Binnaz Abla

cok tesekkür ederim canim bir süredir internete giremiyorum cok gec okudum babanin rahatsizligini gecmis olsun acil sifalar diliyorum yarin kandil günü dualarimizi ihmal etmeyelim

duygusuz_girl bebeğim ben de dün dua ettim babana yarın da oruç tutucam iftar anında dua edicem canım Rabbim acil şifalar versin ( sercenin_gozyasi bebeğim senin adına da çok çok sevindim hayırlısı olsun theraven tatlım sana da hayırlı olsun çok sevindim :))

Valla kuzum bilge hatuna ben de kahve falı attım. Çoook beğendim .. 5 liralık fala göre çok iyiydi..

kızlar fatima falaleme geçmiş hiç denemedim denemeye değer mi çok acil

kızlar fatima falaleme geçmiş hiç denemedim denemeye değer mi çok acil
Ben tellwedeyken baktırmıştım. Güzeldi ama daha zamanı var bana çıktı diyebilmem için:) Denemeye kesinlikle değer çünkü fiyatıda uygun tellweye göre. At derim ben seveni çok:)

Bu forumun gücünü de görmüş olduk çok şükür bir falcı tellweyi bırakıp başka siteye geçebildi

ne falı baktırmıştın tepki? su falı iyi deniyor ama kahvesi nasıl?

ne falı baktırmıştın tepki? su falı iyi deniyor ama kahvesi nasıl?
Su falıydı benimkisi. Hatta buradan bir kaç kişi falımı özelden istemiştim atmıştım onlarada. Mayıs sonu dedi eğer çıkarsa söylerim buradan:) Ama geçmişe dair nokta atışı oldu mu dersen, öyle aman aman bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…