Canım yanlış hissetmiş olabilir..hemen ciddiye alma her dediğini.. Belli ki soru cevap kısmını fazla önemsemeden sallamış.. İnanma yani gönlünü ferah tut..Kızlar herkesden cevap rıca edıcem benım için önemlı: fatıma soruma cvp yazmış, benımkının hayatında bırı yokmuş guya cıddı anlamda,oyle takıldıgı varmış, adam kızla resım sergısı actı resmen suan cıddı yada degıl aynı kızla 5 aydır bırlıkte fatıma burda yanıldı anlıcagınızlakın ılerıde bır isimler demış , bunlardan bırıyle cıddı ılışkısı olucak demış , suan kı kızın adının baş harfı oluyo bu ısımler ( umarım anlatabıldım sımdı bu nebdemek kafaya takıyım mı? Yoksa bılememış mı?? Ne olur ıkı satır yorumunuzu yazın, keske baktırmasaydım ya
kızlar günaydın. çok sinirliyim ilk kez bi falcıya 1 puan vericem.ONLARa fal atmıştım.adam 2 satır fal atmış bu 1. ikincisi de biz hani enayi gibi isim soyisim veriyoruz ya ressmen sosyal medyadan araştırmış herşeyi.daha düzgün açıklayayım benim sevgilimin ikinci ismi hiçkimsede olmayan bir isim onu facebokka yazınca direk benim sevgilim çıkıyo ikinci bi kişi yok yani. direk sevgilin şu bölümde okuyo diye kabak gibi yazmış. bakın bu arada fatima da aynısını yaptı söyleyemeyi unuttum. ben sevgilimle aynı bölümü okuyorum. fatima sevgilimin bölümünü direk bilebilirken beni sosyal medyadan bulamamış demek ki demiş ki sen daha sözel iletişimsel bi bölümde okuyosun. halbuki ikimiz de sayılsal bölümde okuyoruz daha iyi araştırsaydın fatimacım bizimle değilsinbi de ONLAR benim hesabımı da bulmuş sanırım okulumun olduğu semti şak diye yazmış. türkiyede kaç bin semt var harf harf de söylememiş direk x diye belirtmiş semti bu his değil ben de buna kanıcak kadar enayi değilim. çok sinir oldum yaa falı olan varsa hemen çeksn ben de iade isticem bu ne rezillik? bundan sonra su falı da olsa asslaa ama asla soyisim vermem. yüzyüze de su falı baktırdım kimse benden soyismimi istemedi anne adı benim adım yetti zaten. siz de soyisim yazmayın gerek yok sonra kendini çok zeki sanan soytarılar bizi kandırmaya çalışıyo kendince. muhtemelen ONLARın duvarında yazan nokta atışı yapmışsınız diyen insanlar bu numaraları yemiş. yazıklar olsun ya verdiğim parayı helal etmiyorum aynısı fatima için de geçerli çok hisliyse sevgilimin bölümünü hemen bildiği gibi benimkini de bilirdi aynı bölümü okuyoruz çünkü. bu adamı tellwe yönetimine şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?ya da böyle bişeylerle karşılaşanlar da şikayet etsin kurtulalım şunlardan.
