Binnaz Abla

kesinlikle sana katılıyorum tellwedeki hesabımı da silicem cevap gelince. gerçi tellwe yönetimi de işe yaramaz o mesajlardan bişey çıkacağını da hiççç sanmıyorum ya

Urmina o kadar haklisin ki , soyisim vermek cok yanlis hatta ben bazen ismimi soylerken bile garip oluyorum dedigin gibi o kadar igrenc insanlar varki bu isin boyutu nerelere gidebilir bilmiyoruz bile bende mesaj attim telwee ye ya sitelerini degistirsinler bir suru falci var elesinler insanlari yada gercekten hepimiz birlesip fal atmayalim bu zor bisey degil ztn keriz yenile konuluyoruz malum daha fazla konulmayalim bildigimiz seyleri duymak icin tekrar tekrar para veriyoruz burayi okuyan arkadaslarada soyluyorum onlarda atmasinlar falcilarin nabzini tuttugumuz icin biraz parasiz kalirlarsa belki kendilerine gelirler !!

kesinlikle sana katılıyorum tellwedeki hesabımı da silicem cevap gelince. gerçi tellwe yönetimi de işe yaramaz o mesajlardan bişey çıkacağını da hiççç sanmıyorum ya

Bence bir şey yaparlar, hafif de tehditvari konuşsaydın. Yani "eğer gereği yapılmazsa her yerde çok kötü reklamını yapıcam sitenin ve kesinlikle çevremdeki kimsenin bir daha kullanmamasını sağlıycam bu siteyi" falan gibi.

heeehh cevap gelmiş tellweden. yorumunuzu falın altına yazın bişey ispatlayamadığınız için yapabilceğimiz bişey yok demişler. sinir oldum hemen üyeliğimi sildiriyorum iş etiğinden uzak insanlar oldukça daha çook böyle şeylerle karşılaşırız!

kesinlikle Audrey, bir de geçenlerde bir arkadaş yazmıştı, yine tellwe'de kafalarına girip online olup çıkıyorlar..kredi yüklüyoruz elimize patlıyor. iade diye bir sistem yok.. ben bir falcı için kredi yüklemiştim ve iptal ettim, sonrasında msj attım, ne ciddiyetsizlik madem bakmayacak bana iade edin paramı diye, dalga geçer gibi başka falcıya atarsınız yazmışlar..yani msjlarımıza cvp verenler türkçeyi bile doğru düzgün yazamayan tipler..

kurtulmamız lazım bu işten.. kökten kurtulmak lazım

Hatta şimdi yorum ve 1 puan verdim. Kesin silerler beni de kara listeye alırlar Tellwe benim için bitmiştir

Kizlar belki hatirlarsiniz ben dun sabah icin sabahin koru tellweye baktim birtek onlar ve fatima falda gozukuyordu, bugun baktim yine ayni. Kac gundur ikisi yanyana offline. Ikisi yanyana cevrim ici.
Bende onlara fal atmak istedim, hatta attim ve icime sinmedi geri cektim. Fatima ile ilgili bi durum olabilir gibi geldi bana. Fatima da sonucta 50 tl lik bi fal degildi.
Benim icin de telwe bitmistir artik, 11 kredim var ona yanarim.

Canım sosyal medyadan arastırmıssın dıye yazmıs biri onların sayfasına guvenılır degıl bu adam demek

Tellwe iğrenc bir site

ya burdaki herkes bugün tellweye mesaj atsa belki bişeyler yapabiliriz

Bende aticam atmasina da msj atinca da iyice sinir oluyorum.
Bu kadar vurdumduymaz, bastan savma cevaplar hicbir kurumdan gelmez.
Bu nasil bir ciddiyetsizlik Allahim sinir oluyorum. Musteri memnuniyeti diye bisey yok zaten.
Bunlari sikayet var a falan yazmak lazim. Tellwe yonetimi ile cozulebilecek bi durum degil.
Yonetim demeye de dilim varmiyor, buyuk ihtimal,
evde pijamasiyla ne muzunu oldugu bile belli olmayan bi tip cevap veriyor iste.

Tüketici hakları tarzı ınternettekı sıtelerı sıkayet edıldıgı bı yer yokmu,, avukat arkadaslarımız var bızım topıgımızdede kımseyr ıhtıyacımız yok, kızlar artık telwe gıbı bızı suıstımal eden sıtelere resmı bır cevap vermelıyız bence??? Saraylı hanımada yazıcam ozelden oradan ayrılsın,, sırf ona kıyamıyorum gercekten bırde selenaya,,,

Belki de o ağzımızı açık bırakan nokta atışları bundan dolayı oluyor.. falcılar özellikle fal bakıldığında sorduğumuz soruları birbirleriyle paylaşırsa olay bitmiştir zaten.. herşeyimizi bilmiiş oluyorlar .. sonra da aaa bunu nasıl bilmiş diye şaşırıyoruz. Bu çok iyi falcı , hisleri var diye yere göğe sığdıramıyoruz.. Akıllı olmak gerekiyor artık.. kanmayalıM kızlar bunlara.. işin içinde neler dönüyor bilmiyoruz!

2gundur Saraylı hanımın adı çıkmıyor aratinca tellwe se

Kesinlikle tellwe gibi insanı enayi yerine koyan birde bunun üstüne pişkin pişkin cevaplar veren bir siteye had bildirilmeli! Bu forumları okuyan çok insan var asla tellweye güvenmesinler ve fal atmasınlar. Başka yerlerden de sesimizi duyuralım o kadar verdiğim paralar haram olsun, tek bir kuruşunu bile hak etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…