kesinlikle sana katılıyorum tellwedeki hesabımı da silicem cevap gelince. gerçi tellwe yönetimi de işe yaramaz o mesajlardan bişey çıkacağını da hiççç sanmıyorum yaOkurken nasil sinirlendim terbiyesizler allahim ya kizlar bizim bu fal isinden kurtulmamiz lazimmm gercekten ben inaniyorum bunlar hem sesli hem yazili heryerdelerZaten telwee oyle kurallari olan duzgun bir sitede degil ben dalga geciyordum hatta hepsi ayni masada bilgisayarlarin basinda bize fal yolluyor diye eminim yani artik o raddede bu manyaklar sundanda eminim bir falci bazen baskasindan falina bakmasini istiyor cunku bir atiyorsun yazim sekli baska sonra atiyorsun kadin filazof kesilmis ,ve biz daha kendilerine hayri olmayan kisiliksiz insanlara hayatimizla ilgili bilgiler verip soru soruyoruz hep bunu diyorum bi kendime sahip cikip yapamadim !!!faldan uzak durmayi ama yapicam bu sefer gercekten cok sinirlendim okurken bermudam bunlar bize derss olsun gercekten kendimiz kasiniyoruz isim bulunca atliyoruz hemen bi dur diyemiyoruz kendimizee
Urmina o kadar haklisin ki , soyisim vermek cok yanlis hatta ben bazen ismimi soylerken bile garip oluyorum dedigin gibi o kadar igrenc insanlar varki bu isin boyutu nerelere gidebilir bilmiyoruz bile bende mesaj attim telwee ye ya sitelerini degistirsinler bir suru falci var elesinler insanlari yada gercekten hepimiz birlesip fal atmayalim bu zor bisey degil ztn keriz yenile konuluyoruz malum daha fazla konulmayalim bildigimiz seyleri duymak icin tekrar tekrar para veriyoruz burayi okuyan arkadaslarada soyluyorum onlarda atmasinlar falcilarin nabzini tuttugumuz icin biraz parasiz kalirlarsa belki kendilerine gelirler !!kızlar anlamıyorum, neden soyisminizi veriosunuz bu falcılara ? onu geçtim 3. şahısların da isimlerini asla vermemek gerek..sevgililer, eski aşklar veya her neyse asla o insanların özel bilgilerini paylaşmamak gerek. gerçekten ilerde hukuki olarak sıkıntılar yaşayabiliriz.. bu işlerin şatajı var, her türlü insanı var..
lütfen kimse isim-soyisim bilgisi vermesin... ben venüs, nesibe hariç kimseyle gerçek ismimi, soyismimi, yaşadığım şehri, veya eski sevgilim ismini paylaşmadım, paylaşmıyorum.. çok isterlerse sallıyorum, bin tane başka adım var sanalda..
dediğim gibi sadece venüs ve nesibeye veriyorum ki onlar da faceimde ekliler zaten.. asla ve asla özellikle de tellwe falcılarına güvenmeyin bu konuda ya,
kesinlikle sana katılıyorum tellwedeki hesabımı da silicem cevap gelince. gerçi tellwe yönetimi de işe yaramaz o mesajlardan bişey çıkacağını da hiççç sanmıyorum ya
Hahahahaha bendee telefon faturami gordukten sonra gozumun onunden gunes gozlukleri gectiiiKeşke o yüklediğim fal kredileriyle kendime elbiseyle güneş gözlüğü bide sandalet alsaydım=D Bahar da geldi ne güzel=D
kesinlikle Audrey, bir de geçenlerde bir arkadaş yazmıştı, yine tellwe'de kafalarına girip online olup çıkıyorlar..kredi yüklüyoruz elimize patlıyor. iade diye bir sistem yok.. ben bir falcı için kredi yüklemiştim ve iptal ettim, sonrasında msj attım, ne ciddiyetsizlik madem bakmayacak bana iade edin paramı diye, dalga geçer gibi başka falcıya atarsınız yazmışlar..yani msjlarımıza cvp verenler türkçeyi bile doğru düzgün yazamayan tipler..Urmina o kadar haklisin ki , soyisim vermek cok yanlis hatta ben bazen ismimi soylerken bile garip oluyorum dedigin gibi o kadar igrenc insanlar varki bu isin boyutu nerelere gidebilir bilmiyoruz bile bende mesaj attim telwee ye ya sitelerini degistirsinler bir suru falci var elesinler insanlari yada gercekten hepimiz birlesip fal atmayalim bu zor bisey degil ztn keriz yenile konuluyoruz malum daha fazla konulmayalim bildigimiz seyleri duymak icin tekrar tekrar para veriyoruz burayi okuyan arkadaslarada soyluyorum onlarda atmasinlar falcilarin nabzini tuttugumuz icin biraz parasiz kalirlarsa belki kendilerine gelirler !!
