmış bana şoklardayım. ama okumadım mavi ok çıksın istemedim; yarın akşam okuyacağım uyuzluk olsun, engellemek neymiş görsün
BinnazdakiBinnaz dakımı , telwedekimi??
Bana da öyle geldi. Sanki olumsuzu söylemeye çekiniyor fatıma.. Baksana olumsuz konuştuğu kime yok
Ama bir kişiye daha çıkmış falı kuzum. Okudun mu ?off kuzum yaa herkesede boyle olumlu konusunca benım ınancımm kalmıyor vallahı
Ama bir kişiye daha çıkmış falı kuzum. Okudun mu ?
Şimdiiiii biriniz bi cevap verin bakem bana Luna Dediğiniz Luna06 mi Aylin bir kaç tane var hangisi anlık olaylarda daha iyi Fatıma'yı tavsiye edoooor musunuz gibi deli sorularım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?