cok haklisin baktiriyorum onlara hep ama sabirsiz ve merakli oldugum ve karsimdaki insan cok dengesiz oldugu icin sariyor insan iste:))bence de artık anlık durumları iyi bilen falcılar şeklinde gitmek lazm olaya.. gelecek herkeste patlıyor aşağı yukarı..
bence de artık anlık durumları iyi bilen falcılar şeklinde gitmek lazm olaya.. gelecek herkeste patlıyor aşağı yukarı..
en iyisi bu,bide zamana takılmamak lazım,işte o zaman olayı insanı bitiriyor.bence de artık anlık durumları iyi bilen falcılar şeklinde gitmek lazm olaya.. gelecek herkeste patlıyor aşağı yukarı..
bende şunu çok iyi analiz etmiş bulunuyorum,
yaa bu süper hiç böyle düşünmemeiştim ve falcılara bu ara acaip takmıştım,
şöyleki..,
falcılar anlık durumu çok iyi biliyorlar,tabiki bazıları hepsi değil,,
ben anladımki,aslında gelecek anda mevcut,yani şu anımızzın durumu aslında geleceği belirleyebiliyor,falcı bulunduğumuz anın enerjisiyle geleceği hissedebiliyor,ya olacak yada olmayacak diyebiliyor,
verdikleri zaman içerisindede,durumu bizler değiştiriyoruz,çünkü hayatımızda hareket halindeyiz,bazı şeylerin etkisinde kalabiliyoruz ve kendi enerjimizi kendimiz değiştiriyoruz,bunu biz yapmasak bile beklediğimiz kişi yapıyor ve böylece falcıların dedikleri olmuyor,mu diye düşünüyorum,
bilmiyorum arkadaşlar yemek üzereyim valla,
siz ne dersiniz.
evet aslında kaderimizde bizim elllerimizde,yada kader denilen şeyi biz belirliyoruz,insan kaderindeki sahip olduğu şeylerin bile değerini bilmezken,hayatını bile bile mahvederkende,demekki kaderi biz yaratıyoruz,o bile bozulabiliyor,bu nedenlede ben bazı insanların doyumsuz olduğuna inanıyorum,bulupta bunayanlarda var,yani bu devran bir şekilde yalpalaya yalpalaya devam ediyor,hep arayış hep bekleyiş,nedeniyle doyumsuzluk diye düşünüyorum.tabi ki gelecek her an, bizim eylemlerimizle, düşüncelerimizle değişir. ama bazı şeyler sanki kadersel gibi. işte öyle şeyler biliniyor. yoksa ufak tefek şeyler zaten her an değişir.
MissCherryBlossom cherry hoşgeldin, bir geldin pir geldin reklamcı yakalamışsın Bu arada ben işe girdim, artık baba parası ile değil kendi paramla fal atacağım
Bu arada günaydınlar kızlar :)
,
Bu arada Rezzan ablacığım , sen sonuçta iş fırsatlarını görebilen bir insansın , site sahibisin. Benden sana tavsiye, burda reklam yapmak gibi boş işlerle uğraşacağına Fatima yı telweden çalımla. Hem o , o rezil siteden kurtulur hem de biz. Hayatının volesini vurmuş olursun, benden söylemesi.
Bende sikayet ettim belli reklam hemen taniniyorlarbeni banlayanlar utansın , topik ite çakala kalıyor sonra
Günaydin Kizlar
Güzel bir haber vermek icin geldim insallah bundan sonrasinda da böyle devam eder ve darisi burdaki tüm sevdigim arkadaslarimin ba$ina
Bir iliskiye basladim nisan ayi basindan beri konusuyoruz her sey cok yeni ve güzel gidiyor simdilik
ilerisi ne getirir bilinmez ama haber vermek istedim
Falcilar hakkinda bilen var mi derseniz yok kimse bilemedi diyebilirim hatta hicbiri bilmis degil bu durumu cok ani gelisti olay akisi..
Tellwe ismini duyunca bile sinirleniyorum. Kralı gelse baktırmam bir daha ordaKizlar bu telwedeki candlede is var arkdsm da bktrdi bilgi vermemsne ragmn atmsini fln bildi sevgilisnn facsi de yok
.baktiran varmi aranizda hi
MissCherryBlossom cherry hoşgeldin, bir geldin pir geldin reklamcı yakalamışsın Bu arada ben işe girdim, artık baba parası ile değil kendi paramla fal atacağım
Bu arada günaydınlar kızlar :)
Günaydin Kizlar
Güzel bir haber vermek icin geldim insallah bundan sonrasinda da böyle devam eder ve darisi burdaki tüm sevdigim arkadaslarimin ba$ina
Bir iliskiye basladim nisan ayi basindan beri konusuyoruz her sey cok yeni ve güzel gidiyor simdilik
Falcilar hakkinda bilen var mi derseniz yok kimse bilemedi diyebilirim hatta hicbiri bilmis degil bu durumu cok ani gelisti olay akisi..
Günaydin Kizlar
Selenanin her dedigi cikti bna o yuzden onu ayri bir yerde tutuyorum dgrleri evt tirt birazTellwe ismini duyunca bile sinirleniyorum. Kralı gelse baktırmam bir daha orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?