- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Hele şukur benle aynı düşünen bırı cıktı, bende bı garıplık var dıyodum:)) yokmuş sevındımm,,falalem meryem tam bi rezalet, onu da sölemiş olayım.
Ben asil konuyu yasamadim ama onun disinda soyledigi bicok sey cikti begendgm nadir falcilardan huma balida cok begendim ayrilma nedenimizi filan bildiHele şukur benle aynı düşünen bırı cıktı, bende bı garıplık var dıyodum:)) yokmuş sevındımm,,
Meryemın mı dedıklerı cıktı?? Canım ben meryeme guvenmıyorum 3 fal attım hepsının sonuçu ayrı , burda begenen cok ama ben gercekten bedava deseler artık atmam, hep olumsuz dese anlarım,2 tanesı olmaz bu işle bıtırmış fallarının, 1 tanesı nısanda olucak,, eee sımdı bu ıyı yorumcumu, huma balında dedıgını henuz pat dıye yasamAdım ama ıstıkrarlı 3 falın 3 ude aynıı,, olumsuz evet hıc hoşuma gıtmıyen bı sonuç demış ama olsun, ben olumsuz dıyen yorumcuya kotu demem, dalgalı denızde gemı gıbı gıden yorumcuya kotu derım, bızde ınsanız bı mutlu edıp bı mutsuz etmenın anlamı yok,, kusura bakmasın kımse bu benım goruşum, hatta kuzenım ve ev arkadasımında yorum aldı merymden kuzene olmaz bekleme dedı kız suan tatılde:)) cıkana cıkıyo, ama bızım evımızde uymadı enerjısı dıyelımBen asil konuyu yasamadim ama onun disinda soyledigi bicok sey cikti begendgm nadir falcilardan huma balida cok begendim ayrilma nedenimizi filan bildi
Bana da tam tersi geçmş değil de gelecek odaklı baktı. Mayıs sonu dedi eğer çıkarsa helal olsun diyeceğim ama 50 etmez kesinlikleFatima soruları cevaplamıyo anladıgım kadarıyla 50 tl ye gecmışımı dınledım hahaha merak ettıgım hersey havada kaldı,,((((
Canim tabiki saygi duyuyorum ya cikan olaylar oyle buyuk seyler degil ama maddiyatla ilgili bi kac sey cikti gecen sene yolladgm fallara baktim ben o zaman evde durmak zorundydm mesela annemdrn dolayi is hayatin olucak demis gulmustum keske olmasaydi keske annemk kaybetmeseydim ama oldu mesela bu tarz seyler cikti huma sana olumsuz mu konustu ya bende olaylari bildi ve hatta beni suclayan haksiz bulan tek falci o oldu mesela benimde selenaya guvenim kalmadi ilk fali olumsuzdu baskasiyla evlendirdi beni bi sure sonra yine attim bu sefer sen onun gozdesisin dedi olumlu konustu ama ne olumlusu ne olumsuzu beni tatmin etmedi cok genel bi faldi aaa bunuda bildi diyicegim birsey yoktu yaniMeryemın mı dedıklerı cıktı?? Canım ben meryeme guvenmıyorum 3 fal attım hepsının sonuçu ayrı , burda begenen cok ama ben gercekten bedava deseler artık atmam, hep olumsuz dese anlarım,2 tanesı olmaz bu işle bıtırmış fallarının, 1 tanesı nısanda olucak,, eee sımdı bu ıyı yorumcumu, huma balında dedıgını henuz pat dıye yasamAdım ama ıstıkrarlı 3 falın 3 ude aynıı,, olumsuz evet hıc hoşuma gıtmıyen bı sonuç demış ama olsun, ben olumsuz dıyen yorumcuya kotu demem, dalgalı denızde gemı gıbı gıden yorumcuya kotu derım, bızde ınsanız bı mutlu edıp bı mutsuz etmenın anlamı yok,, kusura bakmasın kımse bu benım goruşum, hatta kuzenım ve ev arkadasımında yorum aldı merymden kuzene olmaz bekleme dedı kız suan tatılde:)) cıkana cıkıyo, ama bızım evımızde uymadı enerjısı dıyelım
Didem e baktırdım kızlar :) gayet iyiydi beğendim ben, çok yakın bi tarih verdi çıkarsa yazarım, ona da'' bunun olması heleki bu kadar kısa sürede olması mucize'' dedim haber bekleyeceğim senden çıkarsa haber ver dedi :) tatlı biri sevdim ben inşallah çıkar söylediği...
