Binnaz Abla

benim onlarla ilgili yasadıgımı biliyorsun canım ama şöyle bir şey var o forum gibi şey özel fallarda çıkıyor, serüvenin kitap falında da vardı, onu falcı değil site ayarlıyor bence.

kim yaptı bunu ? İsim verelim ki kimse atmasın o falcıya.

selam kızlar bugün sizden uzak kkaldım ama hep aklım burdaydı kendime az bucuk izin verdim işe gitmedim de saraylıdan falım gelmiş. açıkçası çok beklediğim gibi değildi ama o kadar güzel konuşup anlatmışki içime su serpti valla yine vasat bi fal diyemem gayet iyiydi ama bi fatima bi selena değil bide acayip ağırlık var sende dedi falım boyuncada esnedi kızcağız bikaç falcı daha demişti bunu. buarada lunaya fena sinir oldum ama falı çekmiycem çünkü başka kimse yok atıcak. bide şey diycem ben bugün cafe lafa gittim umay vardı orda 6 aydır çalışıodu hiç baktırmamıştım çiğdemle andaç dolu olunca ona baktırım dediim ama fenaydı yani geçmiş ve an çok iyiydi bi de aile olarak planladığımız şeyi planladığımız tarihle bildi. sadece bi yerde ıskaladı ama o da kardeşimle ilgili bi durum sorun değil yani ve şimdi çiğdem yiğit kurtuluş selena vs iyi falcılar nisan sonu mayıs başı demişti şimdi son zamanlardaki fallarımı haziran sonuna atıyolar ya hep bu yine nisan sonu dedi hatta olursa tadellemi isterim dedi olur umarım tadelleyle yıkarım onu

kızlar fatımanın fal alımı açık görünüyor, bekleyenler bakabilir.

Didem e baktırdım kızlar :) gayet iyiydi beğendim ben, çok yakın bi tarih verdi çıkarsa yazarım, ona da'' bunun olması heleki bu kadar kısa sürede olması mucize'' dedim haber bekleyeceğim senden çıkarsa haber ver dedi :) tatlı biri sevdim ben inşallah çıkar söylediği...
Ayrıca selena da fal sıram ilerlemeyip bi de gerileyince sinir olmuştum falı çekmiştim '' telkin'' e kahve, '' hisler... '' e tarot atmıştım sabah ama birinde 1.sırada diğerinde 2.sırada olmama rağmen ve online olup gün boyu fal kabul etmelerine rağmen fallara bakmadılar. İyice saçmalamaya başladılar yaaa onlardan da çektim falı... Krediler elimde patladı iyi mi :) :)

bu didem istanbulda falcılar konusundaki mi canım oysa biraz bilgi verebilirmisin

Evet canım o bayağı bahsediliyordu kimse ulaşamıyordu falan ümraniyedeki didem. Karalama yaparak bakıyor telefonda baktırdım ben işimi ailemi falan doğru bildi, kendi başlıyor anlatmaya sadece evet yada hayır de tıkanırsam ayrıntı sorarım diyor. Beğendim yani. Çok uzun tarih vermem dedi zaten yalan olur dedi ki bende inanmam uzun tarihlere çünkü fikirler değiştikçe yaşananlar da değişiyor. Bakalım verdiği tarih çıkarsa yüzyüze bakmaya gelirsin o zamanda dedi :)

benim onlarla ilgili yasadıgımı biliyorsun canım ama şöyle bir şey var o forum gibi şey özel fallarda çıkıyor, serüvenin kitap falında da vardı, onu falcı değil site ayarlıyor bence.
Evet canım senın durumdan dolayıda sınırım o adama..

Özelden telını atabılırmısın?? Bırde kaça bakıyo canım

canım yaa bana da özelden atabilir misin numarasını :)

Bana da yavru.

banada verebilir misiniz sırf fal merakımdan siteye üye oldum

ben denedim beğendim

Günaydın Kızlar dayanamadım sabah kahvemi içip fal attım :) Güne moralli başlayayım diye umarım güzel çıkar..

kızlar rania hawdamı firuze aydınmı meral saydammı elif ışıkmı eylül acarmı müge aydınmı şevval erdalmı katiada kımı önerırsınız hangısı hisleriyle yorum yapıyor kart yorumu yapmayan hangisi

Bu saydıklarından benım tek dıcegım kişi ELİF ışık,, dıgerlerı aman dıyım sana yakalayabılırsen Huma bal da ıyıdır katınada ama elıf ışıka rıca et ıskanbıl bakarsa en ıyı odur benım fıkrım tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…