Binnaz Abla

Kizlar telwede yeni birini kesfettim super bakmis ya 7 tl birde bu kadarini beklemiyodum 2 kisi icin baktrdim birde herseyi bilmis.ikisinn ten rengne kadar.

telvede bişey bildikleri yok,işte krediyle bizi bağlı tutuyorlar,yoksa bu güne kadar bişey bilmediler.salla tuttur hesabı.

Telveden daha kötü bir site daha bilmiyorum, Telwe, Bir yolun var, Binnaz abla sitelerine girmiyorum geriye bir falalem kalıyor. Rezzan ablaya Fal baktırdım, bende öyle kişisel bilgi vs şaşırtacak bir yorumu olmadı, eğer dedikleriniz olsa Falalemde benimde fallarım var herşeyimi bilirdi sanırım

Kizlar telwede yeni birini kesfettim super bakmis ya 7 tl birde bu kadarini beklemiyodum 2 kisi icin baktrdim birde herseyi bilmis.ikisinn ten rengne kadar.

Sosyal medyadan hesabını bulmuştur Telwe'den hala fal baktıran mı var telwedekilerin hepsi balon..

Imknsz bktrdgm kisinin bolglri yazmiyo facesinde birde cok onemli ayrntlri bilmis birde bktrdgm kisiyi facede istesede bulamz.

YA EVET ANDA ben de beğendim ama çok genel şeylerdi şimdi dinleyince kendime baktırdığımda bu adamın da bilgilerini doğru girdim bakalım napıcak diye tam dediğin gibi oldu. alakasız bir faldı yani

Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyorum siteye açıkçası pek de fal baktirmiyorum ama iki ay önce baktirdigim çıkan fal haberi vermek istedim
Venüs amber e sanırım tarot yollamistim o zaman dediklerini tam anlamamistim ama nasıl bir hissiyat kadindaki gerçekten tebrik ediyorum iki ay önceden su an yasayacaklarimi yazmis (aşk hayatımla ilgili ) online olsa yakalarim belki ama niye böyle yapıyor bilen var mı acaba niye sık girmiyor

bu arada tellwede selcukassa var, ona baktırmış bulundum. gayet gereksiz bi faldı. hep yuvarlak. ayrıca da kısacık.

Telwe alerji oluşturmaya başladı bende duyduğum zaman bile yüzüm ekşiyor farkında olmadan.
Zaten ben genel olarak online fal işinden hoşlanamadım. Bugüne kadar iki tane içime sinen falcı buldum onlinelarda. Biri Selena (Tellwe'de), diğer Selin İmer (Binnazabla'da). Selin İmer de geleceği sallıyor da anı güzel analiz ediyor.

Onları nasıl okuyorlar ya var mı öyle bir yetkileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…