ay canim bende evdeyim valla:))bosver koy bir sarap bir kadeh ic roman holiday izlicem birazdan eski filmlerden tavsiye ederim
içki yasağı geldi dimi artık 10dan sonra şarapta satmaz bunlarevde bira varda tek başıma hiç içemiorum ben öyle aylarca durabilior.bu arada tvde bozuldu zaten gecen gün.sürekli netin başındayım.neyse pazartesiye kadar böyle monoton yaşayayım da nasılsa o gün akreple adaya gitcez.o gün bi renk gelir artık hayatıma
Valla en iyisini yapıyorsun şekerim, ben dün gecelere aktım da ne oldu......bugün pelte gibiyim
Gracie nin yazdığı şeylere kalıbımı basarım, sadece gauss için değil , hepimiz için. %100 haklısın Gracie, süper yazmışsın.
ay canim bende evdeyim valla:))bosver koy bir sarap bir kadeh ic roman holiday izlicem birazdan eski filmlerden tavsiye ederim
içki yasağı geldi dimi artık 10dan sonra şarapta satmaz bunlarevde bira varda tek başıma hiç içemiorum ben öyle aylarca durabilior.bu arada tvde bozuldu zaten gecen gün.sürekli netin başındayım.neyse pazartesiye kadar böyle monoton yaşayayım da nasılsa o gün akreple adaya gitcez.o gün bi renk gelir artık hayatıma
bak bakalim fotoya:)
Nesibe benimle ilgili hiç bir şeyi bilemedi o kadarda bekledim bir daha bu son nesibeyle işim olmaznesibe hanıma dün gece saat 22:00 de fal gönderdim henüz gelmedi sabah 11 kadar fal sepetinde sorun vardı sonra sahife düzeldi ama henüz falım gelmedi bu kadar geciktiriyormu
ahahhahaha :)))))baktım cnm kaldır hemen
ahahhahaha :)))))
bu arada telwede baktirdigim tarot kartlari hep daha guzel binnazda nerde oktan kart var aciliyordu!!!!
bu arada telwede baktirdigim tarot kartlari hep daha guzel binnazda nerde oktan kart var aciliyordu!!!!
tellweye yine baktırırsan eslinaablayı bi dene cnm
tellweye yine baktırırsan eslinaablayı bi dene cnm
himm duyuyorum da hic baktirmadim nasildi cnm o
himm duyuyorum da hic baktirmadim nasildi cnm o
bence çok iyi hemde çok fazla.beni şaşırttı ama diyorum tesadüfmü bilmiorum artık.bi gün baktırırsan yine tellweden rastgele seçme en azından ona bi baktır bakalım
bence çok iyi hemde çok fazla.beni şaşırttı ama diyorum tesadüfmü bilmiorum artık.bi gün baktırırsan yine tellweden rastgele seçme en azından ona bi baktır bakalım
hangi gun baktirmiyorum ki 3 5 off off;p
hangi gun baktirmiyorum ki 3 5 off off;p
ben baya bi battım maddi olarak kredi falan çektim.gerçi yalan söylemiyim şimdi beni durduran şey maddiyat da değiliçimden gelmior o fal krizi anlarım geçti bi anda sanki.
ben baya bi battım maddi olarak kredi falan çektim.gerçi yalan söylemiyim şimdi beni durduran şey maddiyat da değiliçimden gelmior o fal krizi anlarım geçti bi anda sanki.
hayatim bu iyiye isaret aslinda bende artik en fazla 7 milyon veriyorum
hayatim bu iyiye isaret aslinda bende artik en fazla 7 milyon veriyorum
her zaman sigara içenlerin sağlığından çok paralarını düşündüm.günlük bir paketten ayları yılları çarptım durdum bi gün başıma fal bağımlısı olacağım hiç gelmemişti o günlerdeçok param gitti kaç aydır ciddden yazık paralarımıza.
Kızlar fal krizim başladı su an yaa kime baktırılır ki bu saatte??
Güven Cihan Çoban ve Kesira online dı...onlar olabilir derim.
Tellede online birileri vardır mutlaka, eince online dı az önce, taviye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?