Binnaz Abla

Arkadaşlar saraylı hanım nasıl ya atsam bakarmı acaba online okudum hepsini ama kafam karıştı ne yapsam bu kredileri

Onda da fal alımı kapalı offf

Arkadaslar gecen ben de kehriban için kredi aldım elimde patladı. Peitho adlı falcımız açıklama yapmış kopyalıyorum aşağıya :

kusura bakmayın tellwenin sitesi değişti, önceden biz siteye giriş yapmadığımızda çevrimdışı görünürdük şimdi kendim ayarlamadığım sürece hep çevrim içi görünüyorum. Halbuki uzun süredir girmiyordum bile. Vaktim olursa bu akşam falınıza bakmaya çalışırım.

Yani boş yere kredi alıyoruz bazı falcılar döndü sanıp

kahvede kım var önerebılceğin
Kahvede Selin İmer bende çok tutuyordu, ama bayadır baktırmıyorum çok sık baktırınca güzel sonuç doğmuyor. Bir de hüma bal derim. ama o sadece katina bakıyor. Mayayı da kahvede çok övüyorlar yakalamak zor baktıramadım ona henüz

hüma bala baktıırdım evlenceksiniz filan diyordu ama pek inanasım gelmedi acaba herkesmi aynısını diyor

kızlar binnazda yazılı fallara asla inanmayın arkadaşşımla aynı gün fal attık aynı falı atmışlar birebir isimleri değiştirip asla yazılı fallara inanmıyorum artık birde pembe tablo çiziyorlar ilşkisi yok diyince birisi çıkcak çok iyi durumu karmaşık yazdıgımdada bana kar göklge var aramızda engeller var faln filan ilişki durumuna göre değerlendiriyolar falı birde hep pembe tablocular

O bir arkadaş benim :) aynen de herkese öyle diyorlar çok eminim. Ben ocakta başladım şubat sonu mart dediler. Martta baktırdım mart sonu nisan dediler :) şimdi bakanlar haziran temmuz gibi diyor. Allah onları bildiği gibi yapsııııınnn... Bekliyorum çok az zamanı kaldı bazılarının da hepsiniiii bir bir afişe edicem baktırmasın kimse onlara

Canım seslilerde de aynı yazıyı okudukları oluyor. O yorumcunun kişiliği ile alakalı yazılı da olsa sesli de olsa bu haksızlığı yapan oluyor ne yazık ki..

Kızlar onlara adlı yorumcunun sizi araştırıp baktıgını düşünüyorum sızın anlatımlarınızdan cıkardıgım,, katına ce tarot bakmıyo artık neden cunku o fal türlerinde isim verme zorunlulugu yok, su ve kum falı yazmış onlarda ısım ıstenıyo sehır ne alaka?? Gunah almıyım ben fal atmadım atmıcamda,, cunku fatımada bır haylı gecmışımı dınlemek ıcın 50 tl gitti,,tavsıyem artık telwede seslı olmayana atmayalım?? Bu şekılde 10,, 50,, derken ayda 150 tl gıdıyı telweye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…