Çook sevindim adına kuzum musmutlu ol her zaman darısı başımıza
güzel dualarınız için çok teşekkürler kızlar iyi ki varsınız..Babamın durumu sağlıkla ilgili değil ama insanlar bazen iyilik yaptıgında onu kötülük olarak sana uyguluyorlar hayat acımasız...seviyorum sizleri...
Babamla ilgili bu durumu bilen de iki kişi oldu. Bir yolun var aylin,telwe bilge hatun..
Çook sevindim adına kuzum musmutlu ol her zaman darısı başımıza
güzel dualarınız için çok teşekkürler kızlar iyi ki varsınız..Babamın durumu sağlıkla ilgili değil ama insanlar bazen iyilik yaptıgında onu kötülük olarak sana uyguluyorlar hayat acımasız...seviyorum sizleri...
Babamla ilgili bu durumu bilen de iki kişi oldu. Bir yolun var aylin,telwe bilge hatun..
Valla kuzum bilge hatuna ben de kahve falı attım. Çoook beğendim .. 5 liralık fala göre çok iyiydi..ben bilge hatuna 2 kahve 1 tarot baktırdım aralıklarla hep aynı istikrarda gitti başka hesaptan attım yine aynı şeyleri
söyledi.bence arakdaşının kart seçerkenki enerjisinin büyük etkisi var.yorumcu senin kartların üstüne yorum yapmak zorunda sonuçta.tam zıttı şeyleri söyleyemez
Ben tellwedeyken baktırmıştım. Güzeldi ama daha zamanı var bana çıktı diyebilmem için:) Denemeye kesinlikle değer çünkü fiyatıda uygun tellweye göre. At derim ben seveni çok:)kızlar fatima falaleme geçmiş hiç denemedim denemeye değer mi çok acil
cok tesekkür ederim canim amiin :)
sizlerden de güzel haberler bekliyorum
Ben tellwedeyken baktırmıştım. Güzeldi ama daha zamanı var bana çıktı diyebilmem için:) Denemeye kesinlikle değer çünkü fiyatıda uygun tellweye göre. At derim ben seveni çok:)
Bu forumun gücünü de görmüş olduk çok şükür bir falcı tellweyi bırakıp başka siteye geçebildi
Kizlar fatimaya kahve attim cok begendim yazili olmasina rağmen uzun detayli bakmis ve nokta atislari vardi
Kizlar fatimaya kahve attim cok begendim yazili olmasina rağmen uzun detayli bakmis ve nokta atislari vardi
Su falıydı benimkisi. Hatta buradan bir kaç kişi falımı özelden istemiştim atmıştım onlarada. Mayıs sonu dedi eğer çıkarsa söylerim buradan:) Ama geçmişe dair nokta atışı oldu mu dersen, öyle aman aman bir şey olmadıne falı baktırmıştın tepki? su falı iyi deniyor ama kahvesi nasıl?
Ben kahve baktirmistim soyledikleri olmadi malesef.Kızlar falalem sahra katina nasıl?? Fıkrı olur
Ben batırdım anlık durum hakkında bile yorum yapamam canım çünkü karşı tarafla konuşmuyorum gelecek beklemede ama çok kibar birisi çıkarsa yazarım kesin öyle olacak dedi bekliyorum.Kızlar falalem sahra katina nasıl?? Fıkrı olur
Ben memnun kaldım güzel bir dili var. Tarot öneririm.Telwede asicicek nasil ?? memnun kalan varmi
İşle ılgılı dedıgı ı durum o yolda ılerlıyo aşk için mayıs başı cıkarsa yazıcam canımhanevebubi senin naira falı ne durumda?
Sen oğuzhan türkoğlunada atmıştın galiba canım o nasıldıİşle ılgılı dedıgı ı durum o yolda ılerlıyo aşk için mayıs başı cıkarsa yazıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?