Binnaz Abla

ayyy cnm benim hayır yahu sen bakma bana.gülüyorumda bi yandan yanlış ne varsa hepsini yapmışım.zaten koç burcunu iyi biliorum ben kendimde koç olduğumdan çok da okudum.zor bir burç olduğunu da biliorum.

Evet Rihanna cığım, sana ben senin ikinci kişiliğinim demiştim ama inanmamıştın...........gör bak şimdi ben de bir koç a hastayım, gerçekten de çok zor bir insan.

Evet Rihanna cığım, sana ben senin ikinci kişiliğinim demiştim ama inanmamıştın...........gör bak şimdi ben de bir koç a hastayım, gerçekten de çok zor bir insan.

ahaha seviom senii cherrry'm.o zaman sana şimdiden tavsiye arkana bakmadan kaç. şaka bi yana sana hayatının taktiğini vercem bende işe yaramıştı ama ben iyi kullanamadım bu durumu.zaten benim işte epey karışık.özelden mesaj atıyom bak mesajlarına.

Tamamdır, merakla bekliyorum Ben taktiksiz bodoslama gidiyorum , iyi olur

bu arada seninde akreple başın dertte heralde akrep burcu da var benim hayatımda şu an ama koç kadar zor değil bence

ha akrep ha koc ikiside mars etkisi iste!! bu arada erkegin ay burcu ve marsina bakmak daha dogru iliskideki tavrini anlamak icin kizlar birazda venus

benim yükselen akrep ondan mı ki.zaten bu gidişle akreple olack bişeyler.bu arada senin olayı da ben çok merak ettim.

yazarim tatlim ya sana :)banada akreple bisiler olacak gibi geldi senin nedense bilemiyorum olursa yaz bana

pazartesi akreple buluşuyoz zaten bi aksilik çıkmazsa. bende sana akreple ilgili detay veririm artık akrep erkeği şöyle akrep erkeği böyle diye

bu duruma sevindim !!! evett kesinlikle soyle canim:)))

Son düzenleme:
kızlar bende ılkaya yolladım falı ama normalde fal baktırmayı sevmem ama denemek amaçlı okadar övmuslerkı bıde tarot kartlarını oyle rastgele sectım pek odaklanmadım D:

rihannacim buradan fazlasiyla yazdim umarim cok yinelemis olmam kimse rahatsiz olmaz : nesibe benim ilk falimda sen ikna et dedi seninle evlilik dusunuyo ama bu konu aklini karistiriyo ne yap et yuzyuze gorus dedi yapamadim 2. falda yapilmasi gerekeni yapmamissin ama bekle ddi donecek ddi ucuncude donmezz cunku gec kalinmis gurur yapiyo dedi yani olumsuzdu 4 ay sonra baktirdim ve yine ikna et diyo aylaar olmus evet boyle bi uyum bulunmaz ama ben bu gurursuzlugu yapamam bu nedenle tavsiyesine uyamam... reddedilmeye onun bana eskisi gibi bakmadigini gormeye dayanamam...

anladım cnm.durumu bilenler ne dior arkadaşların kardeşin vs?

anladım cnm.durumu bilenler ne dior arkadaşların kardeşin vs?

bikere tum arkadaslarim kardeslerim onun gibisi olmayacagi konusunda hemfikir ancak beni sucladigi sey bir omur onun beynini kemirecek benim ikna etmemle donmez o karakterde asla degil bide zaten ulasamayacagim biryerde ben de sehri terkettim temelli, karsisina cikip yalvarsam da durum degismicek ! ben artik fali biraktim sayiyorum falsepetine en son 4 ay once baktirmisim bu hafta nesibeye baktirirken farkettim tellwe zaten tiri viri!!! 17 yasinda bile daha saglikli kararlar aliyordum simdi beynimi iade edip yenisini almak istiyorum o denli karistim :)

Simdi seni okuyunca ve aylardır da hem ankara hem buradan seni tanıdıgım icin birseyler yazmadan icim rahat etmedi. Oncelikle hepimiz aklı basında okumus etmis ya da belli bir hayat gorusu olan insanlarız. Aklını da kalbini de dinle. Nacizane yorumum su ki eger aklında kalacaksa dene derim ben. Bak bunu soylemek kolay biliyorum dısardan konusmak. Ama aklında kalacaksa ki ister istemez kalıyor. Bir kere dinle bakalım Nesibe'yi. Birsey kaybetmezsin ki. Boyle de donup gideceksin. Olmazsa da donup gideceksin. O gurur denen sey aşık olunca yasamıyor gaussmat.

Son düzenleme:
marple ve cherry keşke burda yaşasaydınız yahu.kuaföre gittim süslendim kırmızı kırmızı ojelerimi sürdüm arkadaşım yok cumartesi gecesi evde otururuyom forumlarda dert yanıom şaka gibi.

marple ve cherry keşke burda yaşasaydınız yahu.kuaföre gittim süslendim kırmızı kırmızı ojelerimi sürdüm arkadaşım yok cumartesi gece2i evde otururuyom forumlarda dert yanıom şaka gibi.

Valla en iyisini yapıyorsun şekerim, ben dün gecelere aktım da ne oldu......bugün pelte gibiyim

Gracie nin yazdığı şeylere kalıbımı basarım, sadece gauss için değil , hepimiz için. %100 haklısın Gracie, süper yazmışsın.

bu arada nesibe bana senden bir ay içinde bir yardım isteyecek ona yardım edersen yolunuz açık dedi.hiç böyle birşey yaşamayacağıma kalıbımı basarım.benden ne yardımı isteyecekmiş.fallarım birer birer çıkmıor dün itibariyle en yakın olan tarih tellwedeki mirajın baktığı çıkmadı.hatta eylül diyenlerin hiç biri de çıkmadı.bende çıkmadıkça yazıcam buraya.

marple ve cherry keşke burda yaşasaydınız yahu.kuaföre gittim süslendim kırmızı kırmızı ojelerimi sürdüm arkadaşım yok cumartesi gecesi evde otururuyom forumlarda dert yanıom şaka gibi.

ay canim bende evdeyim valla:))bosver koy bir sarap bir kadeh ic roman holiday izlicem birazdan eski filmlerden tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…