Luna06 dımı ben 6. Sıradaysam seneye bakarben lunayı daha cok begenmıstım fatimada, ıkısıde aynı seylerı soyledı ztn :) ama luna daha detaylıydı..gercı hanfendı ortalarda yok yınee 1 sıraya bıle gelsen o kadar bekleyıp bıde ustune 1 hafta daha beklıyorsun o sıkıntı lunada
aylını bılmıyorum :)
Luna06 dımı ben 6. Sıradaysam seneye bakar
bakmadan önce doldurulacak bilgiler kısmında ad soyad şehirde istiyor. soyadla şehrin ne alakası varsa falla artık.Onlar benim de dikkatimi çekti yav .. bi değişik geldi . Denesek mi acep
çünkü online falcılar için sosyal medya güzel bi nimetbakmadan önce doldurulacak bilgiler kısmında ad soyad şehirde istiyor. soyadla şehrin ne alakası varsa falla artık.
bir yolun var aylin in dediklerini ben yasıyorum beni uyarıyor her konuda. enerjimiz baya tuttuŞimdiiiii biriniz bi cevap verin bakem bana Luna Dediğiniz Luna06 mi Aylin bir kaç tane var hangisi anlık olaylarda daha iyi Fatıma'yı tavsiye edoooor musunuz gibi deli sorularım olacak
aylın seslı mı bakıyor ?bir yolun var aylin in dediklerini ben yasıyorum beni uyarıyor her konuda. enerjimiz baya tuttu
Bitanem ben dayanamadım attım su falı ama gerilerdeyim biraz şimdi sıra vermeyeyim burdan :) çünkü buralarda adı geçmeye başladı atan olmuş hemen bi de duvarından anladığım kadarıyla fal alımı kapalıymış bi süredir bugün yeni açmış bi daha kapatıcakmış alımları. Hazır uygun sayılırken fiyatı bi deneyeyim dedim falım gelince yazarım hangi hızla bakıyo bilmiyorum ama :)Onlar benim de dikkatimi çekti yav .. bi değişik geldi . Denesek mi acep
Kuzum sesli seçeneği de var ben sesli baktırmıştımaylın seslı mı bakıyor ?
hem sesli hem yazılı kuzum.aylın seslı mı bakıyor ?
Kuzum sesli seçeneği de var ben sesli baktırmıştım
Bekliyoruz merakla yorumunu bermuda. İlgimi çekti benim de fiyatı da gayet uygun. Bakalım beğenecekmisinBitanem ben dayanamadım attım su falı ama gerilerdeyim biraz şimdi sıra vermeyeyim burdan :) çünkü buralarda adı geçmeye başladı atan olmuş hemen bi de duvarından anladığım kadarıyla fal alımı kapalıymış bi süredir bugün yeni açmış bi daha kapatıcakmış alımları. Hazır uygun sayılırken fiyatı bi deneyeyim dedim falım gelince yazarım hangi hızla bakıyo bilmiyorum ama :)
Su falında istiyorlar evet bu bilgileri..benim bildiğim de su falı için isim doğum tarihin ve annenin ismi gerekiyor..telwede anne ismi olmadan nasıl su falı bakılıyor onu hala anlamış değilimbakmadan önce doldurulacak bilgiler kısmında ad soyad şehirde istiyor. soyadla şehrin ne alakası varsa falla artık.
sağol kuzum
Arkadaşlar ben bu forumu takip ediyorum ama hiç mesaj yazmadım. Ben tellweye promosyon fal yollamistim onlar adlı bir falci yorumlamiş ve hiç bir bilgi ve soru olmadığı halde benim daha önceki fallarda başkalarına sorduğum ve bilmesi imkansız olan şeylerden bahsetmiş.boyle bir şey nasıl olabiliyor
Onlar benim de dikkatimi çekti yav .. bi değişik geldi . Denesek mi acep
Bu arada kızlar bırısı yazmıstı burda,bende bazen bı falcıya ıkıncı kez atınca sankı aynı kısı yorumlamamıs gıbı hıssedıyorum sızede oluyor mu ? bu telweye her seferınde atmıycam dıyorum sonra kerız gıbı atıyorum
Tarot atmıştım ben..kızlar aylının kahvesımı ıyı katınasımı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?