Kızlar, artık kesinlikle eminim. ONLAR a fal atmayın. bir gün öncesinde fatimaya detaylıca soruyu yazmıştım hatta resmi de yüklemiştim. Bildiğin fatimaya yazdıklarımı okuyarak bana yorum yapmış. KOCA BİR ÇÖP. KANDIRMACA. Tamamen gizem yaratıp başkalarına attıklarımızı okuyor.
Hatta şimdi yorum ve 1 puan verdim. Kesin silerler beni de kara listeye alırlarTellwe benim için bitmiştir
Kızlar herkesden cevap rıca edıcem benım için önemlı: fatıma soruma cvp yazmış, benımkının hayatında bırı yokmuş guya cıddı anlamda,oyle takıldıgı varmış, adam kızla resım sergısı actı resmen suan cıddı yada degıl aynı kızla 5 aydır bırlıkte fatıma burda yanıldı anlıcagınızlakın ılerıde bır isimler demış , bunlardan bırıyle cıddı ılışkısı olucak demış , suan kı kızın adının baş harfı oluyo bu ısımler ( umarım anlatabıldım sımdı bu nebdemek kafaya takıyım mı? Yoksa bılememış mı?? Ne olur ıkı satır yorumunuzu yazın, keske baktırmasaydım ya
kızlar günaydın. çok sinirliyim ilk kez bi falcıya 1 puan vericem.ONLARa fal atmıştım.adam 2 satır fal atmış bu 1. ikincisi de biz hani enayi gibi isim soyisim veriyoruz ya ressmen sosyal medyadan araştırmış herşeyi.daha düzgün açıklayayım benim sevgilimin ikinci ismi hiçkimsede olmayan bir isim onu facebokka yazınca direk benim sevgilim çıkıyo ikinci bi kişi yok yani. direk sevgilin şu bölümde okuyo diye kabak gibi yazmış. bakın bu arada fatima da aynısını yaptı söyleyemeyi unuttum. ben sevgilimle aynı bölümü okuyorum. fatima sevgilimin bölümünü direk bilebilirken beni sosyal medyadan bulamamış demek ki demiş ki sen daha sözel iletişimsel bi bölümde okuyosun. halbuki ikimiz de sayılsal bölümde okuyoruz daha iyi araştırsaydın fatimacım bizimle değilsinbi de ONLAR benim hesabımı da bulmuş sanırım okulumun olduğu semti şak diye yazmış. türkiyede kaç bin semt var harf harf de söylememiş direk x diye belirtmiş semti bu his değil ben de buna kanıcak kadar enayi değilim. çok sinir oldum yaa falı olan varsa hemen çeksn ben de iade isticem bu ne rezillik? bundan sonra su falı da olsa asslaa ama asla soyisim vermem. yüzyüze de su falı baktırdım kimse benden soyismimi istemedi anne adı benim adım yetti zaten. siz de soyisim yazmayın gerek yok sonra kendini çok zeki sanan soytarılar bizi kandırmaya çalışıyo kendince. muhtemelen ONLARın duvarında yazan nokta atışı yapmışsınız diyen insanlar bu numaraları yemiş. yazıklar olsun ya verdiğim parayı helal etmiyorum aynısı fatima için de geçerli çok hisliyse sevgilimin bölümünü hemen bildiği gibi benimkini de bilirdi aynı bölümü okuyoruz çünkü. bu adamı tellwe yönetimine şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?ya da böyle bişeylerle karşılaşanlar da şikayet etsin kurtulalım şunlardan.
