Binnaz Abla

Aslında o anda bize olumsuz söyleyenlere biraz kızıyoruz istediğimizi söylemedi diye,hani en olmazları soruyoruz aslında fakat insan istiyor işte olucak diyen birini.Ben de epey önce bir sitede kime baktırdıysam olucak olucak denilmişti.Sadece bir isim bana evlilik göremiyorum demişti.Ona da bir daha baktırmamıştım.Fakat olmayıp da o kadının söyledikleri çıkınca anlık mutluluk veren pembe tabloculara gerçekten çok kızmıştım.Hatta site yönetimine de o sinirle mesaj atmıştım.Sayısız fal baktırdım hepsi olucak şöyle mutluluk böyle mutluluk dedi diye o sinirle bir şeyler yazmıştım.Yani demek istediğim ben baktırdığımda pembe tablo çizeni değil de gerçeğe en yakın yorumcuları tercih ediyorum.Para verip de kandırılmaya gerek yok diye düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konuda?

ben belkiii kafayıı yedimm belkii saçmaaa düşünüyorumm ama kızlarr biz ailecekk yıllardırr fall baktırıyozz onuu bii düşünününn teldee yüzyüzee sanall en sonn cıktıı meryem aylin fama üçü aynı kişii ve cıksınn cıkmasınn uyuz oldumm bi kezz ulee mademm iyi fal bakıyosunn ne diyee 3 isimlee bakıyosunn hepsii burayıı okuyoo nazz mademm iyi falcıı ne diyee gelmiş burdaa gözz boyadıı bidee neler okudumm herkess kötüüü kendii prensess öylee yazıyoduu derinn olayına girmiyorumm uyarılırımm fal paylaştııı özelii yaydıı hayatta atmam güvenmemm burdaa falıı bırakann arkadaşlarımm olduu özeldendee konustukkk helall olsunn yaa fall atıyosam daaa kişiliksizleree atmamm sizdee öylee yapınn ailecekk dolandırıldıkk bizz ne paralarımızz gitti kızlarr yaa üüzlüyorumm burdaa görüncee bendee atıyodumm amann birine cıktıı ben ordayımm ben olmasamm ablamm şimdii atmıyorumm en sonn burdaa biri derinee atmışş hopp ertsii günn falıı cıkmışş ben attımm saff sonra olaylar olaylarr kızlarr fal boşş fallarııı görüyolarrr bi defaaa aynıı diyee şüphe cekenlerr yazarlarr kaçç yıldırr baktırıyorumm anlarımm yaniii amann ne desekk boşş ben sizi seviyorummm kuzularımm burdaa az kahrımıı cekmedinizz öylee arkadaşımm cokk cokk giremiyorumm kimine cıkann kiminee foss burdakii yazılanlaraa göree fall atmamayıı burdaa takıldıkcaa öğrendimm

Nasıl yani aynı sitede üç isimle aynı kişi mi fal bakıyormuş?
burdaa hiçç düşünmediğimizz üyee bile falcıı cıktıı sen ne diyosunnn ispat edilmediii amaa famaya attıysann aylinee aylinee attıysann meryemeee atmaaa yani famaa aylin meryemm üçü aynıı kişii ben eminimm çünkü bunlaraa ablammm annem ben attıkk

yaa selenaa senn aklaa yatann şeylerr yazıyodunnn gitmee iyi oluyoduuu

acaba arkadaşlar da rica mı ediyorlar biri fal atınca, bilgi almak için. şu üyenin falını atar mısın gibi? öyle bi şey varsa falların çıkmaması da çok normal. hay allahım ya. şu işten kurtulmamız lazım cidden.

Telwe zaten yorumcuları trajikomik bir site, bir yolun varda öyle.

Ben bu durumdan şüpheleniyorum ne yalan söyleyeyim..falcılar arkadaşlık kurup, üyelerin sorularını, özellikle fal bakıldığında sorulduğu soruları ve hatta falları birbirlerinden isteyebilirler.. Tellwe de bu kapasite var.. Bakıyorum falcıların sayfasına hayranı olanlar başka bir falcı, Fal baktıran falcılar bile var..
Sen bu durumu iyi yakaladın..

Merhaba, uzun bir zamandır kendi üzerimde denediğim bir şey keşfetmiş bulunuyorum. Falcı değilim cinlerim de yok korkarım da zaten. Ben sadece beyin dalgalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Lütfen gülüp geçmeyip ve hafife almayın. Beyininiz gücünü keşfettiğinizde neler olabileceğini bilmiyorsunuz bunu yaşadığım için ben biliyorum. Ve insanlara yardım etmeye karar verdim. Sevgilinizden mi ayrıldınız acı mı çekiyorsunuz yangınlar ağzınızdan mı çıkıyor ki bunları çok iyi bilirim en babasını yaşadım. Size yardım edebilirim bunları en asgari seviyede atlatmanıza ve karşı tarafa göndermek istediğiniz hislere yol olabilirim. Lütfen ihtiyacı olan iletişime geçebilirim. Seanslar dahilinde görüşmeler yapılacaktır.

