- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kızlar onlara adlı yorumcunun sizi araştırıp baktıgını düşünüyorum sızın anlatımlarınızdan cıkardıgım,, katına ce tarot bakmıyo artık neden cunku o fal türlerinde isim verme zorunlulugu yok, su ve kum falı yazmış onlarda ısım ıstenıyo sehır ne alaka?? Gunah almıyım ben fal atmadım atmıcamda,, cunku fatımada bır haylı gecmışımı dınlemek ıcın 50 tl gitti,,tavsıyem artık telwede seslı olmayana atmayalım?? Bu şekılde 10,, 50,, derken ayda 150 tl gıdıyı telweye..
kızlar binnazda yazılı fallara asla inanmayın arkadaşşımla aynı gün fal attık aynı falı atmışlar birebir isimleri değiştirip asla yazılı fallara inanmıyorum artık birde pembe tablo çiziyorlar ilşkisi yok diyince birisi çıkcak çok iyi durumu karmaşık yazdıgımdada bana kar göklge var aramızda engeller var faln filan ilişki durumuna göre değerlendiriyolar falı birde hep pembe tablocular
bu didem istanbulda falcılar konusundaki mi canım oysa biraz bilgi verebilirmisinDidem e baktırdım kızlar :) gayet iyiydi beğendim ben, çok yakın bi tarih verdi çıkarsa yazarım, ona da'' bunun olması heleki bu kadar kısa sürede olması mucize'' dedim haber bekleyeceğim senden çıkarsa haber ver dedi :) tatlı biri sevdim ben inşallah çıkar söylediği...
Ayrıca selena da fal sıram ilerlemeyip bi de gerileyince sinir olmuştum falı çekmiştim '' telkin'' e kahve, '' hisler... '' e tarot atmıştım sabah ama birinde 1.sırada diğerinde 2.sırada olmama rağmen ve online olup gün boyu fal kabul etmelerine rağmen fallara bakmadılar. İyice saçmalamaya başladılar yaaa onlardan da çektim falı... Krediler elimde patladı iyi mi :) :)
Alıntısız yazmışım cevabını yukarda canım:)bu didem istanbulda falcılar konusundaki mi canım oysa biraz bilgi verebilirmisin
Evet canım senın durumdan dolayıda sınırım o adama..benim onlarla ilgili yasadıgımı biliyorsun canım ama şöyle bir şey var o forum gibi şey özel fallarda çıkıyor, serüvenin kitap falında da vardı, onu falcı değil site ayarlıyor bence.
Özelden telını atabılırmısın?? Bırde kaça bakıyo canımEvet canım o bayağı bahsediliyordu kimse ulaşamıyordu falan ümraniyedeki didem. Karalama yaparak bakıyor telefonda baktırdım ben işimi ailemi falan doğru bildi, kendi başlıyor anlatmaya sadece evet yada hayır de tıkanırsam ayrıntı sorarım diyor. Beğendim yani. Çok uzun tarih vermem dedi zaten yalan olur dedi ki bende inanmam uzun tarihlere çünkü fikirler değiştikçe yaşananlar da değişiyor. Bakalım verdiği tarih çıkarsa yüzyüze bakmaya gelirsin o zamanda dedi :)
Evet canım o bayağı bahsediliyordu kimse ulaşamıyordu falan ümraniyedeki didem. Karalama yaparak bakıyor telefonda baktırdım ben işimi ailemi falan doğru bildi, kendi başlıyor anlatmaya sadece evet yada hayır de tıkanırsam ayrıntı sorarım diyor. Beğendim yani. Çok uzun tarih vermem dedi zaten yalan olur dedi ki bende inanmam uzun tarihlere çünkü fikirler değiştikçe yaşananlar da değişiyor. Bakalım verdiği tarih çıkarsa yüzyüze bakmaya gelirsin o zamanda dedi :)
