" Ezan okunuyor şu anda inan dua ettim senin için kuzum...Ne olur üzülme." Can yakan canının yanacağı günü beklesin " der Hadis-i Şerif, bekle Allah' a sığın sadece... Al eline bir tesbih, 100 defa hasbünallhu ve nimelvekil de...100 bittiğinde nimel Mevla ve nimel nasyr diye ekle...Ne olur üzülme...bütün fallarım patladı..
olaylara baştan başlıyorum..artık ne onun sevgisine inanıyorum ne başka bir şeye..
aylin bana fal baktıgında bir erkekten olumsuz sözler duyacaksın beklediğin gibi olmayacak durumlar ama onlar içinden geçen duygular değil sakın ama sakın inanma dedi tekrarladı durumu...ortak bir arkadaşımızla bulustuk konu x'ın etrafında dolastı sürekli onu anlattı,x'in sevgilisini anlattı cıktıgı kısıyı hikayelerini falan agzımı acıp tek bir şey diyemedim.sustum sadece.anlatma da diyemedim..sonra x aradı ortak arkadaşımız ile konustular ama yanımdan kalkıp giderek konustu sürekli.yanımda konus ne olacak dedim alt tarafı anahtar teslim edeceksin dedim gitti başka yerde konustu...sonra x geldi işte kız gelecekmiş arkadaşa söyledi kapıda konustular on on bes dakika..sonra karsımda duruyormus bakmıs ben fark etmedim ama kötü durumdayım...ortak arkadaşımız dediğim kişi onun cocukluk arkadaşı canımın yandıgını bile bile on kelimesinin onunu da o konuya getirdi..ve inandım,bittim,tükendim bitsin artık bu geçmiş bitsin.
Senede çok tebrik ediyorum canımcımKızlar hepinize çook çook teşekkür ederim, güzel oldu cidden :)
Bu arada naazz yoğun olmayan bir yer olacak demiş, ben de sıkmış bizim işimiz yoğun zaten vs demiştim ama gerçekten girdiğim yer beni çok yormayacak bunu bilmiş. :)
kasitli yaptiklari belli canım..seni uzmek icin yapmislar sanirim,ben olsam ne o arkadasiyla bir daha gorusurum ne de o herifi dusunur,adına fal baktırırm..bosver gitsin ya..o sevgili bulmus,sen hala uzuluyorsun..sende bu birini,hayatini yasabütün fallarım patladı..
olaylara baştan başlıyorum..artık ne onun sevgisine inanıyorum ne başka bir şeye..
aylin bana fal baktıgında bir erkekten olumsuz sözler duyacaksın beklediğin gibi olmayacak durumlar ama onlar içinden geçen duygular değil sakın ama sakın inanma dedi tekrarladı durumu...ortak bir arkadaşımızla bulustuk konu x'ın etrafında dolastı sürekli onu anlattı,x'in sevgilisini anlattı cıktıgı kısıyı hikayelerini falan agzımı acıp tek bir şey diyemedim.sustum sadece.anlatma da diyemedim..sonra x aradı ortak arkadaşımız ile konustular ama yanımdan kalkıp giderek konustu sürekli.yanımda konus ne olacak dedim alt tarafı anahtar teslim edeceksin dedim gitti başka yerde konustu...sonra x geldi işte kız gelecekmiş arkadaşa söyledi kapıda konustular on on bes dakika..sonra karsımda duruyormus bakmıs ben fark etmedim ama kötü durumdayım...ortak arkadaşımız dediğim kişi onun cocukluk arkadaşı canımın yandıgını bile bile on kelimesinin onunu da o konuya getirdi..ve inandım,bittim,tükendim bitsin artık bu geçmiş bitsin.
Kızlar hepinize çook çook teşekkür ederim, güzel oldu cidden :)
Bu arada naazz yoğun olmayan bir yer olacak demiş, ben de sıkmış bizim işimiz yoğun zaten vs demiştim ama gerçekten girdiğim yer beni çok yormayacak bunu bilmiş. :)
canım hayırlı olsun. iş daha önemli aşktan valla. çoook sevindim:))
bu ara bi şey sorucam naazz şunu mu yazmış: ' İş hayatına baktığımda ise onun iki ay gibi bir süresi var bir beyefendi aracılığıyla ile iş başlangıcı var. Bu işte çok fazla yogun olmayacaksın ama mutlu olabilregin bir iş çıkmış canım. Sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin'
sen söyleyince şaşırdım da bi an bana bunu yazmış. aynısı gibi dimi tuhaf
sagolasın canım...Allah razı olsun amaç ne olabilir ki ellerine ne geçiyor.." Ezan okunuyor şu anda inan dua ettim senin için kuzum...Ne olur üzülme." Can yakan canının yanacağı günü beklesin " der Hadis-i Şerif, bekle Allah' a sığın sadece... Al eline bir tesbih, 100 defa hasbünallhu ve nimelvekil de...100 bittiğinde nimel Mevla ve nimel nasyr diye ekle...Ne olur üzülme...
kasitli yaptiklari belli canım..seni uzmek icin yapmislar sanirim,ben olsam ne o arkadasiyla bir daha gorusurum ne de o herifi dusunur,adına fal baktırırm..bosver gitsin ya..o sevgili bulmus,sen hala uzuluyorsun..sende bu birini,hayatini yasa
sankı bılerek anlatmıs gibi geldi bana ozellıkle kalıp gitmesi falan,canım bence sen bıraz kendını rahatlatmaya bak bı sure falda baktırma bıraz kendını dınle ..
kizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.
