Onlar da uzun kuyruklar olusmus :)) 1aya ancak bakar artıkBen de beklemedeyim Onlar ı. Tam atmayacağım bu kez diyorum ama siz birini atıyorsunuz ortaya baktırmadan duramıyorumsıram oldukça gerilerde. Paylaşırım buradan :)
Aylin telwe demi anlık durumu bilen kime atim ben dürttüler genedurup durup sarıyorum size
ben denedim beğendimOğuzhan Türkoğlu deneyen oldu mu?
Ben Benna'nın pembeci olmadığını düşünüyorum. Anlık durumda çok başarılı. Geleceği bilemiyorum henüz.dürst pembecı olmayan kım var binnazda kimi önerırsınız
kahvede kım var önerebılceğinBen Benna'nın pembeci olmadığını düşünüyorum. Anlık durumda çok başarılı. Geleceği bilemiyorum henüz.
Kahvede Selin İmer bende çok tutuyordu, ama bayadır baktırmıyorum çok sık baktırınca güzel sonuç doğmuyor. Bir de hüma bal derim. ama o sadece katina bakıyor. Mayayı da kahvede çok övüyorlar yakalamak zor baktıramadım ona henüzkahvede kım var önerebılceğin
Ben falalem meryem'i beğendim. Çıkan falları da oldu hatta bana. Onun dışında biryolunvar aylin olabilir belki. Binnaz'da kahveye selin imer'e ve benna'ya baktırdm. Ama online değiller sanırım.kahvede kım var önerebılceğin
hüma bala baktıırdım evlenceksiniz filan diyordu ama pek inanasım gelmedi acaba herkesmi aynısını diyorKahvede Selin İmer bende çok tutuyordu, ama bayadır baktırmıyorum çok sık baktırınca güzel sonuç doğmuyor. Bir de hüma bal derim. ama o sadece katina bakıyor. Mayayı da kahvede çok övüyorlar yakalamak zor baktıramadım ona henüz
bana kötü konuşan tek kişi oydu ve dediğini yaşadım ayrıldık..hüma bala baktıırdım evlenceksiniz filan diyordu ama pek inanasım gelmedi acaba herkesmi aynısını diyor
Saraylı en ıyı 3 de benceArkadaşlar saraylı hanım nasıl ya atsam bakarmı acaba online okudum hepsini ama kafam karıştı ne yapsam bu kredileri
Onda da fal alımı kapalı offf
O bir arkadaş benim :) aynen de herkese öyle diyorlar çok eminim. Ben ocakta başladım şubat sonu mart dediler. Martta baktırdım mart sonu nisan dediler :) şimdi bakanlar haziran temmuz gibi diyor. Allah onları bildiği gibi yapsııııınnn... Bekliyorum çok az zamanı kaldı bazılarının da hepsiniiii bir bir afişe edicem baktırmasın kimse onlaraAdam gibi hiç bir falım çıkmadı arkadaşlar, hatta son attığımda eskiden kırıldığın sevdiğin kişi sana dönecek deyince Arzubaci hani insanın kafası karışıyor..
Şu ana kadar ne para baydım yazmıştım herkes olcak olcak dedi. Mart başı dediler bide.. Bu saatten sonra adam gelip özür dilese bile ne kadarı çıkmış sayılır bilmiyorum. Hayatıma girecek yeni kişi diye yeni fal attığım herkes farklı biri tarif ediyoro kadar çok ta umrumda değil.
Bir de bir arkadaş demişti burdan ismini hatırlamıyorum kusuruma bakmasın, gerçekten diyelim genellikle falcı tarihi 2 ay. Ben x falcısına şu an attım hemen haziranda canım dedi. Eğer ocakta atsaydım eminim ki mart derdi. Böyle böyle insanı sömürüyorlar. Yazık vallahi ne diyim :))
Son olarak hepinize günaydın:)
Canım seslilerde de aynı yazıyı okudukları oluyor. O yorumcunun kişiliği ile alakalı yazılı da olsa sesli de olsa bu haksızlığı yapan oluyor ne yazık ki..kızlar binnazda yazılı fallara asla inanmayın arkadaşşımla aynı gün fal attık aynı falı atmışlar birebir isimleri değiştirip asla yazılı fallara inanmıyorum artık birde pembe tablo çiziyorlar ilşkisi yok diyince birisi çıkcak çok iyi durumu karmaşık yazdıgımdada bana kar göklge var aramızda engeller var faln filan ilişki durumuna göre değerlendiriyolar falı birde hep pembe tablocular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?