Binnaz Abla

Guven cihan çobana baktım yazılı fal ki hic sevmem bilirsiiin(( sırada 3 kişi var ve meşgul. Astrolojide online mıs

Sesli de bakıyor şekerim, bana bugün sesli baktı.

Dün gece gezdim, sonuç olarak öğlende uyandım, şimdi de yatamıyorum iyi mi

Son düzenleme:
Son günlerde çok baktırdım. Bence güven cihan çoban, arnisa Bahadır ve nesibe süper bakıyor. Hatta arnisa bana kısa aralıklarla aynı konuyu gönderme zarar görürsün bile diyecek kadar dürüst

Yapmayın su reklamlarınızı artık ya! Fal baktırıyoruz diye herseye inanıyoruz sanılmasın artık bu nee yahu?

Asla birdaha fal sepetinde fal baktırmam benim için bitti binnaz ablada en azındam müşteri memnuniyeti daha çok ön planda daha alakalılar

cherry daha once olumlumuydu sonrami olumsuz oldu

Vallahi bilemedim. Adamla ilişki yaşama/yyaşamama konusundaki fikirler değişiyor, bu işin sonu olmadığı konusunda fikri değişmiyor.

Şöyle oldu: Ta ilk baştan bu adamla size bir son göremiyorum dedi. Bir ilişki olabilir ama evliliğe gitmez dedi. Adamı aşırı rahat biri olarak tarif etmiş , ama bence değil. Neyse şimdiki falında adamın kafasında benimle aşk yaşamak gibi bir şey olmadığı ima etti, yani pek olmayacak bir olasılık olarak gördü. Önceki fallarımda evleneceğim kişiyi görmüştü ama bu falda ondan da eser yoktu.

Kiraze de fikir değiştirdi Önceleri bu adam hayırlı değil, birbirinize pek uygun değilsiniz, başka biriyle evleneceksin demişti.......şimdi evlenme olasılığınız yüksek dedi

Kesira ilişki yaşarsınız ama sonu olmayabilir dedi, başka biriyyle evleneceksin dedi.

Eskişerhirin meşhur Kadriyesi bununla dedi.

Beynimi bulamaç ettiler vallahi :2:

Şimdiki duruma bakarsak ortada ne bu herif var ne de Rezzan, Kesira ve Kirazenin tarif ettiği diğer adam var :2: Yani sıfıra sıfır elde var sıfır durumundayım :2:

Son düzenleme:

anladim canimm kiraze olur goruyor yani digerleri olmaz diyor...

anladim canimm kiraze olur goruyor yani digerleri olmaz diyor...

Ben ilişki yaşama kısmına takılıyım, yaşamadan evlilik olur mu olmaz mı bilemeyiz bence....

Bu konuda bir ilişki olamaz diyen Rezzan abla var, önceleri olabilir diyordu.

Kesira bir ilişki olur, şans ver dedi.

Gizem sitare bir ilşki görmüyorum dedi.

Kiraze, Cosmo, saraylıHanım, Adin olur dediler. Umut Işık nokta atışı yapıp kaım demiş.

Ben kendime Aralık ı sınır koydum, olursa olur olmazsa ..r ederim.

Güven Cihan Çoban çok tatlı, bu adamı düşünürken daha iyi kısmetleri kaçırmışsın dedi bana, ama etrafımda başka kimse yok

bakalım kim haklı çıkacak kızlar

rezzana sordunmu neden degisti fal diye misscherry

benim durum gibi çeşitli spekulasyonlar var bakalım hangi biri çıkacakbu arada rezzan ablaya gecen hafta bende baktırdım ama yazmadım buraya işle ilgili olumsuz konuşmuş.nesibe olacak ama pişman olacaksın demişti.kahinvanga olacak ama geç olacak dedi,tahaya baktırmıştım 2014te olcak demişti yani işle ilgili bile o kadar farklı konuşuorlar ki kime inanırsın.aşka gelirsek rezzan biriyle bir aşk yaşayacaksın bu adamın da şansı var dedi,nesibe eski falında eylül diyordu şimdi 4 ay sonraya attı onda da benden yardım isteyecekmiş ben yardım edersem olacakmış benim çabamla olacakmış vs.diğer 5 6 falcı emin değil senden adım at dedi.dedi de dedi yani kimin dediğini uygulayayım ya da inanayım.ama şunca fal arasından serranınki en iyisiydi bence.zaman olarak yakın gelecek demiş ay yıl vermemiş,ama yazdığı her kelime doğru.

Miss Cherry Tatlım
Takılma hiç bunlara..O bunu dedi,bu bunu dedi olaylarına..
Hangi yaşadığımız ilişki ile evlilik oldu da ,bu düşündüğün le olur yada olmaz diye söylemlere inanma..
Canın nasıl istiyor,kiminle istiyor onunla yaşayabildiğini yaşamaya bak..Allah zaten vakti,saati geldiğinde bizim için en doğru kişiyi karşımıza çıkarıcaktır evlilik konusunda..Kim bilir belki olmaz dediğimiz ,olucak insandır...
Mesala aşkı geçtim..bana iş konusunda cafaler de baktırdığım tüm falcılar.habire bir yerlerde beni işe soktu..Hep de hayırlı ve iyi bir işti söylemlerine göre ama malesef ben hala çalışmıyorum Şu sırada online falcılar başladı..Artık gülüyorum ben.. Daha geçen aylarda,1 kişi yardımcı olucak diyenler,şu sıra 2 kişi yardımcı olucak demeye başladı..Ben de he öyle diyor geçiyorum ve gülüyorum sadece :)Bir daha ki ay da 3 kişi olur ,bu gidişle :)))

kızlaar online bi rezzana bide nesibeye fal baktırmıştım hafta başı gibi.neyse ben mezun oldum ama yüksek lisansla ilgili durumlarım vardı karışık ders alamıyodum ingilizceden yeterli puanı alamadım vs vs diye.rezzan demişti ki bi engeli aştıktan sonra hallediceksin ama zaten olumlu.sonra öğrendim ki bizim okul muafiyet sınavı koymuş çünkü geçen yıl dili sonra nesibeye direk sınavım var nasıl olacak diye sordum.oda geçeceksin dedi.bu arada başka şehirde okudum da taşınıcam oraya hani bu durumlara göre.vee oldu geriside çıksında inşallah falların:))
bu arada reklam falan diye düşünmeyin kızlar ben çok fal baktırırım online tek bunlara baktırdım baktım herkes en çok bunları beğendim atladım tabi geir kalmiyim diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…