Binnaz Abla

Annecıgın ıcın cok uzuldum tum kalbımle ( huma bal bana olumsuz demedı aslında, ama hangı açıdan baktıgına baglı, sordugum kışıyle ılgılı olumsuz versede benım iç dunyamın rahatlaması ıcın olumlu konuştu, bıraz karışık oldu ama acıkacık yazmak ıstemıyorum maglum sıtemızı okumayan yok:) fal bıtınce havalara ucmadım, ama uzulmedımde, dedıgı sey dogruydu yanı, ben kendıme soylemekten kacmıştım bunca zaman , cok net tarıh vermıyo ama son yorumunda ay olarak dedı bakalım o tarıhe kadar olursa yazıcam,

Urmına çok tatlısın :) senın yazdıklarını okurken gulumsuyorum resmen:))

Merhaba kızlar,bir yolun var emineye kahve falı yolladım.Tam bir felaket.Geçen sefer baktığı yorumu alıp, bir kaç şey ekleyip sunmuş.Bir şu arabası olan, adında s harfi olan kişi hayatıma giremedi:) Aynı fincanı tellwe bilge hatuna ve falalem meryeme yolladım.Yorumlarını beğendim.Sonucu bekleyeceğim artık.Birde geçenlerde farkettim.Aralık ayında tellwe kirazaye fal yollamıştım.Sorduğum soruyla ilgili olarak 2015 de olumsuz bir şey yaşayacağımı söylemişti.Gerçekleşti malesef.

kızlar bana rezzanın soyledıgı bı durum cıktı olay degıl ama karakter dogru cok onemlı bısey degıl ama cıktı yazayım dedım

tolin sen çok sık fal atmıyorsun galiba ve genelde falların çıkıyor gibi geldi bana, doğru mu?
ne sıklıkla fal atıyorsun?

tolin sen çok sık fal atmıyorsun galiba ve genelde falların çıkıyor gibi geldi bana, doğru mu?
ne sıklıkla fal atıyorsun?
bazen cok sık atıyorum bazen hiç atmıyorum ama bı falcıya bıdaha atmak ıcın genelde verdıgı tarıhlerı beklerım asıl olaylar ıcın daha zaman gelmedı bıde cıkan falcıya cok sık atmamak gerekıyo aradakı enerjı bozuluyo yoksa

bence tolin sen bu aralar atma zaten.. Venüsün falının kattığı pozitif enerjiyi dağıtma derim bu hafta girseydi ben de atacaktım ama yok

bence tolin sen bu aralar atma zaten.. Venüsün falının kattığı pozitif enerjiyi dağıtma derim bu hafta girseydi ben de atacaktım ama yok
atacaksan kotuyede hazırlıklı olarak at cunku benım falım pek olumlu degıldı ama cıkarsada yapcak bişey yok

Serüven şimdi baktırdığım bir falda sorduğum soruya cevap vermiş. Semboller bu kişinin senin hayatında olmaya devam edeceğini ve ciddiyete doğru gideceğini gösteriyor demişti ilk yorum yaparken. Sonra bir soru daha sordum ve çok fazla dönecek şeklinde kendini inandırma ama onunla konuşmanız da olacak falına göre diye cevap verdi :):) Buyrun buradan yakın

kizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.

Geysu attigimda bir ay daha gorunmuyor sonrasinda demis, bu tarihlere denk geliyor.

tugrul melihin sormadan dedigi tarih de bu aralar.

en net monaspeckle. Sadece ask sormama ragmen 2 hafta icindhe ekonomik rahatlatacak bir sey demis. Ama verdigi harf tutmamis.

Naz is icin biri yardim ecedek dlemisti oyle kisgilerle konustum ama kendim buldum.

rezzan abla yaza dogru dedi yeni baktirdim tarihi patladi.

aylin tanidiklara gidiceksin ama onlar bulmayacak kendin bulacaksin dedi, dogru boyle oldu.

emine biri yardim edecek dedi patladi.

selena daha once girecegimi soyledi tarih tutmadi.

aklima gelen bunlar aksama unuttugum varsa yazarim kizlar :)

Canım hayırlı uğurlu olsun.

bıtanemm benımmm coooookk sevındımmmm cookkkk

Canım sen nasıl ıskambıl baktırıyorsun soyleyınce bakıyor mu ?

Hayırlı olsunn kuzummm

Eveeet arkadaslar benim soylediklerini yasadigim falcilar başta Serùven bazen tutarsizligi olabiliyor ama gaybi kimse tam anlamiyla bilemez zaten. Genelde soylediklerini yasiyorum vede akil okuyor kim ne derse desin bence basarili.
Ilkay gùr yine acimasiz ama basarili yorumculardan tabi cikmadigida oldu ama nadir genelde cikiyor bu yuzden paylasmak istedim.Benim tavsiyem olumsuz yorumlarina cokta uzulmeyin bazen koşullar degisebiliyor falda degisiyor dolayisiyla.
Rezzan abla kahvede ve katinada iyi bence katinada hayatima giren kisiyi bilmisti severim ama her soylediginide yasamadim bunuda belirmekte fayda var. Ve begendiklerimin arasindan en son Nesibeye baktirdim ufakta olsa bir soyledigini yasadim.

Hayirli olsun canim cok mutlu ol

Hayırlı olsun canım yeni işin =)

canımmm hayırlı olsun ne güzel bi haber, çok meşgül falsız günlerin olsun

Hayirli olsun canim cok mutlu ol

canım yaa annen için yazdığını okuyunca yüreğim sızladı, Allah sabır versin.

Saydiklarim haricinde biryolunvarda Berrin ulusoy guzel bakiyor durumu iyi bilmişti hakkini yemek olmaz. Ve Azem toprak yeni yorumcu gayet başarili buldum soyledikleri icin beklemedeyim.
Falalemde Nairayi es gecmemek lazim o da guzel bakan kisilerden emek harciyor.Mert ve Ester kira'yi oyle aman aman basarili bulmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…