Binnaz Abla

Arkadaslar maya demir i sormuştum kahvede.baktiran oldu mu.iyi kahve bakan birini arıyorum. Rezan ve ilkay haric

Arkadaslar maya demir i sormuştum kahvede.baktiran oldu mu.iyi kahve bakan birini arıyorum. Rezan ve ilkay haric
burdan birileri seruven kahveye de çok iyi bakıyo demişlerdi ama hatırlamıyorum kimler söylemişti. ben baktırmadım hiç kahve ona

kızlarrrr kendisine çok korkunç büyülerin olduğu herşeyin birden olumsuza döndüğü falan bi fal çıkan varmı?
kısaca ay hem iyiden kısa süre sonra kötüye dönüp birde çıkan fallar varmı??

tamamen sana katılıyorum,hepsindede mutlaka bir sorun yaşamışızdır,işte önceki fallara bakmak,birbirinden kopya almak,yada bir kaç hesap açarak insanları dlandırmak,bunun gibi durumlarla karşılaşıyoruz,sadece bunu rezzana yüklememek lazım,demekki online fallarda bu şekilde yürüyor,bu nedenlede öz ve kısa bilgiler vermeliyiz,detaysız bilgiler vermeliyiz,bizde bu hastalık varsa biz her gün fal baktırıyorsak,bazı şeyleride bile bile bunu yapıyoruz,bizi yakamızdan tutup fala sürüklemiyorlar,malesef kısacası işin özü bu arkadaşlar.benim zannımca düşüncelerim.

Aşkım anlamadım tam olarak ne sorduğunu ama çok mrk ettim
love me yani bi fal baktırdın hemen hemen herşey olumluydu aradan 1 ay geçti bir kez daha baktı o kişi ve tamamen zıt
herşey ters dönmüş halde bir fal düşün böyle bir durum yaşayan ve o kötü durumları çıkan varmı

Hangisi çıkar dersen ben hiçbiri derim )) Zira kim baktıysa iyi sallamış.

Hangi fal cikti ki bu ciksin :)))) Dusunme, gec gitsin derim.

Son düzenleme:
canım nokta atışı mı bilmiş? şaşırttı mı seni mesela çıkınca ?
ben de beklemeye başladım ya artık girmez işte aslaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…