ayy hayırlı uğurlu olsunn yeni işin sana çok güzel kapılar açsın inşallah :)kizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.
Geysu attigimda bir ay daha gorunmuyor sonrasinda demis, bu tarihlere denk geliyor.
tugrul melihin sormadan dedigi tarih de bu aralar.
en net monaspeckle. Sadece ask sormama ragmen 2 hafta icindhe ekonomik rahatlatacak bir sey demis. Ama verdigi harf tutmamis.
Naz is icin biri yardim ecedek dlemisti oyle kisgilerle konustum ama kendim buldum.
rezzan abla yaza dogru dedi yeni baktirdim tarihi patladi.
aylin tanidiklara gidiceksin ama onlar bulmayacak kendin bulacaksin dedi, dogru boyle oldu.
emine biri yardim edecek dedi patladi.
selena daha once girecegimi soyledi tarih tutmadi.
aklima gelen bunlar aksama unuttugum varsa yazarim kizlar :)
Ben yanarım yanarım burakla yiğite verdiğim paraya yanarım.Aklima geldikce yazarim. Muhakkak birileri dikkate alir soylediklerimi en azindan milletin parasi bosa gitmesin
benim de sıram baya ilerlemiş sisteme girerse bakar benimkine ben de okur okumaz gelip yazıcam buraya nasıl olduğunu :) ismi çok ürkütücü ama gece de garip garip rüyalar gördüm zaten fal attıktan sonra. adam da gece sabaha kadar fallara bakmış aklıma kötü kötü şeyler geliyo tövbe tövbeeKızlar geçenlerde bir ONLAR furyası vardı bende gaza gelip atmıştım sıram ilerlemiş. Sizlerden baktıran var mı nasıl memnun oldunuz mu? Gece bir çok fala bakmış çünkü. ben de merakla bekliyorumm
hosgeldınnnnBen yanarım yanarım burakla yiğite verdiğim paraya yanarım.
Canım cok cok cok sevındımmm hayırlı olsuuunnnnnkizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.
Geysu attigimda bir ay daha gorunmuyor sonrasinda demis, bu tarihlere denk geliyor.
en net monaspeckle. Sadece ask sormama ragmen 2 hafta icindhe ekonomik rahatlatacak bir sey demis. Ama verdigi harf tutmamis.
Naz is icin biri yardim ecedek dlemisti oyle kisgilerle konustum ama kendim buldum.
aylin tanidiklara gidiceksin ama onlar bulmayacak kendin bulacaksin dedi, dogru boyle oldu.
benim de sıram baya ilerlemiş sisteme girerse bakar benimkine ben de okur okumaz gelip yazıcam buraya nasıl olduğunu :) ismi çok ürkütücü ama gece de garip garip rüyalar gördüm zaten fal attıktan sonra. adam da gece sabaha kadar fallara bakmış aklıma kötü kötü şeyler geliyo tövbe tövbee
Evet rıca et bakar
Ben yanarım yanarım burakla yiğite verdiğim paraya yanarım.
kizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.
........
LoveMe, nerelerdesin yawBen yanarım yanarım burakla yiğite verdiğim paraya yanarım.
elmiraya baktırdın mı?
hayırlı olsun kuzummmmkizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.
Canimmm cok sevindim hayirli ugurlu olsunkizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.
bütün fallarım patladı..
olaylara baştan başlıyorum..artık ne onun sevgisine inanıyorum ne başka bir şeye..
aylin bana fal baktıgında bir erkekten olumsuz sözler duyacaksın beklediğin gibi olmayacak durumlar ama onlar içinden geçen duygular değil sakın ama sakın inanma dedi tekrarladı durumu...ortak bir arkadaşımızla bulustuk konu x'ın etrafında dolastı sürekli onu anlattı,x'in sevgilisini anlattı cıktıgı kısıyı hikayelerini falan agzımı acıp tek bir şey diyemedim.sustum sadece.anlatma da diyemedim..sonra x aradı ortak arkadaşımız ile konustular ama yanımdan kalkıp giderek konustu sürekli.yanımda konus ne olacak dedim alt tarafı anahtar teslim edeceksin dedim gitti başka yerde konustu...sonra x geldi işte kız gelecekmiş arkadaşa söyledi kapıda konustular on on bes dakika..sonra karsımda duruyormus bakmıs ben fark etmedim ama kötü durumdayım...ortak arkadaşımız dediğim kişi onun cocukluk arkadaşı canımın yandıgını bile bile on kelimesinin onunu da o konuya getirdi..ve inandım,bittim,tükendim bitsin artık bu geçmiş bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?