Cok haklısın hep bırlıkte fal atanlar mesaj yagmuruna tutun, hatta bızde yazalım ne olacak kactane uyeyıx boyle boyle temızlerız haksızlıkları???kızlar günaydın. çok sinirliyim ilk kez bi falcıya 1 puan vericem.ONLARa fal atmıştım.adam 2 satır fal atmış bu 1. ikincisi de biz hani enayi gibi isim soyisim veriyoruz ya ressmen sosyal medyadan araştırmış herşeyi.daha düzgün açıklayayım benim sevgilimin ikinci ismi hiçkimsede olmayan bir isim onu facebokka yazınca direk benim sevgilim çıkıyo ikinci bi kişi yok yani. direk sevgilin şu bölümde okuyo diye kabak gibi yazmış. bakın bu arada fatima da aynısını yaptı söyleyemeyi unuttum. ben sevgilimle aynı bölümü okuyorum. fatima sevgilimin bölümünü direk bilebilirken beni sosyal medyadan bulamamış demek ki demiş ki sen daha sözel iletişimsel bi bölümde okuyosun. halbuki ikimiz de sayılsal bölümde okuyoruz daha iyi araştırsaydın fatimacım bizimle değilsinbi de ONLAR benim hesabımı da bulmuş sanırım okulumun olduğu semti şak diye yazmış. türkiyede kaç bin semt var harf harf de söylememiş direk x diye belirtmiş semti bu his değil ben de buna kanıcak kadar enayi değilim. çok sinir oldum yaa falı olan varsa hemen çeksn ben de iade isticem bu ne rezillik? bundan sonra su falı da olsa asslaa ama asla soyisim vermem. yüzyüze de su falı baktırdım kimse benden soyismimi istemedi anne adı benim adım yetti zaten. siz de soyisim yazmayın gerek yok sonra kendini çok zeki sanan soytarılar bizi kandırmaya çalışıyo kendince. muhtemelen ONLARın duvarında yazan nokta atışı yapmışsınız diyen insanlar bu numaraları yemiş. yazıklar olsun ya verdiğim parayı helal etmiyorum aynısı fatima için de geçerli çok hisliyse sevgilimin bölümünü hemen bildiği gibi benimkini de bilirdi aynı bölümü okuyoruz çünkü. bu adamı tellwe yönetimine şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?ya da böyle bişeylerle karşılaşanlar da şikayet etsin kurtulalım şunlardan.
Şaka gıbıler bunlar yaa:) bızı kerız sanıyolar yemın ederım..kızlar günaydın. çok sinirliyim ilk kez bi falcıya 1 puan vericem.ONLARa fal atmıştım.adam 2 satır fal atmış bu 1. ikincisi de biz hani enayi gibi isim soyisim veriyoruz ya ressmen sosyal medyadan araştırmış herşeyi.daha düzgün açıklayayım benim sevgilimin ikinci ismi hiçkimsede olmayan bir isim onu facebokka yazınca direk benim sevgilim çıkıyo ikinci bi kişi yok yani. direk sevgilin şu bölümde okuyo diye kabak gibi yazmış. bakın bu arada fatima da aynısını yaptı söyleyemeyi unuttum. ben sevgilimle aynı bölümü okuyorum. fatima sevgilimin bölümünü direk bilebilirken beni sosyal medyadan bulamamış demek ki demiş ki sen daha sözel iletişimsel bi bölümde okuyosun. halbuki ikimiz de sayılsal bölümde okuyoruz daha iyi araştırsaydın fatimacım bizimle değilsinbi de ONLAR benim hesabımı da bulmuş sanırım okulumun olduğu semti şak diye yazmış. türkiyede kaç bin semt var harf harf de söylememiş direk x diye belirtmiş semti bu his değil ben de buna kanıcak kadar enayi değilim. çok sinir oldum yaa falı olan varsa hemen çeksn ben de iade isticem bu ne rezillik? bundan sonra su falı da olsa asslaa ama asla soyisim vermem. yüzyüze de su falı baktırdım kimse benden soyismimi istemedi anne adı benim adım yetti zaten. siz de soyisim yazmayın gerek yok sonra kendini çok zeki sanan soytarılar bizi kandırmaya çalışıyo kendince. muhtemelen ONLARın duvarında yazan nokta atışı yapmışsınız diyen insanlar bu numaraları yemiş. yazıklar olsun ya verdiğim parayı helal etmiyorum aynısı fatima için de geçerli çok hisliyse sevgilimin bölümünü hemen bildiği gibi benimkini de bilirdi aynı bölümü okuyoruz çünkü. bu adamı tellwe yönetimine şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?ya da böyle bişeylerle karşılaşanlar da şikayet etsin kurtulalım şunlardan.