Canım sosyal medyadan arastırmıssın dıye yazmıs biri onların sayfasına guvenılır degıl bu adam demekheeehh cevap gelmiş tellweden. yorumunuzu falın altına yazın bişey ispatlayamadığınız için yapabilceğimiz bişey yok demişler. sinir oldum hemen üyeliğimi sildiriyorum iş etiğinden uzak insanlar oldukça daha çook böyle şeylerle karşılaşırız!
Tellwe iğrenc bir sitekesinlikle Audrey, bir de geçenlerde bir arkadaş yazmıştı, yine tellwe'de kafalarına girip online olup çıkıyorlar..kredi yüklüyoruz elimize patlıyor. iade diye bir sistem yok.. ben bir falcı için kredi yüklemiştim ve iptal ettim, sonrasında msj attım, ne ciddiyetsizlik madem bakmayacak bana iade edin paramı diye, dalga geçer gibi başka falcıya atarsınız yazmışlar..yani msjlarımıza cvp verenler türkçeyi bile doğru düzgün yazamayan tipler..
kurtulmamız lazım bu işten.. kökten kurtulmak lazım
ya burdaki herkes bugün tellweye mesaj atsa belki bişeyler yapabiliriz
Tüketici hakları tarzı ınternettekı sıtelerı sıkayet edıldıgı bı yer yokmu,, avukat arkadaslarımız var bızım topıgımızdede kımseyr ıhtıyacımız yok, kızlar artık telwe gıbı bızı suıstımal eden sıtelere resmı bır cevap vermelıyız bence??? Saraylı hanımada yazıcam ozelden oradan ayrılsın,, sırf ona kıyamıyorum gercekten bırde selenaya,,,
Belki de o ağzımızı açık bırakan nokta atışları bundan dolayı oluyor.. falcılar özellikle fal bakıldığında sorduğumuz soruları birbirleriyle paylaşırsa olay bitmiştir zaten.. herşeyimizi bilmiiş oluyorlar .. sonra da aaa bunu nasıl bilmiş diye şaşırıyoruz. Bu çok iyi falcı , hisleri var diye yere göğe sığdıramıyoruz.. Akıllı olmak gerekiyor artık.. kanmayalıM kızlar bunlara.. işin içinde neler dönüyor bilmiyoruz!Okurken nasil sinirlendim terbiyesizler allahim ya kizlar bizim bu fal isinden kurtulmamiz lazimmm gercekten ben inaniyorum bunlar hem sesli hem yazili heryerdelerZaten telwee oyle kurallari olan duzgun bir sitede degil ben dalga geciyordum hatta hepsi ayni masada bilgisayarlarin basinda bize fal yolluyor diye eminim yani artik o raddede bu manyaklar sundanda eminim bir falci bazen baskasindan falina bakmasini istiyor cunku bir atiyorsun yazim sekli baska sonra atiyorsun kadin filazof kesilmis ,ve biz daha kendilerine hayri olmayan kisiliksiz insanlara hayatimizla ilgili bilgiler verip soru soruyoruz hep bunu diyorum bi kendime sahip cikip yapamadim !!!faldan uzak durmayi ama yapicam bu sefer gercekten cok sinirlendim okurken bermudam bunlar bize derss olsun gercekten kendimiz kasiniyoruz isim bulunca atliyoruz hemen bi dur diyemiyoruz kendimizee
2gundur Saraylı hanımın adı çıkmıyor aratinca tellwe seTüketici hakları tarzı ınternettekı sıtelerı sıkayet edıldıgı bı yer yokmu,, avukat arkadaslarımız var bızım topıgımızdede kımseyr ıhtıyacımız yok, kızlar artık telwe gıbı bızı suıstımal eden sıtelere resmı bır cevap vermelıyız bence??? Saraylı hanımada yazıcam ozelden oradan ayrılsın,, sırf ona kıyamıyorum gercekten bırde selenaya,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?