Binnaz Abla

kızlar orada bulunan bir şikayete aynen bana verdikleri cvbı yazmışlar. ahan da o cvp: Falınız iade edildiğinde verdiğiniz ücret (kredi) anında tekrar hesabınıza geçer ve bunu başka bir falda kullanabilirsiniz.
İade almamak için Nöbetçi Falcılardan seçmelisiniz. Nöbetciler iade etmeden 40 dk içinde falınızı yorumakla yükümlüdür.

ben hizmet almak istediğim falcıdan o hizmeti alamıyorsam, paramın tamamiyle iade edilebilmesi gereklidir.

Kızlar Binnazabla da kimi öneriyorsunuz sizler benim iki üç kişi doğru yorum yapıyor dediklerim var ancak sizden de tavsiye almak isterim,var mı önerebileceğiniz bir isim?

Müşteriyi önemseseler o falcılara ulaşırlar ne zaman bakılacağını öğrenirler sana da daha iyi bilgi verirler ama nerdeeee. Başlarından savıyor hepsi. Binnazabla müşteri memnuniyetinde bir numara bence

ya kızlar yazılan herşeyi okudum gercekten sinirliydim daha da sinirlendim bi falcı var artık isim vermeye korkar oldum günlerdir siteye girmiyor terbiyesizliğe bak geri de çekemiyorum artık faldan tiksindim zaten kime atıcam. Artık falda baktırmıycam zaten aklındasın dönecek dedikleri adam resmen o...... gibi kızları takip ediyor hergün. Bende burda mal gibi bekliyorum dönecek dediler diye... Bide bi ton para döktüm falcılara o parayı vereceğime gidip dua etseydim en azından günahlarım silinirdi. Erkeklerden de falcılardan da iğrenir oldum artık 6 ayda bir fal baktırcam

Kızlar her ne yapıcaksak bırlıkte hareket edelım,bakın bizzada ıkı kışi dışında cok guvendıgım hatta baktırdıgım yok acıkcası ama gelın gorun ki bır sıkayetım oldugunda herzaman anında donuyolar ve en azından sordugum soruyu anlıyolar, falsepetıde yardımcı oluyo hatta falalem kıbarca anlatırsan bana hep yardımcı oldu, bılemıyorum ama falcıları ıyımı kotumu kesın bışey dıyemesemde en azından bı adam yerıne koyuldugunu hıssedıyosun, telwe de bu kaçıncı olay, hatırlarsanız venus telwedeydı falsepetıne gectı,yanı bılemıyorum ama saraylıda gecse sahane olucak benım endışem kayıtlarda kalıyo yorumlar o acıdan guvenmedıgımız bıryerede içimizi açmış oluyoruz, ne yapılır bılmıyoruum, ben kendi adıma uyelıgımı ıptal ettırmek ıstedıgımı bıldırdım telweyw cvp yok, ama urmınacıgımın dedıgı gıbı telwede baktıran baska topıkte yazsın cunku burda reklam yapıyoruz bılmeden(

evet Venüs gibi orada güvendiğimiz bir-iki kişi daha geçmeli o siteden.. en azından onlara msjlar atıp bunu sağlayabiliriz belki..

boşta kalan erkek modeli tam. nerde tuhaf pozlar veren kızlar var, facede twitterda takip edip dururlar. yani böyle aptallar işte. ben birine, bu ne dedim takip ettiğin kızlara bak, böyle biriyle sevgili olmam ben anında bırakmıştı takibi. tabi geçti umursamadım hiç. sen de konuşursanız vur yüzüne utandır

hayır bi de gerizekalılar, o kızlardan bunlara iş (!) çıkacağını sanıyorlar ya aptallar gibi ben ona çok gülüyorum.. lan o kız naapsın senin gibi bin tane takip ediyordur her gün.. amacı o zaten..

erkek cinsinden soğudum ya

Kuzum o erkekler ne kadar biseye benzemesede parası varsa,o tıpler ıcın hıc farketmıyor. Yemin ediyorum bazen başka zamanda doğmam gerektığini düşünüyorum,
benim iki cinstende midem bulanıyor artık kızlarında aşağı kalır yanı yok kendilerini teşhir ediyorlar resmen amann kızlar valla boyle tıplere allah akıl fikir versin dıyıp uzaklaşmak lazım en güzelii ..

Her yazdigina katiliyorum

benden tamamdır, benim için tellwe bitmiştir artık, bu muhabbeti bilmeyen arkadaşlara da söyleriz,
tellwe konusunda konuşun diye. 11 kredim var sadece onu ne yapıcam bilmiyorum.
keşke saraylı olsaydı tellwe jübilemi yapardım.

selenaya kelebek at=)

kızlar benim sosyal hesabım yok, saraylıya ulaşabileniniz varsa bi mesaj atabilir misiniz,
ayrılsın şu tellweden.

kızlar benimki ile bayağı iyi olduk artık ben de fal baktırmayacağım. Allah var rezzan ve fatimanın ben de falları çıktı tamı tamına. onlar ben de öyle nokta atışları yapmış değildi. ne işler dönüyor böyle. yazık cidden.

maaşallah aynen baktırma artık, ilişkinize tecrübe ve hislerinizle yol çizin.
fallarla bozmayın güzel enerjinizi.

onlar ın profilinde olumsuz yorumlar vardı hepsini silmişler. sadece beş yıldızları görünüyor.
Bendim olumsuz yazanlardan biri. Hiç saygıları yok müşterilere gerçekten. İnsanlarda onun yüzde yüz başarısını görüp bir şey sanarlar. Fikir özgürlüğü yok bir kere. Tamamen kandırmaca ya valla yazık..

şokk oldumm kuzumm yaa geçmiş olsunn kızlarr kusuraa bakmayınn amaa o bii yorumcuu adınıı yazmıcamm uyarılmayımm burdaa gelipp fallarıı özellerii yaydığıı zamann benn telveyii silmiştimm gözümdee hala devamm ettikçee böylee pisliklerr cıkıyoo iştee kumarhanee gibiii sitee hepp söylüyorumm yaa 3 onaa 5 bunaa dnyaa paraa yiyolarr coğaldıkçaa coğaldılarr zatenn altı üstüü fall bidee falcıı benn güvenmediklerimee atmamm bidaa telvedenn üyeliğimii o zamanlardaa silmiştimm adamm gibii sitee olsaa şunuu yaptırmazz yapanıı daa atardıı falcıdaaa gerçektenn körr olmasınn görmüyomuu siteninn haliniii yazıklarr olsunn bi seleneyaııı severdimm odaa gözümdee bittii ordaa olduğuu içinn kuzumm geçmişş olsunnn budaa bizee bidaa derss olsunn haramm olsunn ne diyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…