Ayrıca selena da fal sıram ilerlemeyip bi de gerileyince sinir olmuştum falı çekmiştim '' telkin'' e kahve, '' hisler... '' e tarot atmıştım sabah ama birinde 1.sırada diğerinde 2.sırada olmama rağmen ve online olup gün boyu fal kabul etmelerine rağmen fallara bakmadılar. İyice saçmalamaya başladılar yaaa onlardan da çektim falı... Krediler elimde patladı iyi mi :) :)
Tam baktıracaktım iyiki söyledinÜmraniyeli didem İstanbul topiğinde araştırısanız ne olduğunu anlarsınız bir sürü insanı mağdur ettiğini telden fal bakacağım diye paraları alıp bakmadığını farklı isimler ile buraya üye olup sohbet edip daha sonra farklı mailler ile falar baktığını anlayacaksınız daha önce bunun konusu uzun süre burada tartışıldı mağdurları tarafından vede mağdurlardan biriside bendim
Meryemın mı dedıklerı cıktı?? Canım ben meryeme guvenmıyorum 3 fal attım hepsının sonuçu ayrı , burda begenen cok ama ben gercekten bedava deseler artık atmam, hep olumsuz dese anlarım,2 tanesı olmaz bu işle bıtırmış fallarının, 1 tanesı nısanda olucak,, eee sımdı bu ıyı yorumcumu, huma balında dedıgını henuz pat dıye yasamAdım ama ıstıkrarlı 3 falın 3 ude aynıı,, olumsuz evet hıc hoşuma gıtmıyen bı sonuç demış ama olsun, ben olumsuz dıyen yorumcuya kotu demem, dalgalı denızde gemı gıbı gıden yorumcuya kotu derım, bızde ınsanız bı mutlu edıp bı mutsuz etmenın anlamı yok,, kusura bakmasın kımse bu benım goruşum, hatta kuzenım ve ev arkadasımında yorum aldı merymden kuzene olmaz bekleme dedı kız suan tatılde:)) cıkana cıkıyo, ama bızım evımızde uymadı enerjısı dıyelım
ben didem gibi falcı bu güne dek görmedim parayı yatırdım izin alıp çıkıyorum saat veriyor arıyorum açmıyor msj atıyorum bakmıyor günlerce ara dönmüyor ondan sonra dönüyor tamam falan saat bakacam yine 3 gün ara açmıyor yok ailevi problemim vardı yok eşimle ayrılıyom vs.neyse bende insanlık hali acaba ailevi problemleri varda o yüzdenmi ama birde baktımki aynı şekilde bir sürü insanı mağdur etmiş 15 gün sonra baktı ama ne rezillikle şikayet filan edeceğim dedim falda sorunumun ne olduğunu ne için baktırdığımı az çok ağzımdan laf alarak birazda kendi tutturarak aldı tabi saf gibi isimleri dahi söyledim daha sonra İstanbul topiğinde farklı bir rumuzla çok iyi bir falcıdan bahsetti anlat anlat bitiremiyor mail ile bakıyor diye ben yine sazan no aldım başka no para yatırdım vede beni artık tanıyor mailde her şeyi isim isim yazmaya başladı şok oldum bu nasıl falcı yok böyle şey gibi aynı olayı başkalarınada yaptığı anlaşıldı ve burada çok fazla eleştirdi hatta telini dahi değişti diyeceğim sakın sakın telden baktırmayın yüzyüze bir şey dememTam baktıracaktım iyiki söyledin
Peki didemin soyledikleri gerceklesmismiydibu arada eskiden yorum çok yazardım deneyimlerim çok yazardım artık fazla yazmıyorum ama geçen gün elmira hk birde didem hakkında yazdım diyebilirimki sanaldan ve yüzyüze binlerce fal baktıran birisi olarak bazen uyarı açısından yazıyorum uçuk paralar vermemeniz için yinede seçim sizlere ait çaresizliğin ne olduğunu iyi bilirim bazen olmayacağını bildiğimiz halde güzel bir söz duymak kendimizi rahatlatmak adına bile bile baktırıyoruz sevgi ile kalınız arkadaşlar umutlarınız tükenmeden istadikleriniz gerçekleşir inşallah
Gecmis olsun canim yaÜmraniyeli didem İstanbul topiğinde araştırısanız ne olduğunu anlarsınız bir sürü insanı mağdur ettiğini telden fal bakacağım diye paraları alıp bakmadığını farklı isimler ile buraya üye olup sohbet edip daha sonra farklı mailler ile falar baktığını anlayacaksınız daha önce bunun konusu uzun süre burada tartışıldı mağdurları tarafından vede mağdurlardan biriside bendim
Ben kendı adıma bu uyarın ıcın tesekkur ederımm sagolll .. Paramızdan cok manevı olarak uzuluyo ınsan dıdem ve elmıraya baktırıyım dıyodum sayende bu hatadan donmuş oldum..tekrar sagol.başına gelenede uzuldumbu arada eskiden yorum çok yazardım deneyimlerim çok yazardım artık fazla yazmıyorum ama geçen gün elmira hk birde didem hakkında yazdım diyebilirimki sanaldan ve yüzyüze binlerce fal baktıran birisi olarak bazen uyarı açısından yazıyorum uçuk paralar vermemeniz için yinede seçim sizlere ait çaresizliğin ne olduğunu iyi bilirim bazen olmayacağını bildiğimiz halde güzel bir söz duymak kendimizi rahatlatmak adına bile bile baktırıyoruz sevgi ile kalınız arkadaşlar umutlarınız tükenmeden istadikleriniz gerçekleşir inşallah
düşünüyorumda ne deli paralar vermişim bir fal için 2 sene evvel madyum zodyaka 500 TL medyum atasu 250 daha niceleri ama sonuç hiçbirşeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?