Binnaz Abla

ayy hayırlı uğurlu olsunn yeni işin sana çok güzel kapılar açsın inşallah :)

Binnazda ise Lale gul'e tarot gonderdim kisilik analizi guzel yapiyor ona lafim yok ama tarot bakimiyla ilgili detay yok.. bide zaman yetmiyor artik siz dusunun gerisini beklentimin altindaydi 25 tl olmamasi gerekirdi o falin

Kızlar geçenlerde bir ONLAR furyası vardı bende gaza gelip atmıştım sıram ilerlemiş. Sizlerden baktıran var mı nasıl memnun oldunuz mu? Gece bir çok fala bakmış çünkü. ben de merakla bekliyorumm

Kızlar geçenlerde bir ONLAR furyası vardı bende gaza gelip atmıştım sıram ilerlemiş. Sizlerden baktıran var mı nasıl memnun oldunuz mu? Gece bir çok fala bakmış çünkü. ben de merakla bekliyorumm
benim de sıram baya ilerlemiş sisteme girerse bakar benimkine ben de okur okumaz gelip yazıcam buraya nasıl olduğunu :) ismi çok ürkütücü ama gece de garip garip rüyalar gördüm zaten fal attıktan sonra. adam da gece sabaha kadar fallara bakmış aklıma kötü kötü şeyler geliyo tövbe tövbee

Canım cok cok cok sevındımmm hayırlı olsuuunnnnn

dün benimde kafamı kurcaladı baya, sabah 7 gibi tellwe ye baktım bende fatima ile Onlar falda gözüküyodu.
bende kafayı sıyırdım iyice, sabah uyanıp ilk iş tellwe ye bakmak da ne demekse

canım yaa annen için yazdığını okuyunca yüreğim sızladı, Allah sabır versin.[/QUOTE]
Cok saol canim hayat iste neyi beklerken neyle karsilasiyosun

kizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.

Geysu attigimda bir ay daha gorunmuyor sonrasinda demis, bu tarihlere denk geliyor.
........
aklima gelen bunlar aksama unuttugum varsa yazarim kizlar :)

Baldan, kız, hayırlı olsuuunn bana böyle haberlerle gelin canımı yiyin

fallardan da uzaklaşmış olursun bu sayede, hayırlı kazançlar nasip etsin Allahım..

hayırlı olsun kuzummmm

Canimmm cok sevindim hayirli ugurlu olsun

bütün fallarım patladı..
olaylara baştan başlıyorum..artık ne onun sevgisine inanıyorum ne başka bir şeye..
aylin bana fal baktıgında bir erkekten olumsuz sözler duyacaksın beklediğin gibi olmayacak durumlar ama onlar içinden geçen duygular değil sakın ama sakın inanma dedi tekrarladı durumu...ortak bir arkadaşımızla bulustuk konu x'ın etrafında dolastı sürekli onu anlattı,x'in sevgilisini anlattı cıktıgı kısıyı hikayelerini falan agzımı acıp tek bir şey diyemedim.sustum sadece.anlatma da diyemedim..sonra x aradı ortak arkadaşımız ile konustular ama yanımdan kalkıp giderek konustu sürekli.yanımda konus ne olacak dedim alt tarafı anahtar teslim edeceksin dedim gitti başka yerde konustu...sonra x geldi işte kız gelecekmiş arkadaşa söyledi kapıda konustular on on bes dakika..sonra karsımda duruyormus bakmıs ben fark etmedim ama kötü durumdayım...ortak arkadaşımız dediğim kişi onun cocukluk arkadaşı canımın yandıgını bile bile on kelimesinin onunu da o konuya getirdi..ve inandım,bittim,tükendim bitsin artık bu geçmiş bitsin.

sankı bılerek anlatmıs gibi geldi bana ozellıkle kalıp gitmesi falan,canım bence sen bıraz kendını rahatlatmaya bak bı sure falda baktırma bıraz kendını dınle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…