kızlar anlamıyorum, neden soyisminizi veriosunuz bu falcılara ? onu geçtim 3. şahısların da isimlerini asla vermemek gerek..sevgililer, eski aşklar veya her neyse asla o insanların özel bilgilerini paylaşmamak gerek. gerçekten ilerde hukuki olarak sıkıntılar yaşayabiliriz.. bu işlerin şatajı var, her türlü insanı var..kızlar günaydın. çok sinirliyim ilk kez bi falcıya 1 puan vericem.ONLARa fal atmıştım.adam 2 satır fal atmış bu 1. ikincisi de biz hani enayi gibi isim soyisim veriyoruz ya ressmen sosyal medyadan araştırmış herşeyi.daha düzgün açıklayayım benim sevgilimin ikinci ismi hiçkimsede olmayan bir isim onu facebokka yazınca direk benim sevgilim çıkıyo ikinci bi kişi yok yani. direk sevgilin şu bölümde okuyo diye kabak gibi yazmış. bakın bu arada fatima da aynısını yaptı söyleyemeyi unuttum. ben sevgilimle aynı bölümü okuyorum. fatima sevgilimin bölümünü direk bilebilirken beni sosyal medyadan bulamamış demek ki demiş ki sen daha sözel iletişimsel bi bölümde okuyosun. halbuki ikimiz de sayılsal bölümde okuyoruz daha iyi araştırsaydın fatimacım bizimle değilsinbi de ONLAR benim hesabımı da bulmuş sanırım okulumun olduğu semti şak diye yazmış. türkiyede kaç bin semt var harf harf de söylememiş direk x diye belirtmiş semti bu his değil ben de buna kanıcak kadar enayi değilim. çok sinir oldum yaa falı olan varsa hemen çeksn ben de iade isticem bu ne rezillik? bundan sonra su falı da olsa asslaa ama asla soyisim vermem. yüzyüze de su falı baktırdım kimse benden soyismimi istemedi anne adı benim adım yetti zaten. siz de soyisim yazmayın gerek yok sonra kendini çok zeki sanan soytarılar bizi kandırmaya çalışıyo kendince. muhtemelen ONLARın duvarında yazan nokta atışı yapmışsınız diyen insanlar bu numaraları yemiş. yazıklar olsun ya verdiğim parayı helal etmiyorum aynısı fatima için de geçerli çok hisliyse sevgilimin bölümünü hemen bildiği gibi benimkini de bilirdi aynı bölümü okuyoruz çünkü. bu adamı tellwe yönetimine şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?ya da böyle bişeylerle karşılaşanlar da şikayet etsin kurtulalım şunlardan.
Merhaba, uzun bir zamandır kendi üzerimde denediğim bir şey keşfetmiş bulunuyorum. Falcı değilim cinlerim de yok korkarım da zaten. Ben sadece beyin dalgalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Lütfen gülüp geçmeyip ve hafife almayın. Beyininiz gücünü keşfettiğinizde neler olabileceğini bilmiyorsunuz bunu yaşadığım için ben biliyorum. Ve insanlara yardım etmeye karar verdim. Sevgilinizden mi ayrıldınız acı mı çekiyorsunuz yangınlar ağzınızdan mı çıkıyor ki bunları çok iyi bilirim en babasını yaşadım. Size yardım edebilirim bunları en asgari seviyede atlatmanıza ve karşı tarafa göndermek istediğiniz hislere yol olabilirim. Lütfen ihtiyacı olan iletişime geçebilirim. Seanslar dahilinde görüşmeler yapılacaktır.
Canim sana buragin dedikleri cikmismiydi ?Didem kimdir nedir bilemem tanımam da, ama burda eski üyeler bayağı bi övmüştü artık ulaşamıyoruz falan demişti şimdi numarası bulununca ben de baktırdım. Bilemedim bahsettiğiniz dolandırıcı didemle bu aynı mı çünkü söylediğiniz gibi parayı önceden yatırtmıyor bi aksilik çıkar bakamazsam paranız bende durmasın rahatsız hissederim kendimi diyen biri benim baktırdığım kişi. Ayrıca randevu almadığım halde gün içinde araya sıkıştırabilirsem arayacağım diyip ama fırsat bulup arayamayınca üstüne bi de özür dileyecek kadar kibar da biriydi bu. Diğer falcıların aksine egoları da yoktu [Burak hariç :)] ama yine de kıyas yap derseniz benim için hala 1 numara Yiğit 2 numara Burak tır :) aslında içimden bi ses bunları bukadar övme talep artıyor sonra senin onlara fal baktırman zorlaşıyor diyor ama seviyorum sizi kahretsin o yüzden dayanamayıp yazıyorum :)
Aslında o anda bize olumsuz söyleyenlere biraz kızıyoruz istediğimizi söylemedi diye,hani en olmazları soruyoruz aslında fakat insan istiyor işte olucak diyen birini.Ben de epey önce bir sitede kime baktırdıysam olucak olucak denilmişti.Sadece bir isim bana evlilik göremiyorum demişti.Ona da bir daha baktırmamıştım.Fakat olmayıp da o kadının söyledikleri çıkınca anlık mutluluk veren pembe tabloculara gerçekten çok kızmıştım.Hatta site yönetimine de o sinirle mesaj atmıştım.Sayısız fal baktırdım hepsi olucak şöyle mutluluk böyle mutluluk dedi diye o sinirle bir şeyler yazmıştım.Yani demek istediğim ben baktırdığımda pembe tablo çizeni değil de gerçeğe en yakın yorumcuları tercih ediyorum.Para verip de kandırılmaya gerek yok diye düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konuda?
