Binnaz Abla

bence de artık anlık durumları iyi bilen falcılar şeklinde gitmek lazm olaya.. gelecek herkeste patlıyor aşağı yukarı..
cok haklisin baktiriyorum onlara hep ama sabirsiz ve merakli oldugum ve karsimdaki insan cok dengesiz oldugu icin sariyor insan iste:))
 
bence de artık anlık durumları iyi bilen falcılar şeklinde gitmek lazm olaya.. gelecek herkeste patlıyor aşağı yukarı..

hehhehe :) Aşk hayatımda geleceği bana tutturan Meryem hariç daha çıkmadı, o da yakın gelecek. Fama da tutturma olasılığı görüyorum, tutarsa helal.
 
Rezzan Abla'ya bak ergen gibi gelmiş reklam yapıo bide=D Gelip burda reklam yapcağına git biraz fal bakma öğren, çakra aç, 6. his çalış=pp
 

tabi ki gelecek her an, bizim eylemlerimizle, düşüncelerimizle değişir. ama bazı şeyler sanki kadersel gibi. işte öyle şeyler biliniyor. yoksa ufak tefek şeyler zaten her an değişir.
 
tabi ki gelecek her an, bizim eylemlerimizle, düşüncelerimizle değişir. ama bazı şeyler sanki kadersel gibi. işte öyle şeyler biliniyor. yoksa ufak tefek şeyler zaten her an değişir.
evet aslında kaderimizde bizim elllerimizde,yada kader denilen şeyi biz belirliyoruz,insan kaderindeki sahip olduğu şeylerin bile değerini bilmezken,hayatını bile bile mahvederkende,demekki kaderi biz yaratıyoruz,o bile bozulabiliyor,bu nedenlede ben bazı insanların doyumsuz olduğuna inanıyorum,bulupta bunayanlarda var,yani bu devran bir şekilde yalpalaya yalpalaya devam ediyor,hep arayış hep bekleyiş,nedeniyle doyumsuzluk diye düşünüyorum.
 
Günaydin Kizlar

Güzel bir haber vermek icin geldim insallah bundan sonrasinda da böyle devam eder ve darisi burdaki tüm sevdigim arkadaslarimin ba$ina
Bir iliskiye basladim nisan ayi basindan beri konusuyoruz her sey cok yeni ve güzel gidiyor simdilik
ilerisi ne getirir bilinmez ama haber vermek istedim
Falcilar hakkinda bilen var mi derseniz yok kimse bilemedi diyebilirim hatta hicbiri bilmis degil bu durumu cok ani gelisti olay akisi..
 
MissCherryBlossom cherry hoşgeldin, bir geldin pir geldin reklamcı yakalamışsın Bu arada ben işe girdim, artık baba parası ile değil kendi paramla fal atacağım

Bu arada günaydınlar kızlar :)

oo hayirli olsun canim bi ara takip edemedim hemen güzel gelismeler olmus kacirmisim
 

bu arada eğer sitenin sahibi oysa, rezzan abla görmeyecek de kim görecek diğer falları ve diğer fallardaki soruları.
tam bi sahtekar gerçekten. böyle katakulli yapanlara kıl oluyorum, fındık kadar beyinleriyle.
 
Günaydın arkadaşlar daha öncede bu portal da baktırdığım farlarla ilgili paylaşım yapmıştım önceki üyeliğimle. Şimdi geçmiş geçmişte kaldı deyip yeni bir üyelik aldım. Takip ediyordum ve bir kaç arkadaşın dediği gibi dışarıda ki kişiler eğer ben gibi bir çıkış yolu bulamayanlardansa özellikle kim çıktı derse o kişiye bir yöneldim. Baktırmıyacam artık dememe karşı haddi hesabı olmaz fal baktırmışım. Artık hele bir site konusunda kredim kalmasına rağmen üyeliğimi iptal ettirdim. Şu kişi çıktı şunlar çıkar diyemiyorum çünkü resmen herkes seviyor ama gelemiyor vb. olaylarla olmaz derken kimileri dönecek pişman olacak ,bazıları olmayacak ama konuşma olacak diyor artık ne doğru ne yalan inanın bilemedim kafam allak bullak oldu ve gerçek anlamda bu fal olayına bir son vermeye karar verdim. Çünkü bu durum hep bekleyişle sürüp gidecek gibi ki ben geçen sene bu fal olayına başladım yaz aylarında tavan yaptı, sonra arada sadece belirli bir yorumcuya attım ve bu yılın ilk ayından beri yine tavan yaptı galiba bir dönemlik ama en önemli olgu emin olun hep bekle göreceksin diyenlerden sonra burda bir kişinin bana bu kişinin dedikleri çıktı deyip; bak bu kişinin dedikleri çıkmış birde buna atayım ne der diye düşünerek attım. Ve şimdi koca bir 4 ay aslında bir yorgunluk haline dönüştü ve artık olayları akışına bırakmaya karar verdim burada ki popüler falcıların hepsine atmışımdır isteyen olursa da karşılaştırma yaparım sordukları kişilerle ilgili en son diyeceğim herşey gönlünüzce olsun.
 

hayırlı olsun canım:) ani olması ne iyi olmuş. gerçekten güzel şeyler birdenbire oluyor, bekletmiyor insanı
 
Son düzenleme:
Kizlar bu telwedeki candlede is var arkdsm da bktrdi bilgi vermemsne ragmn atmsini fln bildi sevgilisnn facsi de yok
.baktiran varmi aranizda hi
 
MissCherryBlossom cherry hoşgeldin, bir geldin pir geldin reklamcı yakalamışsın Bu arada ben işe girdim, artık baba parası ile değil kendi paramla fal atacağım

Bu arada günaydınlar kızlar :)


Hadi bakalim ufaklik, belki bu vesileyle fali azaltirsin ya da para nasilsa benim diyip iyice tozutursun
 


Nisan herkese patladi diyorlardi , sana ugurlu geldi demek panpaaaaaaaa

Cok merak ettim kimdir nedir nerde tanistiniz nasil oldu ozelden isrterim
 


Ayyy ne güzelll :)) İnşalah hep böyle gider
Darısı başımıza artıkk ne diyim
Bi Aminizi alırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…