kızlar ben falı malı bıraktım dilek tesbihi çekiyorum artık bu da son çabam inşallah kabul olurda düğünüme çağırırım hepinizi :)
love me yani bi fal baktırdın hemen hemen herşey olumluydu aradan 1 ay geçti bir kez daha baktı o kişi ve tamamen zıt
herşey ters dönmüş halde bir fal düşün böyle bir durum yaşayan ve o kötü durumları çıkan varmı
Merak ettim napiyimyok sana fal
Bayildim ben ona emek vermis kac dk bakmis ve sok edici detaylar vardiiKızlar falalem sahrayı deneyen var mı ?
Hic tutmadi bende de hatta bir oneride bulunmus ben yapmisim sonu husran maalesefkızlar ben venusun eskı falalrına baktım,kahvede bıldıklerı olmus ılk falımmıs..
ama sonra hep havada konusmus tutmamıs..
gecen sene bir konuyla ılgılı degısıcek demiş , ama hala aynı bende tutmamıs
Canim tesekkur ederim haber vericem denersem.Bayildim ben ona emek vermis kac dk bakmis ve sok edici detaylar vardii
Kızlar hepiniz kardeşim gibi oldunuz..Kötü süreçten geçiyorum sizden bir ricam var babam için dua eder misiniz? buna çok ihtiyacım var..
Kızlar hepiniz kardeşim gibi oldunuz..Kötü süreçten geçiyorum sizden bir ricam var babam için dua eder misiniz? buna çok ihtiyacım var..
Başladım duaya canım rabbım kabul etsın ınsallah, bişeye ıhtıyacın olursa burdayımKızlar hepiniz kardeşim gibi oldunuz..Kötü süreçten geçiyorum sizden bir ricam var babam için dua eder misiniz? buna çok ihtiyacım var..
Benim de çok değiştiren oldu fallarımı canım ada yıldız alex başta olmak üzere bilge falan da çok değiltirdilove me yani bi fal baktırdın hemen hemen herşey olumluydu aradan 1 ay geçti bir kez daha baktı o kişi ve tamamen zıt
herşey ters dönmüş halde bir fal düşün böyle bir durum yaşayan ve o kötü durumları çıkan varmı
kızlar luna06 nın duvarına bakıyorum da yazık 10 gündür bekliyomuş herkes. baya kızmışlar.
canım nokta atışı mı bilmiş? şaşırttı mı seni mesela çıkınca ?
ben de beklemeye başladım ya artık girmez işte aslaa
Şimdi gördüm canım kusura bakma
Evet sorduğum bir şey değildi kendiliğinden söyledi nokta atışı bence hatta durumu yasayinca aklima geldi falı tekrar dinledim
Zaten asıl önemli olan bence falcinin hissedip kendisinin bir şeyler demesi yoksa olayı biz anlatinca herkes yorum yapar şöyle böyle olacak diye
Venüs e su an çok ihtiyacım var umarım burayı okur Tülayyy nerdesinn...
Rezzan Abla bu kişisel bilgileri nereden bulabilir ki?Ben de Rezzan Abla'nın sahtekar olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Önceki fallarını, oradaki sorularını, bilgilerini okuyor. Ayrıca bulabildiği her yerden sana dair kişisel bilgilerini buluyor. Hiçbirini bulamazsa da sorduğun soruya ve ilişki durumuna bakıp nabza göre şerbet veriyor.
Kesinlikle tam bir sahtekar.
Asla tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?