- 23 Ağustos 2012
- 52.042
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.559
- 898
ayyy cnm benim hayır yahu sen bakma bana.gülüyorumda bi yandan yanlış ne varsa hepsini yapmışım.zaten koç burcunu iyi biliorum ben kendimde koç olduğumdan çok da okudum.zor bir burç olduğunu da biliorum.
Evet Rihanna cığım, sana ben senin ikinci kişiliğinim demiştim ama inanmamıştın...........gör bak şimdiben de bir koç a hastayım, gerçekten de çok zor bir insan.
ahaha seviom senii cherrry'm.o zaman sana şimdiden tavsiye arkana bakmadan kaç.şaka bi yana sana hayatının taktiğini vercem bende işe yaramıştı ama ben iyi kullanamadım bu durumu.zaten benim işte epey karışık.özelden mesaj atıyom bak mesajlarına.
Tamamdır, merakla bekliyorumBen taktiksiz bodoslama gidiyorum , iyi olur
bu arada seninde akreple başın dertte heraldeakrep burcu da var benim hayatımda şu an ama koç kadar zor değil bence
bu arada seninde akreple başın dertte heraldeakrep burcu da var benim hayatımda şu an ama koç kadar zor değil bence
rihannas akrepte senin icin cok uygun olabilir canim bilgin olsun
benim yükselen akrep ondan mı ki.zaten bu gidişle akreple olack bişeyler.bu arada senin olayı da ben çok merak ettim.
yazarim tatlim ya sana :)banada akreple bisiler olacak gibi geldi senin nedense bilemiyorum olursa yaz bana
pazartesi akreple buluşuyoz zaten bi aksilik çıkmazsa.bende sana akreple ilgili detay veririm artık akrep erkeği şöyle akrep erkeği böyle diye
rihannacim buradan fazlasiyla yazdim umarim cok yinelemis olmam kimse rahatsiz olmaz : nesibe benim ilk falimda sen ikna et dedi seninle evlilik dusunuyo ama bu konu aklini karistiriyo ne yap et yuzyuze gorus dedi yapamadim 2. falda yapilmasi gerekeni yapmamissin ama bekle ddi donecek ddi ucuncude donmezz cunku gec kalinmis gurur yapiyo dedi yani olumsuzdu 4 ay sonra baktirdim ve yine ikna et diyo aylaar olmus evet boyle bi uyum bulunmaz ama ben bu gurursuzlugu yapamambu nedenle tavsiyesine uyamam... reddedilmeye onun bana eskisi gibi bakmadigini gormeye dayanamam...
anladım cnm.durumu bilenler ne dior arkadaşların kardeşin vs?
rihannacim buradan fazlasiyla yazdim umarim cok yinelemis olmam kimse rahatsiz olmaz : nesibe benim ilk falimda sen ikna et dedi seninle evlilik dusunuyo ama bu konu aklini karistiriyo ne yap et yuzyuze gorus dedi yapamadim 2. falda yapilmasi gerekeni yapmamissin ama bekle ddi donecek ddi ucuncude donmezz cunku gec kalinmis gurur yapiyo dedi yani olumsuzdu 4 ay sonra baktirdim ve yine ikna et diyo aylaar olmus evet boyle bi uyum bulunmaz ama ben bu gurursuzlugu yapamambu nedenle tavsiyesine uyamam... reddedilmeye onun bana eskisi gibi bakmadigini gormeye dayanamam...
marple ve cherry keşke burda yaşasaydınız yahu.kuaföre gittim süslendim kırmızı kırmızı ojelerimi sürdüm arkadaşım yok cumartesi gece2i evde otururuyom forumlarda dert yanıom şaka gibi.
Valla en iyisini yapıyorsun şekerim, ben dün gecelere aktım da ne oldu......bugün pelte gibiyim
Gracie nin yazdığı şeylere kalıbımı basarım, sadece gauss için değil , hepimiz için. %100 haklısın Gracie, süper yazmışsın.
marple ve cherry keşke burda yaşasaydınız yahu.kuaföre gittim süslendim kırmızı kırmızı ojelerimi sürdüm arkadaşım yok cumartesi gecesi evde otururuyom forumlarda dert yanıom şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?