Rezzan Abla bu kişisel bilgileri nereden bulabilir ki?
canım çok geçmiş olsun,allah acil şifa versin,dualarım babanla,inşallah tez zamanda iyileşir,Kızlar hepiniz kardeşim gibi oldunuz..Kötü süreçten geçiyorum sizden bir ricam var babam için dua eder misiniz? buna çok ihtiyacım var..
canım hep öyle,bir falımız diğerini tutmuyor,neden dediğimde,hayatımızı bir değiştiriyormuşuz,enerjimize bağlıymıy falan,aynı falcının bi dediği birini tutmuyor,belkide doğrudur bilemiyorum.Benim de çok değiştiren oldu fallarımı canım ada yıldız alex başta olmak üzere bilge falan da çok değiltirdi
Ne yalan söyleyeyim benim baktırdığım fallarda nokta atışları çok fazla Rezzan Abla'nın. Ayrıca çok detaylı bilgi de vermiyorum. Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.Yani sonucta o sitede birden fazla fal baktiriyoruz, farkli falcilara sordugumuz sorulara bakip ne istedigimizi anlamak guc degil.
Ben farkli hesaplarla baktirdim, birinde seni cok seviyor ama aile ve isle problemleri var demis, dunyanin en buyuk yalani. Falci zirvasi.
Diger hesabimdan baktirdigimda, sana bu adamdan bir yol olmaz, kismetin baskasi demis. Yani soru kismina yazdiklarimi okuyan herkes o adamin adam olmadigi kanisina varabilirdi zaten.
Ben soru kismina ne kadar yazarsam orda cikarimlarda bulunmus, asla bu adamin hayatinda baskasi var tarzi soke edici tespitte bulunmaz, yazdiklarimiz dogrultusunda hayat denemiyle de az cok kestirip bir seyler yaziyr. Venusamber veya Nesibe nin yaninda falci demem.
Bu arada kardes senin yorumlarin %50si Rezzan abla asagi Rezzan abla yukari. Geriye kalan %50si de falalem zaten. Yorumu seyircilere birakiyorum.
Baktirmaya devam o zaman selam soyleyin benden zerre dedigi cikmadi bilmek ister belki reklamdan komisyonda veriyormu size siteNe yalan söyleyeyim benim baktırdığım fallarda nokta atışları çok fazla Rezzan Abla'nın. Ayrıca çok detaylı bilgi de vermiyorum. Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.
Neden Rezzan Abla ve falalemden bahsediyorum dersen kardeş çünkü ben hep o sitede ve genelde de Rezzan Abla'ya fal baktırıyorum.
Ne yalan söyleyeyim benim baktırdığım fallarda nokta atışları çok fazla Rezzan Abla'nın. Ayrıca çok detaylı bilgi de vermiyorum. Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.
Neden Rezzan Abla ve falalemden bahsediyorum dersen kardeş çünkü ben hep o sitede ve genelde de Rezzan Abla'ya fal baktırıyorum.
Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.
.
Başladım duaya canım rabbım kabul etsın ınsallah, bişeye ıhtıyacın olursa burdayım
Bizimle değilsin ! reklam ve 2 üyelikten !
HahahahahGördüğünüz gibi Cherry = fake dedector
Bir geldim pir geldim
Hahahahah
Gördüğünüz gibi Cherry = fake dedector
Bir geldim pir geldim
Şu topikte senin kadar ban yiyen var mı acaba ya ahahaha kuzum sen dedektif falan olsanabeni banlayanlar utansın , topik ite çakala kalıyor sonra
bende şunu çok iyi analiz etmiş bulunuyorum,
yaa bu süper hiç böyle düşünmemeiştim ve falcılara bu ara acaip takmıştım,
şöyleki..,
falcılar anlık durumu çok iyi biliyorlar,tabiki bazıları hepsi değil,,
ben anladımki,aslında gelecek anda mevcut,yani şu anımızzın durumu aslında geleceği belirleyebiliyor,falcı bulunduğumuz anın enerjisiyle geleceği hissedebiliyor,ya olacak yada olmayacak diyebiliyor,
verdikleri zaman içerisindede,durumu bizler değiştiriyoruz,çünkü hayatımızda hareket halindeyiz,bazı şeylerin etkisinde kalabiliyoruz ve kendi enerjimizi kendimiz değiştiriyoruz,bunu biz yapmasak bile beklediğimiz kişi yapıyor ve böylece falcıların dedikleri olmuyor,mu diye düşünüyorum,
bilmiyorum arkadaşlar yemek üzereyim valla,
siz ne dersiniz.
bence de artık anlık durumları iyi bilen falcılar şeklinde gitmek lazm olaya.. gelecek herkeste patlıyor aşağı yukarı..bende şunu çok iyi analiz etmiş bulunuyorum,
yaa bu süper hiç böyle düşünmemeiştim ve falcılara bu ara acaip takmıştım,
şöyleki..,
falcılar anlık durumu çok iyi biliyorlar,tabiki bazıları hepsi değil,,
ben anladımki,aslında gelecek anda mevcut,yani şu anımızzın durumu aslında geleceği belirleyebiliyor,falcı bulunduğumuz anın enerjisiyle geleceği hissedebiliyor,ya olacak yada olmayacak diyebiliyor,
verdikleri zaman içerisindede,durumu bizler değiştiriyoruz,çünkü hayatımızda hareket halindeyiz,bazı şeylerin etkisinde kalabiliyoruz ve kendi enerjimizi kendimiz değiştiriyoruz,bunu biz yapmasak bile beklediğimiz kişi yapıyor ve böylece falcıların dedikleri olmuyor,mu diye düşünüyorum,
bilmiyorum arkadaşlar yemek üzereyim valla,
siz ne dersiniz.
,Ne yalan söyleyeyim benim baktırdığım fallarda nokta atışları çok fazla Rezzan Abla'nın. Ayrıca çok detaylı bilgi de vermiyorum. Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?