Bana çıktı. Hep diyorum, nihayetinde hepsi alt tarafı falcı ama Burak iyi bi falcı. Çok çok süper değil ama iyi. Yani bi insan evladının olabileceği kadar=)Canim sana buragin dedikleri cikmismiydi ?
Cıkanlar bekledigin seyler miydi peki yoksa bu olmaz dedin oldumuBana çıktı. Hep diyorum, nihayetinde hepsi alt tarafı falcı ama Burak iyi bi falcı. Çok çok süper değil ama iyi. Yani bi insan evladının olabileceği kadar=)
ben de tellweye mesaj gönderdim şimdikızlar anlamıyorum, neden soyisminizi veriosunuz bu falcılara ? onu geçtim 3. şahısların da isimlerini asla vermemek gerek..sevgililer, eski aşklar veya her neyse asla o insanların özel bilgilerini paylaşmamak gerek. gerçekten ilerde hukuki olarak sıkıntılar yaşayabiliriz.. bu işlerin şatajı var, her türlü insanı var..
lütfen kimse isim-soyisim bilgisi vermesin... ben venüs, nesibe hariç kimseyle gerçek ismimi, soyismimi, yaşadığım şehri, veya eski sevgilim ismini paylaşmadım, paylaşmıyorum.. çok isterlerse sallıyorum, bin tane başka adım var sanalda..
dediğim gibi sadece venüs ve nesibeye veriyorum ki onlar da faceimde ekliler zaten.. asla ve asla özellikle de tellwe falcılarına güvenmeyin bu konuda ya,
Benim beklediğim şeylerdi ama dışardan bakınca olmayacak gibi görünen şeylerdi. Benim de hislerim güçlü olduğundan, bilhassa da o beklediğim konuda ne olup biteceğini baya kuvvetli hissedebildiğimden ben bekliyordum olacağını. İşte belki de falcılara kendi kafamızdakileri yansıtıyoruz ve onu hissedip onu söylüyorlar bize.Cıkanlar bekledigin seyler miydi peki yoksa bu olmaz dedin oldumu
O herifte bi halt olduğunu sezmiştim ben de. Enerjisi bi sevimsiz bi kere. Salak oğlan ya.ben de tellweye mesaj gönderdim şimdi
Evet bazen geliyorlar banada aslinda guzel seyler oluyor bu aralar sorun yok ama yinede fal atmak istiyorumBenim beklediğim şeylerdi ama dışardan bakınca olmayacak gibi görünen şeylerdi. Benim de hislerim güçlü olduğundan, bilhassa da o beklediğim konuda ne olup biteceğini baya kuvvetli hissedebildiğimden ben bekliyordum olacağını. İşte belki de falcılara kendi kafamızdakileri yansıtıyoruz ve onu hissedip onu söylüyorlar bize.
Ben salak gibi, nasıl olduysa anlamadım, bir sürü online fal sitesinde bir sürü kredi yükledim şu geçtiğimiz hafta. Birden geldiler mi ne olduysa=D Hiçbirini kullanmayacağım. Gereksiz gereksiz insanlara fal baktırmaya hiç gerek duymuyorum. Telefonda kimseye baktırmaya da gerek duymuyorum. Çünkü her baktırdığım faldan sonra şu geçiyor içimden: "ya bu falı bakan kim ki, ne ki bir de bana faydası olacak".
