Binnaz Abla

Canım yanlış hissetmiş olabilir..hemen ciddiye alma her dediğini.. Belli ki soru cevap kısmını fazla önemsemeden sallamış.. İnanma yani gönlünü ferah tut..

işte ben bu yüzden asla ama asla soyisim vermem. isim enerjisi deyip duruyolar da tamamen amaç face de bulmak. ha illa verecekseniz de bence facebook hesabınızı bi günlük kapatın ya da kendinizi aramaya kapatın ki bulamasınlar.

tellwe asla ilgilenmicektir bence ama yine de bi şikayet et istersen canım.

Falalem Oguzhan Turkoglunun falini cok begendim katina attim gayet basarili buldum tespitleri cok yerinde kizlar bilginize

Cok haklısın hep bırlıkte fal atanlar mesaj yagmuruna tutun, hatta bızde yazalım ne olacak kactane uyeyıx boyle boyle temızlerız haksızlıkları???

Ş
Şaka gıbıler bunlar yaa:) bızı kerız sanıyolar yemın ederım..

kızlar anlamıyorum, neden soyisminizi veriosunuz bu falcılara ? onu geçtim 3. şahısların da isimlerini asla vermemek gerek..sevgililer, eski aşklar veya her neyse asla o insanların özel bilgilerini paylaşmamak gerek. gerçekten ilerde hukuki olarak sıkıntılar yaşayabiliriz.. bu işlerin şatajı var, her türlü insanı var..

lütfen kimse isim-soyisim bilgisi vermesin... ben venüs, nesibe hariç kimseyle gerçek ismimi, soyismimi, yaşadığım şehri, veya eski sevgilim ismini paylaşmadım, paylaşmıyorum.. çok isterlerse sallıyorum, bin tane başka adım var sanalda..

dediğim gibi sadece venüs ve nesibeye veriyorum ki onlar da faceimde ekliler zaten.. asla ve asla özellikle de tellwe falcılarına güvenmeyin bu konuda ya,

O zaman bu forumdaki herkes uzman ve seanslar yapabilir çünkü burda herkes senin deyimin ile ''en babasını'' yaşamış insanlar.

Canim sana buragin dedikleri cikmismiydi ?

Aslında falcılara kızıyoruz ama istediğimizi söylemeyene de kötü yorumu yapıştırıyoruz. Mantıklı düşünmek lazım. Ben yorumlarına bakarakta seçiyorum. Dürüst kötüyü , olumsuzu söyleyenlerin yorumlarında belirtiliyor. Bende artık yorum yazarken kötüleri de söylediklerini belirtiyorum pembecilere da zayıf notu yapıştırıyorum yorumlarında. Bence yorumcuyu seçmeden önce yorumlarına da göz gezdirmek lazım.

ben de tellweye mesaj gönderdim şimdi

Cıkanlar bekledigin seyler miydi peki yoksa bu olmaz dedin oldumu
Benim beklediğim şeylerdi ama dışardan bakınca olmayacak gibi görünen şeylerdi. Benim de hislerim güçlü olduğundan, bilhassa da o beklediğim konuda ne olup biteceğini baya kuvvetli hissedebildiğimden ben bekliyordum olacağını. İşte belki de falcılara kendi kafamızdakileri yansıtıyoruz ve onu hissedip onu söylüyorlar bize.
Ben salak gibi, nasıl olduysa anlamadım, bir sürü online fal sitesinde bir sürü kredi yükledim şu geçtiğimiz hafta. Birden geldiler mi ne olduysa=D Hiçbirini kullanmayacağım. Gereksiz gereksiz insanlara fal baktırmaya hiç gerek duymuyorum. Telefonda kimseye baktırmaya da gerek duymuyorum. Çünkü her baktırdığım faldan sonra şu geçiyor içimden: "ya bu falı bakan kim ki, ne ki bir de bana faydası olacak".
Ben bizzat beyin gücüyle, konsantrasyonla neler yapılabileceğini çok iyi biliyorum, çok kere de deneyimledim. Kafamda neyi canlandırdıysam, neyin olmasını istediysem o şey/şeyler mutlaka oldu.
Herkes enerjisini bu şekilde kullansın bence. Kendine hayrı olmayan tiplerin sallamalarıyla kendi bilinçaltımızı kodlayacağımıza, kendi hayatımız üstünde istediğimiz etkiyi istediğimiz şekilde yaratmak her zaman kendi elimizde.

