Binnaz Abla

Aşk acısı çektiğim dönem katina attım.. dedim ne zaman barışırız , dönecek mi bu çocuk?.. bunu biidi vala.. İkinci kahve falı atmıştm.. işle ilgili dediği bişey çıktı

bana yeni aşk göründü valla çıksın dileyin ne dilerseniz

Kızlar Fama lafı geçiyor ama 4-5 aydır yoktu Tellwe ye baktım ama profilini göremedim

Kızlar ya Fama falıma bakmış.. İki erkeği niyet etmiş ikisinden de iş olmaz demiş. İkisi de eski sevgilim ve konuştuğum kişiler.. İçim karardı doğrusu gece gece. Yeni biri demiş ama 7 ay vermiş, uzun bir zaman.. off mutsuzluk çöktü içime ben en iyisi bu mübarek günde dua edeyim.. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Yok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladı
vallahi sanirsam bizimde ayni benimde olmadi selena iki fali farkliydi sarayli sanki beni anlatmiyodu venuste unutmusum bile fatimanin fali iyiydi meryem aylinle aram iyi bayaga simdi fama kaldii denemedigim onuda denersem nirvanaya ulasmama az kaldi

vallahi sanirsam bizimde ayni benimde olmadi selena iki fali farkliydi sarayli sanki beni anlatmiyodu venuste unutmusum bile fatimanin fali iyiydi meryem aylinle aram iyi bayaga simdi fama kaldii denemedigim onuda denersem nirvanaya ulasmama az kaldi
O zaman kesin famayı denemelisin başak :) ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…