Binnaz Abla

" Ezan okunuyor şu anda inan dua ettim senin için kuzum...Ne olur üzülme." Can yakan canının yanacağı günü beklesin " der Hadis-i Şerif, bekle Allah' a sığın sadece... Al eline bir tesbih, 100 defa hasbünallhu ve nimelvekil de...100 bittiğinde nimel Mevla ve nimel nasyr diye ekle...Ne olur üzülme...

Senede çok tebrik ediyorum canımcım

kasitli yaptiklari belli canım..seni uzmek icin yapmislar sanirim,ben olsam ne o arkadasiyla bir daha gorusurum ne de o herifi dusunur,adına fal baktırırm..bosver gitsin ya..o sevgili bulmus,sen hala uzuluyorsun..sende bu birini,hayatini yasa

canım hayırlı olsun. iş daha önemli aşktan valla. çoook sevindim:))

bu ara bi şey sorucam naazz şunu mu yazmış: ' İş hayatına baktığımda ise onun iki ay gibi bir süresi var bir beyefendi aracılığıyla ile iş başlangıcı var. Bu işte çok fazla yogun olmayacaksın ama mutlu olabilregin bir iş çıkmış canım. Sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin'

sen söyleyince şaşırdım da bi an bana bunu yazmış. aynısı gibi dimi tuhaf

Kizlar,ben foruma veda ediyorum.Hepinizi tanidigima memnun oldum cok,fal olayından kurtulmaya kesin kes karar verdim.Bu nedenle falla ilgili herseyden artık uzak kalacagim,hatta kahve icmek bile buna dahil..Tabi foruma da bu nedenle veda edecegim.Bu olaydan tamamen kurtulmayi kafaya koydum yoksa artik iyice kendimden nefret etmeye baslayacagim..Hicbir erkek kendimizden daha onemli degil,fal baktirmak bana muhtac oldugum,birilerinden beklenti icinde oldugum duygusunu yaratiyor..bu da kendimi guclu hissetmemi engelliyor..guclu hissetmeyincede insan dogal olarak insan kendi cevresinde negatif bir enerji olusturuyor ve olumsuzlugu cekmeye devam ediyor..belkide fal baktiriyoruz hayatimiz bir turlu duzelmiyorun aciklamasi da budur..

Neyse kizlar ben bunu basaracagima inaniyorum..hepimizde bu guc var,yeterki icimizdeki isigi ortaya cikarabilelim..hepinizi seviyorum,sizleri tanidigima cok memnun oldum..sevgilerimle

sağol canım teşekkür ederim :) Hayır aynı değil bana bir erkek sana iş için yardımcı olacak gibi hissediyorum, sen zaten cok yoğun tempolu bir işe hazır değilsin daha az işi olan bir yer olacak, başlangıç olarak böyle bir senin için iyi zaten. Ama sorumluluk almaktan kaçmazsan kısa sürede maddi yükseliş demiş. Ben o zaman iyi de girdiğim yer eşek gibi koşturcak muhtemelen filan demiştim ama bu yer iş yoğunluğu fazla olmayan bir yer ve sorumluluk alabileceğim bir yer, alırsam maddi yükseliş olacak, doğru demiş naz :) Bana hiç ay vermemiş kısa bir süre beklemen lazım ama demiş.

sagolasın canım...Allah razı olsun amaç ne olabilir ki ellerine ne geçiyor..

canımı yakıp bir şeyleri itiraf mı ettiriyorlar..ben cok mutlu göründüm ayrıldıktan sonra herkes sen sallamıyordun onu dediler..şimdi amaç ne...ona da duygusuz zaten seni hiç sevmedi demişler...yeter artık bu üçüncü kişiler sussun ya cidden kuzum cidden..sen ayrıldıktan sonra hayatına birini aldın dedi.ben mi dedim evet inat ugruna o kızla görüştüğü gün ben de başka cocukla görüştüm o da kıza teklif etmiş..inat inatta nereye kadar yahu.

sankı bılerek anlatmıs gibi geldi bana ozellıkle kalıp gitmesi falan,canım bence sen bıraz kendını rahatlatmaya bak bı sure falda baktırma bıraz kendını dınle ..

herkes öyle diyor kuzum ama düşünemiyorum su anda cidden...nötr üm baktırmayacagım zaten kafam,kalbim allak bullak..

bebişim hayırlı uğurlu olsun, böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum gerçekten

duygusuz_girl , bebiş bence arkadaşı bilerek yapmış, sen ne düşünüyosun die ölçmüş olabilir

bu arada kızlar ben bi tane daha oy kullanmak istiyorum İlkay Gür e bi tane daha fal attım, ve anı çok güzel takır takır saydı, geçende demiştim, onun dediği çıktı, ve onun anlattığı gbi ben sormadan anlatan yok olayı :)

sağol canım, kocaman öptümm senii

kızlar bugün kötü günüm resmen bu aylin'e fal atmıcam sanki reklam yapıyorum gibi oluyor ama düşünmeyin..bu falda kötü bana bi sürü şey daha söyledi.fal atınca da bütün her şeyi öğreniyorum sıkıldım yani.atmıcam artık..ailemle ilgili bir konu gündemde babam kötü bir olay yasamıs artık aglamaktan helak oldum.ölebilirdi..bu ne böyle ya

canım yaa, üstüste gelir zaten hep. buda bir sınav ama her sıkıntının önü ferahlıktır,
bunu da unutma, dirayetli ol. baban için çok geçmiş olsun.
aslında senin x le konuşman lazım. bu üçüncüler işi iyice karıştırmadan.
en azından yüzleşme olur rahat edersiniz.

bugun geldi bakmıs sadece ben fark etmedim kızlar söyledi.. zaten şoktaydım görmedim bile onu...teşekkür ettim kuzum.artık refaha kavusmak istiyorum...sıkıldım bu durumdan...

Kızzzzllllarrr elıf ısıgın falı fatımadan daha ıyıdı ..

fatımanında bıldıgı seyler oldu gecmıse daır ozellıkle amaaa 50tl degmez 20-25 lık bır fal bencee ,ztn gelıcek bende aynı
falcılar bırbırlerıne yazıp yolluyorlar bence audrey fal atarsa sonunu buna baglayın dıye cunku saka gıbı hepsı aynı seyı soyluyorr ..

elıfı cok begendım gercektenn baya durumları bılmıs-kı sordugum sorunun dısındada yorum yapmıs ,hatta olucak dedıgı bır olay olmustu bu hafta ıcınde belkıde onu gordu bılmıyorum,aklımdakı seylerıde bılmıs..

kızlar bir şey sorucam falalemde tellwedeki gibi falcı değiştirebiliyor muyuz? ya da iptal ettirebiliyor muyuz? ben bulamadım öyle bir şeyde o yüzden.

Cnm ne baktirdin elif isiga

bir yolun var sitesinden iyi yorum alanı daha duymadım. İlk baktırdığım sitelerden.. Daha yeni siteler bile çok daha iyi. Sanırım Böyle sitelerde iyi olanlar trasnfer oluyor kötüleri kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…