Evet bazen geliyorlar banada aslinda guzel seyler oluyor bu aralar sorun yok ama yinede fal atmak istiyorum

Okurken nasil sinirlendim terbiyesizler allahim ya kizlar bizim bu fal isinden kurtulmamiz lazimmm gercekten ben inaniyorum bunlar hem sesli hem yazili heryerdeler Zaten telwee oyle kurallari olan duzgun bir sitede degil ben dalga geciyordum hatta hepsi ayni masada bilgisayarlarin basinda bize fal yolluyor diye eminim yani artik o raddede bu manyaklar sundanda eminim bir falci bazen baskasindan falina bakmasini istiyor cunku bir atiyorsun yazim sekli baska sonra atiyorsun kadin filazof kesilmis ,ve biz daha kendilerine hayri olmayan kisiliksiz insanlara hayatimizla ilgili bilgiler verip soru soruyoruz hep bunu diyorum bi kendime sahip cikip yapamadim !!!faldan uzak durmayi ama yapicam bu sefer gercekten cok sinirlendim okurken bermudam bunlar bize derss olsun gercekten kendimiz kasiniyoruz isim bulunca atliyoruz hemen bi dur diyemiyoruz kendimizee

Cıkanlar bekledigin seyler miydi peki yoksa bu olmaz dedin oldumu
Bir de ne var biliyor musunuz? Taciz sadece fiziksel olmuyor tabi ki. Her falcı aslında sana kendi bilinçaltını yansıtıyor bir yandan da. Kendi inançlarını, kendi yargılarını yansıtıyor. Kimisi elinde olmadan pesimist tabiata sahip ve onu sana yansıtıyor, kimisi de o kadar mutsuz ki, diğer insanları da mutsuz ederek kendi mutsuzluğuyla başetmeye çalışıyor. Dolayısıyla çok büyük bir duygusal/enerjisel taciz altında kalıyorsun onlarla muhatap olarak.
Bunu zaten gündelik hayatımızda karşımıza çıkan birçok insan yapıyor. Bir şekilde laflarıyla, enerjileriyle, yansıttıkları duygularla senin alanını işgal ediyor, katlediyor... Mesela senin kafanda bir konuyla ilgili bir umut, beklenti varken çıkıp da abuk subuk birinin yargılarla, negatifliklerle dolu yorumunu duymaya hiç ihtiyacın yok.
Kendini sevmediği, kendisiyle mutsuz olduğu için kendi hayatında bu negatifliği buram buram yayıyor ve yaşıyor olabilir ama bunu sana ve senin hayatına da yansıtmaya hakkı yok kimsenin.
Gerçekten en önemlisi insanın kendisini mutlu ve pozitif tutması. Üstündeki negatif düşüncelerden, enerjilerden, inançlardan arınması... O zaman zaten her şey çok güzel ilerlemeye başlıyor.
Yani bunlar biraz havada kalan laflar gibi gelebilirler ama o kadar gerçekler ve önemliler ki.
Senin algın, inançların, bakış açın, senin yaşadığın evreni inşa ediyor, yaratıyor bizzat.

ben asla yorumlara da güvenmiyorum.. hele tellwede siliniyor sanırım. diğer yandan yorumlara güvenilmeyeceğini, bazı falcılara yalakalık yapan onlarca insanın varlığını dehşetle izledikten sonra vazgeçtim.

insanlar ne tür bir buhran içindeyseler, hayatta olmayacak şeye bile "seni seviyor bekle" diyen falcının dibinden ayrılamayabiliyor.. ben geçen sene fal baktırırken yeşilçam senaryoları yazanlar da oldu ama asla hayale kapılmadım, dünya gerçek hayattan ibaret ve sevseler duramaz insanlar. herhangi başka sorumluluğu olmayan erkeklerden bahsediyoruz sonuçta, neyin derdi de bu insan sevdğinden uzak dursun ki ??

tek kendimi şanslı bulduğum kısım bu forum.. buradaki insanların aklı başında, eğitimli insanlar olduklarını biliyorum. istisnalar bir-iki kere çıktı, normaldir. standart sapma diyorum ona ben

neyse angiexcim, senin yorumun cvbı değil elbette bunlar ama konuyu açtın iyi ki, ben de yazmış bulundum. yorumlara da bakmayın özetle, hasta insan çook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…