Binnaz Abla

kızlar ben falı malı bıraktım dilek tesbihi çekiyorum artık bu da son çabam inşallah kabul olurda düğünüme çağırırım hepinizi :)

Allah kabul etsin canım en güzeli.

boşver canım benim. o kadar da değişim olduysa 1 ayda, o senin falından değil
falcıdandır. çöp demekki.

Hic tutmadi bende de hatta bir oneride bulunmus ben yapmisim sonu husran maalesef

kızlar sizlere kendimdeki bi gelişmeden bahsetmek istiyorum. şimdi ben ayrıldığımızdan beri nerdeyse 1 yıldır bütün dileklerim dualarım ve fallarım benim bu eksle alakalıydı. ama son 1 aydır eksin yerini başka biri almış dileklerimde hem de ben hiç farketmeden sanırım kurtuluyorum aklımdan ve kalbimden çıkıyo bu adam.

Benim de çok değiştiren oldu fallarımı canım ada yıldız alex başta olmak üzere bilge falan da çok değiltirdi

kızlar luna06 nın duvarına bakıyorum da yazık 10 gündür bekliyomuş herkes. baya kızmışlar.

yaa o hatunun fallını ben cok begenmıstım, ama bekletmek nedır yaptıgı cok ayıp bide üstüne haberde vermıyorlar
ben cektım en son falı fatımaya attım,o ara bakıcam bu aksam sorunuzu yazın demıstı demek kı mıllet 1o gundur beklıyor :S

Kızlar kuzenım bılgehatuna atmıştı son falını kredısı bıtsın dıye,ıkıncı kez attı hatta ılkını begenmıştı gelın gorunkı ılkınde olumlu olan kahve falı, tarotta olumsuza dondu . Ben telweden ayrıldıgım için yorum yapmıcam kuzende suan ıptal ettı uyelıgını buda son bu sıte ıle ılgılı yorumumuz aılecekk

canım nokta atışı mı bilmiş? şaşırttı mı seni mesela çıkınca ?
ben de beklemeye başladım ya artık girmez işte aslaa

Şimdi gördüm canım kusura bakma
Evet sorduğum bir şey değildi kendiliğinden söyledi nokta atışı bence hatta durumu yasayinca aklima geldi falı tekrar dinledim
Zaten asıl önemli olan bence falcinin hissedip kendisinin bir şeyler demesi yoksa olayı biz anlatinca herkes yorum yapar şöyle böyle olacak diye
Venüs e su an çok ihtiyacım var umarım burayı okur Tülayyy nerdesinn...

Faceden mesaj at derim .

Rezzan Abla bu kişisel bilgileri nereden bulabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…