hayırlı olsun canım:) ani olması ne iyi olmuş. gerçekten güzel şeyler birdenbire oluyor, bekletmiyor insanı
Panpa ben sana özelden anlatiyim durumumu :)Nisan herkese patladi diyorlardi , sana ugurlu geldi demek panpaaaaaaaa
Cok merak ettim kimdir nedir nerde tanistiniz nasil oldu ozelden isrterim
Ayyy ne güzelll :)) İnşalah hep böyle gider
Darısı başımıza artıkk ne diyim
Bi Aminizi alırım
Ooo hayırlı olsun thalixcim.. Allah tamamına erdirsin.. Hep mutlu olGünaydin Kizlar
Güzel bir haber vermek icin geldim insallah bundan sonrasinda da böyle devam eder ve darisi burdaki tüm sevdigim arkadaslarimin ba$ina
Bir iliskiye basladim nisan ayi basindan beri konusuyoruz her sey cok yeni ve güzel gidiyor simdilik
ilerisi ne getirir bilinmez ama haber vermek istedim
Falcilar hakkinda bilen var mi derseniz yok kimse bilemedi diyebilirim hatta hicbiri bilmis degil bu durumu cok ani gelisti olay akisi..
tesekkürlerOoo hayırlı olsun thalixcim.. Allah tamamına erdirsin.. Hep mutlu ol
kuzumm cokk mutluu ollGünaydin Kizlar
Güzel bir haber vermek icin geldim insallah bundan sonrasinda da böyle devam eder ve darisi burdaki tüm sevdigim arkadaslarimin ba$ina
Bir iliskiye basladim nisan ayi basindan beri konusuyoruz her sey cok yeni ve güzel gidiyor simdilik
Falcilar hakkinda bilen var mi derseniz yok kimse bilemedi diyebilirim hatta hicbiri bilmis degil bu durumu cok ani gelisti olay akisi..
tesekkür ederim kuzum cok saol sende cok mutlu ol :)kuzumm cokk mutluu ollbilenn falcıı olmamışşş şaşırdımm yaa
baktırmaaa zatenn kuzumm bendee cokk baktırmıyorumm soğudumm salakk yerinee koyuyolarr bizii şurdaa okuduklarımlaaa soğudumm vallaatesekkür ederim kuzum cok saol sende cok mutlu ol :)
evet falcilar foss cikti ben artik fal baktirmam bosa para vermek istemiyorum zaten cikmiyor..
Ayy cnm cok mutlu oldum kesinlikle uzak dur faldan keske bende durabilsem nasil bi aliskanlik olduysa artik yemek icmek gibi ya....Günaydin Kizlar
tesekkürler canim benim darisi ba$iniza insallahAyy cnm cok mutlu oldum kesinlikle uzak dur faldan keske bende durabilsem nasil bi aliskanlik olduysa artik yemek icmek gibi ya....
günaydın canım,işin çok hayırlı olsun.MissCherryBlossom cherry hoşgeldin, bir geldin pir geldin reklamcı yakalamışsın Bu arada ben işe girdim, artık baba parası ile değil kendi paramla fal atacağım
Bu arada günaydınlar kızlar :)
bu çok güzel bir haber,inşallah sonuna kadar iyi hayırlı olur,Günaydin Kizlar
tesekkürler canim benim darisi ba$iniza insallah
cok tesekkür ederim canim amiin :)canım hayırlı olsun, çok güzel bi haber. daha da güzel haberlerini duyarız inşallah
Kızlar kuzenım bılgehatuna atmıştı son falını kredısı bıtsın dıye,ıkıncı kez attı hatta ılkını begenmıştı gelın gorunkı ılkınde olumlu olan kahve falı, tarotta olumsuza dondu . Ben telweden ayrıldıgım için yorum yapmıcam kuzende suan ıptal ettı uyelıgını buda son bu sıte ıle ılgılı yorumumuz aılecekk
Çook sevindim adına kuzum musmutlu ol her zaman darısı başımızaGünaydin Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?