kızlaar online bi rezzana bide nesibeye fal baktırmıştım hafta başı gibi.neyse ben mezun oldum ama yüksek lisansla ilgili durumlarım vardı karışık ders alamıyodum ingilizceden yeterli puanı alamadım vs vs diye.rezzan demişti ki bi engeli aştıktan sonra hallediceksin ama zaten olumlu.sonra öğrendim ki bizim okul muafiyet sınavı koymuş çünkü geçen yıl dilisonra nesibeye direk sınavım var nasıl olacak diye sordum.oda geçeceksin dedi.bu arada başka şehirde okudum da taşınıcam oraya hani bu durumlara göre.vee oldu geriside çıksında inşallah falların:))
bu arada reklam falan diye düşünmeyin kızlar ben çok fal baktırırım online tek bunlara baktırdım baktım herkes en çok bunları beğendim atladım tabi geir kalmiyim diye:))
Askolsun babyster reklam yapmadığın belli hayatım reklam yapanlar kendini belli ediyor. Bu arada sevindim tatlım senin adına. İnsallah hayırlısıyla istedigin gibi devam eder eğitim hayatın:)
Miss Cherry Tatlım
Takılma hiç bunlara..O bunu dedi,bu bunu dedi olaylarına..
Hangi yaşadığımız ilişki ile evlilik oldu da ,bu düşündüğün le olur yada olmaz diye söylemlere inanma..
Canın nasıl istiyor,kiminle istiyor onunla yaşayabildiğini yaşamaya bak..Allah zaten vakti,saati geldiğinde bizim için en doğru kişiyi karşımıza çıkarıcaktır evlilik konusunda..Kim bilir belki olmaz dediğimiz ,olucak insandır...
Mesala aşkı geçtim..bana iş konusunda cafaler de baktırdığım tüm falcılar.habire bir yerlerde beni işe soktu..Hep de hayırlı ve iyi bir işti söylemlerine göre ama malesef ben hala çalışmıyorumŞu sırada online falcılar başladı..Artık gülüyorum ben.. Daha geçen aylarda,1 kişi yardımcı olucak diyenler,şu sıra 2 kişi yardımcı olucak demeye başladı..Ben de he öyle diyor geçiyorum ve gülüyorum sadece :)Bir daha ki ay da 3 kişi olur ,bu gidişle :)))
Vallahi baştan sona haklısın şekerim, ben zaten adam bana gelir mi gelmez mi bununla ilgileniyorum.Adam bana gelirse oynaya oynaya giderim vallahi Rezzan abla bu adamın geleceğini gösteren işaretler yok , gelse bile hayırlı olmaz demiş.Adam gelmez diyince sinirim çok bozuldu. Kesira bir ilişkiye hazır olacak demiş. yani bilemedim.
Ben ilişki yaşama kısmına takılıyım, yaşamadan evlilik olur mu olmaz mı bilemeyiz bence....
Bu konuda bir ilişki olamaz diyen Rezzan abla var, önceleri olabilir diyordu.
Kesira bir ilişki olur, şans ver dedi.
Gizem sitare bir ilşki görmüyorum dedi.
Kiraze, Cosmo, saraylıHanım, Adin olur dediler. Umut Işık nokta atışı yapıp kaım demiş.
Ben kendime Aralık ı sınır koydum, olursa olur olmazsa ..r ederim.
Güven Cihan Çoban çok tatlı, bu adamı düşünürken daha iyi kısmetleri kaçırmışsın dedi bana, ama etrafımda başka kimse yok
bakalım kim haklı çıkacak kızlar
Senin kalbinden ne geciyor :) asil ondan haber ver sen gercekten onu istiyormusun
Senin kalbinden ne geciyor :) asil ondan haber ver sen gercekten onu istiyormusun
İstemek ne kelime gel dese bohçamı alır giderim ehehe
daha önce 1 kere aşık oldum,çok bekledim,çok umut ettim ama olmadı...aynı şey tekrar olursa dayanamazmışım gibime geliyor,sonundan şüpheli olduğum işe bu yüzden girmekten çok korkuyorum,yani bekleyip bekleyip olmazsa o zaman bu sefer kaldıramam
Böyle işte şekerim, burdaki herkesin hayalkırıklıkları var ama ben bu konularda gerçekten fena şekilde yaralıyım.
kendimi buldum su yazida
ulan bi insanla bi ilişkiye başlamak bu kadar zor olmamalı.bende aynı durumdayım ya.öküzler işte bi deneyin bizimle nasılda mutlu olcaksınız siz bile şaşırcaksınız ama yok süründürüolar bizi resmen.bizde falcı falcı gezioz
rihannas senin ozel mesaj kutun dolu sanirim.
ben bir kadina baktirdim fena degildi telwede sennerdesin diye
Simdi seni okuyunca ve aylardır da hem ankara hem buradan seni tanıdıgım icin birseyler yazmadan icim rahat etmedi. Oncelikle hepimiz aklı basında okumus etmis ya da belli bir hayat gorusu olan insanlarız. Aklını da kalbini de dinle. Nacizane yorumum su ki eger aklında kalacaksa dene derim ben. Bak bunu soylemek kolay biliyorum dısardan konusmak. Ama aklında kalacaksa ki ister istemez kalıyor. Bir kere dinle bakalım Nesibe'yi. Birsey kaybetmezsin ki. Boyle de donup gideceksin. Olmazsa da donup gideceksin. O gurur denen sey aşık olunca yasamıyor gaussmat.
evet cnm dolmuş farkında değilim sildim şimdi.bende baktırdım adine olumsuz konuştu
acayip üzüldüm ne güzel baktrımıyordum sırf can sıkıntısından baktırdım moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?