- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
telvede bişey bildikleri yok,işte krediyle bizi bağlı tutuyorlar,yoksa bu güne kadar bişey bilmediler.salla tuttur hesabı.
Kizlar telwede yeni birini kesfettim super bakmis ya 7 tl birde bu kadarini beklemiyodum 2 kisi icin baktrdim birde herseyi bilmis.ikisinn ten rengne kadar.
Imknsz bktrdgm kisinin bolglri yazmiyo facesinde birde cok onemli ayrntlri bilmis birde bktrdgm kisiyi facede istesede bulamz.Telveden daha kötü bir site daha bilmiyorum, Telwe, Bir yolun var, Binnaz abla sitelerine girmiyorum geriye bir falalem kalıyor. Rezzan ablaya Fal baktırdım, bende öyle kişisel bilgi vs şaşırtacak bir yorumu olmadı, eğer dedikleriniz olsa Falalemde benimde fallarım var herşeyimi bilirdi sanırım
Sosyal medyadan hesabını bulmuştur Telwe'den hala fal baktıran mı var telwedekilerin hepsi balon..
kızlarr yaa venüssüü bekliyorumm belkii jübilemm olurr ama kaçç günn olduu girmedii okuyorumm hepp yazarsınızz demiiyaa bu aradaa benn emineyee oy verdimm kadınn ufakk tefekk annemee epeyy bilmişş yaa helall olsunn
BAK HİÇ ÖYLE DÜŞÜNMEDİM KIZCanım, ben severim rezzan ablayı çok uzun zamandır. Çok üzüldüm böyle olmasına ama bahsettiği kızın sen olmama ihtimali de var sanki :S
YA EVET ANDA ben de beğendim ama çok genel şeylerdi şimdi dinleyince kendime baktırdığımda bu adamın da bilgilerini doğru girdim bakalım napıcak diye tam dediğin gibi oldu. alakasız bir faldı yaniBen de bir salaklık yapıp fal attım Rezzan Abla'ya. Tam olarak oradan buradan bilgi topladığını ya da nabza göre şerbet verdiğini farkettim. Baktıran birkaç kişiyle de konuştum. Bir değil, iki değil... Çok kişide böyle.
Yani gerçekten sahtekar. Bugüne kadar en rahatsız olduğum falcı(falcı demeye bin şahit ister ya neyse) kendisi.
Beş para etmez.
Kim acabaImknsz bktrdgm kisinin bolglri yazmiyo facesinde birde cok onemli ayrntlri bilmis birde bktrdgm kisiyi facede istesede bulamz.
Candle cnm yorumlar gzldi bi sansimi denim dedim.ozellikle dikkt ettim sosyl medydan bulup soyledimi diye kesinlikle dgl hisleri kuvvetli.ama ben begendim.7 liralik fala gre baya iyiydi.Kim acaba
kızlar allah askına ya su sosyal medya olayını anlamıyorum ısım neysede adamın soyadını nıye verıyorsunuz falcıya ??
Venusle dun konustum isleri yuzunden mesgulmus, uzunca sure giremicekmis.
bu arada tellwede selcukassa var, ona baktırmış bulundum. gayet gereksiz bi faldı. hep yuvarlak. ayrıca da kısacık.
Üzüldüm şimdi ya halbuki ihtiyacım vardı ona
bitanesin cherrycim hemen yetiştin
Zaten ben genel olarak online fal işinden hoşlanamadım. Bugüne kadar iki tane içime sinen falcı buldum onlinelarda. Biri Selena (Tellwe'de), diğer Selin İmer (Binnazabla'da). Selin İmer de geleceği sallıyor da anı güzel analiz ediyor.Telwe alerji oluşturmaya başladı bende duyduğum zaman bile yüzüm ekşiyor farkında olmadan.
Dun oylesine konustum, bir sey sormak icin. O da bana uzun sure giremicem, demis.
Onları nasıl okuyorlar ya var mı öyle bir yetkileri?Ben de Rezzan Abla'nın sahtekar olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Önceki fallarını, oradaki sorularını, bilgilerini okuyor. Ayrıca bulabildiği her yerden sana dair kişisel bilgilerini buluyor. Hiçbirini bulamazsa da sorduğun soruya ve ilişki durumuna bakıp nabza göre şerbet veriyor.
Kesinlikle tam bir sahtekar.
Asla tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?