elif ışık tarot ustası olduğunu düşünüyorum.şık bir tarzı var.
burdaa hiçç düşünmediğimizz üyee bile falcıı cıktıı sen ne diyosunnnNasıl yani aynı sitede üç isimle aynı kişi mi fal bakıyormuş?
yaa selenaa senn aklaa yatann şeylerr yazıyodunnn gitmee iyi oluyoduuuKizlar,ben foruma veda ediyorum.Hepinizi tanidigima memnun oldum cok,fal olayından kurtulmaya kesin kes karar verdim.Bu nedenle falla ilgili herseyden artık uzak kalacagim,hatta kahve icmek bile buna dahil..Tabi foruma da bu nedenle veda edecegim.Bu olaydan tamamen kurtulmayi kafaya koydum yoksa artik iyice kendimden nefret etmeye baslayacagim..Hicbir erkek kendimizden daha onemli degil,fal baktirmak bana muhtac oldugum,birilerinden beklenti icinde oldugum duygusunu yaratiyor..bu da kendimi guclu hissetmemi engelliyor..guclu hissetmeyincede insan dogal olarak insan kendi cevresinde negatif bir enerji olusturuyor ve olumsuzlugu cekmeye devam ediyor..belkide fal baktiriyoruz hayatimiz bir turlu duzelmiyorun aciklamasi da budur..
Neyse kizlar ben bunu basaracagima inaniyorum..hepimizde bu guc var,yeterki icimizdeki isigi ortaya cikarabilelim..hepinizi seviyorum,sizleri tanidigima cok memnun oldum..sevgilerimle
Kızlar, artık kesinlikle eminim. ONLAR a fal atmayın. bir gün öncesinde fatimaya detaylıca soruyu yazmıştım hatta resmi de yüklemiştim. Bildiğin fatimaya yazdıklarımı okuyarak bana yorum yapmış. KOCA BİR ÇÖP. KANDIRMACA. Tamamen gizem yaratıp başkalarına attıklarımızı okuyor.
Saydiklarim haricinde biryolunvarda Berrin ulusoy guzel bakiyor durumu iyi bilmişti hakkini yemek olmaz. Ve Azem toprak yeni yorumcu gayet başarili buldum soyledikleri icin beklemedeyim.
Falalemde Nairayi es gecmemek lazim o da guzel bakan kisilerden emek harciyor.Mert ve Ester kira'yi oyle aman aman basarili bulmadim.
Ben bu durumdan şüpheleniyorum ne yalan söyleyeyim..falcılar arkadaşlık kurup, üyelerin sorularını, özellikle fal bakıldığında sorulduğu soruları ve hatta falları birbirlerinden isteyebilirler.. Tellwe de bu kapasite var.. Bakıyorum falcıların sayfasına hayranı olanlar başka bir falcı, Fal baktıran falcılar bile var..acaba arkadaşlar da rica mı ediyorlar biri fal atınca, bilgi almak için. şu üyenin falını atar mısın gibi? öyle bi şey varsa falların çıkmaması da çok normal. hay allahım ya. şu işten kurtulmamız lazım cidden.
Ben bu durumdan şüpheleniyorum ne yalan söyleyeyim..falcılar arkadaşlık kurup, üyelerin sorularını, özellikle fal bakıldığında sorulduğu soruları ve hatta falları birbirlerinden isteyebilirler.. Tellwe de bu kapasite var.. Bakıyorum falcıların sayfasına hayranı olanlar başka bir falcı, Fal baktıran falcılar bile var..
Sen bu durumu iyi yakaladın..
Geçmiş olsunn canım benımkızlar bugün kötü günüm resmen bu aylin'e fal atmıcam sanki reklam yapıyorum gibi oluyor ama düşünmeyin..bu falda kötü bana bi sürü şey daha söyledi.fal atınca da bütün her şeyi öğreniyorum sıkıldım yani.atmıcam artık..ailemle ilgili bir konu gündemde babam kötü bir olay yasamıs artık aglamaktan helak oldum.ölebilirdi..bu ne böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?