Bana da yavru.Evet canım o bayağı bahsediliyordu kimse ulaşamıyordu falan ümraniyedeki didem. Karalama yaparak bakıyor telefonda baktırdım ben işimi ailemi falan doğru bildi, kendi başlıyor anlatmaya sadece evet yada hayır de tıkanırsam ayrıntı sorarım diyor. Beğendim yani. Çok uzun tarih vermem dedi zaten yalan olur dedi ki bende inanmam uzun tarihlere çünkü fikirler değiştikçe yaşananlar da değişiyor. Bakalım verdiği tarih çıkarsa yüzyüze bakmaya gelirsin o zamanda dedi :)
banada verebilir misiniz sırf fal merakımdan siteye üye oldumEvet canım o bayağı bahsediliyordu kimse ulaşamıyordu falan ümraniyedeki didem. Karalama yaparak bakıyor telefonda baktırdım ben işimi ailemi falan doğru bildi, kendi başlıyor anlatmaya sadece evet yada hayır de tıkanırsam ayrıntı sorarım diyor. Beğendim yani. Çok uzun tarih vermem dedi zaten yalan olur dedi ki bende inanmam uzun tarihlere çünkü fikirler değiştikçe yaşananlar da değişiyor. Bakalım verdiği tarih çıkarsa yüzyüze bakmaya gelirsin o zamanda dedi :)
ben denedim beğendim
hayırlı olsun kuzum, iyi haberlerinin devamını bekliyoruz
Telwe bana ilk baktırdığım fallardan beni çok itici geldi, Telwe'ye baktırmama kararı aldım, Binnaz abla'daki yorumcularda şişirilmiş geliyor. 20 tl civarı olanlar o paraları hak etmiyor. Falalem dışında Fal atmama kararı aldım. Falalemde baktırdıklarım genel itibari ile hep isabetli ve mantıkçı. Özellikle Telwede yeni biri ile tanıştırıp evlendiriyorlar hemen :) Olumsuzluk hiç yok , pembe dizi gibi senaryoları... Falalemde Oğuzhan Türkoğlu, Rezzan Abla , Nayra , Meryem çok iyiler. Onlar dışında baktırmama kararı aldım. Birde Falalem'im birebir aynısı site yapmışlar Falsafal diye ordaki Yorumcuları çok merak ettim, mobil ödemeleri henüz yokmuş merakla bekliyorum açıkçası, Birde Falalemde Mert, Haleh ve Falmela'yıda denemeyi düşünüyorum.
ya ben bu falcıdan şüpheleniyorum, acaba tellwe yöneticilerinden biri mi, nasılsa bütün falcılarla dönen mühabbeti okuyabiliyorlar. öyle değilse bile kesin bi iş var.
o kadar mağarifetliyse zaten tellwe de ne işi var. gerçek hayatta yeterince kazanıyodur zaten.
greyim bu adamda bişeyler var ama çıkar yakında kokusu.
selena, saraylı, fatima falan güvenilir de şu
medyum vedat, medyum memo, medyum serkanhoca.. bikaç medyumla başlayanlar zaten aynı kişi.
kimbilir daha kimler var böyle karışık işler çeviren.
şu tellwe iyice cozuttu
kızlar eski fallara baktımda şimdi mart ayında ayline fal atmıstım su anda konustugum cocugun soyadındaki harfleri bilmiş ilgisini,hoslanma durumunu falan.. eski falları kurcalıyorum biraz..
Bu saydıklarından benım tek dıcegım kişi ELİF ışık,, dıgerlerı aman dıyım sana yakalayabılırsen Huma bal da ıyıdır katınada ama elıf ışıka rıca et ıskanbıl bakarsa en ıyı odur benım fıkrım tabıkızlar rania hawdamı firuze aydınmı meral saydammı elif ışıkmı eylül acarmı müge aydınmı şevval erdalmı katiada kımı önerırsınız hangısı hisleriyle yorum yapıyor kart yorumu yapmayan hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?