Binnaz Abla

Kızlar size saçmalıycam şimdi ahahahaha ester kiraya fal attım da arattım forumda bunu buldum bu benim eski hesabım ya kadın zamanında patır patır patlamış ben ona fal atmışım ama uzun tel görüşmesi oldu valla ne yalan söyleyeyim tangodan konuşmuştuk

Kızlar noldu tam olarak okuyamadım ? sanırım onlarla ilgili bir durum, ben zaten soran herkese şüphemi söylemiştim. Ben de kk dan benim mesleğimi bilip yorum yaptıgını düşünüyorum, sizlerde böyle diyince emin oldum. Ben de acaba yanlıs mı düşünüyorum diye su atmıştım ama iyi ki geri çekmişim

Bu arada sakın soyadınızı vermeyin, aman diyim sadece isim yazın geçin.

kuzumm yok o değill selenaa değill ama oda cok iyii olsaa halaa ordaa olmazz nasıll bu işler bilmemm ama yazıkk yanii bahsedilenn fatimaa ve onlarr isimlii falcıı

Evet sen soylemiştin suphende haklıymıssınnnn

kızlar dayanamadım yazmaya şimdi gördüm fatima duvarında koca yazı yazmış feyste aynen kopiliyorum.
"
...
Benimle orlan adlı falcıyı neden aynı kefeye koyuyorsunuz. ben zamanında oradaki insanlara chat üzerinden ücretsiz bakımlar yapan biriyim ve üzerine kart açılımlarının fotoğraflarını çekip yorumlayıp duvarda yayınlayan birisiyim. en başta Urminaa olma üzere selmanınbahçesi ve daha isimlerini bilmediklerim sizin falınızda ne bilgisi almışım ben. urminaa senin yurtdışına çıkacağını feys üzerinden mi gördüm yapmayın Allah aşkına böyle şeyler. Bir şey söyleyim mi siz: "size kötü bir şey söylediğim zaman ciddi anlamda beni burada yerden yere vurudunuz bunu da adım kaadr iyi biliyorum ama her önüme gelene olacak ile yollamadım."

Sizden ricam var bir abla olarak; "onlar" gibi bir falcı ile yahut diğer falcılar ile beni işbirliği içinde göstermeyin. Benim kadınlar kulubünü okuduğumu elbette buradaki başta Urminaa olmak üzere çoğu kişi biliyor. Ama bundan sonra chat falına ağırlık vereceğim. size sorma istiyorum. Bir falcı ablanız olarak ben zamanında chat falları bakarken verdiğim isimler hiç burada neden zikretmediniz. Ben falı bir dertleşme aracı olarak görüyorum. Evet benimde bir üyelik hesabım var ben de birçok falcı arkadaşıma fal baktırım. Yeri geldi 50 tl lik fal da attım. Bu merak; ama 50 tlyi kimseye haram da etmedim. Bana göre haram etmek de bir bedduadır, bir farkı yoktur. Hani derler ya beddua etme döner seni bulur. Aynı şekilde haram etme derim size. Tellwenin hiçbir yöneticisiyle bir kez olsun bir üyenin falı ile ilgili bir kez daha bilgi alışverişi içinde olmadım ki olmamda. Bana fal baktırıp tereddüt içinde olanlar olursa gelsinler rumuz değiştirsinler gelsinler chatten istedikleri bilgilerini veririm. Ben her zaman bu konuda Hodri Meydan derim. ben kendime hislerime güvenmesem burada olmam. Benim kendi cafem var eğer çok paracı bir tip olsaydım bu kadar olan potansiyelimi istanbuldaki kendi öz cafemde toparlardım.

Son olarak beni yanlış tanıtmayınız; ve tanımayınız.
..."

valla falı bıraktım rezzan ve fatimanın falı çıktı ben de . Jübilemi yaptım ben de ama hala buradayım fena alışkanlık oldu burası

bıraksınnn bu ayaklarıı baktırann yalann söylemiyoo bendee bi defaaa falcınınn duvarındann yazıı kopyaladımm tepkii aldımmm haklılarrr ne alakaa yaniii orayamıı gitcezzz sendee ikdiirr yapiyosunn gerekk yokkk insanlarr salakk değill görürlerrr isteselerr bu nee alakaa zamanındaa bana daa sordularr bendee cevapladımm fal baktırann yalann söylüyoo o masumm muu bıraksınn ya bu işleriii o fatimaa onlarla iş birliğii yapmışşş aynıı cümlelerr ohhh onuu kimsee yalnışş tanıtmazzz burdaa iyisinidee yazarızz amaa kimsee yanımızdaa değill geççsinnn bu ayaklarııı bidee üyeee ismiyleee yazmışşş ayıptıır iletinnn salaklıkk bizdee şunlaraa paraa döktükk kendii adımaa söylüyorumm oynarr başlılarr