Geysu attigimda bir ay daha gorunmuyor sonrasinda demis, bu tarihlere denk geliyor.
tugrul melihin sormadan dedigi tarih de bu aralar.
en net monaspeckle. Sadece ask sormama ragmen 2 hafta icindhe ekonomik rahatlatacak bir sey demis. Ama verdigi harf tutmamis.
Naz is icin biri yardim ecedek dlemisti oyle kisgilerle konustum ama kendim buldum.
rezzan abla yaza dogru dedi yeni baktirdim tarihi patladi.
aylin tanidiklara gidiceksin ama onlar bulmayacak kendin bulacaksin dedi, dogru boyle oldu.
emine biri yardim edecek dedi patladi.
selena daha once girecegimi soyledi tarih tutmadi.
aklima gelen bunlar aksama unuttugum varsa yazarim kizlar :)
bebişim hayırlı uğurlu olsun, böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum gerçekten
duygusuz_girl , bebiş bence arkadaşı bilerek yapmış, sen ne düşünüyosun die ölçmüş olabilir
bu arada kızlar ben bi tane daha oy kullanmak istiyorum İlkay Gür e bi tane daha fal attım, ve anı çok güzel takır takır saydı, geçende demiştim, onun dediği çıktı, ve onun anlattığı gbi ben sormadan anlatan yok olayı :)
kızlar bugün kötü günüm resmen bu aylin'e fal atmıcam sanki reklam yapıyorum gibi oluyor ama düşünmeyin..bu falda kötü bana bi sürü şey daha söyledi.fal atınca da bütün her şeyi öğreniyorum sıkıldım yani.atmıcam artık..ailemle ilgili bir konu gündemde babam kötü bir olay yasamıs artık aglamaktan helak oldum.ölebilirdi..bu ne böyle ya
bugun geldi bakmıs sadece ben fark etmedim kızlar söyledi.. zaten şoktaydım görmedim bile onu...teşekkür ettim kuzum.artık refaha kavusmak istiyorum...sıkıldım bu durumdan...canım yaa, üstüste gelir zaten hep. buda bir sınav ama her sıkıntının önü ferahlıktır,
bunu da unutma, dirayetli ol. baban için çok geçmiş olsun.
aslında senin x le konuşman lazım. bu üçüncüler işi iyice karıştırmadan.
en azından yüzleşme olur rahat edersiniz.
Cnm ne baktirdin elif isigaKızzzzllllarrr elıf ısıgın falı fatımadan daha ıyıdı ..
fatımanında bıldıgı seyler oldu gecmıse daır ozellıkle amaaa 50tl degmez 20-25 lık bır fal bencee ,ztn gelıcek bende aynı
falcılar bırbırlerıne yazıp yolluyorlar bence audrey fal atarsa sonunu buna baglayın dıye cunku saka gıbı hepsı aynı seyı soyluyorr ..
elıfı cok begendım gercektenn baya durumları bılmıs-kı sordugum sorunun dısındada yorum yapmıs ,hatta olucak dedıgı bır olay olmustu bu hafta ıcınde belkıde onu gordu bılmıyorum,aklımdakı seylerıde bılmıs..
Cnm ne baktirdin elif isiga
Kuzum sen yinemi fal attinKuzum ben iskambil bakarmısınız dedim,burda arkadaşlar soylemişti güzel bakmış..
yanı fatimanın 50 tllık falındaki seyleri bana sesli soylemiş kadın
elif ışık tarot ustası olduğunu düşünüyorum.şık bir tarzı var.Kuzum ben iskambil bakarmısınız dedim,burda arkadaşlar soylemişti güzel bakmış..
yanı fatimanın 50 tllık falındaki seyleri bana sesli soylemiş kadın
Merhaba kızlar,bir yolun var emineye kahve falı yolladım.Tam bir felaket.Geçen sefer baktığı yorumu alıp, bir kaç şey ekleyip sunmuş.Bir şu arabası olan, adında s harfi olan kişi hayatıma giremedi:) Aynı fincanı tellwe bilge hatuna ve falalem meryeme yolladım.Yorumlarını beğendim.Sonucu bekleyeceğim artık.Birde geçenlerde farkettim.Aralık ayında tellwe kirazaye fal yollamıştım.Sorduğum soruyla ilgili olarak 2015 de olumsuz bir şey yaşayacağımı söylemişti.Gerçekleşti malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?