Ben bizzat beyin gücüyle, konsantrasyonla neler yapılabileceğini çok iyi biliyorum, çok kere de deneyimledim. Kafamda neyi canlandırdıysam, neyin olmasını istediysem o şey/şeyler mutlaka oldu.
Herkes enerjisini bu şekilde kullansın bence. Kendine hayrı olmayan tiplerin sallamalarıyla kendi bilinçaltımızı kodlayacağımıza, kendi hayatımız üstünde istediğimiz etkiyi istediğimiz şekilde yaratmak her zaman kendi elimizde.
Okurken nasil sinirlendim terbiyesizler allahim ya kizlar bizim bu fal isinden kurtulmamiz lazimmm gercekten ben inaniyorum bunlar hem sesli hem yazili heryerdelerkızlar günaydın. çok sinirliyim ilk kez bi falcıya 1 puan vericem.ONLARa fal atmıştım.adam 2 satır fal atmış bu 1. ikincisi de biz hani enayi gibi isim soyisim veriyoruz ya ressmen sosyal medyadan araştırmış herşeyi.daha düzgün açıklayayım benim sevgilimin ikinci ismi hiçkimsede olmayan bir isim onu facebokka yazınca direk benim sevgilim çıkıyo ikinci bi kişi yok yani. direk sevgilin şu bölümde okuyo diye kabak gibi yazmış. bakın bu arada fatima da aynısını yaptı söyleyemeyi unuttum. ben sevgilimle aynı bölümü okuyorum. fatima sevgilimin bölümünü direk bilebilirken beni sosyal medyadan bulamamış demek ki demiş ki sen daha sözel iletişimsel bi bölümde okuyosun. halbuki ikimiz de sayılsal bölümde okuyoruz daha iyi araştırsaydın fatimacım bizimle değilsinbi de ONLAR benim hesabımı da bulmuş sanırım okulumun olduğu semti şak diye yazmış. türkiyede kaç bin semt var harf harf de söylememiş direk x diye belirtmiş semti bu his değil ben de buna kanıcak kadar enayi değilim. çok sinir oldum yaa falı olan varsa hemen çeksn ben de iade isticem bu ne rezillik? bundan sonra su falı da olsa asslaa ama asla soyisim vermem. yüzyüze de su falı baktırdım kimse benden soyismimi istemedi anne adı benim adım yetti zaten. siz de soyisim yazmayın gerek yok sonra kendini çok zeki sanan soytarılar bizi kandırmaya çalışıyo kendince. muhtemelen ONLARın duvarında yazan nokta atışı yapmışsınız diyen insanlar bu numaraları yemiş. yazıklar olsun ya verdiğim parayı helal etmiyorum aynısı fatima için de geçerli çok hisliyse sevgilimin bölümünü hemen bildiği gibi benimkini de bilirdi aynı bölümü okuyoruz çünkü. bu adamı tellwe yönetimine şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?ya da böyle bişeylerle karşılaşanlar da şikayet etsin kurtulalım şunlardan.
Bir de ne var biliyor musunuz? Taciz sadece fiziksel olmuyor tabi ki. Her falcı aslında sana kendi bilinçaltını yansıtıyor bir yandan da. Kendi inançlarını, kendi yargılarını yansıtıyor. Kimisi elinde olmadan pesimist tabiata sahip ve onu sana yansıtıyor, kimisi de o kadar mutsuz ki, diğer insanları da mutsuz ederek kendi mutsuzluğuyla başetmeye çalışıyor. Dolayısıyla çok büyük bir duygusal/enerjisel taciz altında kalıyorsun onlarla muhatap olarak.Cıkanlar bekledigin seyler miydi peki yoksa bu olmaz dedin oldumu
ben asla yorumlara da güvenmiyorum.Aslında falcılara kızıyoruz ama istediğimizi söylemeyene de kötü yorumu yapıştırıyoruz. Mantıklı düşünmek lazım. Ben yorumlarına bakarakta seçiyorum. Dürüst kötüyü , olumsuzu söyleyenlerin yorumlarında belirtiliyor. Bende artık yorum yazarken kötüleri de söylediklerini belirtiyorum pembecilere da zayıf notu yapıştırıyorum yorumlarında. Bence yorumcuyu seçmeden önce yorumlarına da göz gezdirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?