Son düzenleme:
gollom tepki almaktan korkum yok neden tepki alayım. aynen insanlar kendi görsün bence de. ben görevimi yaptım. fatimada ekliyim burada olduğumu biliyor ve reelden baktırıyorum artık kendisine valla benim yedi ceddime kadar söyledi burada da gere gere anlatırım. onlar mı ne işse onun yüzünden fatimanın karalanmasını istemem açıkcası.

arkadaşımmm sen fall atarsınn bizz atmayızzz niyee karalanmasınııı istemezsinn o zatenn kendini açıklamışşş kendii duvarındaa ne bu isyann son nokta:Bir kaçç kişi hariçç kimseyee güvenimm yokk

kızlar unutmadan saraylı ile rezzan da dönecek demişti onlarında hakkını yemeyim. uyuyamadım bir türlü bu gece... eski fallarımı okuyup durdum , siz de okuyor musunuz benim gibi , yoksa tek deli ben miyim
saraylıı seslii bakarr kendisinii hiçç beğenmemmm amaa nasıll okudunn merakk duydumm

saraylıı seslii bakarr kendisinii hiçç beğenmemmm amaa nasıll okudunn merakk duydumm

rezzanın fallarını okuyorum; bir tek onu değil daha kaç kişinin, arkadaşım olay ne hayırdır?
merak duymak ne demek hahaha harbi orjinal laf olmuş. Merak ettiğiniz için cevaplayım. Rezzanın yazılı falını okudum mertin ve saraylının seslisini dinledim. HafizeAblanın yazılısını okudum. Fatimalanın yazılı olanlarını okudum. Bir okdum bir dinledim için içinden çıkamadım

rezaanaa cokk fall attımm hiç yazılıı atmadıı saraylıyaa ablamlaa ben bi kezz attıkk odaa seslii tuhaff geldii senn gececelerii okuyorumm demişsinn saraylıı ve rezzann seslii bakarr fatimaa daa sahtekarınn öndee gideniii bidaa yazıyorumm okeyy fatimanınnn yazısınınn burdaa ne işii varr o yüzdenn baktımm arkadaşımızz yalann söylemiyorr hadii bidaa '' fatima sahtekarrr onlar isimlii falcıylaaa iş birliğii yapmışş'' okeyy

adım zikredilmiş, o nedenle açıklama hakkım doğmuş olduğundan yazıyorum bunu. öncelikle bu forumda her daim Fatima adını o gittiğiden beri zikreden, dönünce de ilan eden, koşa koşa giden baktıran kişi benim evet.

daha önce de defalarca yazdığım gibi FATİMA bende ilk 2 falında full tutturmuş tek kişidir, geleceğim yerin adına dek bilmiştir. bu her zaman bakidir, kendisine de bunu söylemişliğim var, konuştuk hatta tebrik etti beni. Fatima ile ilgili benim herhangi bir sorunum, derdim yok, ben tellwe de bakanın Fatima olduğuna inanıyorum, en azından benim falıma bakan kendisidir ve emeğini yine vermiştir.

FATİMA konusunda söyldiklerim her zaman açık ve net.. ONLAR adlı falcıya gelince, o kişi ile Fatimanın aynı kişiler olduğu konusunda forumda bir yazım yok.. özelde arkadaşlarla her zaman fikir alış-verişi yaparız, ben memnun olduğum falcıyı öneririm, ya da güvendiğim insanlardan öneriler alırım gider baktırırım, benim için ikisi aynı kişiler olsa- olmasa farkeden bişey olmaz, ONLAR daha düşük ücrete bakan bir falcı an itibariyle, ilerde yükseltirse bilemem. Ama o da onun takdiri..
Daha önceki sayfalarda neler oldu, neler yazıldı bilmiyorum ama sağolsun Marple haber verdi geldim, adm geçiyor diye.. Ben en son bıraktığımda tellwe nin bize verdiği abuk subuk cvpları tarıtışıyorduk.

Genel olarak ancak, evet tellwe denen siteye güvenimiz her gün sarılmaya devam ediyor. Ben işini iyi yapan falcıların orada kalmalarını da istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…