Binnaz Abla

kızlar, bende Fatima, Nesime, Naira, Meryem gibi çok bililenlerin en fazla 1 ayı var.. patlayanı tutturanı yazıcam buradan inşallah...

içlerinden şu ana dek en çok bilen bana Fatima idi, nedense onun yorumuna inanıyorum o nedenle, son kısmı hariç bana ortası da yeter

ben de nedense en çok seruvene güvenmiştim bana nisanda seni mutlu edicek bi haber alcaksın esas oğlanla ilgili demişti ama nisan bitiyo bi gelişme değişme yok durumlarda

kızlar telwe de MedyumFulyaya baktıran var mı ben baktırdım gayet tutarlı yorumlar söyledi.. ve dün gerçekleşen bir olayı daha bildi salladı tuttumu bılmıyorum.. ama ex ın adındaki harfleri de söledi.

başka falcıya, ex iin adını vermişliğin var mı peki orada ??

kızlar fatimanın falı çıktı; whatsaptan yazmış bana şoklardayım. ama okumadım mavi ok çıksın istemedim; yarın akşam okuyacağım uyuzluk olsun, engellemek neymiş görsün
Mavi oklar onu kovalasın aslında daha beter bişey diyecektim forumda bir ağırlığım var

kızzlaarr selammm, nasılsınız?

sizlere çıkan fal haberi getirdim, ilkayın manitalar gününde attığım falı çıkmış, aşk ile ilgili dediklerini yaşadım, ve verdiği süre içersinde ; bu ara bi daha atıcam ona
ve saraylıya fal attım bu cumartesi, 3.sıradaydım ilk attığımda ama falım salı günüyorumlandı, bekleriz dedik acalemiz yok dedik, kendini nasıl rahat hissederse öyle yorumlasın istedim, ama falınız ilk sıra da 2 gün bekleyince böyle heyecanla beklediğimden heralde bi soğudum saraylıdan yine seviyorum ama bi soğukluk oldu bilemedim...
soru sordum sorum hala cwplanıcak bekliyorum... güzel güzel kendini rahat hissedince baksın istiyorum ama, sabırsızım belki ondan böyle,beklemek yoruyo beni...

bir de falcı ayline de manitalar gününde atmıştım, onunda dediği 2 şey gerçkleşmiş bu zamana kadar, bazılarının vakti var, genel konuşmuş, çıkınca anladım ne demek istediğini açıkçası :)

Arkadaşlar harbi havalandırıyoruz ego yapıyoruz bu yorumculara yorumumu gerçi çektim lunadan bana göre sorumsuzluk görüp onca falı Çarşamba yorumlayacağım diyip bugun cuma sisteme bile girmedi ama şimdi kime akşam kredim var soğudum aslında mılletin kaprisiyle paramızla vallahi rezil oluyoruz beğenmiyoruz bakmıyorlar gercek olmayanı yazmak birbirimizi şaşırtmak demek napacağız. En iyisi bu sevdadan vazgeçmek

Şimdiiiii biriniz bi cevap verin bakem bana Luna Dediğiniz Luna06 mi Aylin bir kaç tane var hangisi anlık olaylarda daha iyi Fatıma'yı tavsiye edoooor musunuz gibi deli sorularım olacak

Şimdiiiii biriniz bi cevap verin bakem bana Luna Dediğiniz Luna06 mi Aylin bir kaç tane var hangisi anlık olaylarda daha iyi Fatıma'yı tavsiye edoooor musunuz gibi deli sorularım olacak

ben lunayı daha cok begenmıstım fatimada, ıkısıde aynı seylerı soyledı ztn :) ama luna daha detaylıydı..gercı hanfendı ortalarda yok yınee 1 sıraya bıle gelsen o kadar bekleyıp bıde ustune 1 hafta daha beklıyorsun o sıkıntı lunada
aylını bılmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…