Binnaz Abla

Askolsun babyster reklam yapmadığın belli hayatım reklam yapanlar kendini belli ediyor. Bu arada sevindim tatlım senin adına. İnsallah hayırlısıyla istedigin gibi devam eder eğitim hayatın:)

Askolsun babyster reklam yapmadığın belli hayatım reklam yapanlar kendini belli ediyor. Bu arada sevindim tatlım senin adına. İnsallah hayırlısıyla istedigin gibi devam eder eğitim hayatın:)

ya inşallah onu hallettim de şimdi ev bakıyorum internetten kendime:)) bu benim öküz eski sevgilimde orda.onla ilgili dedikleride çıkarsa ben onlara tapıcam:)
istanbulda gitmediğim falcı kalmamış olabilir.bide yıllardır gidiyorum.artık iyi kötü bakanı yada fala inanıp inanmamayı kesitrebiliyorum.
fal kriz işi işte ama baktırmadan edemiyo insan alışınca

Vallahi baştan sona haklısın şekerim, ben zaten adam bana gelir mi gelmez mi bununla ilgileniyorum.Adam bana gelirse oynaya oynaya giderim vallahiRezzan abla bu adamın geleceğini gösteren işaretler yok , gelse bile hayırlı olmaz demiş.Adam gelmez diyince sinirim çok bozuldu. Kesira bir ilişkiye hazır olacak demiş. yani bilemedim.

ne senmi ona güle oynaya gidecen ! benim burda tanıdığım Cherry ,adamı geldiği gibi geri gönderir :)))
Şaka bir yana cnm Rezan abla çok değerli ,kıymetli bir ablamız. O an için göremediyse ,bunu dürüste Çe dile getirmiş .bu olmayacağı anlamına gelmez.Takdir Herzaman Yaradanındır .sana da gönlüne göre nasip eder İnşallah.

Senin kalbinden ne geciyor :) asil ondan haber ver sen gercekten onu istiyormusun

Senin kalbinden ne geciyor :) asil ondan haber ver sen gercekten onu istiyormusun

ulan bi insanla bi ilişkiye başlamak bu kadar zor olmamalı.bende aynı durumdayım ya.öküzler işte bi deneyin bizimle nasılda mutlu olcaksınız siz bile şaşırcaksınız ama yok süründürüolar bizi resmen.bizde falcı falcı gezioz

İstemek ne kelime gel dese bohçamı alır giderim ehehe

daha önce 1 kere aşık oldum,çok bekledim,çok umut ettim ama olmadı...aynı şey tekrar olursa dayanamazmışım gibime geliyor,sonundan şüpheli olduğum işe bu yüzden girmekten çok korkuyorum,yani bekleyip bekleyip olmazsa o zaman bu sefer kaldıramam

Böyle işte şekerim, burdaki herkesin hayalkırıklıkları var ama ben bu konularda gerçekten fena şekilde yaralıyım.

Son düzenleme:

kendimi buldum su yazida

ay bide gözünün önündekini görmez gider saçma sapan ilişkiler yaşar en sinir bozucu

rihannas senin ozel mesaj kutun dolu sanirim.
ben bir kadina baktirdim fena degildi telwede sennerdesin diye

Kızzlarr daha önceden baktıran oldu mu aranızda bilmiyorum ama tellwe de Sevgi971 i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :) Rezzan ablam ve Kiraze yoksa baktırabilirsiniz Ona aa tabi bi de Adin'e :)

bende tellwede saraylıhanımı tavsiye edecektim :)) benimle ve kuzenimle enerjisimi tuttu bilmiyorum acaip nokta atışlı surekli bizi şaşırtan iki fal dinledik.Burda tavsiye eden arkadaşa teşekkür ediyoum benim görmemi sağladğı için

Arkadaşlar evrenden mesajınız var daki yorumcu süper bişey kafanız karışıksa mutlaka deneyin memnun kaldım baktırırsanız haber verin merak ederim kızzlar

rihannas senin ozel mesaj kutun dolu sanirim.
ben bir kadina baktirdim fena degildi telwede sennerdesin diye

evet cnm dolmuş farkında değilim sildim şimdi.bende baktırdım adine olumsuz konuştu
acayip üzüldüm ne güzel baktrımıyordum sırf can sıkıntısından baktırdım moralim bozuldu

canım biliyorsun durumu bundan sonra atacağım her adım beni küçük düşürür iki sokak ötemdeyken şimdi aramızda saatler var herneyse aşk için elbette savaşılır ama ben elimden gelen herşeyi yaptım...şimdi adamı askerde bulup kalkıp karşısına çıkamam nerede onu bile bilmiyorum...fal falan da saçma hem de maddi manevi kayıp işte...hepimiz için en güzeli olsun...

evet cnm dolmuş farkında değilim sildim şimdi.bende baktırdım adine olumsuz konuştu
acayip üzüldüm ne güzel baktrımıyordum sırf can sıkıntısından baktırdım moralim bozuldu

heeey yine dolmuş!!!cevap yazamıyorum sil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…