- 23 Ağustos 2012
- 52.042
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.559
- 898
Guven cihan çobana baktım yazılı fal ki hic sevmem bilirsiiin(( sırada 3 kişi var ve meşgul. Astrolojide online mıs
Sesli de bakıyor şekerim, bana bugün sesli baktı.
Dün gece gezdim, sonuç olarak öğlende uyandım, şimdi de yatamıyorum iyi mi
Benim neden uykumun kaçtığını duysan ağlarsın...Şükret haline:)
tamam itiraf ediyorum, benim de uykumu rezzan abla kaçırdı........çok olumsuz şeyler söylemiş bana, içim karardı resmen.
bu gün 2.gün nesibe hanım daha falı göndermedi facedede bir açıklama yok.....
tamam itiraf ediyorum, benim de uykumu rezzan abla kaçırdı........çok olumsuz şeyler söylemiş bana, içim karardı resmen.
allah allah cherry Rezzan abla pek olumsuz konuşmaz aslında :S
cherry daha once olumlumuydu sonrami olumsuz oldu
cherry daha once olumlumuydu sonrami olumsuz oldu[
Arkadaşlar uzun süredir sizleri okuyorum..biliyorum özellikle ilk mesajlarda fallarla ilgili yorum yapıldığında (özellikle olumsuz) sıkıntı oluyor ve reklam yapılıyor gibi algılanıyor..Ama bir şekilde ben de içimdekileri,tecrübelerimi sizlerle paylaşmak isterim..Uzun süredir baktırıyorum..En son dün akşam Rezzan ablaya baktırmış ve uzun süredir baktıran biri olarak ne yazık ki bende üzgünüm..Çünkü uzun zamandır olur dediği yada daha iyi olacak dediği bir olayla ilgili olarak artık olmaz dedi
Vallahi bilemedim. Adamla ilişki yaşama/yyaşamama konusundaki fikirler değişiyor, bu işin sonu olmadığı konusunda fikri değişmiyor.
Şöyle oldu: Ta ilk baştan bu adamla size bir son göremiyorum dedi. Bir ilişki olabilir ama evliliğe gitmez dedi. Adamı aşırı rahat biri olarak tarif etmiş , ama bence değil. Neyse şimdiki falında adamın kafasında benimle aşk yaşamak gibi bir şey olmadığı ima etti, yani pek olmayacak bir olasılık olarak gördü. Önceki fallarımda evleneceğim kişiyi görmüştü ama bu falda ondan da eser yoktu.
Kiraze de fikir değiştirdiÖnceleri bu adam hayırlı değil, birbirinize pek uygun değilsiniz, başka biriyle evleneceksin demişti.......şimdi evlenme olasılığınız yüksek dedi
Kesira ilişki yaşarsınız ama sonu olmayabilir dedi, başka biriyyle evleneceksin dedi.
Eskişerhirin meşhur Kadriyesi bununla dedi.
Beynimi bulamaç ettiler vallahi :2:
Şimdiki duruma bakarsak ortada ne bu herif var ne de Rezzan, Kesira ve Kirazenin tarif ettiği diğer adam var :2: Yani sıfıra sıfır elde var sıfır durumundayım :2:
anladim canimm kiraze olur goruyor yani digerleri olmaz diyor...
rezzana sordunmu neden degisti fal diye misscherryBen ilişki yaşama kısmına takılıyım, yaşamadan evlilik olur mu olmaz mı bilemeyiz bence....
Bu konuda bir ilişki olamaz diyen Rezzan abla var, önceleri olabilir diyordu.
Kesira bir ilişki olur, şans ver dedi.
Gizem sitare bir ilşki görmüyorum dedi.
Kiraze, Cosmo, saraylıHanım, Adin olur dediler. Umut Işık nokta atışı yapıp kaım demiş.
Ben kendime Aralık ı sınır koydum, olursa olur olmazsa ..r ederim.
Güven Cihan Çoban çok tatlı, bu adamı düşünürken daha iyi kısmetleri kaçırmışsın dedi bana, ama etrafımda başka kimse yok
bakalım kim haklı çıkacak kızlar
Ben ilişki yaşama kısmına takılıyım, yaşamadan evlilik olur mu olmaz mı bilemeyiz bence....
Bu konuda bir ilişki olamaz diyen Rezzan abla var, önceleri olabilir diyordu.
Kesira bir ilişki olur, şans ver dedi.
Gizem sitare bir ilşki görmüyorum dedi.
Kiraze, Cosmo, saraylıHanım, Adin olur dediler. Umut Işık nokta atışı yapıp kaım demiş.
Ben kendime Aralık ı sınır koydum, olursa olur olmazsa ..r ederim.
Güven Cihan Çoban çok tatlı, bu adamı düşünürken daha iyi kısmetleri kaçırmışsın dedi bana, ama etrafımda başka kimse yok
bakalım kim haklı çıkacak kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?