Binnaz Abla

Luna06 dımı ben 6. Sıradaysam seneye bakar

Luna06 dımı ben 6. Sıradaysam seneye bakar

evet canım o 50tl fatımaya verıcegıne bence luna daha ıyıdır bana aynı seylerı dedıler cunku
baya bıldıklerı olmustu bana ztn herkes aynı tek bır agızdan sagolsunlar hhahaha seneye kalmaz insallah saka bır yana cok gec bakıyor gercekten sagolsun ınsan haber verır

aylınıde begenenler vardı ama ben bılmıyorum canım kızlar bılgı versın bu konuda :)

Bu arada kızlar bırısı yazmıstı burda,bende bazen bı falcıya ıkıncı kez atınca sankı aynı kısı yorumlamamıs gıbı hıssedıyorum sızede oluyor mu ? bu telweye her seferınde atmıycam dıyorum sonra kerız gıbı atıyorum

Şimdiiiii biriniz bi cevap verin bakem bana Luna Dediğiniz Luna06 mi Aylin bir kaç tane var hangisi anlık olaylarda daha iyi Fatıma'yı tavsiye edoooor musunuz gibi deli sorularım olacak
bir yolun var aylin in dediklerini ben yasıyorum beni uyarıyor her konuda. enerjimiz baya tuttu

Onlar benim de dikkatimi çekti yav .. bi değişik geldi . Denesek mi acep
Bitanem ben dayanamadım attım su falı ama gerilerdeyim biraz şimdi sıra vermeyeyim burdan :) çünkü buralarda adı geçmeye başladı atan olmuş hemen bi de duvarından anladığım kadarıyla fal alımı kapalıymış bi süredir bugün yeni açmış bi daha kapatıcakmış alımları. Hazır uygun sayılırken fiyatı bi deneyeyim dedim falım gelince yazarım hangi hızla bakıyo bilmiyorum ama :)

Bekliyoruz merakla yorumunu bermuda. İlgimi çekti benim de fiyatı da gayet uygun. Bakalım beğenecekmisin

bakmadan önce doldurulacak bilgiler kısmında ad soyad şehirde istiyor. soyadla şehrin ne alakası varsa falla artık.
Su falında istiyorlar evet bu bilgileri..benim bildiğim de su falı için isim doğum tarihin ve annenin ismi gerekiyor..telwede anne ismi olmadan nasıl su falı bakılıyor onu hala anlamış değilim

ONLAR 'ın duvarına baktım herkese nokta atısları varmıs iş var mı onda..

hayırlı olsun kuzum, iyi haberlerinin devamını bekliyoruz

ya ben bu falcıdan şüpheleniyorum, acaba tellwe yöneticilerinden biri mi, nasılsa bütün falcılarla dönen mühabbeti okuyabiliyorlar. öyle değilse bile kesin bi iş var.
o kadar mağarifetliyse zaten tellwe de ne işi var. gerçek hayatta yeterince kazanıyodur zaten.

Onlar benim de dikkatimi çekti yav .. bi değişik geldi . Denesek mi acep

greyim bu adamda bişeyler var ama çıkar yakında kokusu.

selena, saraylı, fatima falan güvenilir de şu
medyum vedat, medyum memo, medyum serkanhoca.. bikaç medyumla başlayanlar zaten aynı kişi.
kimbilir daha kimler var böyle karışık işler çeviren.
şu tellwe iyice cozuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…