Didem kimdir nedir bilemem tanımam da, ama burda eski üyeler bayağı bi övmüştü artık ulaşamıyoruz falan demişti şimdi numarası bulununca ben de baktırdım. Bilemedim bahsettiğiniz dolandırıcı didemle bu aynı mı çünkü söylediğiniz gibi parayı önceden yatırtmıyor bi aksilik çıkar bakamazsam paranız bende durmasın rahatsız hissederim kendimi diyen biri benim baktırdığım kişi. Ayrıca randevu almadığım halde gün içinde araya sıkıştırabilirsem arayacağım diyip ama fırsat bulup arayamayınca üstüne bi de özür dileyecek kadar kibar da biriydi bu. Diğer falcıların aksine egoları da yoktu [Burak hariç :)] ama yine de kıyas yap derseniz benim için hala 1 numara Yiğit 2 numara Burak tır :) aslında içimden bi ses bunları bukadar övme talep artıyor sonra senin onlara fal baktırman zorlaşıyor diyor ama seviyorum sizi kahretsin o yüzden dayanamayıp yazıyorum :)

Kızlar herkesden cevap rıca edıcem benım için önemlı: fatıma soruma cvp yazmış, benımkının hayatında bırı yokmuş guya cıddı anlamda,oyle takıldıgı varmış, adam kızla resım sergısı actı resmen suan cıddı yada degıl aynı kızla 5 aydır bırlıkte fatıma burda yanıldı anlıcagınız lakın ılerıde bır isimler demış , bunlardan bırıyle cıddı ılışkısı olucak demış , suan kı kızın adının baş harfı oluyo bu ısımler( umarım anlatabıldım sımdı bu nebdemek kafaya takıyım mı? Yoksa bılememış mı?? Ne olur ıkı satır yorumunuzu yazın, keske baktırmasaydım ya

kızlar günaydın. çok sinirliyim ilk kez bi falcıya 1 puan vericem.ONLARa fal atmıştım.adam 2 satır fal atmış bu 1. ikincisi de biz hani enayi gibi isim soyisim veriyoruz ya ressmen sosyal medyadan araştırmış herşeyi.daha düzgün açıklayayım benim sevgilimin ikinci ismi hiçkimsede olmayan bir isim onu facebokka yazınca direk benim sevgilim çıkıyo ikinci bi kişi yok yani. direk sevgilin şu bölümde okuyo diye kabak gibi yazmış. bakın bu arada fatima da aynısını yaptı söyleyemeyi unuttum. ben sevgilimle aynı bölümü okuyorum. fatima sevgilimin bölümünü direk bilebilirken beni sosyal medyadan bulamamış demek ki demiş ki sen daha sözel iletişimsel bi bölümde okuyosun. halbuki ikimiz de sayılsal bölümde okuyoruz daha iyi araştırsaydın fatimacım bizimle değilsin bi de ONLAR benim hesabımı da bulmuş sanırım okulumun olduğu semti şak diye yazmış. türkiyede kaç bin semt var harf harf de söylememiş direk x diye belirtmiş semti bu his değil ben de buna kanıcak kadar enayi değilim. çok sinir oldum yaa falı olan varsa hemen çeksn ben de iade isticem bu ne rezillik? bundan sonra su falı da olsa asslaa ama asla soyisim vermem. yüzyüze de su falı baktırdım kimse benden soyismimi istemedi anne adı benim adım yetti zaten. siz de soyisim yazmayın gerek yok sonra kendini çok zeki sanan soytarılar bizi kandırmaya çalışıyo kendince. muhtemelen ONLARın duvarında yazan nokta atışı yapmışsınız diyen insanlar bu numaraları yemiş. yazıklar olsun ya verdiğim parayı helal etmiyorum aynısı fatima için de geçerli çok hisliyse sevgilimin bölümünü hemen bildiği gibi benimkini de bilirdi aynı bölümü okuyoruz çünkü. bu adamı tellwe yönetimine şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?ya da böyle bişeylerle karşılaşanlar da şikayet etsin kurtulalım şunlardan.

aynen canım. birbirlerinin durumlarını beğenip hayırlı olsun falan diyorlar, özel iletişim mi kurmayacaklar. yani onlar bizi, biz de kendimizi kandırıyoruz sanırım bu fallara inanarak.

Geçmiş olsunn canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…